Budda
Supreme Member
Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής
Δεν ανησυχω ,σαν λαος οποτε και αν βρεθηκαμε απεναντι σε φασιστες τους νικησαμε , και πριν αλλα και μετα την μεταπολιτευση ,οι παλαιοτεροι ισως να θυμουνται τα επικα ραντεβου στην Δεξαμενη (τοτε λεγονταν οι οι νεολαιοι ΕΝΕΠ) ,εκει να δεις ξυλο που τρωγανε , αν δεν μαζευτουν -που ετσι πιστευω - μια απο τα ιδια θα βρουν μπροστα τους .
Σωστό και αυτό ...
αλλά νομίζω ότι συμβαίνει το κολπάκι τής αρνητικής διαφήμισης ,, τους έχουμε συνέχεια στο στόμα μας "( φτού .. και πάλι φτού .. ) καί κάνουμε πράξη την γκεμπελική μέθοδο εν αγνοία μας ,,
καλά και μένα γνώμη μου ... είναι :Banane0: θέσφατα καί απόλυτες νόρμες ,,, δεν είναι για εμάς .
να σου πώ την αλήθεια ,,,, θέλω να αρχίσω χοντρές παναγίες για τα σκουλήκια ,,, και να λέω χοντράδες ... πολλές ... αλλά πολλές ....
και όχι μόνο εγώ ,,,
οπότε .. υπάρχει θέληση για ... φιλική πάντα κριτική ... :devil-smiley-029:
πως το πήγα .. πως το έφερα ...
Δεν ανησυχω ,σαν λαος οποτε και αν βρεθηκαμε απεναντι σε φασιστες τους νικησαμε , και πριν αλλα και μετα την μεταπολιτευση ,οι παλαιοτεροι ισως να θυμουνται τα επικα ραντεβου στην Δεξαμενη (τοτε λεγονταν οι οι νεολαιοι ΕΝΕΠ) ,εκει να δεις ξυλο που τρωγανε , αν δεν μαζευτουν -που ετσι πιστευω - μια απο τα ιδια θα βρουν μπροστα τους .