Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Re: Απάντηση: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Να μην ακουμπήσουν τα ψυγεία το κουτί εκτός και αν τα Μόσφετ είναι μονωμένα. Τις πλακέτες τις διατάσεις όπως θέλεις.

μονωμένα είναι, αλλά δεν το ρισκάρω...
τώρα βλεπω το pdf λέει
arrange the channels with facing dc in terminals. Keeps the hottest pair of output sinks apart.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic

Δεν θα υπάρξει DC στην έξοδο, για το κεντράρισμα της πόλωσης DC του σταδίου εξόδου ήταν η εξήγηση.

OK
θα το δω το θέμα gain μόλις μπουν τα κουτιά, άλλωστε υπάρχουν δίσκοι και δίσκοι. Καλές εκτυπώσεις φαίνεται να μην έχουν ανάγκη παραπάνω gain...

Δε μου λες Νικο, από τις πλακέτες Phono υπάρχει κάπου να κλέψουμε για ενδεικτικό led, δεν θυμάμαι να είχε συζητηθεί

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

μονωμένα είναι, αλλά δεν το ρισκάρω...
τώρα βλεπω το pdf λέει
arrange the channels with facing dc in terminals. Keeps the hottest pair of output sinks apart.

Καλό είναι αυτό που λέει το pdf αλλά όχι αναγκαστικό

πρόβα τζενεράλε
κουτί by Hector!

έχω την υποψία ότι το κουτί του φίλου iliverez θα είναι πολύ...στριμωγμένο.
Αυτό του Εκτορα είναι ιδιαίτερα απλωτό.
Και για τον φόβο των Ιουδαίων έβαλα και διπλή προστασία προσωρινά.

Μέχρι στιγμής έφυγε η κάθε υποψία hum χωρίς καν να συνδέσω τις γειώσεις. Απλά με την είσοδο στο κουτί όπως φαίνεται!

Attachments

• 20190629_181250.jpg
    20190629_181250.jpg
    177.5 KB · Views: 95
Ωραίο. Ακούγεται ήδη καθαρότερα και η μουσική φαντάζομαι.

Ωραίος ο Hector! Είναι κατάστημα ή φίλος σου μερακλής; Τι διαστάσεις έχει το κουτί; 30άρι στο βάθος; Αυτό που πήρα, με τις πλακέτες τοποθετημένες στην άλλη διάσταση είναι πολύ στενό ως προς το πλάτος (σχεδόν κολλητά η μία πλακέτα στην άλλη), ως προς το βάθος έχει χώρο.

ο Εκτωρ εκτός από αρχαιότατος ήρως είναι και...αρχαιότατο σημαίνον μέλος.
Και σύντομα ευτυχής κάτοχος FSP.

Είχε τα κουτιά για άλλο project και είπαμε να τα χρησιμοποιήσουμε.
Είναι από κινεζογερμανικό κατάστημα

Το δικό σου κουτί το φοβάμαι ότι θα βρει στο πλάι στα ψυγεία και δεν έχω διάθεση να προσπαθήσω να τα μονώσω, ή να εξασφαλίσω την μόνωσή τους τώρα.

Είναι από τον Κινέζο Δούκα (Doukmall), 30 cm βάθος.

Έχει και αποθήκη στη Γερμανία για να μην υπάρχει θέμα με τελωνείο.

Δύο τέτοια και δύο με ξύλινα πλαϊνά

s-l500.jpg

(για να ταιριάζουν με τα SF...:idea:)

Τα ξύλινα μου βγήκαν ο κούκος αηδόνι λόγω τελωνείου. Τώρα υπάρχουν και στη Γερμανία.

Δεν ξέρω όμως αν κάνουν ή θέλουν και έξτρα θωράκιση στις ξύλινες πλευρές.

τα ξύλινα δεν τα έπιασα ακόμα.
Αν θωρακίζουν θα τα προτιμήσω ίσως γιατί έχουν πιό λεπτό φύλλο για τρύπες.

Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

τα ξύλινα δεν τα έπιασα ακόμα.
Αν θωρακίζουν θα τα προτιμήσω ίσως γιατί έχουν πιό λεπτό φύλλο για τρύπες.

Αναρωτιέμαι μήπως γίνεται και να ...

κάνεις τρύπες στο ένα ξύλινο πλαϊνό;

Δεν ήταν στο τελευταίο GB το phono. Θα ψάξω μήπως έχω κανένα δείγμα εδώ. Αν βρω θα σου στείλω μήνυμα.

Βρήκα! Έχω τέσσερις πλακέτες FSP και για κάποιο περίεργο λόγο πέντε RAW DC αντίστοιχες πλακέτες. Μία περισσεύει δηλαδή.

Αυτό. Από την παρτίδα που έχω δείγματα εγώ απλώς δεν είναι τόσο σκούρο μπλε, τόσο μπλε είναι οι γραμμές, είναι κάπως πιο "οινοπνευματί" το φόντο.

Attachments

• IMG_20190701_191206.jpg
    IMG_20190701_191206.jpg
    149.8 KB · Views: 106