Το τελευταίο post....

Status
Not open for further replies.
εάν βλέπετε καταρράκωση του κύρους απο ποστ σαν του κοκαρ κλείστε το cafe απλά ..

εάν σαν έσβηναν post με αυτό το τρόπο ( δλδ ο κοκαρ είναι μωρέ χεστον )
μεχρι που θα βγάζατε και μαχαίρι !

μεχρι που θα βγάζατε και μαχαίρι !

Στη κατηγορία που περιγράφεις είναι ενταγμένα αρκετά μέλη, τη προσθήκη των οποίων επιμελλείται καθημερινά με φροντίδα η Διαχείριση εκτός Σωματείου.
Δεν ξέρω αν είναι και ο kokar μέσα, αλλά εγώ τουλάχιστον και αρκετοί άλλοι είμαστε μέλη επί τη τιμή...:antlers:

Το κακό είναι ότι η δουλειά είναι βαρετή και κανείς δεν ασχολείται ή δεν προτίθεται να αναλάβει...

Κύριοι σερνόμεθα...

Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

Οσο για το νομικο κολλημα που εδειξε ο Φιλος supersonic δεν ειδα να εχει το ιδιο κολλημα οταν κοπιαραν τη μουσικη απο το show και τη μοιραζαν στα μελη!

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Η μουσική του σόου δώθηκε από τους κατόχους της με την άδεια τους.

Για να ισχύει αυτό που λες πρέπει να βρούμε τον παππού και την κοπέλα που κατουρούσε και να τους ζητήσουμε την άδεια.

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Η μουσική του σόου δώθηκε από τους κατόχους της με την άδεια τους.

Για να ισχύει αυτό που λες πρέπει να βρούμε τον παππού και την κοπέλα που κατουρούσε και να τους ζητήσουμε την άδεια.

Είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι ?

φίλε μου
αν μπορείς να μου εγγυηθείς ότι θα μπορέσεις να επιβάλεις αυτά που λέει ο κανονισμός σε 10 λεπτά από τη στιγμή που θα παραβιαστεί έλα να σε κάνουμε γενικό διαχειριστή.
Αύριο

Μα αγαπητέ μου supersonic εδώ δεν μιλάμε για 10 λεπτά αλλά
Για κοντά ένα μήνα.
Άλλωστε εγώ με ΡΜ στον mdvq του επισήμανα το θέμα με
Το πρόγραμμα ότι είναι «παράνομη πράξη»

Μα αγαπητέ μου supersonic εδώ δεν μιλάμε για 10 λεπτά αλλά
Για κοντά ένα μήνα.
Άλλωστε εγώ με ΡΜ στον mdvq του επισήμανα το θέμα με
Το πρόγραμμα ότι είναι «παράνομη πράξη»

επ αυτού δεν συζητώ.
Οι διαχειριστές δεν είναι μηχανές.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε και αντιμετωπίστηκε από τους διαχειριστές.
Το avclub δεν ενθαρρύνει παράνομες αντιγραφές.

Συζήτηση λήξασα.

Είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι ?

Ας μας πει όποιος είναι.

Δεν νομίζω να έφτιαξε κάποιος την playlist του, να την έγραψε σε cd και να την έστειλε στον Μιχάλη χωρίς να το θέλει.

Ας μας πει όποιος είναι.

Δεν νομίζω να έφτιαξε κάποιος την playlist του, να την έγραψε σε cd και να την έστειλε στον Μιχάλη χωρίς να το θέλει.

Έληξε.

Το θέμα εδώ είναι άλλο.

Και νομίζω εξαντλήθηκε.

Όποιος επιθυμεί μένει στο avclub.

Στη κατηγορία που περιγράφεις είναι ενταγμένα αρκετά μέλη, τη προσθήκη των οποίων επιμελλείται καθημερινά με φροντίδα η Διαχείριση εκτός Σωματείου.

Δηλαδή θεωρείς αναγκαίο οι διαχειριστές να είναι μέλη του σωματείου;
Ποιος ο λόγος; Άλλωστε, είτε μέλη του σωματείου είναι είτε όχι, από το σωματείο ελέγχονται.
Απλά αν είναι και μέλη του σωματείου έχουν τη δυνατότητα να πουν τη γνώμη τους ώστε να παρθούν κάποιες αποφάσεις...

Η ένταξη στο σωματείο είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση του εκάστοτε διαχειριστή...
Είναι σαν να θεωρείς υποχρέωση του κάθε εργαζόμενου να είναι εγγεγραμμένος στο ανάλογο σωματείο.

Δηλαδή θεωρείς αναγκαίο οι διαχειριστές να είναι μέλη του σωματείου;
Ποιος ο λόγος; Άλλωστε, είτε μέλη του σωματείου είναι είτε όχι, από το σωματείο ελέγχονται.
Απλά αν είναι και μέλη του σωματείου έχουν τη δυνατότητα να πουν τη γνώμη τους ώστε να παρθούν κάποιες αποφάσεις...

Η ένταξη στο σωματείο είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση του εκάστοτε διαχειριστή...
Είναι σαν να θεωρείς υποχρέωση του κάθε εργαζόμενου να είναι εγγεγραμμένος στο ανάλογο σωματείο.

δατς δε πόιντ...

στα υπόλοιπα δεν με έπιασες-bye-
αυτοί που πρέπει κατάλαβαν

Βλέπω οτι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα... Μάλλον, όχι εντελώς για το τίποτα... Φαίνεται κάποιοι είχαν λύσει το ζωνάρι και περίμεναν κάποιος να το πατήσει... όπως και τελικά έγινε... Βέβαια, δεν ήταν ζωνάρι, ήταν κουρέλι όπως το βιντεάκι, αλλά ποιός νοιάζεται γι'αυτό... ο σκοπός επετεύχθη, μας έκλεψαν την Ελένη, βουρ να πάρουμε την Τροία...

Μα είναι λογική αυτή ρε παιδιά ? "Ας έμενε το βίντεο εκεί και ας το έκριναν οι θεατές είτε με επικρότηση είτε με απαξίωση"? Ε, να ανεβούν τότε και κάποια άλλα του είδους και κριθούν με τον ίδιο τρόπο... Και φυσικά, δεν αμφιβάλω ότι ο συγγραφέας ήθελε μα επικεντρώσει την προσοχή στην κλωτσιά και όχι την γυναίκα... Αλλά πάλι, με την ίδια λογική, θα ανεβάσει κι ο άλλος κάτι ανάλογο και θα επικεντρώνει την προσοχή στα hi-end ηχεία που θα φαίνονται εκεί δεξιά... Εθελοτυφλούμε , ή δεν καταλαβαίνουμε ότι εξαρχής το ποστ δεν θα έπρεπε να είναι εκεί ?

Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

Από πού προκύπτει ότι τα post σβήστηκαν με "αυτό το τρόπο";

Δεν ξέρω αν είναι και ο kokar μέσα, αλλά εγώ τουλάχιστον και αρκετοί άλλοι είμαστε μέλη επί τη τιμή...:antlers:

Το κακό είναι ότι η δουλειά είναι βαρετή και κανείς δεν ασχολείται ή δεν προτίθεται να αναλάβει...

Κύριοι σερνόμεθα...

στα υπόλοιπα δεν με έπιασες-bye-
αυτοί που πρέπει κατάλαβαν

Κώστα, αυτα αφορούν ολόκληρη την Δ.Ο. ή κάποιους συγκεκριμένους; Γιατι, αν ισχύει το δεύτερο, τοτε οφείλεις, εφοσον μιλάς δημόσια, να αναφερθείς συγκεκριμένα. Δεν μπορεί να μιλας μ' αυτο τον τρόπο για όλη τη Δ.Ο. λες κι ειναι ενα ματσο απο καθεστωτικούς που κάνουν ό,τι θελουν.
Οι προσωπικές κόντρες μεταξύ μελών του forum και διαχειριστών, αν υπάρχουν τετοιες, επίσης δεν αφορούν το κοινό, πόσο μάλλον το θέμα της διαγραφής του video.

Δεν εχω τίποτα μαζί σου, αλλα αυτά που γράφεις σχετικα με το οτι η Δ.Ο. 'σερνεται', και μάλιστα δυο φορές, ειναι τουλάχιστο απαράδεκτα, ειδικα για μέλος με την δική σου πορεία στο forum.

Γράφτηκαν 14 σελίδες και έχουμε ακόμα...

Ειπώθηκαν πράγματα και θάματα...

Έμεινε κάτι??Μπααα....

Ο Κώστας θα γυρίσει??Μπααα

Μια απο τα ίδια λοιπόν, κρίμα.

Τσάντιζομαι όταν μου χαλάνε κάτι που μου αρέσει και μιλάω για την εικόνα του forum στα μάτια μου.

Δεν θα ήθελα να γίνει ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ το forum, που διαβάζω καθημερινά και γράφω συχνά.

Δεν θα ήθελα να κρίνονται καταστάσεις χωρίς να λέω καν την γνώμη μου(εκεί που μπορώ και με αφορά βεβαίως)

Δεν θα ήθελα να βλέπω να φεύγουν άτομα που δίνουν πράγματα στο forum.

Ναι ρε παιδιά το βίντεο θα θαβόταν απο μόνο του...

Ναι το forum έχει επίπεδο και θα φαινόταν στην πορεία, μην πολεμάτε την φωτιά με φωτιά.Οι πυροσβέστες θα έπρεπε να είναι οι διαχειριστές.

Και μην μου λέτε άλα ντάλα γιατί έχει ξαναγίνει περιστατικό με γυμνή ανήθικη φωτογραφία που προσέβαλε τον εαυτό μου και προσέλαβε και την Τατιάνα και ζήτησα και εγώ να διαγραφεί αμέσως, όπως και έγινε.

Το forum λειτουργεί με κοινωνικούς κανόνες και ήθικούς κανόνες(εν έτη 2008
) και θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί ΟΛΟΙ μας.

Άδικα σβήστηκε το thread του Κώστα και κακώς πήρε την απόφαση αυτή ο Κώστας, κατά την ταπεινή γνώμη μου.

Κώστα, αυτα αφορούν ολόκληρη την Δ.Ο. ή κάποιους συγκεκριμένους; Γιατι, αν ισχύει το δεύτερο, τοτε οφείλεις, εφοσον μιλάς δημόσια, να αναφερθείς συγκεκριμένα. Δεν μπορεί να μιλας μ' αυτο τον τρόπο για όλη τη Δ.Ο. λες κι ειναι ενα ματσο απο καθεστωτικούς που κάνουν ό,τι θελουν.
Οι προσωπικές κόντρες μεταξύ μελών του forum και διαχειριστών, αν υπάρχουν τετοιες, επίσης δεν αφορούν το κοινό, πόσο μάλλον το θέμα της διαγραφής του video.

Δεν εχω τίποτα μαζί σου, αλλα αυτά που γράφεις σχετικα με το οτι η Δ.Ο. 'σερνεται', και μάλιστα δυο φορές, ειναι τουλάχιστο απαράδεκτα, ειδικα για μέλος με την δική σου πορεία στο forum.

Δεν αφορά το σύνολο αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις...
Έχει σχηματιστεί αόρατη λίστα απλών μελών που δέχεται διαρκώς και αδιακρίτως παρεμβάσεις, σβησίματα και μπαναρίσματα χωρίς δικαιολογίες καν. Κι όταν ζητούνται είναι άκρως ανεπαρκείς (οι δικαιολογίες πάντα...). Άσε που δεν κρατούνται και τα προσχήματα πλεον.. Θα το καταλάβεις από το πόσες φορές θα χρειαστεί να ψηφίσεις για κάποιο ζήτημα...
Στο βεβαιώνω προσωπικά και είμαι πολύ σίγουρος και για άλλα μέλη.

Κι αυτό στο λέει μέλος με τέτοια πορεία στο φόρουμ, όπως λες...-bye-

Last edited:
Πολύ φασαρία για ένα βιντεάκι ανάξιο λόγου. Ήταν ένα αστείο βίντεο κατ' εμέ (καλά οχί και για να το δω 100 φορές). Σύμφωνα με άλλους τους χαλούσε την αισθητική. Δεκτό και αυτό. Ο καθένας έχει την άποψή του για το τί είναι χιουμορ. Από εκεί και πέρα είναι δικαιολογημένη τόση αντίδραση για αυτό το βίντεο και για μια ενέργεια διαχειριστή? Προφανώς και όχι. Πολύ απλά ήταν η αφορμή για να διατυπωθούν ορισμένα παράπονα. Αποχωρήσεις και τέτοια είναι φυσικά παιδικές αντιδράσεις αν και εφόσον έγιναν πριν το διάλογο με τους διαχειριστές. Πέραν τούτου και διορθώστε με αν κάνω λάθος. Λένε πολλοί ότι έχουν προβλημα από ότι καταλαβαίνω με τη διαχείρηση. Γιατί τότε δεν γίνονται μέλη του σωματείου ώστε να την αλλάξουν? Γιατί δεν διατυπωνουν ανοικτά την αντίθεσή τους και να προτείνουν τον ευατό τους για διαχειριστή? Αν κάτι δεν σας αρέσει κύριοι το αλλάζετε. Δεν αποχωρείτε από έναν τόπο (έστω και δικτυακό) που λέτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς πρώτα να κάνετε τις κινήσεις σας να αλλάξετε τα, κατά τη γνώμη σας, κακώς κείμενα. Έχει έρθει κανείς σας στη θέση των διαχειριστών αλήθεια? Να έχουν να κάνουν με κάμποσες χιλιάδες μέλη και να συμβιβάσουν όπως βλέπω αρκετές δυνατές προσωπικότητες σε μια κατηγορία που, εκ των πραγμάτων, ξεφεύγει σχεδόν καθημερινά? Εγώ αυτό που βλέπω τουλάχιστον είναι ότι πολλοί έχουν λυμένο το ζωνάρι τους για καυγά. Και ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό σε έναν χώρο που μιλάτε-με για μουσική, τέχνες, μηχανήματα ήχου κ.α. Ζήτησε πριν ένας φίλος να αναφερθεί το όνομα αυτου που έκανε το παράπονο για το ποστ. Θα έπρεπε να ζητηθεί και όσοι είχαν πρόβλημα και θεώρησαν εσφαλμένη την πράξη του διαχειριστή να βγουν και να πουν...Φίλε δεν την κάνεις καλά τη δουλειά. Εγώ την κάνω καλύτερα και γι'αυτό σε κρίνω. Παραχώρησε τη θέση σου σε μένα γιατί πιστεύω ότι είμαι καλύτερος. Φυσικά πολλοί θα προβάλλουν δικαιολογίες το ότι δεν έχουν χρόνο αλλά από όσο γνωρίζω οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι διαχειριστές και δουλεύουν και αφιερώνουν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους στο avclub. Δεν γίνεται να είμαστε απλά μέλη, να μην έχουμε ενεργό ρόλο στη διαχείρηση και καμμία ευθύνη και το μόνο που να κάνουμε να είναι να ζητάμε τα ρέστα αν κάτι δεν μας αρέσει. πρέπει να έχουμε και υποχρεώσεις κύριοι. Κύρίως δε να είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο. Ακόμα και όταν γίνεται μια ερώτηση εδώ τις πιο πολλές φορές είμαστε έτοιμοι για καυγά και η ερώτηση για μία πράξη των διαχειριστών γίνεται περισσότερο για λόγους εντυπώσεων και όχι για να παρουμε εξηγήσεις.
Τέλος πάντων...ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι αν κάτι δεν μας αρέσει τότε ασχολούμαστε ενεργά για να το αλλάξουμε και αναλαμβάνουμε ευθύνες και υποχρεώσεις. Δεν ζητάμε τα ρέστα χωρίς να κάνουμε εμείς ουσιαστικά τπτ για να το αλλάξουμε. Φυσικά αυτή είναι προσωπική μου άποψη.
Φιλικά
Λευτέρης

Προσωπική μου άποψη είναι οτι απλά για τον kokar ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν ήτανε το συγκεκριμένο video που τον οδήγησε σε αυτή την αποχώρηση. Εχουνε συμβεί κι άλλα κατά καιρούς.

Status
Not open for further replies.