Το τελευταίο post....

Status
Not open for further replies.
Μπορώ να μάθω, αν γίνεται, πιο μέλος θίχτηκε και ζήτησε την διαγραφή του βίντεο?

Και το ζητάω, να δω αν ήταν το ίδιο μέλος που είχε ζητήσει την αλλαγή avatar του kosh (τότε havoc)

Ρε παιδιά, παίζουμε τώρα; Κανείς δεν είπε ότι το θέμα είναι δυο επίμαχα σημεία, που αν μαυρίσουν δεν υπάρχει πρόβλημα.

(Ντίνο, sorry, λόγω του quote έσβησα και το δικό σου)

Δημήτρη, ασχέτως του ποιος μου το επεσήμανε, εξήγησα ότι και εγώ την ίδια αντίδραση θα είχα. Τώρα, αν θέλετε να μείνουμε στο ότι δεν έχω χιούμορ, καμία αντίρρηση. Κάτι άλλο εποικοδομητικό έχουμε να πούμε;

Μα καλά, για αυτό έγινε όλος ο σαματάς?
Αγαπητοί κύριοι της διαχείρισης….πάσχετε από
σοβαρή έλλειψη του χιούμορ !

Light διάγνωση...
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα από αυτό..

Τα φαινόμενα αυξάνονται καθημερινά κι αυτό κάτι λέει...
Ας κοιτάξει το Σωματείο τη πίσω πλευρά της συσκευασίας προϊόντος, εκεί στις ημερομηνίες μπας και τρώμε ληγμένα μηνών...:trytofly:

Last edited:
Λευτέρη, γιατί κρύβεται ο καθένας πίσω από ένα ΠΜ? Αυτή την υποκρισία σχολιάζω.
Ξαναλέω, όποιος έχει @@, λέει την διαφωνία του δημόσια.

Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

Άλλωστε βλέπουμε πολύ πιο σκληρές και προσβλητικές σκηνές στην τηλεόραση από μια γυναίκα να κάνει το πιπί της.

......εγώ το ζήτησα επειδή με προσέβαλλε και δεν θέλω να βλέπουν πχ τα παιδιά μου κάτι τέτοιο. :P

Θα ηθελα να μου απαντουσε καποιος , επειδη εχω και εγω παιδια , πως μπορει να τα προφυλαξω απο τα βλεπομενα στην τηλεοραση (σκηνες στεγνου σεξ μερα μεσημερι , ομαλοποιηση της καθε ειδους ανωμαλιας κ.λ.π , απο τα ακουσματα τους στα σχολεια και στα καφε και καθε ειδος προστυχιας που μας περιβαλει ολους μας).
Ουτοπιζεστε κυριες και κυριοι.
Εθελοτυφλειτε και ας μην θελετε να το παραδεχτειτε.
Ακομα και ντυμενο σας πειραξε το βιντεο γιατι αγγιζει τις ευαισθητες χορδες του εγωισμου σας.
Και εις ανωτερα.

Re: Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

Θα ηθελα να μου απαντουσε καποιος , επειδη εχω και εγω παιδια , πως μπορει να τα προφυλαξω απο τα βλεπομενα στην τηλεοραση (σκηνες στεγνου σεξ μερα μεσημερι , ομαλοποιηση της καθε ειδους ανωμαλιας κ.λ.π , απο τα ακουσματα τους στα σχολεια και στα καφε και καθε ειδος προστυχιας που μας περιβαλει ολους μας).
Ουτοπιζεστε κυριες και κυριοι.
Εθελοτυφλειτε και ας μην θελετε να το παραδεχτειτε.
Ακομα και ντυμενο σας πειραξε το βιντεο γιατι αγγιζει τις ευαισθητες χορδες του εγωισμου σας.
Και εις ανωτερα.

Δεν μπορείς...τέτοιες σκηνές είναι παντού και συνέχεια.
Υ.Γ. Για τα παιδιά δεν το έγραψα επειδή ισχύει. Προσπαθούσα να βρω έναν λόγο για τον οποίο να θεωρεί κάποιος ότι αυτό το βιντεάκι ήταν προκλητικό. Προσωπικά δεν νομίζω ότι ήταν αλλά εγώ είμαι εγώ...άλλος μπορεί να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

Re: Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

Αν είχες την δυνατότητα να επιλέξεις το τι θα προβάλλεται στην τηλεόραση θα το έκανες ?

Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

Λευτέρη, γιατί κρύβεται ο καθένας πίσω από ένα ΠΜ? Αυτή την υποκρισία σχολιάζω.
Ξαναλέω, όποιος έχει @@, λέει την διαφωνία του δημόσια.

ορισμένοι θέλετε να ψάχνετε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Γιά την ιστορία:
έκανα μιά ερώτηση στο σύνολο των διαχειριστών όπου επί λέξει έγραψα:
έχει θέση αυτό σε μας ?

Στη συνέχεια μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι υπήρξε σχεδόν καθολική συμφωνία στο ότι δεν είχε και οι αρμόδιοι διαχειριστές το έσβησαν.
Αρκετοί μάλιστα αναρωτήθηκαν πως τους διέφυγε.

Και η ουσία του ερωτήματός μου (και η κυριολεξία) ήταν άν έχει θέση σε αυτό που πρεσβεύει και θέλει να δείξει προς τα έξω το avclub.

Λυπάμαι που θα κάνω μιά σοβαρή δήλωση (που φυσικά πολλοί θα αγνοήσουν και θα αδιαφορήσουν): αυτή τη στιγμή νομικά υπόλογος γιά το avclub και ό,τι γράφεται σ αυτό είμαι εγώ αποκλειστικά.
Σας αρέσει ή όχι.
Γιά όσο είμαι στη θέση αυτή θα προσπαθήσω να προφυλάξω τον εαυτό μου και αυτό που με βάλανε να κάνω. (όχι μόνο νομικά αλλά και από άποψης επιπέδου).

Θα μπορούσα κάλλιστα (το έχω κάνει στο παρελθόν και έχω και το δικαίωμα και τη δυνατότητα) να το σβήσω εγώ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το έθεσα υπόψη της διαχείρισης.

Θα χαρώ ιδιαίτερα μάλιστα αν το συγκεκριμένο συμβάν γίνει η αφορμή να σας απαλλάξω και εντελώς από την παρουσία μου και τις "αόρατες επεμβάσεις" μου μετά από λίγες εβοδμάδες.

Θα χαρώ ιδιαίτερα μάλιστα αν το συγκεκριμένο συμβάν γίνει η αφορμή να σας απαλλάξω και εντελώς από την παρουσία μου και τις "αόρατες επεμβάσεις" μου μετά από λίγες εβοδμάδες.

Δημήτρη αυτό ποτέ.
Από μερικούς καρεκλοπόδαρους αν γίνεται να μας απαλλάξεις, θα το εκτιμούσαμε οι περισσότεροι!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

ορισμένοι θέλετε να ψάχνετε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Γιά την ιστορία:
έκανα μιά ερώτηση στο σύνολο των διαχειριστών όπου επί λέξει έγραψα:
έχει θέση αυτό σε μας ?

Στη συνέχεια μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι υπήρξε σχεδόν καθολική συμφωνία στο ότι δεν είχε και οι αρμόδιοι διαχειριστές το έσβησαν.
Αρκετοί μάλιστα αναρωτήθηκαν πως τους διέφυγε.

Και η ουσία του ερωτήματός μου (και η κυριολεξία) ήταν άν έχει θέση σε αυτό που πρεσβεύει και θέλει να δείξει προς τα έξω το avclub.

Λυπάμαι που θα κάνω μιά σοβαρή δήλωση (που φυσικά πολλοί θα αγνοήσουν και θα αδιαφορήσουν): αυτή τη στιγμή νομικά υπόλογος γιά το avclub και ό,τι γράφεται σ αυτό είμαι εγώ αποκλειστικά.
Σας αρέσει ή όχι.
Γιά όσο είμαι στη θέση αυτή θα προσπαθήσω να προφυλάξω τον εαυτό μου και αυτό που με βάλανε να κάνω. (όχι μόνο νομικά αλλά και από άποψης επιπέδου).

Θα μπορούσα κάλλιστα (το έχω κάνει στο παρελθόν και έχω και το δικαίωμα και τη δυνατότητα) να το σβήσω εγώ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το έθεσα υπόψη της διαχείρισης.

Για άλλη μιά φορά ακόμα θα στο πώ.
- Δεν σε ζηλεύω καθόλου. Απορώ πώς αντέχεις ακόμα. :grandpa:

Το σίγουρο βέβαια είναι αυτό που λέεί ο Bios ότι είναι τμήμα μια πορνοταινίας που στράβωσε στην πορεία . Ετσι και αλλιώς υπάρχουν τόποι που περιγράφουν απρόοπτα κάθε είδους.κατά το γύρισμα πορνο ταινιών .

Προσωπικά το βιντεάκι μου χάλασε την αισθητική του forum. (καμία σχέση με σεμνοτυφία απλά με αισθητική ). Μου χάλασε το κέφι να το πώ απλά , και ούτε μου βγήκε γέλιο.

Εφόσον μάλιστα το θέμα διχάζει η γνώμη μου είναι ότι καλά έκανε ο Lepton. . Δεν χάθηκε και ο κόσμος ούτε κατέβηκε η σημαία της Ελλάδας από την Ακρόπολη.

Kokar , προσωπικά σε συμπαθώ και νομίζω ότι το πήρες πατριωτικά χωρίς λόγο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

Αν είχες την δυνατότητα να επιλέξεις το τι θα προβάλλεται στην τηλεόραση θα το έκανες ?

Φυσικα και θα το εκανα φιλε μου!!
Δεν ειμαι σεμνοτυφος και ουτε το παιζω ετσι , αλλα.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ (χωρις να εχω τιποτα μαζι τους και σεβομαι την επιλογη τους) ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ πλην των κρατικων να περασουν την ομοφιλοφιλια σαν κατι το φυσικο.Το καθε εργαλειο κατασκευασθηκε για συγκεκριμενη δουλια.
Δεν μπορω να δεχθω οτι οι 8 στις 10 διαφημησεις εχουν σεξουαλικο περιεχομενο.
Ακομα και αυτη κατα του aids δειχνει μια μεγαλη παρτουζα.
Και εαν για μενα ειναι κατανοητο το νοημα να εισαι σιγουρος οτι για ενα παιδι 8 - 10 - 12 χρονων εχει αλλα μυνηματα.
Δεν μπορω να δεχθω οτι αυτες οι αξιες που εχουμε ( η ειχαμε) οι καποιας ηλικιας (ειμαι 50 ετων) καταστρατηγουνται στο ονομα της τηλεθεασης και κατα συνεπεια του κερδους.
Ολα αυτα ομως δεν αποτρεπουν κανενος τα παιδια απο το να επιλεξουν κατι απο αυτα που εμεις (εγω) θεωρουμε λαθος.

Λόγω δουλειάς μόλις τώρα μπήκα, αλλά έστω και αργά, ας πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.

Για εμένα δεν είναι θέμα σεμνοτυφίας. Σιγά το πράγμα, μία ξεβράκωτη που κάνει την ανάγκη της καταμεσής στο δρόμο γυμνόστηθη.

Όμως είναι θέμα αισθητικής. Είδα το βίντεο κατόπιν εορτής, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δηλώσω ξεκάθαρα, ότι δεν το θεωρώ χιούμορ επιπέδου. Ένα βίντεο της σειράς ανίκανο να δημιουργήσει έστω και υποψία μειδιάματος στα χείλη μου. Και δεν με θεωρώ άνθρωπο χωρίς χιούμορ, βέβαια μπορεί να έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Αυτά κατά τα δικά μου στάνταρντς, πάντα.

Τώρα επί του ζητήματος της διαγραφής του θέματος. Προσωπικώς τέτοια θέματα τα προσπερνώ -δεν είναι ασφαλώς το μόνο θέμα αντίστοιχης αισθητικής- ως μέλος αλλά και ως διαχειριστής. Ό,τι είναι τα μέλη, θα είναι και το φόρουμ. Γίνεται να μπουν κανόνες σ' αυτά; Έστω ότι δεν ήταν γυμνόστηθη που έκανε την ανάγκη της, αλλά ένας παππούς που κλοτσούσε κάποια στα οπίσθια. Πάλι το ίδιο πρόβλημα αισθητικής θα είχε το βίντεο.

Το αποδεκτό όριο αισθητικής θεωρώ πως έχει κάθε δικαίωμα να το καθορίζει ο ιδιοκτήτης του παρόντος φόρουμ, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος να ορίζει το ύφος στο οποίο θέλει να κινείται το φόρουμ. Όπως επέλεξε το φόρουμ που σήκωσε να έχει γενικό αντικείμενο το audio/video, μπορεί να επιλέγει τον αποκλεισμό από αυτό δεδομένης κατηγορίας θεμάτων. Δεν έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει να έχει ένα δεύτερο cosmopolitan ή filaki.gr?
Δεν τίθεται καν θέμα "δημοκρατίας". Εκεί έχουμε τον κυρίαρχο λαό (θεωρητικώς μιλάμε), εδώ έχουμε ιδιοκτήτη του φόρουμ. Όσο ευρεία "λαϊκή" βάση και εάν έχει εν προκειμένω η ιδιοκτησία του φόρουμ μέσω του Σωματείου, το φόρουμ παραμένει ιδιοκτησία κάποιου, και ως μέλος μόνο φιλοξενούμαι.

Αυτά.

Καθαρά προσωπική μου άποψη χωρίς ίχνος σεμνοτυφίας:
Δεν θα χάναμε τίποτα αν δεν βλέπαμε το συγκεκριμένο βιντεάκι
λόγω κακόγουστου περιεχομένου.
Τέτοιου είδους βίντεο( πλάκες από πορνοταινίες) κυκλοφορούν κατά δεκάδες
στο διαδίκτυο.
Τι θα γινόταν αν ο καθένας ανέβαζε και από ένα για να¨γελάσουμε¨?
Ας κρατήσουμε,τουλάχιστον εδώ, λίγο ψηλά το επίπεδο.
Πέραν τούτου όμως η αποχώρηση ενός μέλους για ένα πταισματάκι
δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Σας αρέσει ή όχι.

Δημητρη στο συγκεκριμενο θεμα η νομικη ευθυνη δεν νομιζω να απασχολει κανεναν.

Αντιθετα το επιπεδο το οποιο πολλοι χλευαζουν θα επρεπε να απασχολει περισσοτερο.
Να θυμισω οτι καυτηριασμοι στο παρελθον τυπου "Νιαγαρα" οχι μονο παρεξηγηθηκαν αλλα και στραφηκαν τελειως αντιθετα προς το αποτελεσμα που προσδοκουσε.

Ας αποφασιστει τι προσωπο θελουμε να παρουσιαζουμε προς τα εξω......

Γιατι για μενα οσο δεν εχει θεση το βιντεο του Κωστα (που συμφωνω οτι δεν εχει) αλλο τοσο δεν εχουν και θεση νηματα για το πως τριβουν το πιπερι,ποσα μπουζι αλλαξαμε σημερα, τι ειδους νεφτι να βαλω ρε παιδια και λοιπα οικοδομικα......

Να επαναλαβω οτι θεωρω την εκτος στολιδι (και γιατι οχι κατα τα λεγομενα σου πηγη εσοδως για το φορουμ). Αλλα καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι η εκτος δεν ειναι κουβας για ολα .

υγ

Για την νομικη ευθυνη που εχεις σαν Προεδρος του Σωματειου (για να μην θεωρηθει οτι το περασα ετσι) θα ηταν σωστο να γινει μια ξεχωριστη συζητηση παντως.
Ειναι πολυ σοβαρο θεμα και δεν πρεπει να συζητηθει εδω που το θεμα ειναι η θεματολογια και τα ορια δημοσιευσης.

To επιπεδο του Forum, το δικο μου, το δικο σας δεν καθοριζεται απο ενα βιντεακι που ποσταρε καποιος. Ο καθενας περνει τις ευθυνες των πραξεων του και κανει τις επιλογες του. Συγχωρεστε με, αλλα εγω ετσι το βλεπω.

Οσο για το νομικο κολλημα που εδειξε ο Φιλος supersonic δεν ειδα να εχει το ιδιο κολλημα οταν κοπιαραν τη μουσικη απο το show και τη μοιραζαν στα μελη!

Ο φιλος Kokar δεν θα ξαναγυρισει, ειναι οριστικο και αυτο ειναι μια απωλεια για το forum MΑΣ.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.