supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Εδω οι δυο dale στο φακελάκι.
Οι άλλες είναι μπλε.
Απο το μέγεθος κρινω ποια είναι 2 βατ.
Η θέση τους στο κύκλωμα είναι κρίσιμη κσι πρέπει να είναι dale?
τα Led δεν έρχονται με τίποτα ...
το μεγαλύτερο που μέτρησα ήταν στο 1,907 ..
έτσι δεν μαζεύεται η σούμα 7,75 στην τετράδα κια 5,8 στην τριάδα ...
από οτι διάβασα όμως, πιο σημαντικό είναι να είναι ματσαρισμένες οι ομάδες και ας απέχουν λίγο στο σύνολο - το πολύ πολύ βάζουμε κανα κίτρινο / πράσινο μέσα .......
τα δε sk117 είναι αλλού για αλλού, κανα δυό ζευγάρια βγαίνουν στα 5 και κάτι mA και τα υπόλοιπα είναι σκόρπια, από 3 εώς και 6,1 mA ...
θα χτυπήσω καμιά 50άδα έξτρα να μετρήσω ....
@supersonic
η 1,2Κ είναι CPF 2 (στο datashhet λέει οτι η 2 είναι στα 2 W
http://www.vishay.com/docs/31021/cpf.pdf
η 15R (R1X) είναι CPF 3 δηλαδή 3 w (γιαυτό είναι και μεγαλύτερη σε μέγεθος από την 1,2K) ενώ στο bom λέει 1 W, δεν μας χαλάει πάντως ....
πολύ σωστή παρατήρηση όμως ....
αιτός :worshippy:
*Νίκο , στα Led βγαίνουν οι εξής ομάδες ...
τετράδες =
7.626
7,620
7,617
7,610
τριάδες =
5,706
5,704
5,702
5,700
να προσθέσω κανα άλλο χρωματάκι και να ανεβάσω σύνολα ή να τις αφήσω ως έχουν?
και αν τις αφήσω ως έχουν να βάλω τις δυνατές τετράδες με τις δυνατές τριάδες στο ένα φόνο και τις επόμενες στο άλλο ?
Μετρώντας τα led...
Παρατηρω μια μικρη μειωση τηε πτωσης τάσης πανω στο led.
Πχ ξεκιναει απο 1.89 και καταληγει να σταθεροποιηθει μετα απο λίγα δλ σε 1.75...
Αυτο το παρατήρησα με διάφορες πηγες δηλαδή με γεμάτη μπαταρία μετρια ή πακακι με επιλογέα πχ σε 8.5 η 10 βολτ.
Βέβαια αν θεωρήσουμε οτι διαφορά 0.02 είναι μικρη και στα 4 θα έχουμε άθροισμα διαφοράς γυρω στα 0.08-0.10 να μην χολοσκαω και να γραφω την πρώτη τιμη που δείχνει το πολυμετρο και ανεξαρτήτως πηγης?
Αλλη ερωτηση
Sn60 pb ή
Sn62pb36ag2 ??
εγώ έχω εδώ και πολύ καιρό ένα μισόκιλο Sn60/Pb40 σαν αυτό
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18591&cat=611&page=1
κατά καιρούς έχω πάρει κάτι ρετάλια μούντορφ, κάτι γουόντερ κλπ ... αλλά βασικά παίζει το μισόκιλο .....
το τροφ να το κάνω σε διάτρητη ή στον αέρα?
αν προτιμηθεί το β οι πυκνωτές πως να στηθούν?
ξαπλωμένοι?
ανάσκελα με τα πόδια πάνω?
θέλει σοβαρό αερισμό ή κάνει και κουτί χωρίς βεντ? Να το στριμώξω ?
Ζ εσύ τι θα κάνεις?
ο tmjuju πού είναι? Ο ΔΔ?
μη με βάζετε να κάνω τον πιονέρο....:twoguns:
Νίκο αν υπάρχουν κάπου φωτό από προηγηθέντες να δούμε τι φτιάξανε....
Το νήμα στο diyaudio έχει 1100 σελίδες...
εγώ θα τα βάλω σε μια μικρή διάτρητη, όπως εδώ , μόνο που το Led θα το βγάλω στην φάτσα .......
ποστ 10607
http://www.diyaudio.com/forums/analogue-source/129126-simplistic-njfet-riaa-1061.html
Μόλις μάζεψα και εγώ τα περισσότερα υλικά
Ξεκίνησα κολλώντας όσες αντιστάσεις είχα και κάνοντας και το κομμάτι του τροφοδοτικού στον αέρα.
Έκανα και ένα κουτάκι για το Phono, αλλά όχι για το τροφοδοτικό ακόμα γιατί δεν είχα κατάλληλο κουτί.
την έχω δεί αυτήν....
μία και για τα δυό βαρέλια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.