Το Σέρβις του .."Ολλανδού"

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Η αλλιώς ,"δεν ήξερες ,δεν ρώταγες?Ρωτώντας πας στην πόλη".
Ο γκαντέμης του Φόρουμ σας,θα σας διαφωτίσει και ίσως σας προφυλάξει από "κακοτοπιές" της αγοράς..

Η μικρή (αλλά διδακτική) μου Ιστορία ξεκίνησε τέλη Ιανουαρίου,όταν έπεσε και έσπασε η οθόνη του κινητού μου (Sony Ericsson C 905,Cybershot),βρισκόμενος στο Ξυλόκαστρο.
Μου λεν οι φίλοι μου "μη σκας,τώρα που θα ανέβεις Αθήνα πήγαινέ το στο σέρβις της Εταιρείας ή στον "Ολλανδό" ,που επίσης τα επισκευάζει".
Ερχόμενος Αθήνα, παραμονές του χειρουργείου μου,μή ξέροντας που υπάρχουν εξουσιοδοτημένα σημεία σέρβις της SE (μικρή παρένθεση.Ημουν Νοκιάς από το πρώτο μου κινητό το '97, μέχρι και πρόπερσυ που το"γύρισα",και ενώ ήξερα όλα τα service points της Νokia ,δεν είχα ιδέα περί SE),αποφασίζω λόγω πίεσης χρόνου να το πάω στον Ολλανδό της γειτονιάς μου.
Το παραδίδω και μου λένε οτι θα το στείλουν στα "κεντρικά",θα με ειδοποιήσουν μετά από καιρό (!) πόσο θα κοστίσει και μετά θα μου το επισκευάσουν.Και οτι θα πληρώσω για την παράδοση-παραλαβή 12 ευρώ,το φτιάξουν δεν το φτιάξουν (νταβατζιλίκι).
Ο πνιγμένος απ τα μαλλιά πιάνεται και όταν είσαι στην ανάγκη και το μυαλό σου σκοντάφτει σε θέματα υγείας,δεν σκέφτεσαι και πολύ καθαρά.Ετσι λοιπόν το παρέδωσα.
Μετά από βδομάδες μου έρχεται μήνυμα στο κινητό (της ανάγκης),ειδοποιώντας με οτι η επισκευή του κινητου μου (σπασμένη οθόνη και αλλαγή πληκτρολογίου),κοστίζει 260 ευρώ !!!!Και αν επιθυμώ την επισκευή του να ειδοποιήσω το κατάστημα ,αλλιώς να μου επιστραφεί.
Σοκαρισμένος φυσικά με το ποσό ,ίσο σχεδόν με ενός καινούριου καλού τηλεφώνου,πάω στο κατάστημα (κούτσα κούτσα ακόμα) και τους λέω να μην προχωρήσουν στην επισκευή.

Παράλληλα: την προ περασμένη εβδομάδα κατεβαίνω Ξυλόκαστρο για μια δουλειά.
Κάποιο "τυχερό" απόγευμα,μου πέφτει το bluetooth-ακουστικό απ το αφτί στον δρόμο και σπάει το γαντζάκι που στηρίζεται στο αφτί.
Αχρηστο το ακουστικό όταν δεν έχεις πού να το στηρίξεις(Sony Ericsson και αυτό)..

Πάω την άλλη μέρα στον Ολλανδό του Ξυλοκάστρου και παίρνω ένα Nokia (γιατί δεν είχε το συγκεκριμμένο που είχα,ούτε υπήρχε ανταλλακτικό γαντζάκι),το οποίο μου δοκίμασαν (προς τιμήν τους) και συνδεόταν και με τα δύο μου κινητά,όπως και το προηγούμενο.
Την περασμένη Παρασκευή και ενώ το ακουστικό ήταν πλήρως φορτισμένο,δεν άνοιγε !!
Χρειάστηκε να το ξαναβάλω στην πρίζα για να λειτουργήσει το on-off και να το ενεργοποιήσω.
Πάω Σάββατο πρωί και το δείχνω στις κοπέλλες ,οτι δεν άνοιγε.Το βάλανε στην πρίζα και άνοιξε και μου λένε :"ήθελε φόρτιση"."Με υποχρεώσατε" τους λέω."Φορτισμένο είναι!!!"
Με στέλνουν στον εκεί τεχνικό και μου λέει οτι προς το παρόν που έχει ένδειξη λειτουργίας,δεν μπορεί να κάνει κάτι.Αν μου ξανασυμβεί ,να το πάω κατευθείαν σε αυτόν και όχι στις κοπέλλες, για να το προσέξει.
Για κακή μου τύχη,την Κυριακή της Τυρινής το απόγευμα και μετά από πλήρη φόρτιση,σβήνει το ρημάδι,χωρίς να μιλήσω καθόλου, την ώρα που είμουν για καφέ με φίλους.Προσπαθήσαμε όλοι να το ενεργοποιήσουμε ,πλην όμως αυτό είχε μουλαρώσει και μόνο που δεν μας κλώτσησε στα μουτρα.
Το βράδυ έφευγα (γυρνούσα Αθήνα γιατι επρεπε την Κ.Δευτέρα το πρωί να ήμουν εδώ)και μεσολαβούσε και αργία !!!
Μου λεν οι φίλοι μου "αφού έχεις την απόδειξη πήγαινε στον Ολλανδό στην Αθήνα,το ίδιο είναι".

Φευ! Το εφερα στον Ολλανδό της γειτονιάς μου και επ ευκαιρία να παραλάβω και το ανεπισκεύαστο κινητό μου.
Ο "τεχνικός" το βάζει στην πρίζα και δουλεψε.Ευχαριστώ του λέω ,αυτό το κάνω κι εγώ.Από μόνο του τι κάνει είναι το θέμα.Του λέω και το ιστορικό του Ξυλοκάστρου αλλά ανένδωτος με παραπέμπει στην Νόκια να το ελέγξουν,γιατί αυτός "δεν τοκατέχει"! Αυτολεξεί.!
Το παίρνω ο δόλιος, πλήρώνω και τα 12 ευρά νταβατζιλίκι για να πάρω το ανεπισκεύαστο και κακόμοιρο κινητό μου, πάω στο Nokia Care center που ήξερα (ευτυχώς που στο κέντρο είναι όλα κοντά),τους το παραδίδω,τους εξηγώ τι κάνει και φυσικά θεώρησαν την παραπομπή μου του Ολλανδού προς αυτούς,απαράδεκτη και κουνούσαν το κεφάλι (ήταν καινούριο,ούτε μιας βδομάδας και υπέκυπτε κανονικά στο μαγαζί/αλυσίδα αγοράς).
Το έστειλαν και αυτοί το καινούριο bluetooth στο Mothership (στην Μαμά,στα κεντρικά ντε !)
Την αλλη μέρα (Τετάρτη)μαθαίνω που έχει SE service point,είναι κάπου στην Κάνιγγος ,και πάω εκεί μήπως έχουν γαντζάκι για το σπασμένο bluetooth και να ρίξουν μια ματιά και στο κινητό που θέλει 260 ευρώ για επισκευή (από τους Ολλανδούς).
Γαντζάκι δεν βρέθηκε για το δικό μου μοντέλο αλλά παρήγγειλαν.
Το δε κινητό ,με ειδοποίησαν σήμερα οτι κοστίζει..55 ευρώ συν ΦΠΑ!
Και φυσικά ούτε "μεταφορικά" ούτε άλλα παρελκόμενα νταβατζιλίκια..
Τόμπολα και ξερός.!

Φυσικά για όλα τα παραπάνω,η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο δική μου,αφού στην μια περίπτωση είδα φως και μπήκα και στην άλλη δεν μου έγινε μάθημα το συγκεκριμμένο "μαγαζί".

Αλλά θεώρησα σκόπιμο και φρόνημο να το μοιραστώ με εσας μπας και γλυτώσει κάποιος από κάποια παρόμοια κατάσταση.
Γιατί αν εγώ είχα 260 (+12) ευρώ και δεν με ένοιαζε ,τώρα θα είχα δώσει πάνω απ τα τετραπλά του επίσημου σέρβις, για να το φτιάξω.
Κάποιος που δεν ξέρει, γιατί να πέσει θύμα επιτήδειων?
Προς γνώση και συμμόρφωση αυτά.

Προσοχή αδέλφια εκεί έξω.!
Κρίση ξε-κρίση, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Καραδοκούν να στον πιάσουν πώς και πώς και με κάθε τρόπο !

Δεν πρόλαβα το edit,,

Υ.Γ. 1. Bluetooth δεν έχω ακόμα αφού το ένα είναι χωρίς γαντζάκι και το άλλο,το καινούριο, στα κεντροικά της Νοκια και το ξεψειρίζουν, να δούν τί έχει το έρμο και ψοφάει κάθε τόσο.

Υ.Γ.2 .Συμπέρασμα :
α. Να με παίρνετε μαζί σας για ψώνια.Τέτοια τύχη είναι κρίμα να την στερείστε..

β. Να μην ξαναπάω Ξυλόκαστρο, αφού κάθε φορά κάτι χαλάει,σπάει ή παθαίνω.Την περασμένη βδομάδα ήμουν στο πάτωμα να περάσω ένα καλώδιο,σκουντάω την βάση του surrround και μου σκάει το ηχείο στη κεφάλα.
Ελαφρά διάσειση ο Μητσάκος αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι το ηχείο !!!

Η αλλιώς ,"δεν ήξερες ,δεν ρώταγες?Ρωτώντας πας στην πόλη".
Ο γκαντέμης του Φόρουμ σας,θα σας διαφωτίσει και ίσως σας προφυλάξει από "κακοτοπιές" της αγοράς..

Η μικρή (αλλά διδακτική) μου Ιστορία ξεκίνησε τέλη Ιανουαρίου,όταν έπεσε και έσπασε η οθόνη του κινητού μου (Sony Ericsson C 905,Cybershot),βρισκόμενος στο Ξυλόκαστρο.
Μου λεν οι φίλοι μου "μη σκας,τώρα που θα ανέβεις Αθήνα πήγαινέ το στο σέρβις της Εταιρείας ή στον "Ολλανδό" ,που επίσης τα επισκευάζει".
Ερχόμενος Αθήνα, παραμονές του χειρουργείου μου,μή ξέροντας που υπάρχουν εξουσιοδοτημένα σημεία σέρβις της SE (μικρή παρένθεση.Ημουν Νοκιάς από το πρώτο μου κινητό το '97, μέχρι και πρόπερσυ που το"γύρισα",και ενώ ήξερα όλα τα service points της Νokia ,δεν είχα ιδέα περί SE),αποφασίζω λόγω πίεσης χρόνου να το πάω στον Ολλανδό της γειτονιάς μου.
Το παραδίδω και μου λένε οτι θα το στείλουν στα "κεντρικά",θα με ειδοποιήσουν μετά από καιρό (!) πόσο θα κοστίσει και μετά θα μου το επισκευάσουν.Και οτι θα πληρώσω για την παράδοση-παραλαβή 12 ευρώ,το φτιάξουν δεν το φτιάξουν (νταβατζιλίκι).
Ο πνιγμένος απ τα μαλλιά πιάνεται και όταν είσαι στην ανάγκη και το μυαλό σου σκοντάφτει σε θέματα υγείας,δεν σκέφτεσαι και πολύ καθαρά.Ετσι λοιπόν το παρέδωσα.
Μετά από βδομάδες μου έρχεται μήνυμα στο κινητό (της ανάγκης),ειδοποιώντας με οτι η επισκευή του κινητου μου (σπασμένη οθόνη και αλλαγή πληκτρολογίου),κοστίζει 260 ευρώ !!!!Και αν επιθυμώ την επισκευή του να ειδοποιήσω το κατάστημα ,αλλιώς να μου επιστραφεί.
Σοκαρισμένος φυσικά με το ποσό ,ίσο σχεδόν με ενός καινούριου καλού τηλεφώνου,πάω στο κατάστημα (κούτσα κούτσα ακόμα) και τους λέω να μην προχωρήσουν στην επισκευή.

Παράλληλα: την προ περασμένη εβδομάδα κατεβαίνω Ξυλόκαστρο για μια δουλειά.
Κάποιο "τυχερό" απόγευμα,μου πέφτει το bluetooth-ακουστικό απ το αφτί στον δρόμο και σπάει το γαντζάκι που στηρίζεται στο αφτί.
Αχρηστο το ακουστικό όταν δεν έχεις πού να το στηρίξεις(Sony Ericsson και αυτό)..

Πάω την άλλη μέρα στον Ολλανδό του Ξυλοκάστρου και παίρνω ένα Nokia (γιατί δεν είχε το συγκεκριμμένο που είχα,ούτε υπήρχε ανταλλακτικό γαντζάκι),το οποίο μου δοκίμασαν (προς τιμήν τους) και συνδεόταν και με τα δύο μου κινητά,όπως και το προηγούμενο.
Την περασμένη Παρασκευή και ενώ το ακουστικό ήταν πλήρως φορτισμένο,δεν άνοιγε !!
Χρειάστηκε να το ξαναβάλω στην πρίζα για να λειτουργήσει το on-off και να το ενεργοποιήσω.
Πάω Σάββατο πρωί και το δείχνω στις κοπέλλες ,οτι δεν άνοιγε.Το βάλανε στην πρίζα και άνοιξε και μου λένε :"ήθελε φόρτιση"."Με υποχρεώσατε" τους λέω."Φορτισμένο είναι!!!"
Με στέλνουν στον εκεί τεχνικό και μου λέει οτι προς το παρόν που έχει ένδειξη λειτουργίας,δεν μπορεί να κάνει κάτι.Αν μου ξανασυμβεί ,να το πάω κατευθείαν σε αυτόν και όχι στις κοπέλλες, για να το προσέξει.
Για κακή μου τύχη,την Κυριακή της Τυρινής το απόγευμα και μετά από πλήρη φόρτιση,σβήνει το ρημάδι,χωρίς να μιλήσω καθόλου, την ώρα που είμουν για καφέ με φίλους.Προσπαθήσαμε όλοι να το ενεργοποιήσουμε ,πλην όμως αυτό είχε μουλαρώσει και μόνο που δεν μας κλώτσησε στα μουτρα.
Το βράδυ έφευγα (γυρνούσα Αθήνα γιατι επρεπε την Κ.Δευτέρα το πρωί να ήμουν εδώ)και μεσολαβούσε και αργία !!!
Μου λεν οι φίλοι μου "αφού έχεις την απόδειξη πήγαινε στον Ολλανδό στην Αθήνα,το ίδιο είναι".

Φευ! Το εφερα στον Ολλανδό της γειτονιάς μου και επ ευκαιρία να παραλάβω και το ανεπισκεύαστο κινητό μου.
Ο "τεχνικός" το βάζει στην πρίζα και δουλεψε.Ευχαριστώ του λέω ,αυτό το κάνω κι εγώ.Από μόνο του τι κάνει είναι το θέμα.Του λέω και το ιστορικό του Ξυλοκάστρου αλλά ανένδωτος με παραπέμπει στην Νόκια να το ελέγξουν,γιατί αυτός "δεν τοκατέχει"! Αυτολεξεί.!
Το παίρνω ο δόλιος, πλήρώνω και τα 12 ευρά νταβατζιλίκι για να πάρω το ανεπισκεύαστο και κακόμοιρο κινητό μου, πάω στο Nokia Care center που ήξερα (ευτυχώς που στο κέντρο είναι όλα κοντά),τους το παραδίδω,τους εξηγώ τι κάνει και φυσικά θεώρησαν την παραπομπή μου του Ολλανδού προς αυτούς,απαράδεκτη και κουνούσαν το κεφάλι (ήταν καινούριο,ούτε μιας βδομάδας και υπέκυπτε κανονικά στο μαγαζί/αλυσίδα αγοράς).
Το έστειλαν και αυτοί το καινούριο bluetooth στο Mothership (στην Μαμά,στα κεντρικά ντε !)
Την αλλη μέρα (Τετάρτη)μαθαίνω που έχει SE service point,είναι κάπου στην Κάνιγγος ,και πάω εκεί μήπως έχουν γαντζάκι για το σπασμένο bluetooth και να ρίξουν μια ματιά και στο κινητό που θέλει 260 ευρώ για επισκευή (από τους Ολλανδούς).
Γαντζάκι δεν βρέθηκε για το δικό μου μοντέλο αλλά παρήγγειλαν.
Το δε κινητό ,με ειδοποίησαν σήμερα οτι κοστίζει..55 ευρώ συν ΦΠΑ!
Και φυσικά ούτε "μεταφορικά" ούτε άλλα παρελκόμενα νταβατζιλίκια..
Τόμπολα και ξερός.!

Φυσικά για όλα τα παραπάνω,η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο δική μου,αφού στην μια περίπτωση είδα φως και μπήκα και στην άλλη δεν μου έγινε μάθημα το συγκεκριμμένο "μαγαζί".

Αλλά θεώρησα σκόπιμο και φρόνημο να το μοιραστώ με εσας μπας και γλυτώσει κάποιος από κάποια παρόμοια κατάσταση.
Γιατί αν εγώ είχα 260 (+12) ευρώ και δεν με ένοιαζε ,τώρα θα είχα δώσει πάνω απ τα τετραπλά του επίσημου σέρβις, για να το φτιάξω.
Κάποιος που δεν ξέρει, γιατί να πέσει θύμα επιτήδειων?
Προς γνώση και συμμόρφωση αυτά.

Προσοχή αδέλφια εκεί έξω.!
Κρίση ξε-κρίση, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Καραδοκούν να στον πιάσουν πώς και πώς και με κάθε τρόπο !
Λυπαμαι πολυ για την περιπετεια της υγειας σου πρωτα απο ολα φιλτατε,ελπιζω να εισαι καλα.Κατα δευτερον εχω να πω οτι ειναι τραγικοι..Απατη σε ολο της το μεγαλειο.Εχω βαρεθει να ακουω απο τους μαθητες μου οτι στου..Ολλανδου τους λενε οτι τα κινητα τους εχουν "παρει
υγρασια",και παφ το πενηνταρικο(στις περισσοτερες περιπτωσεις υποπτευομαι πως προκειται περι λογισμικου).Μιλαμε για φαμπρικα με τεραστιους τζιρους...

Μήτσε, άσε τον ''Ολλανδό'', ''Λουξεμβούργιο'' και κάθε κάτοικο του ''Λιχτενστάιν'' και πήγαινε στην ενορία της γειτονιάς σου....έναν αγιασμό, την ευχή για το μάτι και είσαι.....ταμάμ!!!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!-bye-

Μήτσε, άσε τον ''Ολλανδό'', ''Λουξεμβούργιο'' και κάθε κάτοικο του ''Λιχτενστάιν'' και πήγαινε στην ενορία της γειτονιάς σου....έναν αγιασμό, την ευχή για το μάτι και είσαι.....ταμάμ!!!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!-bye-

Και όμως,μετά από όλα αυτά,έκανα αγιασμό στο Ξυλόκαστρο ,με διάβασε και ο Ιερέας μας και ησύχασα από τα ατυχήματα !
(καινούρια μπαταρία στο μπάνιο και έσκασε με πίεση το στήριγμα του τηλεφώνου.Με πήραν τα νερά στα μούτρα αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκα.Αλλα 75 ευρώ για καινούρια μπαταρία.
Από το καλοκαίρι έχω σπάσει τρείς φορές το ίδιο ρολόϊ στο χέρι μου (το τζαμάκι).Κινητά σπάνε,ακουστικά σπάνε,μου ξεκόλλησε ο πίσω υαλοκαθαριστήρας από μόνος του,ενώ θέλει πολλή δύναμη να τον βγάλεις ή να τον βάλεις,κάθε φορά που πήγαινα γυρνούσα με πυρετό,η ΔΕΗ μας ήρθε 600 ευρώ γιατί είχαν κάνει υπερκατανάλωση οι γυναίκες που το καθάρισαν τα Χριστούγεννα και άλλα πολλά "καλότυχα"..)
Θα κάνω κι εδώ γιατί δεν..

Νίκο Πετειναράκη, σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Ηταν ενα προγραμματισμένο χειρουργείο,όχι σοβαρό αλλά δύσκολο στην αποθεραπεία του.
Τώρα είμαι μια χαρά.

Περαστικά βρε Δημήτρη! Τι να πω...
Αυτό δεν είναι διακοπές μάνα μου! Εμένα μου θυμίζει κάτι οικογενειακές φαρσοκωμωδίες που βάζουν τις Κυριακές το μεσημέρι!

Somethin' s wrong in Woodencastle.....
H μόνη φορά που με "άφησε' το αυτοκίνητο ήταν εκεί.....

Περαστικά πάνω απ όλα Δημήτρη!

Somethin' s wrong in Woodencastle.....
H μόνη φορά που με "άφησε' το αυτοκίνητο ήταν εκεί...
..

Περαστικά πάνω απ όλα Δημήτρη!

Πέστο μου κι αυτό !!!!:idea:

Παιδιά από υγεία είμαι εντάξει τώρα,ευχαριστώ.
(ένας μικρός περιορισμός μόνο σε ορισμένες κινήσεις..)

Το θέμα ξεκίνησε για τις "αρπαχτές" που καραδοκούν ανά πάσα στιγμή, σε ανυποψίαστους (ή απελπισμένους) καταναλωτές.

Περαστικά Δημήτρη!

Απίστευτη κακοτυχία!

Στο Ξυλόκαστρο έχω πάει άπειρες φορές και για δουλειά και για διασκέδαση αλλά δεν συνέβη απολύτως τίποτα αξιοσημείωτο.

Την άλλη φορά Δημήτρη δοκίμασε τον "Ολλανδό" Κιάτου.Τεχνικός "τζιμάνι" και εξυπηρετικότατος. Προτείνει πάντα λύσεις που βελτιώνουν την κατάσταση (και φθηνότερες), ενώ λέει στα ίσα αν κάτι δεν επισκευάζεται ή πρέπει να το πας στη "μαμά".
Όσες φορές με έχει εξυπηρετήσει (και δεν είναι λίγες)έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Κ
Από το καλοκαίρι έχω σπάσει τρείς φορές το ίδιο ρολόϊ στο χέρι μου (το τζαμάκι).Κινητά σπάνε,ακουστικά σπάνε,μου ξεκόλλησε ο πίσω υαλοκαθαριστήρας από μόνος του,ενώ θέλει πολλή δύναμη να τον βγάλεις ή να τον βάλεις

Όλα αυτά μου θυμίζουν τον πεθερό μου , βρε μήπως είσαι σιδηροφάγος ?

Πλάκα πλάκα , ο Αγιασμός κάνει δουλειά .

Τρεις περιπτώσεις έχω από Ολλανδό , μια με ένα bluetooth δικής τους εισαγωγής 10 ημερών όπου μου είπαν πως τους βγήκαν ελαττωματικά (το όνομά του μου διαφεύγει)και το αντικατέστησαν με ένα jabra (πλήρωσα την διαφορά διότι ήταν επώνυμο και ακριβότερο) , το οποίο μου το αντικατέστησαν πάλι μετά από κάποιους μήνες (δεν ακούγονταν τίποτε) με ένα καινούριο ίδιας αξίας μάρκας SE .

Η τρίτη δυστυχώς δεν τους τιμά , αφορά ασύρματο τηλέφωνο που δεν δούλευε το μεγάφωνο και μου είπαν αφού τους το άφησα κάποιες μέρες πως δεν γίνεται και τελικά το έφτιαξα μόνος μου (μια κόλληση με καλάι ήθελε .

Προσοχή λοιπόν εκεί έξω .

Δημήτρη, περαστικά! Εχμ .. Περαστικά και σε όλους τους ομοιοπαθείς με τον Ολανδο κ.α. :D

Καλά... Κλασικές αξίες...
Ο κουνιάδος μου έπαιζε επί δύο μήνες ping pong με το τεχνικό τμήμα του Ολλανδού και για μπαλάκι είχε ένα καινούργιο ασύρματο τηλέφωνο...

Περαστικά Δημήτρη!

Απίστευτη κακοτυχία!

Στο Ξυλόκαστρο έχω πάει άπειρες φορές και για δουλειά και για διασκέδαση αλλά δεν συνέβη απολύτως τίποτα αξιοσημείωτο.

Την άλλη φορά Δημήτρη δοκίμασε τον "Ολλανδό" Κιάτου.Τεχνικός "τζιμάνι" και εξυπηρετικότατος. Προτείνει πάντα λύσεις που βελτιώνουν την κατάσταση (και φθηνότερες), ενώ λέει στα ίσα αν κάτι δεν επισκευάζεται ή πρέπει να το πας στη "μαμά".
Όσες φορές με έχει εξυπηρετήσει (και δεν είναι λίγες)έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Εννοείται βρε και πάντα στα όρια του χιουμοριστικού το έθεσα.
Σιγά μην είναι και καταραμένο μέρος.!

Απλά εγώ ώρες ώρες παίζω με το κοκκαλάκι της νυχτερίδας.

(πάντως πλάκα πλάκα,μετά τον αγιασμό όλα ταμάμ).

Και ο τεχνικός του Ολλανδού-Ξυλοκάστρου ήταν εξυπηρετικότατος,πλην όμως έφευγα για Αθήνα όταν ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα..
Θα έχω υπ όψιν μου (αχρείαστος να είναι ) και τον τεχνικό στο Κιάτο.
Σ ευχαριστώ πάντως και να είσαι σίγουρος οτι όταν φτιάξει ο καιρός, θα σε "ενοχλήσω" για κανα καφέ ή ποτό στην Κόρινθο-bye- (αφού έχω να την επισκευθώ χρόνια..)

Αλλά οι τιμές και τα εξωφρενικά στο σέρβις του (δεν ξέρω αν είναι Αθηναϊκό φαινομενο) είναι απαράδεκτες.

Α,σήμερα με ειδοποίησαν απ το service point της SE,οτι είναι έτοιμο κι όλας το κινητό-Οδύσσσεια.
με 55 ευρώ (+ΦΠΑ)
Μέσα σε 2,5 ημέρες !!
:HTEHEH56:

ευχαριστουμε φιλε μου και κουραγιο, ο Μερκελισμός ( απο το Μέρκελ), ειναι παντου τελικα...

Κάποιος από την παρέα σου στο Ξυλόκαστρο είναι κατσικοπόδαρος μου φαίνεται.
Περαστικά για την εγχείριση!

Δημήτρη σκέφτομαι να παίξω ΛΟΤΤΟ μετά από πολύ καιρό.
Μήπως μπορείς να μου πεις 43 αριθμούς από το 1-49 να παίξω τους υπόλοιπους 6?-bye-