To STAR εκπέμπει μόνιμα σε 16/9?

Σήμερα μας τα χάλασε λίγο το σταρ με την ταινία Σκοτεινό Ξύπνημα. Ενώ ήταν σε 16:9 η ποιότητα ήταν όπως και στις παλιές μεταδόσεις που έκανε ενώ και οι υπότιτλοι ήταν όπως παλιά.

Όντως ήταν πολύ εμφανής αυτή η επιστροφή στα παλιά.
Δηλαδή θαμπή εικόνα και υπότιτλοι.

Είδατε τι βλέπαμε τόσα χρόνια...? Ήταν από αναλογικό Beta αλλά σε 16:9.
Πλέον μας χαλάει να βλέπουμε τέτοια, καθώς καλομάθαμε!:flipout:

Από αναλογική λήψη πήγαμε σε ψηφιακή... και από 4:3 πήγαμε 16:9... άντε τώρα να γυρίσουμε πίσω...:ADFAD2:

Re: Απάντηση: To STAR εκπέμπει μόνιμα σε 16/9?

Είδατε τι βλέπαμε τόσα χρόνια...? Ήταν από αναλογικό Beta αλλά σε 16:9.
Πλέον μας χαλάει να βλέπουμε τέτοια, καθώς καλομάθαμε!:flipout:
Πάντως στην crt τηλεόραση που είχα μέχρι πρόπερσι μια χαρά φαινόντουσαν οι αναλογικές μεταδόσεις. Στην lcd δεν παλεύονται με τίποτα...

Re: Απάντηση: To STAR εκπέμπει μόνιμα σε 16/9?

Δεν ξέρω τι έπαιξαν, αλλά λογικά θα είδες κάποιο από τα πιο παλιά επεισόδια.

Στο EPG λέει 5ος κύκλος, επίσης πριν από λίγες εβδομάδες έπαιζε το 4ο κύκλο σε 16:9 και το promo που δείχνουν είναι από την 4η σαιζόν.

Έτσι μπράβο! Τώρα αξίζει να κάτσεις να δεις τον Άρχοντα στην TV! Λίγο πιο διακριτικούς υπότιτλους να είχε...

Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό για ελληνικό κανάλι :

αξιοπρεπέστατη μετάδοση του άρχοντα αυτή την στιγμή. Και επιτέλους με σωστό κάδρο χωρίς πετσοκόμματα. :a0210:

Τέλεια η χθεσινή προβολή της ελληνικής ταινία και σε σωστή αναλογία 2:35:1 16/9 χωρίς απώλεια εικόνας

Last edited:
Ναι την είδα κι εγώ και δεν πίστευα στα μάτια μου! Που την βρήκε αυτή την κόπια; Είναι πιστεύω η πρώτη φορά που γενικώς προβάλλεται ελληνική ταινία σε σωστό φορμά! Μπράβο πάντα τέτοια!!!

Ναι την είδα κι εγώ και δεν πίστευα στα μάτια μου! Που την βρήκε αυτή την κόπια; Είναι πιστεύω η πρώτη φορά που γενικώς προβάλλεται ελληνική ταινία σε σωστό φορμά! Μπράβο πάντα τέτοια!!!
Νομίζω πως και κάτι ταινίες του περάκη που έδειξε πριν απο μερικούς μήνες τους έδειξε σε 16:9.