Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Re: Απάντηση: Re: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

βασικά από ΟΤΕ ακούμε , επίσημα πάντα , ότι περιμένει να πάρει τις άδειες

αδεια απο το ΕΣΡ πηρε αν δεν κανω λαθος...

(διορθωστε με)

εκκρεμει η συμβαση παραχωρησης αλλα αφου πηρε αδεια υπαρχει καμια περιπτωση να μην υπογραφει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

αδεια απο το ΕΣΡ πηρε αν δεν κανω λαθος...

(διορθωστε με)

εκκρεμει η συμβαση παραχωρησης αλλα αφου πηρε αδεια υπαρχει καμια περιπτωση να μην υπογραφει?

στο SatLeo είχα διαβάσει ότι τώρα περιμένουν άλλη άδεια , δεν θυμάμαι όμως τι ... ούτε με νοιάζει ( φιάσκο μου μυρίζει )

...λανσάρουν ένα panasat hd δέκτη που θα στοιχίζει γύρω στα 250 ευρώ...

σιγα μη το δινουν και τσαμπα... εδω το pvr το πουλανε 399+7,5 το μηνα :worshippy:

Παντως για να μη εχει ακουστει τιποτα απο κανεναν ακομα δε πιστευω οτι θα δουμε κατι μεσα στο 2008.

Η τιμή του pvr όταν δεν είσαι συνδρομητής φτάνει τα 499 ευρώ !!! Δηλαδή εδώ μιλάμε για ληστεία μετά φόνου. Θα ήθελα να' ξερα πόσους συνδρομητές έχει αυτή η υπηρεσία και μένω με την απορία πως κάποιος δίνει τόσα λεφτά για να πάρει ένα μηχάνημα το οποίο αν σταματήσει να είναι συνδρομητής δεν θα του χρησιμεύει σε τίποτα αφού δεν κρατάει ούτε τις εγγραφές που έχει κάνει.Παρ' όλα αυτά δεν πιστεύω να είναι τόσο ακριβός ο δέκτης hd διότι αφού νοίκιασαν νέο transporter σίγουρα θα θέλουν να κάνουν απόσβση των χρημάτων τους και αν βάλουν τις τιμές του hd στο επίπεδο του pvr θα έχουν πρόβλημα να προσελκύσουν συνδρομητές.

Δεν νομιζω να καταληξουν σε τοσο υψηλο τιμημα οι Αραβες δεν ειναι τρελλοι ξερουν και το εχουν παραδεχθει οτι η χαμηλη διυσδηση της Nova οφειλετε στην υψηλη τιμη του πακετου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

στο SatLeo είχα διαβάσει ότι τώρα περιμένουν άλλη άδεια , δεν θυμάμαι όμως τι ... ούτε με νοιάζει ( φιάσκο μου μυρίζει )

περιμενουν τη συμβαση παραχωρησης πλεον μετα την αδεια απο το ΕΣΡ (νομιζω)

ελληνικο hd το θεωρω σημαντικο παντως διοτι δεν μπορουμε ολοι να ψαχνουμε ολη την ωρα που ανοιξε για λιγο ενα ελευθερο hd καναλι

ουτε ειναι ευκολο (ποσοι εχουν?) να βαλει κανεις sky hd η αλλο ξενο hd πακετο (π.χ. hd suisse, sky hd italia, digitalb hd εστω...)

ενω αν ο ΟΤΕ φτιαξει hd πακετο θα πουλιεται παντου...

και με ελληνικα και με ολα...

θα ανοιγεις την τηλεοραση και θα χει hd...

ελπιζω μονο να ειναι κανονικο hd οχι μονο στα χαρτια αλλα και στα MBps...)

(για το φιασκο δεν ξερω... λετε να πατωσει?)

Last edited:
Re: Απάντηση: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Κάτσε να τελειώσει ο Σεπτέμβριος ...
Και ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος και το 2008 και βλέπουμε

Γιατί αφήνεις μισό το ποστ σου; :slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Και ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος και το 2008 και βλέπουμε

Γιατί αφήνεις μισό το ποστ σου; :slapface:

Γιατί έχω την ελπίδα ότι 31 Σεπτεμβρίου θα γίνει το θαύμα !

Απάντηση: Re: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

αν όχι 31 Σεπτέμβρη, τότε ελπίζω να γίνει 29 Φλεβάρη...

εντάξει είναι λίγο μακριά τις 29 του Φλεβάρη , ας περάσει πρώτα η 31 Σεπτεμβρίου ... στο κάτω κάτω βολευόμαστε και με την Νόνα τον Δεκέμβριο ( oh yes )

Για να είμαστε σίγουροι θα περιμένουμε μέχρι τρία τέρμινα, παραπάνω χρόνο δεν δίνουμε! :D

Re: Απάντηση: Re: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

εντάξει είναι λίγο μακριά τις 29 του Φλεβάρη , ας περάσει πρώτα η 31 Σεπτεμβρίου ...

Πως γίνετε το 2012 να είναι πιο μακρυά από το ποτέ;

Εγω, ζώντας στην επαρχία, έχω τον εξής προβληματισμό:
Θα δώ άραγε νωρίτερα επίγεια ψηφιακά κανάλια ή HD δορυφορικά (ΟΤΕ η Nova)?
Και θα προλάβω άραγε να τα δω πριν ασπρίσουν τα μαλλιά μου; (ήδη έχω τα πρωτα σημάδια...)