Το τελειο αμαξι για την γυναικα!!!

..και εγω να μην το επανέφερα, εσύ είσαι ικανός να της έστελνες pm γιά υπενθύμιση του θέματος!!!:flipout:

:chinscratch: Δεν .. ειναι κακη ιδεα...........
Δεν το ειχα σκεφτει!!!!!!:damnyou:
Ευχαριστω για την βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!:ernaehrung004:
:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Το τελειο αμαξι για την γυναικα!!!

Γιάννη θα σου πρότεινα κάτι καλύτερο για την Αννούλα, ειδικά για το χωριό είναι ότι πρέπει !!!!!!

Unimog-Smart

0001.jpg

To συγκεκριμενο , για οσους πιθανων να μην γνωριζουν , ειναι κατασκευασμενο στην Ελλαδα απο το Στεφανο Ατταρτ :grinning-smiley-043

Με αφορμή αυτό το χαρακτηριστικό θέμα, σας υπενθυμίζω τη λειτουργία "Report post", η οποία ενεργοποιείται με το μικρό τρίγωνο σηματάκι στην κάτω αριστερή άκρη γωνία κάθε μηνύματος, δίπλα στο λαμπάκι του online.

Ευχαριστώ!
:devil-smiley-029:

Με αφορμή αυτό το χαρακτηριστικό θέμα, σας υπενθυμίζω τη λειτουργία "Report post", η οποία ενεργοποιείται με το μικρό τρίγωνο σηματάκι στην κάτω αριστερή άκρη γωνία κάθε μηνύματος, δίπλα στο λαμπάκι του online.

Ευχαριστώ!
:devil-smiley-029:

...βρε άντε να χαθείς και εσύ!!!:rifle:

ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α ρε Γιάννη, την έκατσες την βάρκα...

το βράδυ που θα πας σπίτι μην μασάς, γερά, με πυγμή και το κεφάλι ψηλά!!

υ.γ γιατροί νοσοκόμοι κ.λ.π δεν υπάρχουν στο club????
θα χρειαστούν σήμερα λέμε.
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Και τώρα φεύγω. Πάω κομμωτήριο και μετά για ψώνια. Θα πληρώσω μετην κάρτα σου, δε σε πειράζει χρυσέ μου, έτσι?
-bye-

Re: Απάντηση: Το τελειο αμαξι για την γυναικα!!!

Και τώρα φεύγω. Πάω κομμωτήριο και μετά για ψώνια. Θα πληρώσω μετην κάρτα σου, δε σε πειράζει χρυσέ μου, έτσι?
-bye-

Σε βρίσκω σωστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τη χαλάρωση το έγραψα γιατί είναι δύσκολο να το φωτογραφίσω άλλες ώρες...κουράζεται το κακόμοιρο......:blush:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το τελειο αμαξι για την γυναικα!!!

Σε βρίσκω σωστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τη χαλάρωση το έγραψα γιατί είναι δύσκολο να το φωτογραφίσω άλλες ώρες...κουράζεται το κακόμοιρο......:blush:

Μα λυπήσου το και εσύ λίγο.
:smile::smile::smile: