και πολυ μαζεμενος στους χαρακτηρισμους του ειναι ο reviewer ...
παντως οποιος εχει ακουσει κατι καλυτερο να το πει...
εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι που να συγκρινεται με το Contriva...
Αρκετά σητεμένος ο reviewer πάντως!
Λες να μην άκουγε σωστά?
![]()
Να κανω μια ερωτηση που με βασανιζει...
Να κανω μια ερωτηση που με βασανιζει...
60000 euros για 2 ηχεια..
Δηλαδη σημαινει 3000 euros αξια υλικων,2000 euros εργατικα,2000 euros διαφημιση-promotion-προμηθειες=7000 euros
πουλαω στους αντιπροσωπους 30000 euros και αυτοι εχουν λιανικη 60000 euros?
Για αυτο υπαρχουν 1000 κατασκευαστες high end ?
Φιλικα προς placebo.Τα tidal ειναι οτι καλυτερο εχεις ακουσει, δηλωνεις...μαζι σου,με τα χιλια
Μπορεις ομως να διαθεσεις 60000 euros,=60000euros/700euros=85.7 μηνιατικα ενος βασικου μισθου,και να μην νιωθεις μακακας οπως νιωθω εγω?
Παρολα αυτα νιωθεις υπερμετρη την αναγκη να δηλωσεις την ηχητικη μαγεια που παραγει αυτο το consumer electronic αγαθο,και να πνιξεις την τιμολογιακη φαιδροτητα του high end κατεστημενου.Βεβαια παντα υπαρχει η δηλωση(απο ολους μας)...Αν βγαζεις 60000 την ημερα η την εβδομαδα μπορεις να τα αγορασεις..Σωστο,παλι ομως μακακας εισαι-ειμαι.
ΦΙΛΛΙΚΑ,
chris
Πολυ αστοχη η ερωτηση σου. Σε ολα τα ειδη κατι τετοιο συμβαινει, οχι μονο το χάι εντ. Ειχα βρεθει προπερσι στην Ιταλια, στην πολη Λούκα και το τοπικο Benetton ειχε σχεδον τα παντα με 1-5 , στις εκπτωσεις. Ποσο τα πληρωνουμε ομως κανονικα? Απο 30 και επανω νομιζω.
οπως και να εχει λογικη δεν υπαρχει σε προιοντα πολυτελειας...
Πολυ αστοχη η ερωτηση σου. Σε ολα τα ειδη κατι τετοιο συμβαινει, οχι μονο το χάι εντ. Ειχα βρεθει προπερσι στην Ιταλια, στην πολη Λούκα και το τοπικο Benetton ειχε σχεδον τα παντα με 1-5 , στις εκπτωσεις. Ποσο τα πληρωνουμε ομως κανονικα? Απο 30 και επανω νομιζω.
Παρεπιπτόντως όντας γερμανικά στην Ελλάδα έχουν 20-25 χιλιάρικα.![]()
Παρεπιπτόντως όντας γερμανικά στην Ελλάδα έχουν 20-25 χιλιάρικα.![]()
σαφεστατα και υπαρχει......κοινωνικα ειναι λιγοτερο προκλητικο,
αν προσεξες ο bluekris χτυπησε κοινωνικο καλλο...
Γεια σου placebo,
ελπιζω να μην πιστευεις οτι εχω τιποτα μαζι σου και συγγνωμη αν καπου κανω λαθος.
Δες ομως που ξανα το βλεπουμε διαφορετικα.
Λες οτι δεν ειναι 60000 αλλα πολυ λιγοτερο δηλ 20000-25000 euros.
α) Δηλαδη λιγα ειναι τα 20000-25000euros?
β) Πιστευεις οτι η τιμολογηση στον ελληνα αντιπροσωπο ειναι παραπανω απο 10000-12500 euros?
γ) Πιστευεις οτι εχουν αξια υλικων και κατασκευης πανω απο 3000-4000 euros?
δ) Το 20000 με 25000 τι σημαινει? Ή εχει λιανικη 20000 euros ή εχει 25000.
Η διαφορα των 5000 euros ειναι λιγη? Ή ειναι οπως λεμε τι λωζανη τι κοζανη?
Φιλικα
chris
βρε γιατί δεν το είπες απ την αρχή....
αισθάνομαι ήδη 30 χι πλουσιώτερος...
ή μάλλον θα κάνω μιά αίτηση στο ΤΕΜΠΜΕ θα πάρω 30000 με 2% και όλα καλά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.