To τεστ του 1.000.000 !!!!!!

Myrtw

Established Member
30 January 2008
288
Παιδιά απαντήστε στις επόμενες 4 μόνο ερωτησούλες και θα σας στείλω τι σημασία των απαντήσεών σας.

Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Εγγυημένα πράγματα. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Ότι πιστεύει ο καθένας.

"Περπατάτε στην εξοχή και βλέπετε ένα χωράφι με υπέροχες, ζουμερές φράουλες (ή ότι άλλο φρούτο σας κάνει κέφι). Το στομάχι σας γουργουρίζει και δεν βλέπετε κανέναν τριγύρω.

1. Υψώνεται ένα εμπόδιο ανάμεσα σε σας και στο δωρεάν κολατσιό σας. Πόσο ψηλό είναι το εμπόδιο?

2. Μπαινετε στο χωράφι και τρώτε τις φράουλες. Πόσες τρώτε?

3. Ξαφνικά εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του κτήματος και αρχίζει να φωνάζει. Τι λέτε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας?

4. Τώρα που τις φάγατε πώς αξιολογείτε τη γεύση που είχαν οι φράουλες? Και αν το ξανασκεφτείτε πώς νιώσατε αφού τις βουτήξατε?

Υ.Γ. Αυτό το τεστ το έχω πάρει από ένα βιβλίο. Δεν θα πω ποιο ακόμη γιατί αν το διαβάσετε, τότε δεν θα έχει αξία να γράψετε.

Παιδιά απαντήστε στις επόμενες 4 μόνο ερωτησούλες και θα σας στείλω τι σημασία των απαντήσεών σας.

Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Εγγυημένα πράγματα. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Ότι πιστεύει ο καθένας.

"Περπατάτε στην εξοχή και βλέπετε ένα χωράφι με υπέροχες, ζουμερές φράουλες (ή ότι άλλο φρούτο σας κάνει κέφι). Το στομάχι σας γουργουρίζει και δεν βλέπετε κανέναν τριγύρω.

1. Υψώνεται ένα εμπόδιο ανάμεσα σε σας και στο δωρεάν κολατσιό σας. Πόσο ψηλό είναι το εμπόδιο?

- μισο μετρο

- 2

3. Ξαφνικά εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του κτήματος και αρχίζει να φωνάζει. Τι λέτε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας?

- συγγνωμη, αλλα ειχα μια τρελλη λιγουρα

4. Τώρα που τις φάγατε πώς αξιολογείτε τη γεύση που είχαν οι φράουλες? Και αν το ξανασκεφτείτε πώς νιώσατε αφού τις βουτήξατε?

- ειχα φαει και καλυτερες

Υ.Γ. Αυτό το τεστ το έχω πάρει από ένα βιβλίο. Δεν θα πω ποιο ακόμη γιατί αν το διαβάσετε, τότε δεν θα έχει αξία να γράψετε.

για πε

1.Πανύψηλο
2.Λίγες, ίσα γιά να μην πεινάω
3."Πεινούσα"
4.Καλή γεύση

1. δεν με απασχολούν τα εμπόδια
2. 2 αλλά ήταν μήλα.....
3. Αγαπητέ μου ήταν υπέροχα, τι οφείλω παρακαλώ ????
4. πεντανόστιμα και νιώθω υπέροχα αφού μου τα κέρασε !!!!

.............

χχμμμ... για να δούμε τι θα δούμε.

Last edited:

.............

1. Το εμπόδιο το φαντάζομαι μικρό σε ύψος για να μπορώ να μπω μέσα και να φάω. 10 πόντοι.

2. Καμιά 50αριά για αρχή και αν είναι νόστιμες θα φάω, θα φάω, θα φάω. Μου αρέσουν οι φράουλες.

3. "Συγνώμη αλλά οι φράουλές σας ήταν βάλσαμο για την πείνα μου."

4. 'Ηταν πεντανόστιμες. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Είχα βιολογική ανάγκη.

Περιμένω τις απαντήσεις.

1. Ελπίζω τόσο ώστε να μπορώ να το υπερπηδήσω. Αλλιώς απλά θα μου τρέξουν τα σάλια...
2. 7 φράουλες.
3. Κατ' αρχήν "συγγνώμη". Και κατά δεύτερον, "ελπίζω να μην τις έχεις ραντίσει πρόσφατα..."
4. Οι φράουλες έχουν πάντα υπέροχη γεύση. Ακόμα και όταν τις έχεις "βουτήξει".

1. 50 cm
2.Τρώω ώσπου να χορτάσω.
3.Πολύ ωραίες,μπράβο σ' αυτόν που τις φύτεψε... Δεν πιστεύω να ήταν φίσκα στο χημικό ε;;
4.Καλές ήτανε. Θα το ξανάκανα.

Aν και ξέρω τη σημασία των ερωτήσεων θα απαντήσω κι εγώ για να είμαστε δίκαιοι. Μη με κρίνετε αυστηρά μετά. Πάντως την αλήθεια θα γράψω.

1. Εμπόδιο??!!! Ποιο εμπόδιο???

2. Ακρίδα θα έπεφτε με εμένα στο χωραφάκι. Μέχρι να σκάσω!!!!! χα χα χα χα χ χα χα χα χα χα!!! Είμαι επιρρεπής στις απολαύσεις.

3. "Δεν το έκανα εγώ. Μόλις τώρα έφαγα μια μόνο. Τις είχαν φάει άλλοι".

4. Πεντάγλυκες οι άτιμες. Τώρα που τις έφαγα το μετάνιωσα που ήταν ξένες άλλα δεν το ήξερα!!

ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΘΑ ΤΗ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!

Last edited:
1. 50 εκατοστά.έτσι ώστε εαν μας την πέσουν,να προλάβω να τρέξω
2. λίγες.μόνο να μου κόψει την λιγούρα,μην είμαστε και πλεονέκτες.
3. πόσο κάνουν?
4. το τζάμπα είναι πιο γλυκό..πάντα

1. τόσο όσο να μπορέσω να το ανέβω
2. τόσες όσο να χορτάσω
3. φιλέ έχεις λίγο ζάχαρη και κονιάκ ?
4. όλα τα παράνομα και τα νόστιμα....παχαίνουν

:offtopic:
Μυρτώ, καλέ Μυρτώ
γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι κάνεις το διδακτορικό σου
πάνω μας ??? :flipout::flipout:

χα χα χα χα αχ χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Χαριτωμένα τα γράφεις.

Οχι. Απλά είδα ότι στο φόρουμε έχει πέσει πολλή "πίκρα" με τα τόσο σοβαρά ζητήματα που έχουν τεθεί πρόσφατα και είπα να δώσω μια ελαφριά πνοή με λίγο πιο ανάλαφρα θέματα απευθύνομενα περισσότερο στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Last edited:
Δεν ξέρω αν ειναι απάντησή.............
Δεν νομίζω να έμπαινα για οτιδήποτε.

Αλλα στη μια περιπτωση στο εκατομμυριο:

1: Καθολου εμποδιο, ειναι νοητο η αφαντο.
2: 1-2 τεμαχια (ποτε δεν τρωω για να χορτασω)
3: Το 1 και 2 παραπανω.
4: Αν ηταν για 9/10 τοτε 9/10. Και ΑΝ το ξανασκεφόμουν οτι τις βουτηξα,
θα τα εκανα ξανα 10/10...............

1.Αρκετά μεγάλο για να αξίζει τον κόπο η "κλοπή"
2.Τόσες οσες να μη γουργουρίζει το στομάχι μου
3.Δεν άντεξα, μπορώ να στις πληρώσω όμως
4.Αφού ήταν ανάγκη να τις φάω, ήταν μια χαρά.Σιγά μην είμαστε κι εκλεκτικοί τέτοιες ώρες.