Kαι για την ιστορία ιδού η σημασία της κάθε ερώτησης.
1. Το ύψος του εμποδίου γύρω από το χωράφι δείχει το βαθμό αυτοσυγράτησης και την αντοχή στονπειρασμό του σεξ. Όσο πιο ψηλό είανι το εμπόδιο, τόσο πιο ισχυρές είναι και οι αντιστάσεις σας.
Οπότε κάντε υπολογισμό του ύψους! Αν δεν μπορέσατε να περάσετε το εμπόδιο, τότε τυχερή αυτή/ός που σας έχει!!!!
2. Ο αριθμός των φρούτων που "φάγατε" αντιστοιχεί στον αριθμό των ανθρώπων που νομίζετε ότι θα μπορούσατε να ποθείτε ανά πάσα στιγμή. Αν σταματήσατε μετά απο 1-2 φράουλες είστε μάλλον πιστός. Αν φάγατε τον "αμπακο", μάλλον θα ήταν καλό να βάλετε λίγο φρένο.
3. Οι εξηγήση πρός τον αγρότη δείχνουν πως θα αμυνόσασταν αν σας έπιαναν....στα πράσα.
Απαντήσεις του στυλ, "λυπάμαι αλλά ήταν νόστιμες" φανερώνουν ειλικρίνεια, που είναι και η καλύτερη πολιτική, δεν παύει όμως ότι "φάγατε τις φράουλες".
Απανήσεις του στυλ "να τις πληρώσω" φανερώνει ότι ναι μεν κάνατε την κουτσουκέλα αλλά είστε έτοιμοι να πληρώσετε και το τίμημα.
Για απαντήσεις του στυλ "Αυτές οι φράουλες ήταν εξαίρετες. Θα σας πείραζε να έπαιρνα δύο ακόμη?", να ξέρετε ότι οι αγρότες έχου όπλα και οι σύζυγοι δικηγόρους...
Απαντήσεις σαν της αφεντιάς μου "Άλλος τις έφαγε εγώ τώρα ήρθα" φανερώνουν μεγάλο ψευτρόνι. Ούπς!!! Αν μας πιστέψουν έχει καλώς, αλλιώς....:rifle:
4. Ο τρόπος που περιγράφετε τις φράουλες δίνει μία ιδέα για το πως φαντάζεστε τα συναισθήματά σας όταν αναπολείτε μια "παράνομη" ερωτική σας περιπέτεια.
Απαντήσεις του στυλ "Μάλλον δεν μου άρεσαν και τόσο" ή "Στην πραγματικότητα δεν ήταν όσο νόστιμες φαίνονταν" δείχνουν ότι όλο αυτό δεν άξιζε τον κόπο.
Απαντήσεις του στυλ "Τι γλυκές, υπέροχες, νοστιμότατες! Νά ´χα κι άλλες" κάνουν ολοφάνερο το γεγονός ότι μάλλον είστε "τοξικομανής" του σεξ.
Απαντήσεις του στύλ "Αυτές οι φράουλες δεν ήταν και η καλύτερες αλλά είχε πλάκα η όλη υπόθεση" φανερώνουν ότι ανήκετε στην ομάδα που, στατιστικά, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επαναλάβει το παράπτωμα.
Αυτά λοιπόν!!!!!
Το παραπάνω τεστ προέρχεται από "Τα πιο πρωτότυπα τεστ για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας" από τον δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη.