To όνομα του φοιτητή που έκαψε το σκύλο

Αλέξης

Supreme Member
20 June 2006
6,323
Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω e-mail
για το καθίκι που βασάνισε με καυτό
λάδι ένα σκύλο απλά για τον χαβαλέ του.:furious3::damnyou::rifle::slapface::violent-smiley-030::rifle:

"Εδώ ο Κύπριος (καμιά εμπάθεια με αυτό) φοιτητής
Παναγιώτης Κυριάκου που σπουδάζει στη Χίο στο
τμήμα "Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης" του
Πανεπιστημίου Αιγαίου, Βασανίζει με καυτό λάδι
ένα αδέσποτο σκυλί.

Αυτά είναι τα e-mail του Φοιτητικού Συλλόγου στο συγκεκριμένο τμήμα
και το e-mail της Γραμματείας του.

Νομίζω ότι εφόσον τουλάχιστον έμμεσα δυσφημεί το Πανεπιστήμιο,
θα μπορούσαμε να στείλουμε μερικά μηνύματα ζητόντασ να πάρουν θέση
και να μην δείξουν καμία επιείκια

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς Κ θ. Στουπακη 22 Χιος 2271021542

[email protected]
[email protected]

το βίντεο του βασανισμού

1500 ευρω προστιμο και το πολυ 6 μηνες φυλακιση. Τιποτα δλδ.

Αυτο που θα καταλαβει το καθικι (ελπιζω) ειναι οτι εκαψε το δικο του τομαρι

Ισχύει ο Ν. 1197/1981 περί προστασίας ζώων. Όντως απειλείται φυλάκιση μέχρι 6 μηνών ή χρηματική ποινή μέχρι 1500 ευρώ ή και τα δύο μαζί.

Είχε τύχει πριν κάποια χρόνια να πέσει το μάτι μου σε μία σχετική απόφαση του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, και όλως τυχαίως στη μονάδα όπου αργότερα υπηρέτησα υπαγόταν ένα απομακρυσμένο φυλάκιο όπου είχε διεξαχθεί ένα περιστατικό βασανισμού ζώων. Εκεί ο δόκιμος υποτίθεται ότι είχε διαμελίσει κάτι νεογέννητα σκυλάκια. Όταν πήγα για σκοπιά στο συγκεκριμένο φυλάκιο, τότε έμαθα ότι επρόκειτο για το φυλάκιο που ανέφερε η παραπάνω απόφαση... Εάν όντως έγιναν όπως τα διάβασα (γιατί κάτι άκουσα ότι τα φούσκωσαν... ποιος ξέρει), μιλάμε για μεγάλη κτηνωδία. Είδε ένας φαντάρος τη σκύλα να περιμαζεύει τα διαμελισμένα νεογνά της, και δεν άντεξε και πλάκωσε τον δόκιμο. Και αθωώθηκε για βιαιοπραγία κατά ανωτέρου, ενώ ο δόκιμος καταδικάστηκε με τον παραπάνω νόμο.

Να του ρίξουν εκείνου λάδι και να τον έχουν και δεμένο τον ΑΛΗΤΑΡΑ! Πραγματικά ΥΠάνθρωπος! ΟΥΣΤ! και μόλις τάϊσα και τη σκυλίτσα μου που γέννησε εχθές! Τρελαίνομαι!

Αυτός τώρα είναι φοιτητής σε πανεπιστήμιο?

Η ψήφος του μετράει όσο και η δική μου?

Είναι έξω, δεν τον βάλανε φυλακή?

Κρίμα στο σκυλάκι, ελπίζω να επέζησε...

ΥΓ:Πάντως τώρα που είναι γνωστό το όνομά του σίγουρα θα τον λυντσάρουνε, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δυστυχως τα ένστικτα (βασανισμού) αγαπητοί μου υπάρχουν στον άνθρωπο...

Εμένα να δεις τι συναισθήματα μου έβγαλε το video για αυτό το καθίκι
Α) χαρακιές σε όλο το σώμα του με ξυράφι
Β) αλάτι και οινόπνευμα πάνω στις πληγές του
Γ) ένα μπάνιο με καυτό λάδι όπως έκανε και αυτός στο άτυχο σκυλάκι
Αυτά μου ήρθαν προς το παρόν

Από την άλλη το 6 μήνες φυλάκιση η 1500 πρόστιμο για μια τέτοια πράξη
είναι για γέλιο.

... Είδε ένας φαντάρος τη σκύλα να περιμαζεύει τα διαμελισμένα νεογνά της, και δεν άντεξε και πλάκωσε τον δόκιμο. Και αθωώθηκε για βιαιοπραγία κατά ανωτέρου, ενώ ο δόκιμος καταδικάστηκε με τον παραπάνω νόμο.

Από τα πιο ευχάριστα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.

Πραγματικά είναι λυπηρό πόσο πρωτόγονοι είμαστε ακόμα μέσα στον δήθεν "πολιτισμό μας".

Από ότι έχω ακούσει ο κύπριος έφυγε από την Ελλάδα γιατί φοβάται για τη ζωή του και ότι επίσης διαγράφηκε από φοιτητής από το πανεπιστήμιο. Δεν είναι διασταυρωμένα αυτά...

Όταν λες από τα πιο ευχάριστα;

Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω ν' ακούσω και τα δυσάρεστα...

προφανώς εννοεί το ότι αθωώθηκε ο φαντάρος που έδειρε τον σκυλοβασανιστή δόκιμο και καταδικάστηκε, αντιθέτως, ο τελευταίος.

Βέβαια πρόκειται για πολύ μπαγιάτικα νέα (απόφαση στρατοδικείου του 2002)

Δεν έχω λόγια για κάτι τέτοιες πράξεις. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι τέτοιου είδους υποκείμενα δεν μπορούν να λέγονται άνθρωποι.

Αυτός τώρα είναι φοιτητής σε πανεπιστήμιο?

Η ψήφος του μετράει όσο και η δική μου?

Είναι έξω, δεν τον βάλανε φυλακή?

Κρίμα στο σκυλάκι, ελπίζω να επέζησε...

ΥΓ:Πάντως τώρα που είναι γνωστό το όνομά του σίγουρα θα τον λυντσάρουνε, δεν υπάρχει περίπτωση.

ναι !!! και ΝΑΙ μετραει η ψηφος του οπως η Δικη σου η Δικη μου ......οπως καθε λογικου ανθρωπου αλλα και ......

οπως καθε Γουρουνιου που του Δινουν Ανθρωπινα δικαιωματα !!!!!

απλα εγινε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ και οι Δικοι του θα καμαρωνουν τωρα ..... για το τι Διεστραμενο Γιο εχουν !!!
..το ιδιο και η κοπελια του ......:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

απλα εγινε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ και οι Δικοι του θα καμαρωνουν τωρα ..... για το τι Διεστραμενο Γιο εχουν !!!
..το ιδιο και η κοπελια του ......:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Μπα, οι φουσκωτές κούκλες δεν έχουν τέτοια προβλήματα...:grinning-smiley-043

αντε και τον βαλανε μεσα για καποιους μηνες αντε και πληρωσε και τα λεφτα,,,

για σκεφτείτε τι έχουν να τραβήξουν τα "έρημα" τα ζωάκια από την εκδικητική του μανία μόλις βγει έξω... και αυτή την φορά να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα γράψει με το κινητό...θα τα κάνει off line...

τι να πεις ΑΡΡΩΣΤΟΣ ειναι ο τυπος και μονο μια ψυχιατρικη κλινικη του αρμόζει...