Έχω δει και ακούσει (από φίλους και γνωστούς) πολλές φορές την ερώτηση "Τι σύστημα να πάρω με 500-700€", κάτι που προβληματίζει εμάς τους δικάναλους αλλά νομίζω και όσους ασχολούνται με τον πολυκάναλο.
Κατ' αρχήν αυτός που το ψάχνει, θέλει να ακούσει τη μουσικούλα του, δεν τον ενδιαφέρει ή δεν θέλει/έχει στην τελική να δώσει λεφτά για χροιές, υγρασίες κλπ βλακείες που ψάχνουμε εμείς οι βλαμμένοι.
Οπότε οι ευκολίες θα δώσουν περισσότερο βάρος στην απόφασή του από τις λεπτομέρειες στα πρίμα ή το σφιχτό μπάσο.
Για αυτό, μήπως τελικά η απάντηση είναι απλά "Πάρε ένα ηχείο Bluetooth";
Σε αυτές τις τιμές και με μία συνδρομή Tidal υπάρχει αντίπαλος;
Καλός ήχος, μικρό μέγεθος, φορητότητα (φιλαράκι, το πάω και στη βεράντα να ακούσω μουσική και στην τελική το πάω και στις διακοπές μου), ευκολία.
Και έχεις και όλη τη "δισκοθήκη σου" στο κινητό.
Οπότε, ποιο το νόημα να παλεύουν οι εταιρίες να βγάλουν πηγές στα 100€, ενισχυτές και ηχεία στα 200€ και πάει λέγοντας;
Μήπως ήρθε το τέλος της Hi-Fi και μιλάμε πλέον μόνο για High End και ηχεία BT;
Ή απλά θα πάρουν την ίδια μερίδα που πήραν τα ενεργά ηχεία στις πιο ψηλές τιμές;
Κατ' αρχήν αυτός που το ψάχνει, θέλει να ακούσει τη μουσικούλα του, δεν τον ενδιαφέρει ή δεν θέλει/έχει στην τελική να δώσει λεφτά για χροιές, υγρασίες κλπ βλακείες που ψάχνουμε εμείς οι βλαμμένοι.
Οπότε οι ευκολίες θα δώσουν περισσότερο βάρος στην απόφασή του από τις λεπτομέρειες στα πρίμα ή το σφιχτό μπάσο.
Για αυτό, μήπως τελικά η απάντηση είναι απλά "Πάρε ένα ηχείο Bluetooth";
Σε αυτές τις τιμές και με μία συνδρομή Tidal υπάρχει αντίπαλος;
Καλός ήχος, μικρό μέγεθος, φορητότητα (φιλαράκι, το πάω και στη βεράντα να ακούσω μουσική και στην τελική το πάω και στις διακοπές μου), ευκολία.
Και έχεις και όλη τη "δισκοθήκη σου" στο κινητό.
Οπότε, ποιο το νόημα να παλεύουν οι εταιρίες να βγάλουν πηγές στα 100€, ενισχυτές και ηχεία στα 200€ και πάει λέγοντας;
Μήπως ήρθε το τέλος της Hi-Fi και μιλάμε πλέον μόνο για High End και ηχεία BT;
Ή απλά θα πάρουν την ίδια μερίδα που πήραν τα ενεργά ηχεία στις πιο ψηλές τιμές;