To πικαπ του Tzimisce

Απάντηση: Re: Απάντηση: To πικαπ του Tzimisce

Εσύ να τα αφήσεις αυτά! Σε περιμένω σπίτι με τον Γαϊμβράσιο να το καλοακούσεις και μόνος σου! -bye-

Τιιιιιι λές ...γλυκέ μου?

...εκτός κι αν φέρω και τον Burial μαζί μου :BDGBGDB55:

Μεσημεριάτικα μεζεδάκια…
Να δεις που κάτι έχει τσιμπήσει ο Μιχάλης...

Τιιιιιι λές ...γλυκέ μου?

...εκτός κι αν φέρω και τον Burial μαζί μου :BDGBGDB55:

Αν το έχεις αγοράσει σε βινύλιο χαλάλι σου! Να σου το βάλω να το ακούσεις!

Σε CD σου κάνει; Μην κουβαλάς και άδικα τόσο δρόμο για να ακούσεις λίγη καλή μουσική... :flipout:

Και τωρα αρχιζουν οι μεζεδες

Το βουρτσάκι της Clearaudio το έχω. Επίσης έχω ένα AM και ένα άλλο που δεν θυμάμαι μάρκα...
Άσε που το καθαριστικό της basf που έχω η Clearaudio το ονειρεύεται... :flipout:

Για την κεφαλή έχω ένα σκληρό βουρτσάκι της Stanton, ένα μαλακό της Clearaudio με υγρό και το Zerodust (κορυφαίο).

Στροβοσκόπιο έχω εκτυπώσει μόνος μου ένα της Rega Planar. :p

Παλιός στο κουρμπέτι...

Μιχαλη μην βαζεις υγρα για να καθαριζεις τους δισκους - κανουν κρουστα με την βρωμα και μενει επανω.

Το ζερονταστ το θεωρω το καλυτερο για τον καθαρισμο της κεφαλης.

Αδυνατος κρικος για το μελλον το φονο - αυτο που σκεφτεσαι πιστευω ειναι αριστη λυση

Η Μπενζ εχει καποιες μεταπτωσεις οπως στρωνει π.χ ενθουσισζει, την αλλη μερα δειχνει μουντη μετα παιζει παλι καλα, μετα στεγνη - θελει καμμια 100αρια ωρες για να ελθει απολυτα.

Βρέ τζίμ όλα καλά!!!και κορυφαίο μηχάνημα.....όπως θα έλεγε και άτομο ψαγμένο σε ινδική φιλοσοφία αλλά
πως κατάλαβες το οτι το πικάπ παίζει και είναι ΗΙ-Εnd ???με κεφαλή την ice???
Απλά λέω???
το πικάπ είναι Hi end ????αν είναι!!! η κεφαλή είναι λίγη και τα υπόλοιπα επίσης
και δεν το ακούς.....
πάς γιά άλλα

Απάντηση: Re: To πικαπ του Tzimisce

Βρέ τζίμ όλα καλά!!!και κορυφαίο μηχάνημα.....όπως θα έλεγε και άτομο ψαγμένο σε ινδική φιλοσοφία αλλά
Απλά λέω???
το πικάπ είναι Hi end ????αν είναι!!! η κεφαλή είναι λίγη και τα υπόλοιπα επίσης
και δεν το ακούς.....
πάς γιά άλλα

:chinscratch:

Μιχαλη μην βαζεις υγρα για να καθαριζεις τους δισκους - κανουν κρουστα με την βρωμα και μενει επανω.

Το μόνο που χρησιμοποιώ με υγρό είναι το πλυντηριάκι της Knosti.
Το TR είναι αρκετά καλό αλλά πρέπει να ακούσεις το δίσκο μία δύο φορές για να πλύνει πρακτικά το βινύλιο η κεφαλή...
Το βουρτσάκι που λέω είναι καθαρά για τη βελόνα και δεν κάνει κάτι το κακό... :)

Η Μπενζ εχει καποιες μεταπτωσεις οπως στρωνει π.χ ενθουσισζει, την αλλη μερα δειχνει μουντη μετα παιζει παλι καλα, μετα στεγνη - θελει καμμια 100αρια ωρες για να ελθει απολυτα.

Οϊ μνόλαμ τι έχω να περάσω... :flipout:

Απλά λέω???

Σταύρο...
1) Δεν ανέφερα πουθενά ότι το πικάπ είναι high end... Το νήμα το άνοιξα εδώ.
2) Το phono stage θα αλλαχτεί με το DACT CT100 το οποίο είναι reference όσον αφορά την απόκριση κατά RIAA. 0,05db tolerance είναι ένα θέμα...
Αν θέλεις να το ονομάσεις εσύ high end δεν έχω πρόβλημα. Πάντως στα λεφτά που το δίνουν (κοντά στα 2.500 ευρώ) είναι από τα κορυφαία.
3) Κεφαλή θα αλλαχτεί αφού θα είναι σίγουρη η ακεραιότητά της για εύλογο χρονικό διάστημα.
4) Τελικά τι σε χαλάει; Το setup ξεζουμίζει κεφαλές αξίας μέχρι και 3.000 ευρώ. Μόνο που δεν προτίθεμαι να πληρώσω ένα τέτοιο ποσό για κάτι που μπορεί να καταστραφεί σε μία εβδομάδα, ένα μήνα ή ένα χρόνο.

Καλορίζικο κι από μένα ρε. Θα σου έλεγα για phono να κοίταζες προς ASR μεριά.
Ετοίμασε τον πάγο και φέρνω το HAIG.
A, εννοείται ότι θα ακούσουμε CD :D :D

Τις ομορφιές τις έχω σε βινύλιο μήτσομ...
King Diamond, Sodom, Metallica κλπ δεν μου έκανε καρδιά να τα πάρω σε CD. Και όποτε τα πήρα δεν κάθησα να τα ακούσω... :BDGBGDB55:

Kαλοριζικο και να το χαιρεσαι!!:a0210:Ας τους να λενε...
Sodom???Τι μου θυμησες τωρα.Live στο ΡΟΔΟΝ,δεν θημαμε χρονολογια,με ποναγε ο σβερκος μια βδομαδα!:flipout:

Re: Απάντηση: To πικαπ του Tzimisce

Καλορίζικο κι από μένα ρε. Θα σου έλεγα για phono να κοίταζες προς ASR μεριά.
Ετοίμασε τον πάγο και φέρνω το HAIG.
A, εννοείται ότι θα ακούσουμε CD :D :D

συμφωνω απολυτα φιλε για το phono!

καλοριζικο και απο μενα αν και δεν ειμαι της μαζας αλλα της αναρτησεις οσον αφορα για το phono θα σου ελεγα και οδηγει και ανετα την benz για το ear834p και παλι καλοριζικο

επισης αμα θες για τρανζιστορατο phono επειδη το ειχα κιολας και ειναι αρκετα καλο και χωρις πολλα λεφτα asr-mini basis

Re: Απάντηση: To πικαπ του Tzimisce

Λοιπόν...
Άρα μάλλον δεν παίζει να στηθεί από ερασιτέχνη...
Χγχμ γκχμ γκχμ γχχγκχ μχμγκχμ... :smokin:

(έλα τώρα σε παρακαλώ ... :lehrer: )

... :hahaha:

To link Θανάση που έβαλες σε πάει σε φόρουμ το οποίο θέλει register, οπότε θεωρώ πως πρέπει να κάνεις copy paste τι γράφει.