To τεστ του 1.000.000 !!!!!!

Παιδιά απαντήστε στις επόμενες 4 μόνο ερωτησούλες και θα σας στείλω τι σημασία των απαντήσεών σας.

Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Εγγυημένα πράγματα. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Ότι πιστεύει ο καθένας.

"Περπατάτε στην εξοχή και βλέπετε ένα χωράφι με υπέροχες, ζουμερές φράουλες (ή ότι άλλο φρούτο σας κάνει κέφι). Το στομάχι σας γουργουρίζει και δεν βλέπετε κανέναν τριγύρω.

1. Υψώνεται ένα εμπόδιο ανάμεσα σε σας και στο δωρεάν κολατσιό σας. Πόσο ψηλό είναι το εμπόδιο?

Δεν υπαρχουν εμποδια.Οταν οι αλλοι βλεπουν εμποδια εγω βλεπω προκλησεις.

2. Μπαινετε στο χωράφι και τρώτε τις φράουλες. Πόσες τρώτε?

Οσες μπορω περισσοτερες ,αλλωστε τρωγοντας ανοιγει η ορεξη,και ως γνωστο η πεινα ειναι το καλυτερο ορεκτικο στο κοσμο.

3. Ξαφνικά εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του κτήματος και αρχίζει να φωνάζει. Τι λέτε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας?

Τιποτα.Γιατι να μπω στο κοπο να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα ? Δειξε μου εναν ψευτη να σου δειξω ενα κλεφτη λεει η παροιμια..γιατι λοιπον να ..επιβαρυνω τη θεση μου..μονος μου..:flipout:

4. Τώρα που τις φάγατε πώς αξιολογείτε τη γεύση που είχαν οι φράουλες? Και αν το ξανασκεφτείτε πώς νιώσατε αφού τις βουτήξατε?

Πεντανοστιμες,αλλωστε το παρανομο ειναι πιο γλυκο..και νιωθω υπεροχα.Μαλλον θα το ξανακανα ακομα και τωρα που χορτασα.

Υ.Γ. Αυτό το τεστ το έχω πάρει από ένα βιβλίο. Δεν θα πω ποιο ακόμη γιατί αν το διαβάσετε, τότε δεν θα έχει αξία να γράψετε.

Και τωρα περιμενω να μας σκασεις το μυστικο...-bye-

1.Τόσο χαμηλό ώστε να μπορώ να μπω
2.Όσες θέλω μετράει;
3.Αρχίζω κι εγώ τις φωνές.Αδιάφορο τι λέω.Πάντως δεν κλαίγομαι
4.Πεντανόστιμες.Δεν αισθάνομαι κανενός είδους μετάνοια.Αυτά,πριν τις φάω.:BDBDG54:

1)χωρις εμποδιο
2)οσες μπορεσα να φαω 10+
3)δεν μπορεσα να αντισταθω
4) υπεροχες θα ξαναπερασω... :ADFAD2:

Παιδιά απαντήστε στις επόμενες 4 μόνο ερωτησούλες και θα σας στείλω τι σημασία των απαντήσεών σας.

Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Εγγυημένα πράγματα. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Ότι πιστεύει ο καθένας.

"Περπατάτε στην εξοχή και βλέπετε ένα χωράφι με υπέροχες, ζουμερές φράουλες (ή ότι άλλο φρούτο σας κάνει κέφι). Το στομάχι σας γουργουρίζει και δεν βλέπετε κανέναν τριγύρω.

1. Υψώνεται ένα εμπόδιο ανάμεσα σε σας και στο δωρεάν κολατσιό σας. Πόσο ψηλό είναι το εμπόδιο?

3. Ξαφνικά εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του κτήματος και αρχίζει να φωνάζει. Τι λέτε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας?

4. Τώρα που τις φάγατε πώς αξιολογείτε τη γεύση που είχαν οι φράουλες? Και αν το ξανασκεφτείτε πώς νιώσατε αφού τις βουτήξατε?

Υ.Γ. Αυτό το τεστ το έχω πάρει από ένα βιβλίο. Δεν θα πω ποιο ακόμη γιατί αν το διαβάσετε, τότε δεν θα έχει αξία να γράψετε.

1. ποιο εμπόδιο;
icon6.gif

2.καμιά δεκαριά
3.ότι θα του τις φέρω πίσω αύριο ...
4. μια χαρά ήταν οι φράουλες. όσο κι αν το ξανασκέφτομαι ...

Ξύλινος φράχτης με ύψος 30 εκατοστά. Ετσι τον υπερπηδώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αφού μπορώ να διαλέξω θα ήθελα παρακαλώ σταφύλια ( κατά προτίμηση μοσχάτο και σουλτανίνα ). 2-3 τσαμπιά

Σιγά άνθρωπε μου για 2-3 τσαμπιά κάνεις έτσι ; Θα σε αποζημιώσω

Οπως την περίμενα . Ωραία και γλυκειά . Ε όχι και τις βούτηξα . Αφού προσφέρθηκα να τον αποζημιώσω ( Πάντως το ξένο είναι πιό γλυκό . .

.....

1. Αφού βάλαμε τις φραουλίτσες στο μάτι το εμπόδιο χάθηκε απο τον ορίζοντα.
2. Τρώω αρκετές για να μου φύγει η επιθυμία , και παίρνω και μερικές καβάτζα για τον δρόμο του γυρισμού.
3." Θα έπρεπε να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με την ασφάλεια που σας παρέχει το υπάρχον σύστημα προστασίας του χώρου σας, αν θέλετε με 3 κιλά φράουλες μπορώ να σας σχεδιάσω ένα πιο αποτελεσματικό. "
4.Μια χαρά ήταν οι φράουλες. Δεν υπάρχει λόγος να το ξανασκεφτώ έγινε, άρα είναι πλέον παρελθόν, το θέμα είναι να τον ψήσω να πάρω και τα 3 κιλά της αμοιβής για την νέα περίφραξη.:afro:

1. Δεν είναι πολύ ψηλό... είναι ενα αγριογούρουνο που έσκασε μύτη τρέχοντας..προτίμησα αυτό αντί για τις φράουλες!!! :p

2. λίγες ...ετσι για την γεύση..να σπάσει η κρεατίλα..

3. Των ρωτάω αν του περισσεύει κανα κιλό κρασί και τον καλώ για το 2nd round στα παιδάκια που έμειναν!

4. Ωραίες οι φράουλες... αλλά η χοιρινή μπριζόλα καλύτερη!

sorry που το βίασα!!!

1. Ένας φράχτης τέτοιου ύψους ώστε να μπορώ να τον υπερπηδήσω (διαφορετικά δεν υπάρχει απάντηση για τις υπόλοιπες ερωτήσεις...).

2. Ένα μήλο ήταν αρκετό ώστε να κορέσω κάπως την πείνα μου.

3. Του αναφέρω ότι ήμουν πολύ πεινασμένος και λιγουρεύτηκα τα νόστιμα όπως (αποδείχθηκε) μήλα του , του ζητώ συγνώμη που καταπάτησα την ιδιοκτησία του και διατίθεμαι να τον αποζημιώσω για το μήλο.

4. Προφανώς ήταν νόστιμο (το μήλο). Δεν θα έλεγα ότι νιώθω και τύψεις για ένα μηλαράκι...Περισσότερο διότι εισέβαλα σε ξένη περιουσία.

Last edited:
1) 1m
2) Τρεις.
3) "Θα στις πληρωσω, μην αγχωνεσαι!"
4) Ξινες- ...Πως επεσα τοσο χαμηλα για τρεις φραουλες?

1. περίπου στο ύψος μου, 1,80μ
2. μια για την γεύση στην αρχή, αλλά εφόσον μπήκα σίγουρα πολλές και μερικές στην τσέπη.
3. πω! πω! αφεντικό, απίστευτες φράουλες! Να μου δώσεις σπόρο να βάλω και εγώ!
4. Τελικά καλά έκανα και έφαγα, πολύ νόστιμες και ζουμερές!

1. Ένα πεζούλι 10 πόντους.

2. Όσες χρειαστεί.

3. "Δεν πιστεύω να τις είχες ραντίσει; Πάντως ωραίες ήταν!"

4. Νοστιμότατες, έχουν και τη γεύση του "σασπένς"...

Νομίζω πώς έχει αλληγορικό μήνυμα το post σου Μυρτώ.
Κάποιο έντονο πόθο αποπνέουν οι ερωτήσεις για κάτι παράνομο, ίσως απαγορευμένο....χμ δεν ξέρω πάντως αυτήν την εντύπωση μου δημιουργεί.

Re: Απάντηση: To τεστ του 1.000.000 !!!!!!

Νομίζω πώς έχει αλληγορικό μήνυμα το post σου Μυρτώ.
Κάποιο έντονο πόθο αποπνέουν οι ερωτήσεις για κάτι παράνομο, ίσως απαγορευμένο....χμ δεν ξέρω πάντως αυτήν την εντύπωση μου δημιουργεί.

Συμφωνω !!! .Και επειδη η Μυρτουλα εχει μια γενικοτερη ανησυχια για τις ανθρωπινες σχεσεις και ειδικοτερα τις ερωτικες...ειναι μαλλον ενας συμβολισμος για τις ερωτικες σχεσεις. Και επειδη τυχαινει να κλεβεις και τις φραουλες μαλλον η ερωτικη σχεση αυτη δεν ειναι οτι πιο νομιμο...:flipout::flipout::flipout:

Και τωρα που το σκεφτομαι αν ισχυει κατι τετοιο...σοφα απαντησα...θα εκλεβα ακομα και αν ειμουνα χορτατος !!!! :flipout::flipout::flipout:

:blush:

Last edited:
1) είναι ενα μέτρο το πολύ, αλλοιως θα απαιτουσε πολεοδομική άδεια.
2) Καμία - ποιος ξέρει με τι τις εχει ραντίσει.... ομως γεμίζω τσέπες.
3) Ελα τωρα. Σιγά την καταστροφή. Εδω ειναι ολες, ζυγισε τις να στις πληρώσω και ξεφορτώσου με....
4) νοστιμες, Αξιζαν την ταλαιπωρία, ο φρεσκο ειναι πάντα ασύγκριτο.

Μην της το χαλάτε βρε της κοπέλας...
Προφανώς έχει να κάνει με ερωτικά θέματα αλλά αφήστε το...
Μου θυμίζετε αυτούς που ξέρουν την τελική ατάκα από ένα ανέκδοτο σε μια παρέα και πριν τελειώσει αυτός που το λέει πετάγονται και το χαλάνε... :grandpa:
;)

Αντε να δούμε:

1. Τόσο ψηλός ώστε να μην εμποδίζει το "ντάτσουν" να περάσει...
2. Οσες χωράει το "ντάτσουν" για να τις πουλήσω
3. Ανέβα στο "ντάτσουν" να τις πουλήσουμε παρέα.
4. Τις πούλησα οπότε ρωτήστε αυτούς που τις φάγανε!