To πικαπ του Tzimisce

τώρα βέβαια που το αναφέρατε παρατηρώ ότι η όλη τροφοδοσία του δικού μου είναι απόλυτα συμβατή με του dact (μου το είχε πεί και τότε ο Βαγγέλης) οπότε....ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ.....:a0210:

χαιρετισμους σε ολους τους νεους φιλους της παρεας και ειδικα σε αυτους που δεν ηξεραν τι θα πει ηχος τοτε και τωρα μας εγιναν hiendαδες:star::star::star:

Ευχαριστούμε.... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: To πικαπ του Tzimisce

Αυτο εννοουσα, ευχαριστω. Το P.A.M. phono stage το εχω ακουσει τοσες πολλες φορες που μου εχει μεινει απωθημενο που δε μπορεσα να το αποκτησω. Τυχεροι οσοι το εχουν, παραμενει ακομα η πρωτη μου επιλογη σε περιπτωση που ειχα τα χρηματα και μπορουσε να βρεθει.

Εμένα μου έχουν μπει ιδέες για μαζική αγορά πλακετών...
Λες να κάνουμε κανένα powerbuy στο DACT; ;)

λέω...
αλλά αφού δώ ότι κάθεται πάνω στην τροφοδοσία του pam (που μάλλον κάθεται) και αφού κοιτάξω την τσέπη μου, διότι τώρα τελευταία νιώθω κάτι χέρια μέσα, που δεν είναι δικά μου....:AFADF0:

(για δεύτερη φορά την πάτω έτσι, αντί γιά quote πάτησα edit και σου έσβησα το σχόλιό σου στον Γιώργο.... - πρέπει να κανονίσουμε να αλλάξουν θέση αυτά τα κουμπάκια.... σόρρυ Μιχάλη...)

λέω...
αλλά αφού δώ ότι κάθεται πάνω στην τροφοδοσία του pam (που μάλλον κάθεται) και αφού κοιτάξω την τσέπη μου, διότι τώρα τελευταία νιώθω κάτι χέρια μέσα, που δεν είναι δικά μου....:AFADF0:

Καλά, έτσι ένοιωθα εγώ μόλις παντρεύτηκα! Εσύ σαν πολύ δεν άργησες; :flipout:

Δεν μιλάω για τώρα φυσικά... Το νωρίτερο που θα γίνει θα είναι τον Ιανουάριο!
Από τροφοδοσία δεν έχει πρόβλημα, απλά πρέπει να είναι καλή και ήσυχη. Εγώ σκέφτομαι μπαταρία, οπότε μπορούμε να παίξουμε σε ΑΒ μιας και έχεις τροφοδοτικό και να δούμε τι παίζει... ;)

(για δεύτερη φορά την πάτω έτσι, αντί γιά quote πάτησα edit και σου έσβησα το σχόλιό σου στον Γιώργο.... )

Α, που του λέω ότι είναι εγκάθετος και εμπαθής; Δεν πειράζει... Είναι γνωστή η μούρλα του Άνα για τα LP12... :flipout:

Καλά, έτσι ένοιωθα εγώ μόλις παντρεύτηκα! Εσύ σαν πολύ δεν άργησες; :flipout:

Δεν μιλάω για τώρα φυσικά... Το νωρίτερο που θα γίνει θα είναι τον Ιανουάριο!
Από τροφοδοσία δεν έχει πρόβλημα, απλά πρέπει να είναι καλή και ήσυχη. Εγώ σκέφτομαι μπαταρία, οπότε μπορούμε να παίξουμε σε ΑΒ μιας και έχεις τροφοδοτικό και να δούμε τι παίζει... ;)

και ποιός σου είπε ότι το Γενάρη θα είναι καλύτερα...

και εγώ έτσι νοιώθω από τότε που παντρέυτηκα, ευτυχώς ακόμα ουτε 25 χρόνια δεν πέρασαν.

Ενα pam παντως βρισκεται εδω και μερικες μερες στο συστημα του Σαββα Χρ,και κανει υπερωριες.Το Σαββατο εγινε μια ακροαση με το Αudionet,Asr,Groove.Δυστυχως για μενα, αν και εγω του το προτεινα, το αγορασε ο Σαββας,ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι πιο πανω απο τα αλλα, κατα την προσωπικη μου εκτιμηση.Τωρα τον ψηνω μηπως και αλλαξε γνωμη.Ελπιζω καποτε να μπορεσω να ακουσω και το Burmester 838 μαζι με το Audionet

Last edited:
Στρώνει... Στρώνει...
Μόνο που έλειπα για κάποιες μέρες και έχασα επεισόδια. :(

Βέβαια θα με κουφάνει λίγο με αυτά που ακούω. Εκτός αν τελικά ακόμη και οι κεφαλές θέλουν ζέσταμα πριν παίξουν! :slapface:

Στρώνει... Στρώνει...

Βέβαια θα με κουφάνει λίγο με αυτά που ακούω. Εκτός αν τελικά ακόμη και οι κεφαλές θέλουν ζέσταμα πριν παίξουν! :slapface:

Μην το γελας καθολου φιλε. Συνηθως παιζει καλυτερα μετα απο λιγη ωρα.

Στρώνει... Στρώνει...

μηπως ακουγες με τα fostexακια που θελουν ´''ζεσταμα'',,,,:BDGBGDB55:
παρεπιπτοντως παιζουν παρα πολυ καλα τα μικρουλια....:grinning-smiley-043

Όχι φίδια! Όχι φίδια! Μη λες τέτοια! :flipout:

Άει τα ζαβλακωμένα! Τσιρίζουν σαν γατιά που τα πετάς στην πισίνα μέχρι να έρθουν στα ίσα τους! :flipout: