rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Παιδιά απαντήστε στις επόμενες 4 μόνο ερωτησούλες και θα σας στείλω τι σημασία των απαντήσεών σας.
Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Εγγυημένα πράγματα. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Ότι πιστεύει ο καθένας.
"Περπατάτε στην εξοχή και βλέπετε ένα χωράφι με υπέροχες, ζουμερές φράουλες (ή ότι άλλο φρούτο σας κάνει κέφι). Το στομάχι σας γουργουρίζει και δεν βλέπετε κανέναν τριγύρω.
1. Υψώνεται ένα εμπόδιο ανάμεσα σε σας και στο δωρεάν κολατσιό σας. Πόσο ψηλό είναι το εμπόδιο?
Δεν υπαρχουν εμποδια.Οταν οι αλλοι βλεπουν εμποδια εγω βλεπω προκλησεις.
2. Μπαινετε στο χωράφι και τρώτε τις φράουλες. Πόσες τρώτε?
Οσες μπορω περισσοτερες ,αλλωστε τρωγοντας ανοιγει η ορεξη,και ως γνωστο η πεινα ειναι το καλυτερο ορεκτικο στο κοσμο.
3. Ξαφνικά εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του κτήματος και αρχίζει να φωνάζει. Τι λέτε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας?
Τιποτα.Γιατι να μπω στο κοπο να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα ? Δειξε μου εναν ψευτη να σου δειξω ενα κλεφτη λεει η παροιμια..γιατι λοιπον να ..επιβαρυνω τη θεση μου..μονος μου..
4. Τώρα που τις φάγατε πώς αξιολογείτε τη γεύση που είχαν οι φράουλες? Και αν το ξανασκεφτείτε πώς νιώσατε αφού τις βουτήξατε?
Πεντανοστιμες,αλλωστε το παρανομο ειναι πιο γλυκο..και νιωθω υπεροχα.Μαλλον θα το ξανακανα ακομα και τωρα που χορτασα.
Υ.Γ. Αυτό το τεστ το έχω πάρει από ένα βιβλίο. Δεν θα πω ποιο ακόμη γιατί αν το διαβάσετε, τότε δεν θα έχει αξία να γράψετε.
Και τωρα περιμενω να μας σκασεις το μυστικο...