Μην είστε βιαστικοί στην κρίση σας.
Σκεφτείτε ότι αν το όνομα είναι φάρσα, τότε καταστρέφουμε έναν αθώο άνθρωπο! Ναι μεν, όπως λέει ο Τάσος, το φόρουμ είναι σαν τον καφενέ, αλλά τα γραπτά μένουν!
Οπότε, είναι και πιο εύκολο να μείνουν οι λανθασμένες εντυπώσεις...
Όπως και να 'χει, στο να βγάζουμε ετυμηγορίες και ποινές, είμαστε όλοι άσοι!
Αυτή η χώρα θα 'πρεπε να βγάζει μόνο δικηγόρους και δικαστές...:BDGBGDB55:
1) ειναι αδυνατον να εχει διαγραφει απο το πανεπιστημιο
2) τα ανθρωπινα δικαιωματα δεν μπορει να τα στερηθει ουδεις. τετοια αντιληψη (συγγνωμη που το λεω) απηχει ολοκληρωτικα καθεστωτα (π.χ. στερουν τα ατομικα δικαιωματα λογω παραβασης ενος νομου). αυτο γινεται (στερηση πολιτικων δικαιωματων και ελευθεριας)
αλλα δε μπορει να φτασει στη στερηση του πηρυνα των ατομικων δικαιωματων. (ζωη,υγεια,ανθρωπινη αξια και αξιοπρεπεια)
3) τα βασανιστηρια ειναι αντισυνταγματικα. καθε δημοσιο οργανο που προβαινει σε βασανισμο υποκειται σε τιμωρηση ακομα και αν αποδειξει οτι ακολουθουσε ρητες εντολες ανωτερου οι οποιες εδω ειναι ανισχυρες απο το συνταγμα.
4) με καθε επιφυλαξη των κανονισμων της ιστοσελιδας (και ζητωντας προκαταβολικα συγγνωμη απο το συντακτη-χωρις να θελω να κανω υποδειξεις σε κανεναν ποσο μαλλον στους συντακτες και διαχειριστες)
νομιζω οτι ειναι μαλλον αντικανονικο
να δημοσιευεται στην ιστοσελιδα το ονομα του συγκεκριμμενου ατομου. αρμοδιοι για την κριση περι ενοχης ειναι οι ποινικοι δικαστες αποφαινομενοι συμφωνα με τον ποινικο κωδικα τους ειδικους ποινικους νομους και κατα τη διαδικασια του κωδικα ποινικης δικονομιας.
μαλιστα εφοσον δεν εχει καταδικαστει δεν ειναι ορθο (και απο τον τηλεοπτικο σταθμο) να δημοσιευει το ονομα εφοσον υπαρχει νομος που απαγορευει να εμφανιζεται το προσωπο του κατηγορουμενο σε τηλεοπτικες εκπομπες κατα τη μεταφορα απο και προς τα δικαστηρια κ.λ.π. (νομος που προφανως καταστρατηγειται κατα κορον απο τους τηλεοπτικους σταθμους)
επιπλεον χαρακτηρισμοι κατα του συγκεκριμμενου ατομου (υβριστικοι οπως κ*****ι γ******ι κλπ) στοιχειοθετουν διχως αλλο το αδικημα της εξυβρισης ΠΚ 361.
ακομα κι αν ειναι ενοχος.
οπως ειπε ενας συνταγματολογος καθηγητης ατομικων δικαιωματων αν την επι χρημασι εκδιδομενη (συγγνωμη για τη φραση) την πουνε *#*#***
στοιχειοθετειται παρα ταυτα εξυβριση.
(συγγνωμη αν σας κουρασα)
+1 .Kαι εγω καταδικασα τη πραξη του σε αλλο φορουμ οπως καταδικασα και αυτο που λαμβανει χωρα τωρα....ολα τα forum / blog της Ελλαδας να βγαζουν φορα παρτιδα τα προσωπικα στοιχεια του φοιτητη.Ξαφνικα γινανε ολοι οι Ελληνες εισαγγελατοι και βγαζουν ονοματα διευθυνσεις κλπ
Το οτι μπορει το video να ειναι μουφα ,οτι μπορει ακομα και να ειναι κατασκευασμενο απο καποιον που εχει προσωπικα με τον φοιτητη δεν φανηκε να προβληματιζει κανεναν ......
Και μαλιστα αφου δεν μπορει να κανει μηνυση σε ενα..φορουμ μπορουμε να λεμε οτι θελουμε.....να δωσουμε ολα τα στοιχεια του ...και να τον κηνυγησουμε κιολας αν χρειαστει !!!!
Larry δεν σε πειραζει που ειπα τη γνωμη μου ε ?![]()
να τον κυνηγησουμε και να τον τιμωρησουμε ρεζιλευοντας τον ....
τιποτα αλλο πιο πολυ δεν μπορουμε να του κανουμε...
βλεπεις ειναι ανθρωποηδες και μας μοιαζει οπτικα........
Εμένα να δεις τι συναισθήματα μου έβγαλε το video για αυτό το καθίκι
Α) χαρακιές σε όλο το σώμα του με ξυράφι
Β) αλάτι και οινόπνευμα πάνω στις πληγές του
Γ) ένα μπάνιο με καυτό λάδι όπως έκανε και αυτός στο άτυχο σκυλάκι
Αυτά μου ήρθαν προς το παρόν
Από την άλλη το 6 μήνες φυλάκιση η 1500 πρόστιμο για μια τέτοια πράξη
είναι για γέλιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.