Το νήμα της τάξης Δ

Εγώ προτείνω σε όλους μια τυφλή δοκιμή, στανταρισμένη (οσον αφορά την ένταση) με 3 τελικους ενισχυτές: έναν AB, ένα D και εναν Α (παρόμοιας ποιότητας) οδηγούμενους από τον ίδιο προενισχυτή για να δούμε ποιος έχει την ικανότητα να ξεχωρίσει ποιος παίζει κάθε φορά. Εγω προσφέρομαι να φέρω τον προενισχυτή μου και class τους D τελικούς που χρησιμοποιώ τωρα.

Ενα πρωτο επιπεδο ποιοτικης αποδοσης που αρκει για να καλυψει
τους περισσοτερους ακροατες και ειδη μουσικης ειναι πλεον εφικτο απο ολες τις κατασκευαστικες σχολες.
Και αυτο το επιπεδο για να λεμε την αληθεια δεν ειναι καθολου χαμηλο.
Απο εκει και περα υπαρχει το καλυτερο, αλλοι το λενε hi end αλλοι esoteric αλλοι "μου επεσε το σαγονι"
Περιγραφει με περισσοτερη ακριβεια τα μικροδυναμικα στοιχεια και τη ροη της μουσικης
και σε φερνει πιο κοντα στους ιδιους τους μουσικους και την συνθεση ανεξαρτητα απο το ειδος.
Κατα την ταπεινη μου αποψη αυτο επιτυγχανεται μονο
απο απλα κυκλωματα και προσεχτικα επιλεγμενα για τις ιδιοτητες τους εξαρτηματα.

• Like
Reactions: Deneb
Γνωρίζει μήπως κάποιος πως μπορεί να έρθει στην Ελλάδα αυτός ο ενισχυτής; Τα purchase links που προτείνει η εταιρεία δεν στέλνουν Ελλάδα και κάποια ευρωπαϊκά διαδικτυακά καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα της SMSL δεν το εμφανίζουν. Υπάρχει λύση; (κατά προτίμηση απλή).

• Like
Reactions: Deneb
αυτός ο πωλητής στο ebay στέλνει Ελλάδα και αναφέρεται πως στην τιμή περιλαμβάνονται οι δασμοί εισαγωγής

DA100

• Like
Reactions: kimon
Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά, θα το ελέγξω, αν και κάποια στιγμή που το Αμαζον Ιαπωνίας έδειξε τιμές ,ηταν περίπου 87 ευρώ . Το κατάστημα στο Μπαίυ το τιμολογεί στα 120 ευρώ, που είναι σημαντική διαφορά.
Ενώ είναι ο ίδιος πωλητής, στη μια περίπτωση το τιμολογεί 120 ευρώ και στην άλλη 128 λίρες.

η τιμή στο amazon ιαπωνίας υποθέτω δεν περιλάμβανε τους δασμούς εισαγωγής στην Ελλάδα

Γνωρίζει μήπως κάποιος πως μπορεί να έρθει στην Ελλάδα αυτός ο ενισχυτής; Τα purchase links που προτείνει η εταιρεία δεν στέλνουν Ελλάδα και κάποια ευρωπαϊκά διαδικτυακά καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα της SMSL δεν το εμφανίζουν. Υπάρχει λύση; (κατά προτίμηση απλή).
αν πουλιεται γερμανια-αγγλια- γαλλια, θα σκεφτομουνα γνωστο-φιλο σ αυτες τις χωρες,τροποι υπαρχουν, ο κοσμος ταξιδευει