Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....
...
Σου φαινετε για πλακα;
Αυτο ηταν που σβηστηκε!
...
Σου φαινετε για πλακα;
Αυτο ηταν που σβηστηκε!
Μα καλά, για αυτό έγινε όλος ο σαματάς?
Αγαπητοί κύριοι της διαχείρισης….πάσχετε από
σοβαρή έλλειψη του χιούμορ !
Άλλωστε βλέπουμε πολύ πιο σκληρές και προσβλητικές σκηνές στην τηλεόραση από μια γυναίκα να κάνει το πιπί της.
......εγώ το ζήτησα επειδή με προσέβαλλε και δεν θέλω να βλέπουν πχ τα παιδιά μου κάτι τέτοιο.![]()
Θα ηθελα να μου απαντουσε καποιος , επειδη εχω και εγω παιδια , πως μπορει να τα προφυλαξω απο τα βλεπομενα στην τηλεοραση (σκηνες στεγνου σεξ μερα μεσημερι , ομαλοποιηση της καθε ειδους ανωμαλιας κ.λ.π , απο τα ακουσματα τους στα σχολεια και στα καφε και καθε ειδος προστυχιας που μας περιβαλει ολους μας).
Ουτοπιζεστε κυριες και κυριοι.
Εθελοτυφλειτε και ας μην θελετε να το παραδεχτειτε.
Ακομα και ντυμενο σας πειραξε το βιντεο γιατι αγγιζει τις ευαισθητες χορδες του εγωισμου σας.
Και εις ανωτερα.
Θα ηθελα να μου απαντουσε καποιος , επειδη εχω και εγω παιδια , πως μπορει να τα προφυλαξω απο τα βλεπομενα στην τηλεοραση (σκηνες στεγνου σεξ μερα μεσημερι , ομαλοποιηση της καθε ειδους ανωμαλιας κ.λ.π , απο τα ακουσματα τους στα σχολεια και στα καφε και καθε ειδος προστυχιας που μας περιβαλει ολους μας).
Λευτέρη, γιατί κρύβεται ο καθένας πίσω από ένα ΠΜ? Αυτή την υποκρισία σχολιάζω.
Ξαναλέω, όποιος έχει @@, λέει την διαφωνία του δημόσια.
Θα χαρώ ιδιαίτερα μάλιστα αν το συγκεκριμένο συμβάν γίνει η αφορμή να σας απαλλάξω και εντελώς από την παρουσία μου και τις "αόρατες επεμβάσεις" μου μετά από λίγες εβοδμάδες.
ορισμένοι θέλετε να ψάχνετε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Γιά την ιστορία:
έκανα μιά ερώτηση στο σύνολο των διαχειριστών όπου επί λέξει έγραψα:
έχει θέση αυτό σε μας ?
Στη συνέχεια μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι υπήρξε σχεδόν καθολική συμφωνία στο ότι δεν είχε και οι αρμόδιοι διαχειριστές το έσβησαν.
Αρκετοί μάλιστα αναρωτήθηκαν πως τους διέφυγε.
Και η ουσία του ερωτήματός μου (και η κυριολεξία) ήταν άν έχει θέση σε αυτό που πρεσβεύει και θέλει να δείξει προς τα έξω το avclub.
Λυπάμαι που θα κάνω μιά σοβαρή δήλωση (που φυσικά πολλοί θα αγνοήσουν και θα αδιαφορήσουν): αυτή τη στιγμή νομικά υπόλογος γιά το avclub και ό,τι γράφεται σ αυτό είμαι εγώ αποκλειστικά.
Σας αρέσει ή όχι.
Γιά όσο είμαι στη θέση αυτή θα προσπαθήσω να προφυλάξω τον εαυτό μου και αυτό που με βάλανε να κάνω. (όχι μόνο νομικά αλλά και από άποψης επιπέδου).
Θα μπορούσα κάλλιστα (το έχω κάνει στο παρελθόν και έχω και το δικαίωμα και τη δυνατότητα) να το σβήσω εγώ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το έθεσα υπόψη της διαχείρισης.
Θα χαρώ ιδιαίτερα μάλιστα αν το συγκεκριμένο συμβάν γίνει η αφορμή να σας απαλλάξω και εντελώς από την παρουσία μου και τις "αόρατες επεμβάσεις" μου μετά από λίγες εβοδμάδες.
Αν είχες την δυνατότητα να επιλέξεις το τι θα προβάλλεται στην τηλεόραση θα το έκανες ?
Λυπάμαι που θα κάνω μιά σοβαρή δήλωση (που φυσικά πολλοί θα αγνοήσουν και θα αδιαφορήσουν): αυτή τη στιγμή νομικά υπόλογος γιά το avclub και ό,τι γράφεται σ αυτό είμαι εγώ αποκλειστικά.
Σας αρέσει ή όχι.
Γιά όσο είμαι στη θέση αυτή θα προσπαθήσω να προφυλάξω τον εαυτό μου και αυτό που με βάλανε να κάνω. (όχι μόνο νομικά αλλά και από άποψης επιπέδου).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.