To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Κυκλοφορεί πλέον και το σχετικό ανέκδοτο:

- Ντρίν.... ντριν...... χτύπημα τηλεφώνου....
- Παρακαλώ!
- Καλημέρα σας. Χρυσή Αυγή εκεί;
- Μάλιστα κύριε, τι θα θέλατε;
- Ρε φίλε, αγόρασα ένα DVD από έναν Πακιστανό χθες και δεν παίζει....... Μπορούμε να κάνουμε τίποτα;

:p

Κυκλοφορεί πλέον και το σχετικό ανέκδοτο:

- Ντρίν.... ντριν...... χτύπημα τηλεφώνου....
- Παρακαλώ!
- Καλημέρα σας. Χρυσή Αυγή εκεί;
- Μάλιστα κύριε, τι θα θέλατε;
- Ρε φίλε, αγόρασα ένα DVD από έναν Πακιστανό χθες και δεν παίζει....... Μπορούμε να κάνουμε τίποτα;

:p

LOL τέλειο !
Κυκλοφόρησε παλιότερα κι άλλο με χρυσαυγίτες...
Ενας γορίλας την κοπάνισε απο ένα τσίρκο στον Πειραιά, έχει στριμώξει μια κοπελίτσα σε μια γωνία κι ετοιμάζεται να την σκοτώσει... Η κοπέλα στριγγλίζει κι ο κόσμος έντρομος απο απόσταση δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρα να κοιτάζει με φρίκη... Ξαφνικά μέσα απο το πλήθος πετάγεται ενας τύπος και με ενα μαχαίρι πέφτει πάνω στον γορίλα... Ο γορίλας ξαφνιασμένος, τρομάζει, αφήνει την κοπέλα κι επιτίθεται στον νεαρό... Γίνεται μιά πάλη και στο τέλος ο τύπος καταφέρνει να σκοτώσει τον γορίλα. Ο κόσμος σηκώνει στους ώμους τον σωτήρα της κοπέλας και κάπου εκεί καταφτάνει κι ένας δημοσιογράφος...
- Εγινες λαικός ήρωας, έσωσες την κοπέλα... Τόση αυτοθυσία... Εσύ πρέπει να είσαι δικός μας, γνήσιο παιδί της αριστεράς...
- Τι βλακείες λες ρε φίλε... χρυσαυγίτης είμαι...

Την άλλη μέρα η Αυγή κυκλοφόρησε με τίτλο
" Χρυσαυγίτης τραμπούκος, αφαιρεί την τροφή, τρομοκρατεί και στο τέλος σκοτώνει ανυπεράσπιστο αφρικανό μετανάστη"...

τον ακουσα και γω προχθες και γελαγα,σιγουρα λεω ειναι αστικος μυθος. Οχι οχι,μου ελεγε ο φιλος ειναι σιγουρα αληθεια,το μονο που θελουν,ειναι να τους ψηφισουν! Και ο δευτερος φιλος,οχι ρε,η χρυση αυγη δεν ζηταει ποτε ψηφο!

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Ενας χρυσαυγίτης μπροστά σε εναν κομμουνιστή και έναν μετανάστη, ποιόν θα έδερνε πρώτον ? Και γιατί με αυτή την σειρά ?

Παρόμοιες ιστορίες κυκλοφορούσαν και στις αρχές της δεκαετίας του 90 με το πρώτο μεταναστευτικό ρεύμα. Μόνο που τότε τη θέση των Πακιστανών την είχαν οι Αλβανοί.

Ενας χρυσαυγίτης μπροστά σε εναν κομμουνιστή και έναν μετανάστη, ποιόν θα έδερνε πρώτον ? Και γιατί με αυτή την σειρά ?

Ε μη μας κρατάς σε αγωνία με τέτοια φοβερά ανέκδοτα! Μας στερείς το γέλιο σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα.

Τον κομμουνιστή... γιατι είναι βασική αρχή τους... "Πρώτα το καθήκον και μετά η διασκέδαση"...

Παρόμοιες ιστορίες κυκλοφορούσαν και στις αρχές της δεκαετίας του 90 με το πρώτο μεταναστευτικό ρεύμα. Μόνο που τότε τη θέση των Πακιστανών την είχαν οι Αλβανοί.

Όντως. Αλλά πιο ελεγχόμενα, οπότε δεν τα άκουγες σε 5-6 διαφορετικές εκδόσεις.
Το συγκεκριμένο το βρίσκω από ανησυχητικό εώς και επικίνδυνο, δεδομένου ότι κάποιο κόμμα επωφελείται από τέτοιους μύθους.
Σκέψου πόσες αμοιβάδες θα βρεθούν να τους ψηφίσουν επειδή άκουσαν αυτή τη βλακεία!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Υπήρξαν ελάχιστες αναφορές (και με φωτογραφίες)και μετά οντως το έθαψαν εντελώς το θεμα..

Βεβαίως και έγινε και τις φωτογραφίες τις είχα ανεβάσει στο Που παει η Χώρα....

Επίσης βλέπω μετά λύπης μου, ότι τα ανέκδοτα, ως προϊόν προπαγάνδας, λειτουργούν θετικά ως προς το προφίλ των δίποδων φασιστών....

379352_217475691704396_100003258991559_370888_756512333_n.jpg

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 :flipout:

Επίσης βλέπω μετά λύπης μου, ότι τα ανέκδοτα, ως προϊόν προπαγάνδας, λειτουργούν θετικά ως προς το προφίλ των δίποδων φασιστών....

Εντάξει, τα ανέκδοτα δεν νομίζω...
Αλλά ιστορίες σαν αυτή που έγραψα σίγουρα λειτουργούν θετικά στα μάτια κάποιων που την πιστεύουν.
Και όταν ο κόσμος πιστεύει ότι η ΧΑ, μία συμμορία, είναι πιο άξια από την αστυνομία στο να δώσει λύση στα προβλήματά του, τότε έχουμε μεγάλο θέμα.

Αλλά ιστορίες σαν αυτή που έγραψα σίγουρα λειτουργούν θετικά στα μάτια κάποιων που την πιστεύουν.
Και όταν ο κόσμος πιστεύει ότι η ΧΑ, μία συμμορία, είναι πιο άξια από την αστυνομία στο να δώσει λύση στα προβλήματά του, τότε έχουμε μεγάλο θέμα.

Σε αυτό συμφωνώ, άλλωστε και εμένα μου την είπαν την ιστορία και έβρισκαν και ελαφρυντικά προς τους χασάπηδες της Χ.Α....

Η δημοσιοτητα της Χ.Α. δεν κανει κακό..Ισα-ισα που ετσι γελοιοποιουνται ακομα περισσοτερο οι Ναζί..οσο μαθευονται περισσοτερα για την δραση τους..

Εδω και μονον το βιντεάκι με τις αθλιοτητες προς τους δημοσιογραφους και τα ελληνικά τών αγραμμάτων Ναζί του τύπου ''Εγερθητου'' και ''Σημερα ξημερωνεται μια καινουρια μερα''..ηδη έκαναν αρκετούς να το ξανασκεφτούν,βλέποντας αυτη την αθλιοτητα σε ολο της το μεγαλειο..

Ε τωρα αν υπάρχει και καποιος που τους υποστηριζει,πάντα υπάρχει ελπίδα να φυγουν τα λεπια απο τα μάτια..

Γνωμη μου πάντα.

Last edited:
Σωστό και αυτό ...

αλλά νομίζω ότι συμβαίνει το κολπάκι τής αρνητικής διαφήμισης ,, τους έχουμε συνέχεια στο στόμα μας "( φτού .. και πάλι φτού .. ) καί κάνουμε πράξη την γκεμπελική μέθοδο εν αγνοία μας ,,

καλά και μένα γνώμη μου ... είναι :Banane0: θέσφατα καί απόλυτες νόρμες ,,, δεν είναι για εμάς .

να σου πώ την αλήθεια ,,,, θέλω να αρχίσω χοντρές παναγίες για τα σκουλήκια ,,, και να λέω χοντράδες ... πολλές ... αλλά πολλές ....

και όχι μόνο εγώ ,,,

οπότε .. υπάρχει θέληση για ... φιλική πάντα κριτική ... :devil-smiley-029:

πως το πήγα .. πως το έφερα ...

Το θεμα ειναι μαζι με τους Ναζί να ξεμπροστιάζονται και οι Χρυσοχοϊδηδες και ολοι αυτοι που τους ανέδειξαν...

Μην ξεχνάμε πώς ο εν λογω μαζι με τον Λοβερδο δήλωσαν τις αθλιότητες περι μεταδιδομένων ασθενειών των μεταναστών,εφτιαξαν''Αουσβιτς για μετανάστες'' και εβγαλαν στην φορα ''οροθετικες ιεροδουλες''..

Χ.Α κανονικά δηλαδή οι τύποι.Δεν ξερεις τι να διαλεξεις...Το πρωτοτυπο ή το γενοσημο......................?

@ Vasilis-T

Τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ.

Σπύρο το θέμα είναι να γίνει ευρέως γνωστή η δράση των Ναζί ( εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου ), ειδικά στους νέους όπου τα ποσοστά της είναι μεγάλα.

Status
Not open for further replies.