Το τελευταίο post....

Status
Not open for further replies.
φίλε placebo
εδώ μέσα γράφω με το νικ supersonic.

Καλό είναι να γίνεται σεβαστό από όλους, ιδίως από εκείνους με τους οποίους δεν υπάρχει κάποια περισσότερη οικειότητα.

Γιά τα περι κωλύματος, όπως θα έχεις ήδη αντιληφθεί, έχουν ληφθεί μέτρα.
ή μήπως δεν είδες ?

To επιπεδο του Forum, το δικο μου, το δικο σας δεν καθοριζεται απο ενα βιντεακι που ποσταρε καποιος. Ο καθενας περνει τις ευθυνες των πραξεων του και κανει τις επιλογες του. Συγχωρεστε με, αλλα εγω ετσι το βλεπω.

Καποιο λαθος εχεις εδω.

Αν ηταν ετσι ο καθενας θα εκανε οτι του γουσταρε και θα επαιρνε τις ευθυνες των πραξεων του.....

Μας αρεσει δεν μας αρεσει καποιοι εχουν επωμιστει το βαρος της αποφασης.
Αυτοι στην ουσια εχουν αναλαβει την ευθυνη να κατευθυνουν το επιπεδο.
Φυσικα και ειναι θεμα προς συζητηση....το ορθον μιας αποφασης.

Αλλα εκει που εχει αποφασιστει να κρινεται.

Θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ στο θέμα σαν συμφορουμίτης εδώ μέσα.

Λοιπόν θεωρώ (προσωπική μου γνώμη) πως καλώς διεγράφει περιεχόμενο το οποίο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να είναι up.

Από την άλλη στεναχωριέμαι να βλέπω αγαπητά μέλη να φεύγουν κατ'αυτό τον τρόπο.
Αλλά πρέπει να καταλαβαίνει ο καθένας πως ναι μεν υπάρχει ελευθερία λόγου και άποψης αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο κανόνων του forum.

Τώρα αν η παρεξήγηση έγινε επειδή έγινε μια διαγραφή τι να πω, μάλλον έγιναν όλα εν θερμώ.

Εύχομαι να μην χρειαστεί να συμβεί κάποια διαγραφεί αλλά όλα είναι στη ζωή.

Εγώ για παράδειγμα όποτε γράφω στα threads για τα αθλητικά όλοι παρεξηγούν το ύφος μου και επειδή μάλλον φταίω εγώ το πως γράφω απλά σταματάω για γράφω για λίγο καιρό εκεί κάθε φορά. Δόξα τον ΘΕΟ το forum μας είναι μεγάλο αρκετά για να βρίσκω με τι να "ασχολούμαι" κάθε φορά.

Απλά δεν καταλαβαίνω και να διαγραφεί ένα thread ολόκληρο έγινε κάτι ?
Μήπως ψάχνουμε αφορμές όλοι επειδή είμαστε τσιτωμένοι ?

Άντε καλησπέρα σας και να είστε όλοι καλά.....Γιορτές και Άγιες Ημέρες έρχονται..........:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

Γιατι για μενα οσο δεν εχει θεση το βιντεο του Κωστα (που συμφωνω οτι δεν εχει) αλλο τοσο δεν εχουν και θεση νηματα για το πως τριβουν το πιπερι,ποσα μπουζι αλλαξαμε σημερα, τι ειδους νεφτι να βαλω ρε παιδια και λοιπα οικοδομικα......

Αν έχουν θέση δεν γνωρίζω ούτε είμαι ο αρμόδιος να το πω, πάντως θεωρώ πως σίγουρα βρίσκονται σε αναντιστοιχία με το γενικότερο επίπεδο του φόρουμ.

Βέβαια δεν το θεωρώ και θανάσιμο πια αμάρτημα. Το ότι έτυχε ο Kokar να ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο δεν μου λέει τίποτα ούτε θα τον χαρακτηρίσω γενικότερα. Εκτός πια εάν κάποιος ανέβαζε μόνο τέτοια.

Το φόρουμ του avclub είναι το μόνο φόρουμ στο οποίο συμμετέχω (παρακολουθώ ελάχιστα ακόμη φόρα, αλλά δεν συμμετέχω, τουλάχιστον όχι τακτικά). Κάποια πράγματα απλώς τα θεωρώ εκτός του ύφους και του γενικότερου επιπέδου του. Δεν προσπαθώ να επιβάλλω την εικόνα αυτή που έχω, αλλά έτσι νομίζω είναι τα πράγματα.

ο superSonic τοποθετηθηκε, ηταν η πετρα του σκανδαλου.... μας ζητησε την γνωμη μας για το video και εμεις απο σεβασμο στην παρατηρηση του το κατεβασαμε

φυσικα το video δεν ηταν ουτε για τα ανεκδοτα ...οσοι θελουν να δουν τι κλονισε συνθεμελα την Δημοκρατια του Φορουμ ας μου στειλει Πμ να του το στειλω

οσο μπορουμε θα κραταμε μια ισσοροπια αν εμεν θα ημουν ο πρωτος που θα ελεγα για το οτι ηταν το πιο αντιαισθητικο video ever

ο Κοκαρ ας μην μου κραταει κακια που ξεχασα να του στειλω ΠΜ ημουν σιγουρος θα καταλαβαινε

ας μην το πλατιαζουμε αλλο

θα μιλησω το βραδυ μαζι του

προτεινω λοιπον να διωξουμε το SuperSonic για παντα

Last edited:
o supersonic γιατί να φύγει ?

δεν κατάλαβα που κολλάει το τελευταίο larry !

εγώ προτείνω να μπούμε στο xbox live να παίξουμε Call Of Duty να λύσουμε τις διαφορές μας.

αλλά ξέχασα τι λέω εσείς δεν έχετε xbox είστε φαν του PS3. :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

ειρωνικα ..

θα μου επιτρέψεις και συγνώμη που κρίνω αλλά ούτε για πλάκα δεν λέγονται τέτοια πράματα .

διαβασα και απιστευτα σχολια απο ανθρωπους που τους εδωσα και το χερι μου και τους θεωρουσα φιλους μου

δεν θα το ξανακανω

Re: Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

θα μου επιτρέψεις και συγνώμη που κρίνω αλλά ούτε για πλάκα δεν λέγονται τέτοια πράματα .

ειπωθηκαν απο αλλους για διαβασε πιο προσεκτικα λιγακι τα σχολια καποιων

οι κάποιοι όποιοι κι αν είναι αυτοί (δεν τους κατα-κρίνω) δεν είναι ούτε μέλη του σωματίου(αν δεν κάνω λάθος) ούτε συντονιστές κατηγορίας αλλά βασικότερα δεν είναι ο Larry.

ο δικός σου ο λόγος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, με καταλαβαίνεις πιστεύω.

Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

Λυπάμαι που θα κάνω μιά σοβαρή δήλωση (που φυσικά πολλοί θα αγνοήσουν και θα αδιαφορήσουν): αυτή τη στιγμή νομικά υπόλογος γιά το avclub και ό,τι γράφεται σ αυτό είμαι εγώ αποκλειστικά.

Αυτό δεν το γνώριζα, και από τη πλευρά μου, από εδώ και πέρα θα είμαι πιο προσεκτικός.

Petran μου

καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις...
αλλα δεν σου κανει εντυπωση που ενα θεμα που θα μπορουσε να αντιμετωπιστει καλοπροαιρετα εφτασε εδω που εφτασε?

δηλαδη με προτρεπεις να γραψω στα παλιοτερα των υποδηματων μου το λαικο δικαστηριο που στηθηκε?

και να παρω τον κανονισμο παραμασχαλα.. και να αρχισω που σε πονα και που σε σφαζει?

απλά λέω οτι εσύ είσαι κάτι σαν ισορροπιστής καταστάσεων γενικότερα στο φόρουμ.

όταν είσαι αντίθετος με τα της διαχείρισης του φόρουμ το λες ανοιχτά όπως έχεις αποδεδειγμένα κάνει (και πολύ καλά έχεις κάνει).

δεν στο λέω κακοπροαίρετα, ειλικρινά σου μιλάω, αλλά μια τέτοια κουβέντα -έστω και ειρωνική- ειδικά απο εσένα(που είσαι αυτός που είπαμε πριν) θα μπορούσε να ανοίξει τους ασκούς του αιόλου για άλλα θέματα που νομίζω οτι δεν έχουν σχέση με το παρών νήμα.

τέλος πάντων, κακώς ανακατεύομαι . διέγραψε αυτά που έγραψα καλύτερα για να μην φύγει αλλού η συζήτηση.

απλά δεν είναι ο supersonic το θέμα μας εδώ και κακώς γυρνάει εκεί το θέμα.

αλλα δεν σου κανει εντυπωση που ενα θεμα που θα μπορουσε να αντιμετωπιστει καλοπροαιρετα εφτασε εδω που εφτασε?

Ακριβώς ................. αλλά ίσως υπάρχει ακόμα η καλή θέληση καί από τις δύο πλευρές να διευθετηθεί το θέμα ή κάνω λάθος?

εννοειται!!!!!! και προς αυτο δουλευω εδω και ωρα και μολις τωρα εκλεισα το τηλεφωνο που μιλουσα με τον Κοκαρ

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

ορισμένοι θέλετε να ψάχνετε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Γιά την ιστορία:
έκανα μιά ερώτηση στο σύνολο των διαχειριστών όπου επί λέξει έγραψα:
έχει θέση αυτό σε μας ?

Στη συνέχεια μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι υπήρξε σχεδόν καθολική συμφωνία στο ότι δεν είχε και οι αρμόδιοι διαχειριστές το έσβησαν.
Αρκετοί μάλιστα αναρωτήθηκαν πως τους διέφυγε.

Και η ουσία του ερωτήματός μου (και η κυριολεξία) ήταν άν έχει θέση σε αυτό που πρεσβεύει και θέλει να δείξει προς τα έξω το avclub.

Αγαπητοί φίλοι, για να μην μιλάμε με υποθέσεις, εγώ είμαι ο "ένοχος". Το θέμα δεν το είχα δει, μέχρι που δέχθηκα μία διαμαρτυρία. Το είδα, συμμερίστηκα απόλυτα τη διαμαρτυρία, έσβησα το θέμα και ενημέρωσα τον Κώστα.

Βάσει αυτού έγραψα ότι έγραψα.

εννοειται!!!!!! και προς αυτο δουλευω εδω και ωρα και μολις τωρα εκλεισα το τηλεφωνο που μιλουσα με τον Κοκαρ

Προσωπικά σ' ευχαριστώ! Τελικά θα ήσουν τέλειος ........... αν ήσουν λίγο καλλίτερος γκουρου.

Καλό βράδυ.

Status
Not open for further replies.