- 19 June 2006
- 8,661

PILGRIM FATHERS -''Short Circular Walks In The Hope Valley''
Τι να πω τώρα. Φέτος έχω ακούσει πολλές καλές κυκλοφορίες και όσες θεωρώ ιδιαίτερα αξιόλογες ,προσπαθώ να τις μεταφέρω και εδώ.
Εδώ και πολλά χρόνια όσο και να σας φαίνεται περίεργο, τα κολλήματα μου είναι το πολύ 5-10 μπάντες.
Δημοκηδή αλήθεια λέω.
Η μπαντάρα αυτή είναι πλέον μέσα σε αυτές.
Έρχονται από το Nottingham και αποτελούν την καλύτερη για μένα κυκλοφορία της χρονιάς για το ευρύτερο πεδίο του ροκ.
Εάν έκλεινε τώρα η χρονιά θα ήταν το νούμερο ένα μου.
Έχουν πάρει παλιά σιδερικά, ελενίτ, θερμοσίφωνες, μπουριά σόμπας κ.τ.λ και έχουν φτιάξει ένα διαστημόπλοιο, το οποίο είναι ήδη σε τροχιά.
Το αποτέλεσμα είναι μαγικό.
Space rock, pure ψυχεδέλεια, post rock, fuzzed κεντήματα και μία Alien παραγωγή στη φωνή που είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε παρόμοιες μπάντες για φέτος.
Θα μπορούσα άνετα να πω ,πως η ηχογράφηση έγινε έξω από τη ατμόσφαιρά μας. Εξάλλου έχουν μέλος που παίζει cosmic sounds.
Όλα αυτά διαστημικά ταξίδια είναι προσιτά σε όλους τους φίλους που έχουν περάσει τη βασική αστροναυτική εκπαίδευση.
Μπορείτε να τσεκάρετε τη μπάντα στο myspace αλλά τα δύο κορυφαία δείγματα που θα ακούσετε είναι τα χειρότερα του δίσκου. Απίστευτο.
Αν κάποιος τυχαία έπεφτε πάνω στο Nine hands of the octopus ή στο Great North road, θα νόμιζε πως ανακάλυψε τη μπάντα της δεκαετίας.
Χωρίς πολλά λόγια οι PILGRIM FATHERS είναι μαζί με Mars Volta, Gossip, Big Business κτλ μία μπάντα που ξεκίνησα να λατρεύω με το δικό μου τρόπο.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2008.
Υ.Γ. Και το εξώφυλλο βέβαια έχει να τυπωθεί μπλουζάκι, ζακέτα, μπουφάν, αφίσα, κούπα, μπρελόκ, γκράφιτι, tattoo κ.τ.λ.