Re: Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono
Γείωση προς φόνο σασί μόνο από τα σημεία που γράφουν GND (κοντά εκεί που λέει RAIL+) των πλακετών FSP. Ένα καλώδιο από την καθεμία στο μπορνάκι γείωσης για το πικάπ που να πιάνει απευθείας στο σασί χωρίς δαχτυλίδι μόνωσης. Τα υπόλοιπα τα σχετίζει κατάλληλα με την γείωση δικτύου η πλακέτα ανόρθωσης και δεν έχεις να προσθέσεις κάτι εσύ
Τις Θωρακίσεις των Μ/Τ να τις συνδέσεις στο πόδι γείωσης του δικτύου του βύσματος IEC μαζί με το σημείο PE της πλακέτας ανόρθωσης (protective earth). Από εκεί και σύνδεση με κοντό καλώδιο της γείωσης δικτύου στο σασί του τροφοδοτικού. Οι Μ/Τ συνδέονται με τα δευτερεύοντα έκαστου σε σειρά ώστε να πάρεις ένα 36V δευτερεύον από τον καθένα
Να βάλεις 20 Ω 5W RD/Link αντί για απλώς υπερπήδηση με σύρμα αν οι Μ/Τ είναι ζωηροί και δίνουν πάνω από 50V ανορθωμένο υπό αναμενόμενο φορτίο. Αλλιώς σύρμα ή απλώς 1Ω για λίγο φίλτρο. Αυτό μπορείς να το εξετάσεις πριν συνδέσεις το αληθινό φορτίο (FSP) κάνοντας χρήση ψευδοφορτίου 470Ω 10W στην κάθε μια έξοδο της πλακέτας ανόρθωσης

Στα ευχάριστα νέα, κατάφερα να δω όλα τα led ανάμενα, κανένα σοβαρό πρόβλημα ως τώρα.
Μετά το τροφοδοτικό στην είσοδο των πλακετών έχω 46V κ 47V
Δεν κατάφερα να κατεβάσω το Rail κάτω από 35.7V κ 35.4V
Και δεν κατάφερα να ανεβάσω το ΤP1-TP2 πάνω από 2.7V
(Με όλες τις VR όσο αριστερόστροφα πάνε, έπαιξα φυσικά αρκετά μαζί τους)
Είχα βάλει για αρχή ως φίλτρο 1Ω 5W στο τροφοδοτικό RD/Link
Από όσο καταλαβαίνω πρέπει να ανεβάσω την αντίσταση αυτή για να καταφέρω να πέσω πιο χαμηλά στο Rail -> και έτσι θα καταφέρω και τα ΤΡ1-ΤΡ2
(Γενικά, μιας και υπάρχουν παραλλαγές, το έχω στήσει για υψηλοέξοδη ΜΜ)
(Ακόμα δεν έχω συνδέσει το GND_κοντα_στο_rail στο σασί-μπορνα-γειωσης-πικαπ, αλλά δεν φαντάζομαι να είναι πρόβλημα στο τραπέζι των δοκιμών.)
Θα δοκιμάσω μεγαλύτερη RD/Link και επανέρχομαι