supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
τώρα βέβαια που το αναφέρατε παρατηρώ ότι η όλη τροφοδοσία του δικού μου είναι απόλυτα συμβατή με του dact (μου το είχε πεί και τότε ο Βαγγέλης) οπότε....ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ.....:a0210:
χαιρετισμους σε ολους τους νεους φιλους της παρεας και ειδικα σε αυτους που δεν ηξεραν τι θα πει ηχος τοτε και τωρα μας εγιναν hiendαδες:star::star::star:
Μήπως θυμάστε με τι πικάπ και ποιά κεφαλή έπαιξε?
Μήπως θυμάστε με τι πικάπ και ποιά κεφαλή έπαιξε?
ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ.....:a0210:
Εμένα μου έχουν μπει ιδέες για μαζική αγορά πλακετών...
Λες να κάνουμε κανένα powerbuy στο DACT;![]()
λέω...
αλλά αφού δώ ότι κάθεται πάνω στην τροφοδοσία του pam (που μάλλον κάθεται) και αφού κοιτάξω την τσέπη μου, διότι τώρα τελευταία νιώθω κάτι χέρια μέσα, που δεν είναι δικά μου....:AFADF0:
(για δεύτερη φορά την πάτω έτσι, αντί γιά quote πάτησα edit και σου έσβησα το σχόλιό σου στον Γιώργο.... )
Καλά, έτσι ένοιωθα εγώ μόλις παντρεύτηκα! Εσύ σαν πολύ δεν άργησες;
Δεν μιλάω για τώρα φυσικά... Το νωρίτερο που θα γίνει θα είναι τον Ιανουάριο!
Από τροφοδοσία δεν έχει πρόβλημα, απλά πρέπει να είναι καλή και ήσυχη. Εγώ σκέφτομαι μπαταρία, οπότε μπορούμε να παίξουμε σε ΑΒ μιας και έχεις τροφοδοτικό και να δούμε τι παίζει...![]()
Στρώνει... Στρώνει...
Μόνο που έλειπα για κάποιες μέρες και έχασα επεισόδια.![]()
Στρώνει... Στρώνει...
Μόνο που έλειπα για κάποιες μέρες και έχασα επεισόδια.
Βέβαια θα με κουφάνει λίγο με αυτά που ακούω. Εκτός αν τελικά ακόμη και οι κεφαλές θέλουν ζέσταμα πριν παίξουν! :slapface:
Στρώνει... Στρώνει...
Μόνο που έλειπα για κάποιες μέρες και έχασα επεισόδια.
Βέβαια θα με κουφάνει λίγο με αυτά που ακούω. Εκτός αν τελικά ακόμη και οι κεφαλές θέλουν ζέσταμα πριν παίξουν! :slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.