Κουβερτούλα φίλε μου
Η ζακέτα δε βολεύει
Ζαλώνεσαι την κουβερτούλα και περπατάς από τον καναπέ ως απέναντι
Αλλά όπως και να το κάνουμε δυστυχώς η κα. Μαίρη στον 3ο που τα μεσημέρια είναι η μόνη στην πολυκατοικία θα παγώσει φέτος
Και δε θα περνά το ‛βρε παιδιά σκεφτείτε και εμάς που είμαστε μεσημέρι σπίτι’
Και εγώ φυσικά σα πιο νεαρός να ξεχάσω κάτι ατάκες ‛είναι νωρίς που το κλείνουμε στις 22:00’ μέχρι τα μεσάνυχτα παγώνουμε, και άμα ξενυχτάμε μέχρι τις 2…
Πάντως σας χαίρομαι για την προετοιμασία σας.
Ξέρω ότι είναι πιο δύσκολα στα βόρια
Μακάρι και πολλοί από εμάς να ήμασταν οργανωμένοι όπως εσείς
Οι περισσότεροι είμαστε απροετοίμαστοι και χωρίς να το έχουμε υπολογίσει και καλά το θέμα
Φέτος θα πέσει πολύ "γέλιο" σε όσες οικοδομές διαθέτουν κεντρική θέρμανση.
Ηδη απο περσι πολλα διαμερισματα δεν πληρωναν με αποτελεσμα να πληρωνουν ολη την θερμανση οι μισοι.....
Φετος βλεπω να μην πληρωνει κανενας μιας και πολλοι δεν θα εχουν και οι υπολοιποι αισθανονται μακακες να πληρωνουν για τους αλλους.
Ελπιζω να μην ειναι συνεχεια στις ειδησεις οι θανατοι απο το κρυο....
υγ
Και οι "πρακτικοι" λενε οτι φετος ο χειμωνας θα ειναι πολυ βαρυτερος του περσινου....
Ηδη απο περσι πολλα διαμερισματα δεν πληρωναν με αποτελεσμα να πληρωνουν ολη την θερμανση οι μισοι.....
Φετος βλεπω να μην πληρωνει κανενας μιας και πολλοι δεν θα εχουν και οι υπολοιποι αισθανονται μακακες να πληρωνουν για τους αλλους.
Ελπιζω να μην ειναι συνεχεια στις ειδησεις οι θανατοι απο το κρυο....
υγ
Και οι "πρακτικοι" λενε οτι φετος ο χειμωνας θα ειναι πολυ βαρυτερος του περσινου....
Θα επρεπε απο τους κανονισμους να επιτρεπεται καποιος να αποχωρησει 100% απο την δαπανη της αν θελει να βαλει ενα δικο του συστημα.
Εδω που τα λεμε η κεντρικη θερμανση ειναι μια μακακια και μιση.
Θα επρεπε απο τους κανονισμους να επιτρεπεται καποιος να αποχωρησει 100% απο την δαπανη της αν θελει να βαλει ενα δικο του συστημα.
Στο πατρικό μου οι γονείς μου το έκαναν από το 1995. Και αρκετές άλλες οικογένειες μετά με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου ή από ελάχιστους (συνήθως από αυτούς που τα νοικιάζουν).
Σίγουρα δεν επιτρέπεται?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.