Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

Λόγω δουλειάς μόλις τώρα μπήκα, αλλά έστω και αργά, ας πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη.
Για εμένα δεν είναι θέμα σεμνοτυφίας. Σιγά το πράγμα, μία ξεβράκωτη που κάνει την ανάγκη της καταμεσής στο δρόμο γυμνόστηθη.
Όμως είναι θέμα αισθητικής. Είδα το βίντεο κατόπιν εορτής, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δηλώσω ξεκάθαρα, ότι δεν το θεωρώ χιούμορ επιπέδου. Ένα βίντεο της σειράς ανίκανο να δημιουργήσει έστω και υποψία μειδιάματος στα χείλη μου. Και δεν με θεωρώ άνθρωπο χωρίς χιούμορ, βέβαια μπορεί να έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Αυτά κατά τα δικά μου στάνταρντς, πάντα.
Τώρα επί του ζητήματος της διαγραφής του θέματος. Προσωπικώς τέτοια θέματα τα προσπερνώ -δεν είναι ασφαλώς το μόνο θέμα αντίστοιχης αισθητικής- ως μέλος αλλά και ως διαχειριστής. Ό,τι είναι τα μέλη, θα είναι και το φόρουμ. Γίνεται να μπουν κανόνες σ' αυτά; Έστω ότι δεν ήταν γυμνόστηθη που έκανε την ανάγκη της, αλλά ένας παππούς που κλοτσούσε κάποια στα οπίσθια. Πάλι το ίδιο πρόβλημα αισθητικής θα είχε το βίντεο.
Το αποδεκτό όριο αισθητικής θεωρώ πως έχει κάθε δικαίωμα να το καθορίζει ο ιδιοκτήτης του παρόντος φόρουμ, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος να ορίζει το ύφος στο οποίο θέλει να κινείται το φόρουμ. Όπως επέλεξε το φόρουμ που σήκωσε να έχει γενικό αντικείμενο το audio/video, μπορεί να επιλέγει τον αποκλεισμό από αυτό δεδομένης κατηγορίας θεμάτων. Δεν έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει να έχει ένα δεύτερο cosmopolitan ή filaki.gr?
Δεν τίθεται καν θέμα "δημοκρατίας". Εκεί έχουμε τον κυρίαρχο λαό (θεωρητικώς μιλάμε), εδώ έχουμε ιδιοκτήτη του φόρουμ. Όσο ευρεία "λαϊκή" βάση και εάν έχει εν προκειμένω η ιδιοκτησία του φόρουμ μέσω του Σωματείου, το φόρουμ παραμένει ιδιοκτησία κάποιου, και ως μέλος μόνο φιλοξενούμαι.
Αυτά.