To όνομα του φοιτητή που έκαψε το σκύλο

@Αλεξη
πρακληση να μην ζητατε το λογο ουτε να κανετε υποδειξεις ποιος τι εγραψε και αν το εγραψε...απαξ και το διατυπωνει εδω με την υπογραφη του σημαινει οτι συμφωνει και το προσυπογραφει

ας συνεχισουμε στα πλαισια του προβληματισμου για αυτην την πραξη την δε τιμωρια του ας την αφησουμε τοσο στα χερια της δικαιοσυνης οσο και στον κοινωνικο του περιγυρο

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί η γενικευμένη επίθεση εναντίον κάποιου, χωρίς να έχει αποδειχθεί η ενοχή του, όσο αποτρόπαια και να είναι η πράξη που τον βαρύνει. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το internet είναι πρώτης τάξεως πηγή φημολογίας και διαστρεβλωμένων πληροφοριών. Εμένα, καλώς ή κακώς, ένα όνομα δε μου λέει τίποτα. Είναι ακόμα ένα ανάμεσα σε τόσα που ακούμε καθημερινά.
Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας έχει δικαίωμα να βγάλει τα συμπεράσματά του εκ των προτέρων, με ενδεχόμενο ρίσκο να υποστεί συνέπειες αν διαψευσθεί. Ελπίζω τουλάχιστον η δημοσιότητα που παίρνουν τέτοιες υποθέσεις να αποτρέψει την επανάληψή τους στο μέλλον.

και κατι αλλο 1 στο 1000.000 λεμε τωρα

1ον να μην ηταν καυτο το λαδι και να εκανε πλακα ή τον μαγκα...
2ον να ειναιι μουφα το βιντεακι αντε παιρνουμε στο λαιμο μας καποιον?

υποθεσεις κανω....

Απάντηση: Re: To όνομα του φοιτητή που έκαψε το σκύλο

και κατι αλλο 1 στο 1000.000 λεμε τωρα

1ον να μην ηταν καυτο το λαδι και να εκανε πλακα ή τον μαγκα...
2ον να ειναιι μουφα το βιντεακι αντε παιρνουμε στο λαιμο μας καποιον?

υποθεσεις κανω....
Όλα είναι πιθανά...

Ανεξαρτήτως με το αν στέκουν νομικά όσα αναφέρθηκαν, γιατί είσαι τόσο σίγουρος πως δεν είναι δικές του οι απόψεις ?

Αυτό που εισπράττω εγώ -που δεν ξέρω κανέναν προσωπικά- είναι άδικη αντιμετώπιση απέναντι σε κάποιον που είπε απλά την άποψή του.

Γιώργο καλημέρα,

δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβεις
ότι το συγκεκριμένο Post δεν είναι του spyrmak,
Διάβασε καμμιά 20 αριά μηνύματά του (δεν χρειάζεται
παραπάνω και μπορεί να σου λέω και πολλά) και θα
τα καταλάβεις και εσύ αμέσως.

Ο spryrmak έχει συγκεκριμένο τρόπο γραφής και έκφρασης
που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.

Δεν με ενοχλεί να εκφράζει κάποιος την άποψή του αρκεί
να είναι δική του και να την έχει γράψει ο ίδιος.

Αλέξη, κουβέντα κάνουμε, και εξέφρασε μια άποψη καθόλου παράλογη. Δεν ξέρω γιατι αρπαζόμαστε ακομα και σ'ενα θεμα στο οποιο ολοι συμφωνουμε

maestro καλημέρα,

ισχύει η ίδια απάντηση που έδωσα στο Γιώργο.

@Αλεξη
πρακληση να μην ζητατε το λογο ουτε να κανετε υποδειξεις ποιος τι εγραψε και αν το εγραψε...απαξ και το διατυπωνει εδω με την υπογραφη του σημαινει οτι συμφωνει και το προσυπογραφει

ας συνεχισουμε στα πλαισια του προβληματισμου για αυτην την πραξη την δε τιμωρια του ας την αφησουμε τοσο στα χερια της δικαιοσυνης οσο και στον κοινωνικο του περιγυρο

Larry καλημέρα,

τώρα διάβασα το post σου για αυτό και προηγήθηκαν
τα 2 προηγούμενα post μου.

Επειδή λοιπόν ορισμένοι φροντίζουν να χειρίζονται
και να διαβάζουν τους κανόνες του forum όπως τους
συμφέρει (και δεν χρησιμοποιούν το κουμπί για να
κάνουν report ένα post) σε παρακαλώ εάν είναι
αντίθετο στους κανόνες, η από μέρους μου αναφορά
του ονόματος, να διαγραφούν τα στοιχεία του στο post #1.

Εάν όχι το θέμα το τελειώνει εδώ και δεν δέχομαι άλλες
νομικές υποδείξεις. Για τα γραπτά μου είμαι υπεύθυνος και
υπόλογος εγώ.

Καλημέρα και πάλι.

Με ένα απλό google search με το όνομα του φοιτητή
σας παραθέτω ένα πολύ μικρό δείγμα από τα site που
ανεφέρουν τα πλήρη στοιχεία αλλά και την ιστορία του
βασανιστή :furious3:

http://freeaction.blogspot.com/2007/10/blog-post_22.html

http://ligoapola.blogspot.com/2007/10/blog-post_23.html

http://prezatv.blogspot.com/2007/10/blog-post_22.html

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11493

http://provatos.blogspot.com/2007/10/blog-post_23.html

http://www.thegame.gr/forum/index.php?act=Print&client=printer&f=6&t=59508

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?p=852628

Μ' όλο το θάρρος Αλέξη, αλλά τα blogs που παραθέτεις δε μου λένε απολύτως τίποτα. Όλοι αυτοί είδαν το βίντεο είτε στον Άλφα είτε στο YouTube και άρχισαν την "ανταλλαγή απόψεων" για το ποια θα ήταν η πιο αρμόζουσα τιμωρία για το βασανιστή.
Είναι πληροφορημένοι όσο εσύ κι εγώ.
Προσωπικά θα κρατήσω μια στάση παρόμοια με του Λάρρυ, μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

οπως ειπα δεν ηθελα να κανω υπδειξη σε κανεναν απλα το ζητημα κεντρισε το ενδιαφερον μου απο νομικη αποψης.

Για Δικηγορος εισαι κορυφη !!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

αν στο εκανε στο Σκυλο σου να δουμε αν θα τα εγραφες αυτα......

χωρις παρεξηγηση ετσι ;;;;;;

Καλα, φανταζεστε πλακα που θα εχει το ονομα αυτο να μην ειναι του δραστη, αλλα καμια φαρσα ?????

Στα ΤΕΙ Αθήνας το 1992 και για κάποιο χρονικό διάστημα βρίσκαμε σκυλιά να ξεψυχούν στους διαδρόμους και έξω από τη σχολή.
Με κάτι φίλους είχαμε πάρει 1-2 σε έναν κτηνίατρο εκεί κοντά ο οποίος μας είπε ότι πεθαίναν από εσωτερική αιμοραγία, από κάποιο χτύπημα στα πλευρά.
Μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη, κάποιο βράδυ που είχαμε μείνει για την πτυχιακή μας κάπου 10 άτομα στη σχολή, ακούσαμε ένα σκυλί να ουρλιάζει απ' έξω και είδαμε έναν τύπο να το χτυπάει με ένα μαδέρι στα πλευρά.

Δεν ξανάδαμε σκοτωμένο σκυλί από τότε... Αυτός μάλλον έκανε πολύ καιρό να ξαναδεί οτιδήποτε...
Που είσαι ρε Θάνο με τις wehrmacht σου! -bye-

Η κίνηση να καταδικάσεις δημόσια χωρίς πλήρη τεκμηριωμένα στοιχεία, δεν σε κάνει αυτομάτως και καλύτερο απο αυτόν που κατηγορείς!Οσο φριχτή κι αν είναι η πράξη!

Λοιπόν...
1) Στο βίντεο δεν φαίνεται πουθενά η φάτσα του δράστη.
Δεν ξέρω πως κατέληξαν στο όνομα αλλά θα ήθελα να το μάθω.
2) Αν είναι σίγουροι για το όνομα, καλά κάνουν και τον καταδικάζουν δημόσια γιατί δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης για το τι έκανε. Κάθε πολίτης μπορεί να δράσει σαν αυτόφορο και να πράξει όπως πιστεύει.
Ναι, ακόμη και να πλακώσει κάποιον στο ξύλο (αυτοάμυνα) αν θεωρήσει ότι μόνο μία τέτοια πράξη θα περιορίσει τον δράστη και θα προστατεύσει τη δική του ζωή.

Δυστυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που αυτά αλλά και χειρότερα τα κάνουν σε ανθρώπους.
Είχα δει βασανισμούς σε βιντεάκια κακής ποιότητας στο ogrish.com που με έκαναν να κλαίω.
Ακρωτηριασμοί για πλάκα, κόψιμο κεφαλιού ανθρώπου σαν να ήταν αρνί, κάψιμο ζωντανών ανθρώπων με στουπί βρεγμένο με βενζίνη στο στόμα κ.λ.π.
Και αυτοί που τα έκαναν γελούσαν ενώ τα θύματα ούρλιαζαν.
Ποιοί άνθρωποι ρε παιδιά. Είμαστε κτήνη.

Συμφωνω απολυτα ! ειμαστε πολυ διεστραμενοι αμα θελουμε..........:violent-smiley-030:

Διαγραφές αν και πρακτικά δεν έχω ακούσει να γίνουν ποτέ μπορούν να πραγματοποιηθούν. Υπάρχουν διατάξεις σε όλους τους εσωτερικούς κανονισμούς των πανεπιστημίων.
Επίσης είναι πάρα πολύ εύκολο να διαγραφεί από το σύλλογο των φοιτητών με απόφαση γενικής συνέλευσης.
Αυτός ο υπάνθρωπος (ναι είναι επώνυμη εξύβριση) είναι το λιγότερο για λύπηση...

αληθεια ας μας πει καποιος που εχει ιδεα ποτε γινονται διαγραφες ;;;;

απλη περιεργεια τιποτε αλλο ...

Καταρχάς δεν καταδικάζουμε. Αυτό είναι αρμοδιότητα του Ποινικού Δικαστή.
Όμως ως κοινωνοί συζητούμε. Και κρίνουμε. Αυτό αποτελεί έκφραση της συνταγματικώς προστατευόμενης ελευθερίας λόγου.
Εάν (τονίζεται το εάν) μέσα από την ανωτέρω συζήτηση προκύψει η διάδοση ψευδών "γεγονότων" με δυσφημιστικό σκοπό, τότε και μόνο τότε συζητούμε για ενδεχόμενη ποινική ευθύνη από συκοφαντική δυσφήμιση για παράδειγμα.
Τα τεκμήρια αθωότητας και οι "επιφυλάξεις" και τα "φερόμενος" δράστης κλπ κλπ δεσμεύουν τα δικαστήρια και τα ΜΜΕ, όχι τους απλούς πολίτες που κάνουν μια συζήτηση. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Εάν πιάσω κουβέντα με τον Στέργιο, φερ' ειπειν, για το έγκλημα στο Αγρίνιο, υποχρεούμαι να πω "ο φερόμενος ως δράστης" αντί του απλού "ο δράστης"? Το ιντερνετικό φόρουμ δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ, μοιάζει περισσότερο με μία συζήτηση στο καφενείο του χωριού, εις ευήκοον όλων των τυχόν παρευρισκομένων.

Καταρχάς δεν καταδικάζουμε. Αυτό είναι αρμοδιότητα του Ποινικού Δικαστή.
Όμως ως κοινωνοί συζητούμε. Και κρίνουμε. Αυτό αποτελεί έκφραση της συνταγματικώς προστατευόμενης ελευθερίας λόγου.
Εάν (τονίζεται το εάν) μέσα από την ανωτέρω συζήτηση προκύψει η διάδοση ψευδών "γεγονότων" με δυσφημιστικό σκοπό, τότε και μόνο τότε συζητούμε για ενδεχόμενη ποινική ευθύνη από συκοφαντική δυσφήμιση για παράδειγμα.
Τα τεκμήρια αθωότητας και οι "επιφυλάξεις" και τα "φερόμενος" δράστης κλπ κλπ δεσμεύουν τα δικαστήρια και τα ΜΜΕ, όχι τους απλούς πολίτες που κάνουν μια συζήτηση. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Εάν πιάσω κουβέντα με τον Στέργιο, φερ' ειπειν, για το έγκλημα στο Αγρίνιο, υποχρεούμαι να πω "ο φερόμενος ως δράστης" αντί του απλού "ο δράστης"? Το ιντερνετικό φόρουμ δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ, μοιάζει περισσότερο με μία συζήτηση στο καφενείο του χωριού, εις ευήκοον όλων των τυχόν παρευρισκομένων.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF: ετσι ρε παιδια !!!!!

σιγα .... δεν ειμαστε τηλεοπτικο δελτιο ειδησεων ..

"υπόλοιποι"?

Μα ο κύριος προφανώς δεν είναι νομικός. Γιατί εάν ήταν νομικός, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τα "αντισυνταγματικά" βασανιστήρια (δηλαδή η απαγόρευση του άρθρου 7 παρ. 2 του Σ) αναφέρονται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα.

προφανως και αναφερομουν σε ανθρωπους!

το ποστ προφανως και το γραψα μονος μου.

δε συμβουλευτηκα καποιον δικηγορο. προφανως και το Σ7 αναφερεται σε ανθρωπους. και δεν ειμαι νομικος (...ακομα τουλαχιστον)