vaskal
AVClub Addicted Member
- 19 June 2008
- 1,535
Re: Απάντηση: Το τέλος της ΕΡΤ (
Δεν το έγραψα με την λογική ιζνογκουντ αλλα με τη λογική ότι ασε να μείνει κάτι ( καμία δουλειά δηλαδή ) και εκτός Αθηνών , χωρια που δεν καταλαβαίνω το πως απο την Αθηνα θα γίνει σωστή παρακολούθηση των γεγονότων που αφορούν τη Βόρειο Ελλάδα σωστά , και γιατί δεν έγινε τόσα χρόνια . Ελπίζω να εγινα πιο κατανοητος . Αλήθεια , δεν γνωρίζω πραγματικά , ποια αλλα περιφεριακα κανάλια έχει η ΕΡΤ ;;;

Φίλε vaskal, αν ζητούσες να μην ήταν η ΕΡΤ Αθηνοκεντρική θα ήταν κατανοητό (προσωπικά αυτό θα ήθελα).
Αλλά να ζητάς ένα κανάλι για την Θεσσαλονίκη-βόρειο Ελλάδα... ιζνογκουντ άποψη σε όλο της το μεγαλείο...
Προφανώς αυτή τη λογική εξυπηρετούσαν οι πολλοί περιφερειακοί σταθμοί τη ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια... Να μην χαλάνε χατήρια...
+++
Βλάση σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι? ...νομίζω ότι όλοι αναγνωρίζουμε αυτά που γράφεις και έχει ήδη γραφτεί ότι υπάρχουν και καλές εκπομπές και κάποιες από αυτές με καλή θεαματικότητα. Το ερώτημα είναι αν φτάνουν για να θεωρηθεί το κανάλι ποιοτικό και βιώσιμο. Φτάνουν?
Προφανώς δεν παρακολουθούμε τακτικά ΕΡΤ (πχ. τα επαναλαμβανόμενα αφιερώματα στις τσόντες της "cineμανια" και τον παντελώς ακατάλληλο παρουσιαστή της - όχι για τις γνώσεις του, αλλά για την παρουσίαση και κυρίως για την εκνευριστική ροή του λόγου του... ή την "τόλμη και γοητεία" και τις άπειρες επαναλήψεις και εγώ δεν ξέρω τι άλλο για να συμπληρώσει το πρόγραμμα).
Θαρρώ πως εύκολα θα συγχωνευτεί με το αντίστοιχο πρόγραμμα τις ΕΤ1... 10 ώρες την ημέρα ντοκυμαντέρ και ενημέρωση... και ο ένας και ο άλλος... εντάξει... είπαμε... πλουραλισμός...
Δεν το έγραψα με την λογική ιζνογκουντ αλλα με τη λογική ότι ασε να μείνει κάτι ( καμία δουλειά δηλαδή ) και εκτός Αθηνών , χωρια που δεν καταλαβαίνω το πως απο την Αθηνα θα γίνει σωστή παρακολούθηση των γεγονότων που αφορούν τη Βόρειο Ελλάδα σωστά , και γιατί δεν έγινε τόσα χρόνια . Ελπίζω να εγινα πιο κατανοητος . Αλήθεια , δεν γνωρίζω πραγματικά , ποια αλλα περιφεριακα κανάλια έχει η ΕΡΤ ;;;
Last edited: