Το πιο διθυραμβικό review για ηχείο που έχει γίνει ποτέ!!!!

Status
Not open for further replies.

και πολυ μαζεμενος στους χαρακτηρισμους του ειναι ο reviewer ...

παντως οποιος εχει ακουσει κατι καλυτερο να το πει...

εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι που να συγκρινεται με το Contriva...

και πολυ μαζεμενος στους χαρακτηρισμους του ειναι ο reviewer ...

παντως οποιος εχει ακουσει κατι καλυτερο να το πει...

εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι που να συγκρινεται με το Contriva...

Αρκετά σητεμένος ο reviewer πάντως!
Λες να μην άκουγε σωστά?
:flipout::flipout::flipout:

Καλύτερα ηχεία είναι τα δικά μου.
ΤΕΛΟΣ
ΜΙΛΗΣΑ
ΕΙΠΑ
ΤΟ ΞΕΡΩ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ
ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ

Να κανω μια ερωτηση που με βασανιζει...
60000 euros για 2 ηχεια..
Δηλαδη σημαινει 3000 euros αξια υλικων,2000 euros εργατικα,2000 euros διαφημιση-promotion-προμηθειες=7000 euros
πουλαω στους αντιπροσωπους 30000 euros και αυτοι εχουν λιανικη 60000 euros?
Για αυτο υπαρχουν 1000 κατασκευαστες high end ?
Φιλικα προς placebo.Τα tidal ειναι οτι καλυτερο εχεις ακουσει, δηλωνεις...μαζι σου,με τα χιλια
Μπορεις ομως να διαθεσεις 60000 euros,=60000euros/700euros=85.7 μηνιατικα ενος βασικου μισθου,και να μην νιωθεις μακακας οπως νιωθω εγω?
Παρολα αυτα νιωθεις υπερμετρη την αναγκη να δηλωσεις την ηχητικη μαγεια που παραγει αυτο το consumer electronic αγαθο,και να πνιξεις την τιμολογιακη φαιδροτητα του high end κατεστημενου.Βεβαια παντα υπαρχει η δηλωση(απο ολους μας)...Αν βγαζεις 60000 την ημερα η την εβδομαδα μπορεις να τα αγορασεις..Σωστο,παλι ομως μακακας εισαι-ειμαι.
ΦΙΛΛΙΚΑ,

chris

Απάντηση: Re: Το πιο διθυραμβικό review για ηχείο που έχει γίνει ποτέ!!!!

Πολυ αστοχη η ερωτηση σου. Σε ολα τα ειδη κατι τετοιο συμβαινει, οχι μονο το χάι εντ. Ειχα βρεθει προπερσι στην Ιταλια, στην πολη Λούκα και το τοπικο Benetton ειχε σχεδον τα παντα με 1-5 , στις εκπτωσεις. Ποσο τα πληρωνουμε ομως κανονικα? Απο 30 και επανω νομιζω.

Απάντηση: Re: Το πιο διθυραμβικό review για ηχείο που έχει γίνει ποτέ!!!!

60000 euros για 2 ηχεια..
Δηλαδη σημαινει 3000 euros αξια υλικων,2000 euros εργατικα,2000 euros διαφημιση-promotion-προμηθειες=7000 euros
πουλαω στους αντιπροσωπους 30000 euros και αυτοι εχουν λιανικη 60000 euros?
Για αυτο υπαρχουν 1000 κατασκευαστες high end ?
Φιλικα προς placebo.Τα tidal ειναι οτι καλυτερο εχεις ακουσει, δηλωνεις...μαζι σου,με τα χιλια
Μπορεις ομως να διαθεσεις 60000 euros,=60000euros/700euros=85.7 μηνιατικα ενος βασικου μισθου,και να μην νιωθεις μακακας οπως νιωθω εγω?
Παρολα αυτα νιωθεις υπερμετρη την αναγκη να δηλωσεις την ηχητικη μαγεια που παραγει αυτο το consumer electronic αγαθο,και να πνιξεις την τιμολογιακη φαιδροτητα του high end κατεστημενου.Βεβαια παντα υπαρχει η δηλωση(απο ολους μας)...Αν βγαζεις 60000 την ημερα η την εβδομαδα μπορεις να τα αγορασεις..Σωστο,παλι ομως μακακας εισαι-ειμαι.
ΦΙΛΛΙΚΑ,

chris

Παρεπιπτόντως όντας γερμανικά στην Ελλάδα έχουν 20-25 χιλιάρικα.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Το πιο διθυραμβικό review για ηχείο που έχει γίνει ποτέ!!!!

Πολυ αστοχη η ερωτηση σου. Σε ολα τα ειδη κατι τετοιο συμβαινει, οχι μονο το χάι εντ. Ειχα βρεθει προπερσι στην Ιταλια, στην πολη Λούκα και το τοπικο Benetton ειχε σχεδον τα παντα με 1-5 , στις εκπτωσεις. Ποσο τα πληρωνουμε ομως κανονικα? Απο 30 και επανω νομιζω.

ε, οχι και αστοχη...ευστοχη και λογικοτατη ειναι, αν κανεις αυτην την ερωτηση στο καθενα η κοινη απαντηση ειναι "ε καλα, μαμακας ειναι για ενα ζευγαρι ηχεια?"....αν βεβαια σε αναλογια με τα ιδια λεφτα επαιρνε φεραρι τοτε η κοινη απαντηση ειναι "ε τον πουθτη...."

απ την αλλη καλυτερα "μαμακας" παρα "πουθτης"...:BDGBGDB55:

οπως και να εχει λογικη δεν υπαρχει σε προιοντα πολυτελειας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το πιο διθυραμβικό review για ηχείο που έχει γίνει ποτέ!!

οπως και να εχει λογικη δεν υπαρχει σε προιοντα πολυτελειας...

Ενω στα μαναβικα υπαρχει, ετσι?

Πετρο,
η ερωτηση μου ηταν για τα ηχεια συγκεκριμενα και οχι για αλογα ιππασιας.Σωστα ομως, αναφερομαι γενικα στο high end οπως καταλαβες, και δεν εξεταζω τις επιδοσεις των TIDAL,που οπως ισχυριζεται ο placebo, ειναι οτι καλυτερο.Το δεχομαι.
Δεν ισχυριστικα επισης οτι αλλοι κλαδοι ειναι καλυτεροι.Αλλο ομως να πουλας 30 τα Benetton, και λογω εκπτωσεων,να τα παιρνει καποιος 1-5 , γιατι πχ. ο καταστηματαρχης εχει αναγκη να ξεφοτωθει το παλιο στοκ και να ρευστοποιησει επισης με ζημια,για να χρηματοδοτησει νεας σεζον ρουχα, και αλλο η φουσκα του high end.Δηλαδη στις εκπτωσεις, που ειναι τωρα, θα μπορεις να παρεις τα tidal σε τιμη κοστους?Δες ενα τιμολογιο, και αν ειναι πανω απο 30000 τα λεμε.Μιλαω ως παθων, και οχι ασκοντας κριτικη ανευ εμπειριας...
Εγω παντως αν αγορασω ρουχα,φαγητο,τσιγαρα,αλκοολ,αφρο ξυρισματος η κολωνια για τα παπ@#ια μου,αξιζει-δεν αξιζει το προιον δεν τρελενομαι κιολας. Το να αγορασω ομως,high end αγαθα,αξιζουν-δεν αξιζουν,μουρλας η οχι, οταν τα φωτα σβησουν... μπορει και να πω οτι ειμαι μακακας...
Iσως επειδη...
**i give more respect and value to my daily struggle for earning my income than the respect i give to a high end product and its effect on my ear...**
Κλεινωντας, δεν μπαινω καθολου στη λογικη...παπαγαλακια-το δικο μου ειναι καλυτερο κλπ κλπ

Φιλικα,

chris

σαφεστατα και υπαρχει......κοινωνικα ειναι λιγοτερο προκλητικο,
αν προσεξες ο bluekris χτυπησε κοινωνικο καλλο...

Γεια σου placebo,
ελπιζω να μην πιστευεις οτι εχω τιποτα μαζι σου και συγγνωμη αν καπου κανω λαθος.
Δες ομως που ξανα το βλεπουμε διαφορετικα.
Λες οτι δεν ειναι 60000 αλλα πολυ λιγοτερο δηλ 20000-25000 euros.
α) Δηλαδη λιγα ειναι τα 20000-25000euros?
β) Πιστευεις οτι η τιμολογηση στον ελληνα αντιπροσωπο ειναι παραπανω απο 10000-12500 euros?
γ) Πιστευεις οτι εχουν αξια υλικων και κατασκευης πανω απο 3000-4000 euros?
δ) Το 20000 με 25000 τι σημαινει? Ή εχει λιανικη 20000 euros ή εχει 25000.
Η διαφορα των 5000 euros ειναι λιγη? Ή ειναι οπως λεμε τι λωζανη τι κοζανη?

Φιλικα

chris

βρε γιατί δεν το είπες απ την αρχή....
αισθάνομαι ήδη 30 χι πλουσιώτερος...

ή μάλλον θα κάνω μιά αίτηση στο ΤΕΜΠΜΕ θα πάρω 30000 με 2% και όλα καλά...

Ρε παιδία τι με ρωτάτε τώρα, φυσικά και είναι πολλά τα λεφτα.Τα πράγματα είναι απλά, διάβαζα ένα review για ένα ηχείο που μου αρέσει προσωπικά και είπα να το ποστάρω, τόσο κακό είναι?

Και στεναχωριέμαι που το λέω αλλά αυτό το ηχείο (που δεν είναι δικό μου, ούτε θα γίνει μάλλον) είναι καλύτερο από το δικό μου στα σημεία και έχει τα μισά λεφτά, τι να κάνουμε δηλαδή?

Last edited:
σαφεστατα και υπαρχει......κοινωνικα ειναι λιγοτερο προκλητικο,
αν προσεξες ο bluekris χτυπησε κοινωνικο καλλο...

Τsip,

νομιζεις φιλε. Κυριως το βλεπω απο οικονομικη αποψη. Ειτε ειναι 20000 ειτε 25000 ειτε 60000 euros,ειναι πολλα τα λεφτα αρη...
Τωρα αν εσυ τα βλεπεις αυτα τα νουμερα και δεν σου κανει και τιποτα,λες και δεν υπαρχουν τα 3 μηδενικα στο τελος, παω πασο.

Φιλικα,

chris

Γεια σου placebo,
ελπιζω να μην πιστευεις οτι εχω τιποτα μαζι σου και συγγνωμη αν καπου κανω λαθος.
Δες ομως που ξανα το βλεπουμε διαφορετικα.
Λες οτι δεν ειναι 60000 αλλα πολυ λιγοτερο δηλ 20000-25000 euros.
α) Δηλαδη λιγα ειναι τα 20000-25000euros?
β) Πιστευεις οτι η τιμολογηση στον ελληνα αντιπροσωπο ειναι παραπανω απο 10000-12500 euros?
γ) Πιστευεις οτι εχουν αξια υλικων και κατασκευης πανω απο 3000-4000 euros?
δ) Το 20000 με 25000 τι σημαινει? Ή εχει λιανικη 20000 euros ή εχει 25000.
Η διαφορα των 5000 euros ειναι λιγη? Ή ειναι οπως λεμε τι λωζανη τι κοζανη?

Φιλικα

chris

φίλε μου άδικα ταλαιπωρείσαι.
όταν κάποιος έχει το μικρόβιο, δεν υπάρχει γιατρειά.
Από την άλλη είναι γνωστό ότι στα consumer electronics η αναλογία υλικών προς τελικό προϊόν είναι από 1/10 έως 1/100.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα δίνουν τα 20000 ή 60000 ο κάθε Τιντάλ θα πουλάει (μούρη και) ηχεία και όνειρα γιά τους ονειροπαρμένους, γι αυτούς που τα βγάζουν χωρίς να εργάζονται, αυτούς που τα βγάζουν σπρώχνοντας γυναίκες ή ανθρώπινο πόνο, αυτούς που ζούν με τους γονείς τους ή αυτούς που δεν παντρεύτηκαν ή δεν έκαναν οικογένεια. Υπάρχουν και 5-10 αγνοί χομπύστες.

Παρόντες εξαιρούνται προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης.

βρε γιατί δεν το είπες απ την αρχή....
αισθάνομαι ήδη 30 χι πλουσιώτερος...

ή μάλλον θα κάνω μιά αίτηση στο ΤΕΜΠΜΕ θα πάρω 30000 με 2% και όλα καλά...

:music-smiley-006:

:))))))))))SOSTOS

Φιλε supersonic,
αν σου ειναι ευκολο, μου δανειζεις εμενα τα υπολοιπα 30000, να τα παρω και εγω??? Ελα ρε συ, πριν το ειπες οτι εισαι 30000 πλουσιώτερος.
please???

φιλικα,

chris

that's hi-end my friends! Tι να κανουμε. Ειναι ελιτιστικο χομπι. Μην μπερδευουμε το ποσο κοστιζει κατι για να κατασκευαστει με το ποσο πουλιεται(τα ηχεια που εχω μου κοστισαν περιπου 6-7 χιλιαρικα.Αν τα πουλαγα τωρα μετα απο 7 χρονια που μου πηραν για να παιξουν ετσι θα τα εδινα 20). Και μια veyron κοστιζει 1 εκ ευρω αλλα δεν εχει κοστος κατασκευης πανω απο 100 χιλιαρικα. Λοιπον? Γιατι καποιος που τα εχει ειναι μακακας ή χουστης? Μαγκια του. Κι εγω αν τα ειχα θα τα εσκαγα και θα κοιμομουν μια χαρα το βραδυ.

Δυστυχώς έτσι είναι.Δεν ακολουθούν ορθή τιμολογιακή πολιτική.
Και ,ΝΑΙ, βασίζονται στην αδυναμία του ανθρώπου να συγκρατήσει την ματαιοδοξία του,και την ανάγκη για κοινωνική διαφοροποίηση.
Τhat's life..
Aπό την άλλη όμως θα διαφωνήσω για τη σύγκριση με το τουτού.
Υπάρχει και ένα R&D εκεί.
Υπάρχει βαριά βιομηχανία,κλπ κλπ κλπ...
Στα ηχεία υπάρχει βαρύ "κόλλημα"...και όποιος το έχει,με γειά του με χαρά του...και αν έχει τα λεφτά,ακόμα καλύτερα.
Πάντως μιας και το thread αναφέρεται στο ηχείο αυτό,το οποίο δεν έχω ακούσει,να δηλώσω πως προσωπικά το θεωρώ άσχημο...

Status
Not open for further replies.