Το πιο διθυραμβικό review για ηχείο που έχει γίνει ποτέ!!!!

Status
Not open for further replies.
Δεν αμφιβάλω ότι αυτά τα ηχεία παίζουν θεϊκά... Το οφείλουν άλλωστε!
Αν όμως έπιανα το λόττο και έψαχνα για ηχεία σε αυτή την τιμή θα το έψαχνα για πολύυυυυυ καιρό!
Εκεί πάνω είναι πολύ δυνατός ο ανταγωνισμός...
Και πάλι με κόβω, αν αγόραζα consumer ηχεία, να πήγαινα στα ATC τα 150άρια με την 15άρα τη γουφεράκλα!
Τι να κάνουμε... Είμαι κολλημένος με τη μπάλα... :flipout:

Βέβαια θα σκεφτόμουν πιο σοβαρά την περίπτωση να κέρναγα καμία μπύρα στον Μορφέα και τον Σπύρο (σε αυτόν και τα εισιτήρια) και να στήναμε κανένα βαριβαβάτο full για να γουστάραμε... :guitarist:

Μόλις το είδα… Καθώς σας διάβαζα
death-star-special-offer.jpg

Death Star Costs $15.6 Septillion, 1.4 Trillion Times the US Debt

A guy called Ryszard Gold—who probably is an alien villain from the Outer Rim planets and got a 49-point score in our Geek Social Aptitude Test—made the calculation of the most basic Death Star's price with current materials and space transport costs here on Earth. Here's a quick summary:

http://i.gizmodo.com/5146010/death-star-costs-156-septillion-14-trillion-times-the-us-debt

Εμ... Για αυτό έγραψα και το παρακάτω... :flipout:

Βέβαια θα σκεφτόμουν πιο σοβαρά την περίπτωση να κέρναγα καμία μπύρα στον Μορφέα και τον Σπύρο (σε αυτόν και τα εισιτήρια) και να στήναμε κανένα βαριβαβάτο full για να γουστάραμε... :guitarist:

Εκεί πάνω είναι πολύ δυνατός ο ανταγωνισμός...

Μιχαλη δε καταλαβες καλα...

Δεν υφισταται ανταγωνισμος ...

Ουτε εκει ουτε πιο πανω....

Last edited:
Παιδιά παρακολουθώ λίγο το θέμα και θέλω να κάνω κάποιες παρατήσεις.
1) δεν ξέρετε το κόστος αυτού του ηχείου .αυτό που βλέπετε είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι του κόστους .αν υπολογίσετε ότι θα πουλήσει μαξιμουμ 100 ζευγάρια το κόστος του ξεπερνάει κατά πολύ την τιμή αγοράς είναι δηλαδή μια πραγματική ευκαιρία .αν πουλήσει 1000 τότε θα έχει ένα κέρδος.
2) Τα hi end δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης .Δεν σας υποχρεώνει κανείς να τα αγοράσετε. Παρτε ένα φορητό και αλλάχτε χόμπι .υπάρχουν άλλα που είναι τσάμπα και είναι και πολύ ποιο ευχάριστα. Αν τώρα εσείς είστε ηλίθιοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε το εμπορικό κόλπο και ενώ έχετε ένα τρομερό σύστημα θέλετε κάτι άλλο δεν σας φταίει κανείς .
3) Το συγκεκριμένο ηχείο φοράει από τις καλύτερες μονάδες στο κόσμο και έχει μια τρομερή κατασκευή άρα μπορεί κάλλιστα να είναι από τα καλύτερα ή το καλύτερο στο κόσμο . κάποιος το ανέφερε και αυτό δεν είναι κακό είναι μάλιστα δικαίωμα του να θαυμάσει κάτι και να εκφράσει το θαυμασμό του για κάτι μάλιστα που δεν έχει και κανένα συμφέρον.
μην τρελαθούμε ρε παιδιά .

Στα 25-30 χιλιάρικα;
Δύσκολο το κόβω... Όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά για τη λεγόμενη "κολοκυθόπιτα"...

Αντί να σε εκπλήσσει ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι κάτι που κοστίζει 500Ε παίζει καλύτερα από κάτι που κάνει 60.000$ σε εκπλήσσει που κάποιοι τραβάνε τα μαλλιά τους. Λογικός ειρμός σκέψεων. :flipout:

ο τελευταιος να κλεισει την πορτα...
placebo στην επομενη σταση παρατα το καλαμι και ελα με τα ποδια....
δεν ξερω πως εισαι στον προφορικο αλλα στον γραπτο εισαι πολυ παρεξηγησιμος....δεν μειωνεις ετσι ευκολα τον κοπο του αλλου...

φιλικα ολα παντα, μην τα παιρνετε, ειναι διαολος τα φόρα

@bluechris δεν με καταλαβες, αλλα αστο δεν εχει σημασια, τα ιδια λεμε

Φιλαράκο δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο χρημάτων. Αυτα εκεί που ξέρεις. Εγώ το Tidal το άκουσα χωρίς να ξέρω πόσο κάνει, το έβλεπα πρώτη φορά στη ζωή μου, ούτε που ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο ηχείο.

Αμάν με τη καραμελίτσα πια.

Κανένα δεν έβγαλα βλάκα, κουφό και άσχετο ίσως.

Last edited:
Ε, καλά τώρα!
Πριν μερικά ποστ γίνεται αναφορά στο κόστος.
Δηλαδή αν έλεγε πως τα υλικά κόστισαν 5~6 χιλιάρικα (πιθανό) τότε θα ήταν ΟΚ;

Μιλώ για τον ειρμό της σκέψης σου. Φυσικά μπορεί κάτι πολύ φθηνότερο να παίζει καλύτερα από κάτι πολύ ακριβό!

Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ιδιοκατασκευές. Κάποιες παίζουν πάρα πολύ καλά. Μην το πάμε όμως στο άλλο άκρο.

ωραια, ακουσε και τα "αλλα" και μετα συνεχιζουμε, αλλα εκει ειναι πολυ ποιο δυσκολα να τα βρεις προς ακροασην. Τα χρηματα χανουν την σημασια τους, εκει χρειαζονται φιλιες και κυκλωματα

Έχουμε βρει την εύκολη λύση, λάμπα-κόρνα και όποιον πάρει ο χάρος. "Ακους μουσική με τις ώρες" σου λέει ο άλλος "χωρίς να κουράζεσαι". "Αλλάζεις το ένα δισκάκι μετά το άλλο". Όπου τα διαβάζω αυτά, διαγράφεται το προιόν από τα future buys.

Στήστε βρε ένα σύστημα που οι φωνές να είναι ανθρώπινες σε χροιά και όχι από τραβ...στι!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Το πιο διθυραμβικό review για ηχείο που έχει γίνει ποτέ!!!!

ωραια, ακουσε και τα "αλλα" και μετα συνεχιζουμε, αλλα εκει ειναι πολυ ποιο δυσκολα να τα βρεις προς ακροασην. Τα χρηματα χανουν την σημασια τους, εκει χρειαζονται φιλιες και κυκλωματα

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, ο καθένας ακούει από αυτό που θέλει...-bye-

Ειναι δυσκολοχωνευτο οταν ενα diy dac κανει το super high end dac ρεζιλι,και οταν ενας diy λαμπατος ρεζιλευει τον καθε σουπερ λαμπατο μουρατο ενισχυτη,κυριως οταν ο ιδιοκτητης τον θεωρει προεκταση του "εγω" του και δεν ξερω εγω τι αλλο....

δε ξερω πως παιζουν αυτες οι συγκεκριμενες κορνες (που μαλλον θα παιζουν πολυ καλα) αλλα δεν αποτελουν ανταγωνισμο για τα Tidal γιατι δεν ειναι ηχεια. Δε θα γκρεμισω και το σπιτι μου για να ακουσω μουσικη στο σαλονι μου...

ας πουμε λοιπον οτι τα Tidal ειναι κορυφαια συμβατικα ηχεια που μπορεις να τα βαλεις μεσα στο σπιτι σου... μπορεις καποιος που να τα εχει ακουσει να μου προτεινει εναλλακτικη λυση? αυτο ειναι το ουσιαστικο ερωτημα

αμα μετακομισω και φτιαξω σπιτι απο την αρχη συζηταμε για κορνες....

(και κατι αλλο. Τα μπασα δεν ειναι το παν)

Ειναι δυσκολοχωνευτο οταν ενα diy dac κανει το super high end dac ρεζιλι,και οταν ενας diy λαμπατος ρεζιλευει τον καθε σουπερ λαμπατο μουρατο ενισχυτη,κυριως οταν ο ιδιοκτητης τον θεωρει προεκταση του "εγω" του και δεν ξερω εγω τι αλλο....

δεν ειναι καθολου δυσκολοχωνευτο ειδικα με τα CD player. Εαν ξερεις τι κανεις θα ελεγα οτι ειναι απλο...

Status
Not open for further replies.