To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,974
127.0.0.1
Έρχεται πριν από καμιά εβδομάδα η γυναίκα μου και μου λέει την εξής ιστορία...

Η αδερφή μιας πελάτισσας της έχει ένα σπίτι στην Κόρινθο που δεν το χρησιμοποιεί και την πήρε ο γείτονας τηλέφωνο και της είπε ότι έχουν μπει μέσα κάποιοι Πακιστανοί.
Πήρε λοιπόν τηλέφωνο στην αστυνομία και η απάντηση της αστυνομίας ήταν ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα...

Άντε, λέω εγώ, ποιος ξέρει τι ρημάδι είχε, μπήκαν εκεί μέσα οι άνθρωποι να κοιμηθούν και για να τους βγάλει πρέπει να πάει από εκεί να κάνει μήνυση...
Που να ξέρω τι διαστάσεις θα έπαιρνε αυτός ο μύθος... Γιατί προφανώς για μύθο πρόκειται τελικά!

Σιγά σιγά άρχισα να το ακούω από άλλους, που έχουν και αυτοί κάποιον γνωστό με σπίτι που δεν χρησιμοποιούν ή νοικιάζουν...
Μόνο οι Πακιστανοί (για κάποιο λόγο) είναι μόνιμοι στην ιστορία!
Κατά τα άλλα, το σπίτι είναι σε κάποιο random μέρος και σιγά σιγά η ιστορία αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά...

Σε επόμενες εκδόσεις έχουμε:
Την αστυνομία να λέει στον ιδιοκτήτη ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και να πάρει τηλέφωνο τη Χρυσή Αυγή.
Ο ιδιοκτήτης να παίρνει τη (καλή) Χρυσή Αυγή, η οποία διώχνει τους (κακούς) Πακιστανούς!
Ο ιδιοκτήτης να βρίσκει το σπίτι του σφουγγαρισμένο, πλυμένο και φρεσκοβαμμένο. Μάλλον από τη Χρυσή Αυγή...
Ο ιδιοκτήτης εκτός από πλήρως ανακαινισμένο σπίτι βρίσκει μέσα μέχρι και σακούλες με ψώνια! (Δεν κάνω πλάκα, αυτή την εκδοχή την άκουσα σήμερα το βράδυ!)

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιοι από εσάς έχετε ακούσει κάτι ανάλογο! Δεν μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα αυτή η παράνοια!

Προσωπικά, όταν η ιστορία φτάσει σε σημείο να ξεπληρώνουν τα δάνεια του ιδιοκτήτη, να πλένουν τα χαλιά και να βάζουν τα μωρά για ύπνο λέω να τους πάρω κανένα τηλέφωνο...:rofl:

Εννοείται ότι το'χω ακούσει από τουλάχιστον δύο άτομα, που το ξέρουν από "βέβαιη πηγή"!!! :D:D:D Έχει και συνέχεια βέβαια, ρωτάνε τους χρυσαυγίτες τι τους οφείλουν, κι αυτοί απαντούν "ψηφίστε μας".

Πέρα απ'την πλάκα πάντως, δεν αμφιβάλω καθόλου ότι συμβαίνει το αρχικό θέμα, ότι δηλαδή ομάδες βρίσκουν κατάλυμμα σε ακατοίκητα σπίτια, το έχω δει εξάλλου να συμβαίνει στο χωριό, στο διπλανό μας σπίτι μάλιστα. Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα μ'αυτό, δεν είχαν δώσει και κανένα δικαίωμα οι άνθρωποι, αλλά αν είχε ο ιδιοκτήτης, δε θα έσπευδα έτσι απλά να τον αποκαλέσω φασίστα ή ρατσιστή.

Κάτι άλλο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι το 7% της Χρυσής Αυγής. Το οποίο δεν το βλέπω να γίνεται κάτω από 4 στις επόμενες....

Last edited:
όταν η ιστορία φτάσει σε σημείο να ξεπληρώνουν τα δάνεια του ιδιοκτήτη, να πλένουν τα χαλιά και να βάζουν τα μωρά για ύπνο λέω να τους πάρω κανένα τηλέφωνο...:rofl:

Κοιτα αν ειναι ετσι πρεπει να τους μαθω τα νανουριστηρια ασματα που ειναι αυτοσχεδια. Μην του τραγουδουν του παιδιου τιποτα αλλα "ασματα"......:D

Την ιστορία την πρωτάκουσα από καλό μου φίλο την επαύριο των εκλογών, που του την μετέφερε ο ταξιτζής του!
Η περιοχή όμως ήταν ο Άγιος Παντελεήμονας.

Και το σχόλιο του φίλου μου: Βρε, μήπως οργανώνουν κοινωνικό κράτος όπως η Χεζμπολλάχ; :BDGBGDB55::tongue::flipout:

Μα το κανουν...

Συνοδευουν ηλικιωμενους και αλλα τετοια πιασιαρικα....

Δεν εχουν προφανως τους πορους και για χρηματοδοτηση ενος τετοιου μοντελου αλλα αν μπουν στην βουλη ξανα και παρουν φραγκα το θεωρω βεβαιο οτι θα το κανουν και αυτο .

Τα φωτοστεφανα ειναι φτηνα στις μερες μας.

Επίσης παίζει η ιστορία με το βιασμό ζευγαριού (και του άντρα και της γυναίκας) σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από Πακιστανούς.
Έχω ακούσει και διαβάσει για το ίδιο "γεγονός" σε Πάτρα, Γιάννενα, Κόρινθο. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα παρόμοια "περιστατικά"...

Συνοδευουν ηλικιωμενους και αλλα τετοια πιασιαρικα....

Αυτό όντως το κάνουν στον Άγ. Παντελεήμονα. Το έχω δει με τα μάτια μου!
Πάνε τους ηλικιωμένους στη τράπεζα κάθε μήνα να πάρουν τις συντάξεις τους, τους περνάνε απέναντι στο δρόμο, κλπ κλπ...
Βέβαια σε εκείνη την περιοχή είναι συχνό φαινόμενο να ξαφρίζουν γιαγιάδες και να τις στέλνουν στο νοσοκομείο, οπότε είναι πιασάρικο.

Από συμμορία την έχουν δει οι "Μικροί Εξερευνητές". :flipout:

Ο ιδιοκτήτης να βρίσκει το σπίτι του σφουγγαρισμένο, πλυμένο και φρεσκοβαμμένο. Μάλλον από τη Χρυσή Αυγή...
Ο ιδιοκτήτης εκτός από πλήρως ανακαινισμένο σπίτι βρίσκει μέσα μέχρι και σακούλες με ψώνια! (Δεν κάνω πλάκα, αυτή την εκδοχή την άκουσα σήμερα το βράδυ!)

Μάλιστα..Η ΧΑ και ο Σπύρος Σούλης( Με το Δεξί) ασχολούνται με δωρεάν ανακαινίσεις!

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Επίσης παίζει η ιστορία με το βιασμό ζευγαριού (και του άντρα και της γυναίκας) σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από Πακιστανούς.
Έχω ακούσει και διαβάσει για το ίδιο "γεγονός" σε Πάτρα, Γιάννενα, Κόρινθο. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα παρόμοια "περιστατικά"...
Βαλε και τα Χανια.....

Μάλιστα..Η ΧΑ και ο Σπύρος Σούλης( Με το Δεξί) ασχολούνται με δωρεάν ανακαινίσεις!

Και η ΧΑ το κάνει χωρίς να σου κουβαλάει ολόκληρα συνεργεία τηλεόρασης στο σπίτι!
Ενός του άλλαξαν λέει κουφώματα, επειδή τα έσπασαν για να μπουν μέσα.

Φήμες ότι σου αλλάζουν τη γυναίκα με κάποιο super model αν τη βρουν μέσα εξετάζονται ως ανακριβείς... :p

Βαλε και τα Χανια.....

Αυτό το Urban Legend δεν το έχω ακούσει ακόμη.
Υποθέτω ότι δεν θα αργήσει και αυτό να εξαπλωθεί.

Αλλά και σε αυτό, οι Πακιστανοί είναι στανταράκι; Χάθηκαν άλλες εθνικότητες;

Η γυναίκα μου χθες μουρμούραγε για ένα βαψιματάκι...

Λες???:chinscratch:

Να τους πάρεις τηλέφωνο να τους πεις να σου αλλάξουν τη γυναίκα! :flipout:

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Noμιζω οτι αυτο ισχυει για την Κορινθο ... Τους βρηκαν και τους πεταξαν απο τον Ισθμο ...

Επιβεβαιωνω. Εχω ακουσει την ιστορια για μια εξαδελφη, του φιλου,
του συζυγου, μιας συναδελφισας της συζυγου μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Noμιζω οτι αυτο ισχυει για την Κορινθο ... Τους βρηκαν και τους πεταξαν απο τον Ισθμο ...

Αφορμές για να κάνουν ντου τα "καλά παιδιά" στην περιοχή του Αγίου Νικολάου κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κορίνθου και να στείλουν
στο νοσοκομείο τραυματίες (μέχρι και με αυτοκίνητο τους πάτησαν). Το θέμα "πνίγηκε".

Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Αφορμές για να κάνουν ντου τα "καλά παιδιά" στην περιοχή του Αγίου Νικολάου κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κορίνθου και να στείλουν
στο νοσοκομείο τραυματίες (μέχρι και με αυτοκίνητο τους πάτησαν). Το θέμα "πνίγηκε".

Υπήρξαν ελάχιστες αναφορές (και με φωτογραφίες)και μετά οντως το έθαψαν εντελώς το θεμα..

Πάντως είναι ένα θέμα...
Με πράξεις ή επικοινωνιακά τρικ κάνουν τον κόσμο να τους βλέπει με συμπάθεια.
Κάποια στιγμή νομίζω ότι άκουσα και τον Μιχαλολιάκο να λέει ότι η ΧΑ βοηθάει τόσες χιλιάδες νοικοκυριά, ότι είναι δίπλα στον πολίτη, κλπ κλπ...

Το να τους πέταξαν από τον ισθμό ή να τους πάτησαν με αυτοκίνητο και να το παινεύονται, δεν το νομίζω.
Άμα είναι να φτάσουμε σαν άνθρωποι στο σημείο να παινευόμαστε γιατί δολοφονήσαμε κάποιον, καλύτερα να βουτήξουμε εμείς από τον ισθμό!

Status
Not open for further replies.