Το τελευταίο post....

Status
Not open for further replies.
Αγαπητοί φίλοι, για να μην μιλάμε με υποθέσεις, εγώ είμαι ο "ένοχος". Το θέμα δεν το είχα δει, μέχρι που δέχθηκα μία διαμαρτυρία. Το είδα, συμμερίστηκα απόλυτα τη διαμαρτυρία, έσβησα το θέμα και ενημέρωσα τον Κώστα.

Όπως του έγραψα, θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι μόνο για e-mail, όπου ξέρουμε σε ποιον απευθυνόμαστε. Εδώ, όσο και αν κάποιοι γνωριζόμαστε από κοντά, παραμένουμε ένα ανοιχτό forum (και σε παιδιά φίλε supacoopa), το οποίο επιπλέον υπερηφανεύεται για την ποιότητα των μελών, των θεμάτων και των συζητήσεών του. Υπάρχει λόγος να αυτοαναιρούμαστε, και μάλιστα για να αναπαράγουμε ένα e-mail που ούτως ή άλλως θα λάβουμε όλοι, αργά ή γρήγορα;

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κώστας κάνει λόγο για υποκρισία, διερωτώμενος "που ζεί αυτός που διαμαρτυρήθηκε". Δηλαδή μία γυμνόστηθη που κατουράει στη μέση του δρόμου είναι ένα θέαμα της καθημερινότητάς μας; Της δικής μου όχι πάντως, και αν θέλω να αναζητήσω τέτοια θεματολογία, υπάρχουν πολλά άλλα site και τηλεοπτικά κανάλια πρόθυμα να μου την παράσχουν. Είναι τόσο κακό να προσπαθούμε να είμαστε η εξαίρεση σε έναν κανόνα που οι ίδιοι συχνά κατακρίνουμε;

Αυτή την άρνηση αισθητικής ισοπέδωσης, κάποιοι φίλοι την εκλαμβάνουν ως λογοκρισία. Ελπίζω τα μέλη που παρακολουθούν τα πολιτικά, μουσικά και κινηματογραφικά θέματα, ακόμα και τα ανέκδοτα, να τους διαψεύσουν.

Ο Κώστας γνωρίζει τη συμπάθεια που του έχω και ότι η συγκεκριμένη ενέργεια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή στον ίδιο. Η παρουσία του εδώ μας έχει φέρει γέλιο, αλλά και γνώση και νομίζω πως έχει πάρει αντίστοιχα και από εμάς. Νομίζω ότι αν σκεφτεί λίγο ψυχραιμότερα, θα αξιολογήσει καλύτερα τι είναι σημαντικότερο, η σχέση που έχει χτίσει ή το βιντεάκι που έχασε.

Έχω σκάσει….:grandpa:
Μα τι έδειχνε αυτό το Video που λογοκρίθηκε ?
Σας παρακαλώ ένα link….

Ρε Κώστα! Κάτσε! Μη φεύγεις! Μύγδαλα!!!

Α να χαθείς βρε παλιοπόντιε που να σου βγάζουν οι πιπεριές σου μέλι και να σου φυτρώσουν οι μύκητες που αναθρέφεις στις μασχάλες!
AvClub χωρίς Kokar γίνεται;
Γύρνα εσύ και θα ποστάρω στην επί παντός γυμνές φωτογραφίες από τα μοντέλα που βάζει ο Larry στο Avatar του!

Και εσείς κορμάδια αν δεν τον πείσετε να γυρίσει θα ποστάρω στην επί παντός γυμνές φωτογραφίες του Kokar!

Επειδή έχουν γίνει άπειρες παραξηγήσεις και έχουν ανοιχτεί αμέτρητα παρόμοια θέματα του στυλ γειά σας, φεύγω, ξανάρχομαι κλπ, μα την Παναγία αν ήταν δικό μου το φόρουμ θα την είχα κλείσει την εκτός. Και αυτό, επειδή δεν μπορούν να καθορισθούν όρια. Για άλλους το συγκεκριμένο παράδειγμα, μπορεί να είναι αστείο, για άλλους τραβηγμένο, για άλλους αδιάφορο και για άλλους απαράδεκτο. Δεν είναι δυνατόν όλοι να το βλέπουν με το ίδιο μάτι. Εδώ σε μια οικογένεια 3-4 ατόμων και μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες. Πόσο μάλλον μεταξύ πολλών ανθρώπων.

Ε, βαρέθηκα πιά τα δικαστήρια. Για μένα το φόρουμ δεν είναι η Εκτός. Μπορεί να είναι το "αλατοπίπερο" αλλά δεν είναι το "φαγητό". Και επειδή έχει αποδειχτεί χιλιάδες φορές ότι στην εκτός δεν μπορούν να μπουν κανονισμοί, προτιμώ να κλείσει η ρημάδα παρά να χαλάμε τις καρδιές μας ΜΙΑ ΖΩΗ για #$%^ίες.

Προσωπικά δεν ήμουν αυτός που διαμαρτυρήθηκε, αλλά δεν μου άρεσε το περιεχόμενο του συγκεκριμένου βίντεο. Βέβαια ο κόκαρ θα πει από την πλευρά του, και θα έχει και δίκαιο, ότι δεν έβαλε ένα βίντεο με μια γυμνόστηθη που κατουρά στη μέση του δρόμου, αλλά έναν παππού ο οποίος επεμβαίνει δραστικά (και ο ίδιος επιδοκιμάζει με τον τίτλο "να μου ζήσεις παππού").

Από την άλλη θεωρώ (πρσωπικά μιλώ) ότι η διαγραφή έγινε όχι με βάση ότι το έβαλε ο κόκαρ, αλλά ότι είναι ένα βήμα πέρα από αυτά που θεωρούμε (όλοι ως μέλη) αποδεκτά, και ότι μπορεί να οδηγήσει στο μέλλον και σε άλλα πολύ χειρότερα άπό άλλα πολύ φρέσκα μέλη.

τελικα κανενα λινκ με αυτο το video θα μου στειλει κανενας ?

Το video το είδα, μάλιστα γέλασα πολύ με τον παππού......

Postαρε Kokar γιατί θα έρθω σπίτι σου και θα τα σπάσω ΟΛΑ....:guitarist:

Ναι, και εγω πιστευω οτι το βιντεο ηταν too much, και η τοποθετηση του Lepton, ειναι σωστη.

Ειμαι σιγουρος, οτι η αποχωρηση του Kokar, δεν ειχει να κανει με την διαγραφη του νηματος του, αλλα με την συμπεριφορα καποιων μελων, που χαιρουν ιδιαιτερα την συμπαθεια/εκτιμηση/ανοχη των υπευθυνων του φορουμ.

"Μια λοιπόν που με κούρασε, με απογοήτευσε και δεν κρύβω με πίκρανε,
η συμπεριφορά μερικών που κατέχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι"

Αλλου πρεπει να ψαξει οποιος ενδιαφερεται για την αιτια.

ΙΜΗΟ παντα.

Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

Για μένα το φόρουμ δεν είναι η Εκτός. Μπορεί να είναι το "αλατοπίπερο" αλλά δεν είναι το "φαγητό".

Ετσι θα επρεπε να ειναι Τασο.

Ελα ομως που δεν ειναι ετσι. Η εκτος φυτρωσε,μεγαλωσε,γιγαντωθηκε και τελικα αποτελει τον ενα απο τους κυριους πολους του φορουμ .
Γαι την ποιοτητα της εκτος ερχονται ανθρωποι να διαβασουν και τελικα μενουν στην παρεα.
Μια παρεα δεν ισχυροποιειται μεσα απο μηχανακια και συγκριτικα μονον αλλα και μεσα απο συζητησεις της καθημερινοτητας μας και μαλιστα πολλα απο αυτα αρκουντως σημαντικα. (οταν δεν αναλωνομαστε σε σοβαδες,μιξεις χρωματων,καζανακια και αλλα ......)

επειδή έχει αποδειχτεί χιλιάδες φορές ότι στην εκτός δεν μπορούν να μπουν κανονισμοί, προτιμώ να κλείσει η ρημάδα παρά να χαλάμε τις καρδιές μας ΜΙΑ ΖΩΗ για #$%^ίες.

Μια πιο προσεχτικη προσεγγιση της θεματολογιας θα μπορουσε να γινει.
Αλλωστε αυτη η συζητηση περι σεμνοτυφιας εχει ξαναγινει με αφορμη ενα αβαταρ.

Ειχα πει του Κωστα σε προσωπικη μας κουβεντα οταν πρωτοειδα τον "παππου" οτι η εκτιμηση μου ειναι πως θα σβηστει.

Ειναι δεδομενο οτι καποιος θα βρεθει να ενοχληθει και να διαμαρτυθει.
Απο εμας εξαρταται να αφουγκραστουμε τον μεσο ορο αποδοχης μιας δημοσιευσης και να προχωρησουμε η να κανουμε πισω.
Μπορει να μην ειναι ευχαριστο στο "σπιτι"μας να μας λενε τι να κανουμε αλλα δυστηχως ειναι και το σπιτι αλλων εδω μεσα.

Διαφωνω με την παρεμβαση της ΔΟ. Θα προτιμουσα ο καθε ενοχλημενος να απευθυνεται αμεσα στον καθε Κοκαρ και να του ζητα να κατεβασει το νημα για χ,ψ λογους.
Και να γινει επι προσωπικου η κουβεντα. Ισως και σε ενα καφε.
Αυτα στο φανταστικο μου κοσμο.

Kαλημέρα..
Θα παρακαλούσα κι εγώ με την σειρά μου,τον Κώστα να...ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..!
Με τον Κώστα δεν είχα την τύχη να γνωριστώ απο κοντά,παρά μόνο τηλεφωνικώς,αλλά η απουσία του απο το club θεωρώ θα είναι σημαντική και θα λείψει σε πολλούς μας εδώ μέσα.
Κώστα..ξανασκέψου το

Φιλικά Θανάσης -bye-

Συμφωνώ με τον kosh.
Και στο κάτω κάτω, όποιος ενοχλήθηκε, γιατί δεν είχε τα @@ να γράψει ΔΗΜΟΣΙΑ την άποψη του στο υπάρχον τόπικ?
Θυμάμαι μια φορά που με είχε ενοχλήσει η υπογραφή κάποιου και το έγραψα κάτω από ένα ποστ του.
Αυτή είναι η υποκρισία κύριοι και αυτή θα πρέπει να καυτηριάζουμε, όχι το βιντεάκι με τον παππού και τα βυζιά.

Φίλε hellboy, μας έχεις ζαλίσει.
Το τόπικ δεν αφορά το βίντεο, αλλά την αποχώρηση ενός μέλους.
Η περιγραφή του βιντεακίου έχει γίνει παραπάνω.

Φίλε hellboy, μας έχεις ζαλίσει.
Το τόπικ δεν αφορά το βίντεο, αλλά την αποχώρηση ενός μέλους.

Κατσε ρε φιλαρακι μισο λεπτο.

Εγω δηλάδη πως θα εχω αποψη επι του θεματος αν δεν δω το video???

Αλλο οι περιγραφες και αλλο να το δεις.

Φιλικα παντα-bye-

Κλεινω το offtopic

Μα αυτό φταίει! Πετάγεσαι και λες για την τύπισσα με τα βυζά και εξιτάρεις τον κόσμο!
Α στα διάλα μας ταύλωσες πρωινιάτικα! :flipout:

Κατσε ρε φιλαρακι μισο λεπτο.

Εγω δηλάδη πως θα εχω αποψη επι του θεματος αν δεν δω το video???

Αλλο οι περιγραφες και αλλο να το δεις.

Φιλικα παντα-bye-

Κλεινω το offtopic

+1000

Status
Not open for further replies.