Απάντηση: Re: Απάντηση: Το τέλειο τέλος!!
Kαι γω...
Εγώ προτιμώ την δεύτερη.
Kαι γω...
Εγώ προτιμώ την δεύτερη.
δεν μπορεις να διαφωνησεις μαζι μας γιατι εμεις διαφωνησαμε μαζι σου
:Banane0:
τι θα πει δηλαδη ''το φινάλε μια ταινίας είναι όλα τα λεφτά''
και αν ριξαμε και λιγο αλατακι παραπανω στο σκοπο του νηματος .... τι εγινε
μπορει να γινει και ποιο νοστιμος
:BDGBGDB55:
![]()
:music-smiley-005:
Δεν βλέπω το Mulholland Drive όμως κι ανησυχώ.![]()
The Prisoner (τηλεοπτική σειρά του'67).....για όποιον μπόρεσε να το καταλάβει!!!!!!!
(το Mullholland δεν ειχε ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος - ήταν μια μαστούρα από την αρχή μεχρι το τέλος - ουπς- τωρα που το καλοσκέφτομαι αν τη δει ο Γκαλης κινδυνεύει να αυτοκτονήσει
)
Κατανοητό Γιαννη.
Δεν αναφέρθηκα τόσο στην προβλεψιμότητα όσο στην ''αναγκη σου'' να ειναι όλα ''σε τάξη'' - αν με πιάνεις...
Δεν το λεω με καμία κριτική διαθεση προφανως, απλώς και μόνο ως διαφορά με την οποία αντιλαμβάνεται ο καθένας κάποια πράγματα.
Περί ορέξεως δλδ...
(εδω δεν συμφωνούμε στα πιπίνια, στις ταινίες θα τα βρούμε;)
Σε καθε περιπτωση το θεμα ειναι ενδιαφερον.
Και οπως καθε θεμα, γινεται πιο ενδιαφέρον αν το πιάσεις και από την ''ανάποδη''.
Μάλλον, με έχεις παρεξηγήσει βρε Σύριε!! Πως μπορεί να είμαι κολλημένος με την ''τάξη'' και να με έλκει η διαστημική εντροπία? Θα μου πεις, είσαι ψυχανώμαλος!!
Δεν το εξέλαβα σαν κριτική, απλά, σαν διαφορετική γνώμη/ αίσθηση. Θεμιτότατον!!
Πως δεν συμφωνούμε στα πιπίνια? Τα αφήνω όλα σε σένα...τι άλλο να κάνω για να συμφωνήσω?:Banane0:
Κατά τα λοιπά, είναι νομίζω προφανές τι πρεσβεύει ο καθένας. Ας πιάσουμε το θέμα και από το πλάι, καμμιά αντίρρηση!!![]()
Εξαιρετικό western.Την είχα παραγγείλει παλιά από amazon μαζί με το once upon a time in the west και μου τη βούτηξαν σε ταχυδρομείο ή τελωνείο.Είχαν γούστο τουλάχιστον.
το 1968 τo xioνισμενο μακαρονι westren του Sergio Corbucci
με τον καυτο ηχο του Μορικονε
και την μεγαλη μουρη klaus Kinski
στην τελικη μονομαχια ο καλος χανει ( z.l Trentigiant )
THE GREAT SILENCE
:worshippy:
οι Κλιντησγουντηδες δεν μας αρεσουν
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.