Το τέλος της ΕΡΤ (;)

εγώ γνωρίζω ότι οι περισσότεροι τεχνικοί της ΕΡΑ και της ΕΡΤ έχουν καλύτερη κατάρτιση από εκείνους των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Από εκείνους του ραδιοφώνου όχι. Τόσο σε θέματα εκπομπής, όσο και σε στήσιμο. Πολλές φορές τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών ζήτησαν "χάρη", πλήρωσαν από την τσέπη τους, άλλες φορές κανάλια ιδιωτικά πανελλαδικής εμβέλειας έκαναν το ίδιο για να επιλύσουν προβλήματα πολύ δύσκολα γι αυτούς.

μη νομίζετε ότι όλοι οι τεχνικοί είναι απλά βύσματα. Αν δείτε το μέσο επίπεδο τεχνικού στην πρωτεύουσα και στην επαρχία σε σχέση με εκείνους των ιδιωτικών σταθμών θα εντυπωσιαστείτε.

Για να μην πούμε ότι βάρδια στην ΕΡΤ κάνει κανονικός τεχνικός ενώ σε δεύτερης διαλογής κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας είτε δεν υπάρχει βάρδια τεχνικού, είτε την κάνει αυτός που έχει την ευθύνη του στούντιο εκπομπής.

Δείτε και με πόση ευκολία καλύπτουν μεγάλα γεγονότα (όπως οι Ολυμπιακοί τα μουντιάλ) χωρίς προβλήματα... θυμάστε μήπως πρόσφατα κάποια χασίματα εικόνας από Πανευρωπαικό από χώρα της κεντρικής Ευρώπης;

Θα μπορούσατε να μου πείτε από που ξέρετε ότι οι τεχνικοί της ΕΡΤ είναι καλύτεροι από τους άλλους. Έχετε ιδία αντίληψη ή σας τα έχει πει κάποιος άλλος; Είστε σίγουρος τα μεγάλα γεγονότα τα καλύπτουν τεχνικοί της ΕΡΤ;

δλδ με την
κατασπατάληση δημόσιου χρήματος

ποιός ασχολείται ?? αν όχι ο εισαγγελέας ??

με

υπαλλήλους που δεν πατάνε ποτέ

δεν ασχολείται η επιθεώρηση εργασίας ?

δλδ με την
κατασπατάληση δημόσιου χρήματος

ποιός ασχολείται ?? αν όχι ο εισαγγελέας ??

με

υπαλλήλους που δεν πατάνε ποτέ

δεν ασχολείται η επιθεώρηση εργασίας ?

Άντε να τελειώνουμε γρήγορα με αυτά γιατί μετά σειρά έχει ο ΟΠΑΠ με τις καθαρίστριές του.:BDGBGDB55:

εγώ πάντως ...δεν ξέρω αν φανεί παράξενο...που μάλλον θα φανεί..άλλα έτσι αισθάνομαι..τι να κάνω...θα χαρώ να δώ βολευμένους (προσοχή μιλάω μόνο για τους βολεμένους) Δ.Υ να απολύονται ή έστω να νιώσουν λίγο στο πετσί τους αυτό που νιώθουν χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες χρόνια τώρα.Τη αβεβαιότητα για το αν αύριο θα έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους ή αν αύριο θα έχουν δουλειά για να δουλέψουν.

Με άλλα λόγια να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και να βγούνε λίγο απο τη ομπρέλα της μονιμότητας και της διασφάλισης του εισοδήματος που απολάμβαναν τόσα χρόνια πάνω στις πλάτες μας.

βέβαια δεν με κάνει καθόλου χαρούμενο το γεγονός ότι έπρεπε να τους ταίζουμε μέχρι χρεοκωπίας για να συμβεί αυτό...άλλα τι να κάνουμε...κάλιο αργά παρά ποτέ.

Προφανώς πραγματικος κοσμος σημαίνει ολοι στά 500 ευρά..
Η χαρά τού ΣΕΒ εχουν γινει μερικοί..

Ετσι πάνε τά 500 δις στην Ελβετία απο τούς ''πατριώτες'' και εδώ οι λοιποί στον λάκκο μέ τα φιδια..

Μα γι'αυτο ο δοσίλογος θέλει να κανει δημοψηφισμα τον Οκτώβριο μέ ερώτημα ''αρση μονιμοτητας ή οχι'' με στοχο να αποπροσανατολίσει εντελώς τον κόσμο..

Και αντί οι πολίτες νά βάζουν σωρηδόν στά ψηφοδέλτια τήν φωτογραφία τής εκτέλεσης τού Μουσσολίν(σάν το σφαχτάρι στό τσιγκέλι) ή εικονες απο την Γερμανική Κατοχή ,κάποιοι θα τσιμπήσουν και θα πάνε να ψηφίσουν...

Θάμαστε αξιοι τής μοιρας μας.

αλήθεια, κάπου τώρα δεν λήγει η θητεία του ή κάνω λάθος ??

θα επιμείνει ξανά σε εκλογή από τα μέλη και φίλους του κόμματος ?

Το νήμα ξανανοίγει.
Ο τελευταίος διάλογος δεν τιμάει κανέναν και ελπίζω να εξελιχθεί πιο ήρεμα.

DIM_Z θα παρακαλούσα να έχεις ηπιότερες εκφράσεις και να αποφύγεις προσωπικές επιθέσεις...

ενώ το να μένει αναρτημένο και αναπάντητο το σχόλιο

θα χαρω να δω δυ να απολύονται

σας τιμάει ε?

και όποιος είναι δυ απολαμβάνει το εισόδημα του στις πλάτες των υπολοίπων ......

μάλιστα ...

Άλλο η άποψη του καθενός (και γιαυτό κρίνεται από όλους για ότι γράφει), και άλλο η προσωπική επίθεση.

Παρακαλώ να μη τραβήξει. Ότι άλλο θέλεις με πμ...:ernaehrung004:

Τα επόμενα θα φεύγουν...

Θα μπορούσατε να μου πείτε από που ξέρετε ότι οι τεχνικοί της ΕΡΤ είναι καλύτεροι από τους άλλους.

O ορος "καλυτερος" στην εργασια μας (χρησιμοποιω πληθυντικο πρωτου προσωπου για να μην με ρωτας τι ξερω εγω απο αυτα) εχει να κανει 80% με την εμπειρια στην εργασια.
Οι τεχνικοι της ΕΡΤ εχουν μεγαλυτερη εμπειρια απο καθε αλλον μιας και αναλαμβανουν σταθερα πολυ μεγαλα Projects και σε σπουδαιοτητα αλλα και σε βαθμο δυσκολιας.

Είστε σίγουρος τα μεγάλα γεγονότα τα καλύπτουν τεχνικοί της ΕΡΤ;

Φυσικα. Εχεις εσυ αλλην αποψη σε αυτο το θεμα ?

Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι μηχανικοί και τεχνικοί από τους συναδέλφους μου σε ιδιωτικά κανάλια. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε υψηλότερα στάνταρντς όσον αφορά τα τυπικά προσόντα από τα υπόλοιπα κανάλια, τουλάχιστον για τις τεχνικές ειδικότητες. Οι περισσότεροι (κοντά στο 90%) των τεχνικών και μηχανικών που έχουν προσληφθεί από το 1989 και μετά, έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (κυρίως ηλεκτρονικοί και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ΠΕ και ΤΕ). Αυτό δεν συμβαίνει στον ίδιο βαθμό στα υπόλοιπα κανάλια. Πιθανολογώ ότι αυτό ίσως να εννοούσε ο Βλάσσης όταν μιλαγε για πιο καταρτισμένο προσωπικό.

Τώρα όσον αφορά τα big events. Αν με τον όρο αυτό εννοούμε Ολυμπιάδες, παγκόσμια πρωταθλήματα και γενικά events που στήνουμε ένα μικρό τηλεοπτικό σταθμό εκτός έδρας νομίζω πως μόνο η ΕΡΤ το κάνει αυτό στην Ελλάδα. Αν παλι εννοούμε υπερπαραγωγές (Μπεν Χουρ στη γλώσσα της TV, για να ευθυμήσουμε και λιγο) τύπου κηδείας Παπανδρέου και Χριστόδουλου, εκεί δουλεύουν όλα τα κανάλια απο κοινού.

εγώ πάντως ...δεν ξέρω αν φανεί παράξενο...που μάλλον θα φανεί..άλλα έτσι αισθάνομαι..τι να κάνω...θα χαρώ να δώ βολευμένους (προσοχή μιλάω μόνο για τους βολεμένους) Δ.Υ να απολύονται ή έστω να νιώσουν λίγο στο πετσί τους αυτό που νιώθουν χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες χρόνια τώρα.Τη αβεβαιότητα για το αν αύριο θα έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους ή αν αύριο θα έχουν δουλειά για να δουλέψουν.

Με άλλα λόγια να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και να βγούνε λίγο απο τη ομπρέλα της μονιμότητας και της διασφάλισης του εισοδήματος που απολάμβαναν τόσα χρόνια πάνω στις πλάτες μας.

βέβαια δεν με κάνει καθόλου χαρούμενο το γεγονός ότι έπρεπε να τους ταίζουμε μέχρι χρεοκωπίας για να συμβεί αυτό...άλλα τι να κάνουμε...κάλιο αργά παρά ποτέ.

Εγώ πάλι θα χαιρόμουν πολύ αν όλοι οι εργαζόμενοι απολάμβαναν την εργασιακή ασφάλεια που απολαμβάνω εγώ. Αυτό πρωτίστως έρχεται με το να γίνει η οικονομία μας πιο παραγωγική. Ερχεται όμως και με το να ισχύουν οι νόμοι επί ίσοις όρους για όλους. Γιατί σε μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν θα μπορούσε ο εργοδότης να διανοηθεί να απασχολήσει τον υπάλληλό του χωρίς να τον πληρώσει, κάτι που γίνεται κατά κόρον στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στο δημόσιο πολλές φορές.

Τωρα για το ποιος ταίζει ποιον έχω κάποιες ενστάσεις. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα νούμερα στην αγορά μετά τις περικοπές στους μισθούς των ΔΥ. Ρωτα και τους καταστηματάρχες τι ζημιά έπαθαν τα περασμένα Χριστούγεννα μόνο...

Απάντηση: Re: Το τέλος της ΕΡΤ (;)

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::worshippy::grinning-smiley-043

Εγω παλι θα χαρω πολυ να δω μυαλα να ανοιγουν, πως να το κανουμε δουλευουν καλυτερα, οπως και τα αλεξιπτωτα.

Θα χαρω πολυ αν ο καθε εργαζομενος απολαμβανει τα δικαιωματα αυτα που αρμοζουν σε ολους τους εργαζομενους, χωρις εξαιρεσεις. Αλλα με εξισωση προς τις καλυτερες και οχι προς τις χειροτερες συνθηκες. Οχι για να ικανοποιησω το μικρο μου εγω, αλλα για το κοινο καλο.

Θα χαρω πολυ αν δω ανθρωπους που, μολις δουν την κατσικα του γειτονα να ψοφαει, θα πανε με χαρα να του δωσουν μια δικη τους.

Θα χαρω πολυ αν δω συνταξιουχους να χαμογελανε ξανα.

Θα χαρω πολυ αν η τηλεοραση γινει πια το μεσο που πρεπει και οχι το μεσο που πουλαει, αλλα θα χαρω ακομα περισσοτερο αν τα βιβλιοπωλεια γεμισουν κοσμο. Αυτο θα βοηθησει και στο #1.

Θα χαρω πολυ να δω ολους του μικρονοες συμπολιτες μου να ζητανε ταπεινα συγνωμη για τις πιπεριες που ειτε εν θερμω ειτε ψυχρα ξεστομιζουν.

Θα χαρω πολυ να δω ζωα να ξαναγινονται ανθρωποι, οπως ηταν και παλιοτερα.

Δεν ξερω αν γινεται αλλα ετσι μονο θα χαρω...

Όποιος χαίρεται με τυχόν απολύσεις και καταστροφή οποιασδήποτε οικογενειακής κατάστασης, πρέπει να ταϊζει τους γόνους στο Μεσολόγγι.
Και βέβαια πριν το τάϊσμα ,να βλέπει συνεχώς μία μπετονιέρα να τον κυνηγάει.

:twoguns: