john reel to reel
Established Member
- 16 December 2008
- 282
Καλα καθηστε να τελειωσω τις souper douper κορνες που φτιαχνω , και θα σας πω εγω για τινταλ και λοιπες μαιμουδιες.....:firstprize:
και θα σας πω εγω για τινταλ και λοιπες μαιμουδιες.....:firstprize:
Μιχαλη δε καταλαβες καλα...
Δεν υφισταται ανταγωνισμος ...
Ουτε εκει ουτε πιο πανω....
Φιλε geopoliti,
Μηπως εχεις αγορασει τιποτα μετοχες στον συγκεκριμενο αντιπροσωπο των βορειων προαστιων??
Συγχωρεστε με αλλα εχω βαρεθει εδω και καιρο να διαβαζω απο συγκεκριμενα ατομα (κι ο placebo..), διθυραμβικα σχολια για ΟΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα μηχανακια που αντιπροσωπευει ενας συγκεκριμενος κυριος.
Ελεος πια...
Εταιριες που ειναι τουλαχιστον....νεοφωτιστες στον χωρο (το λεω ευγενικα για να μην παρεξηγηθω) και στο εξωτερικο....καπου εκει στην β' εθνικη, εδω σπρωχνονται σε σημειο διαφημιστικης υπερβολης απο συγκεκριμενα ατομα (που ισως δρουν ως δουρειοι ιπποι-Ισως, λεω ετσι?). Δεν αντιλεγω μπορει οντως να ειναι εξαιρετικα προιοντα (τα εχω ακουσει στο εξωτερικο, λοιπον....ok δεν θα ηθελα να επεκταθω), αλλα....μην τα παραλεμε κιολας!
Dipie και λοιποι moderators δεν τα βλεπετε αυτα??
Εχετε παρει διαζυγιο με την δεοντολογια σε αυτο το forum??
Η μηπως σας ενοχλει μονο ο musiclover?
Γιώργο μου, όταν ένας χομπίστας με την εμπειρία του Γιώργου και του Μιχάλη εκφέρουν κάποια γνώμη αυτή είναι πολύ πιο βαριά από οποιουδήποτε αντιπροσώπου.
Για παράδειγμα...
Αμφιβάλω αν ο μέσος αντιπρόσωπος έχει ακούσει τα ηχεία που αντιπροσωπεύει με πάνω από 10-20 ενισχυτές...
Από την πλευρά μου, σχεδόν 10 είναι μόνο οι διαφορετικοί Tripath που έχω ακούσει πάνω στα ATC...
Από εκεί και πέρα, τα παιδιά μιλάνε για κάποια μηχανήματα που είναι όνειρο για τους περισσότερους από εμάς... Οπότε μην αγχώνεσαι... Αν ποτέ αποφασίσω να αγοράσω ηχεία στα 50.000 το σίγουρο είναι ότι θα ακούσω ότι ηχείο αντιπροσωπεύεται ή δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα πριν αποφασίσω να πάρω πάλι ATC...![]()
Ποιό πρόβλημα υπάρχει,όταν χομπίστες ιδιώτες,χωρίς επαγγελματική διασύνδεση με τον χώρο,εκθειάζουν αυτό που τους αρέσει;(και τα ακουμπάνε χοντρά για το αποκτήσουν).
Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν ο placebo αγόραζε κι εκθείαζε μέχρι υπερβολής,ουκ ολίγα δικά σου μηχανήματα.Τότε δεν είχες πρόβλημα.Πολύ περισσότερο δεν είχε πρόβλημα,κάποιος άλλος επαγγελματίας.
Κι εγώ στο παρελθόν,ήρθα κι άκουσα δικά σου μηχανήματα(και σε ευχαριστώ για τον κόπο σου και την δυνατότητα που μου έδωσες) κι έγραψα πολύ καλά λόγια,γι' όσα μ' άρεσαν.Αργότερα,βρήκα και μου άρεσαν άλλα(λιγότερο ή περισσότερο) κι έγραψα και γι' αυτά.
Αυτά όλα δεν αναιρούν,ότι πράγματι αντιπροσωπεύεις κι εσύ εξαιρετικά μηχανήματα.
Μην προσβάλεις λοιπόν χομπίστες,μην χαρακτηρίζεις άλλα μηχανήματα κι εταιρείες σαν Β' εθνικής,γιατί αυτά δεν νομίζω,ότι σε κολακεύουν-εξυπηρετούν σαν επαγγελματία.Ξέρεις,πέρα απο τα μηχανήματα,που αντιπροσωπεύει κάποιος,μετράνε πολύ κι οι συμπεριφορές...
ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο Μιχαλης. Οτι γραφουμε εδω το γραφουμε για να επισημανουμε οτι υπαρχουν καποια μηχανηματα που μπορει να μην ειναι πολυδιαφημισμενα σε περιοδικα supermarket τυπου Absolute Sound αλλα μπορει να αξιζει καποιος να τα ακουσει και αυτα.
Εκτος εαν αυτο ειναι που ενοχλει καποιους.... Λες και ο χομπιστας που θα δωσει 20, 30 η 40 χιλιαδες Ευρω δε θα το ακουσει πρωτα για να σχηματισει ιδια αποψη... Προφανως υπαρχει ο φοβος οτι οι τυχον ενδιαφερομενοι θα πανε να ακουσουν το Tidal και το καθε Tidal και δε θα ψωνισουν στα τυφλα βαση των reviews των περιοδικων...
Γιώργο μου, όταν ένας χομπίστας με την εμπειρία του Γιώργου και του Μιχάλη εκφέρουν κάποια γνώμη αυτή είναι πολύ πιο βαριά από οποιουδήποτε αντιπροσώπου.
Πιστεύω ότι για να καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα θέλεις ησυχία, τον χώρο σου και άπλετο χρόνο...
Η ενσταση μου αφορα απολυτως συγκεκριμενα πραγματα και αντιδεοντολογικες συμπεριφορες, ιδιαιτερα απο τον geopoliti, ο οποιος νομιζω (οχι μονο εγω) οτι σαφως το εχει παρακανει.
Οι εκθεσεις και τα μεγαλα Shows, για αυτο υπαρχουν.
Για να μπορεσει ο καθενας να συγκρινει και να βγαλει τα δικα του συμπερασματα.
Ως εκ τούτου και μιας και θέλω να πιστεύω πως μιλάμε για ανθρώπους ενός άλφα IQ εάν κάποιος αγοράσει κάτι επειδή το είπα εγώ, ο Μήτσος, Ο Κώστας ο Γκουρού κι ο Μπάμπης ο πεταλούδας είναι άξιος της μοίρας του.
Σε όλα τα forums εάν παρατηρήσετε στις 3 κουβέντες οι 2 είναι "ακούστε μόνοι σας πριν αγοράσετε".Ως εκ τούτου και μιας και θέλω να πιστεύω πως μιλάμε για ανθρώπους ενός άλφα IQ εάν κάποιος αγοράσει κάτι επειδή το είπα εγώ, ο Μήτσος, Ο Κώστας ο Γκουρού κι ο Μπάμπης ο πεταλούδας είναι άξιος της μοίρας του.Πόσο μάλλον εάν κάτι κοστίζει 20 χιλιάρικα, που σημαίνει πως για να δαπανήσει κάποιος τέτοιο ποσό τουλάχιστον έχει να φάει ψωμί και τυρί.
Επειδή είναι χόμπυ λοιπόν και δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης ας μην γινόμαστε όλοι Ρομπέν των Δασών(Στερεοφωνικών) να προστατέψουμε τον υποψήφιο καταναλωτή από μία "λάθος" αγορά.Ειδικά επαναλαμβάνω εάν πρόκειται για ακριβή συσκευή σιγά μην το πάρω και πατριωτικά κιόλας να προστατέψω ποιον?Πολύς ντόρος γίνεται για το τίποτα πολλές φορές.Ο καθένας έχει τις απόψεις του σωστές ή λάθος είτε για στερεοφωνικά/γυναίκες κλπ.Δεν είναι ντε και καλά πως κάποιος σπρώχνει κάποιον.Ας μην βλέπουμε φαντάσματα.Αλλά όπως είπα ακόμη κι αν κάποιος σπρώχνει εάν αγοράσω κάτι επειδή το είπε κάποιος άλλος και το αγοράσω τυφλά είμαι για κλάμματα εγώ ο ίδιος οπότε είμαι ανάξιος προσοχής και "φροντίδας"...
Αντιδεολογικες συμπεριφορες? Δεν καταλαβα ειμαστε και συναδελφοι μηπως για να αποφασιζεις εαν αυτα που γραφω ειναι αντιδεολογικα η οχι? Εγω φιλε μου ειμαι πελατης και οχι εμπορος βαλτο καλα στο μυαλο σου και θα γραφω τη γνωμη μου για οτι γουσταρω και οποτε γουσταρω και δε θα σε ρωτησω ποτε. Εαν νομιζεις οτι το εχω παρακανει μη διαβαζεις αυτα που γραφω...
Φαντασου δηλαδη να εγραφα και για τα Kharma η για τα Acoustic Zen τη γνωμη μου τι θα μου εσερνες. Κριμα που μου επιτιθεσαι απροκαλυπτα γιατι σε συμπαθω κιολας.
Τελος παντων οταν ξεβουλωσεις καποτε τα αυτια σου και ακουσεις τα μηχανηματα τα οποια χρησιμοποιω τα ξαναλεμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.