To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Έλα ρε παιδιά γιατί φύγατε???

αστεία το έγραψα ότι θα κατέβει η Θ13... :Banane0: :flipout:

(πήγανε για τσίσα οι 100... θα είχε ζέστη και υγρασία... (δε πιστεύω να έφτυσε κανείς? :Banane0:)

Ο Σεραφείμ Σεφεριάδης περνάει σουβλάκι τον Κρανιδιώτη στο ΣΚΑΙ.

(το γράφω εδώ, γιατί είναι ο φυσικός χώρος του συμβούλου του πορδυπουργού)

Ο Σεραφείμ Σεφεριάδης περνάει σουβλάκι τον Κρανιδιώτη στο ΣΚΑΙ.

(το γράφω εδώ, γιατί είναι ο φυσικός χώρος του συμβούλου του πορδυπουργού)

Με πρόλαβες...

Αλλά ταιριάζει με αυτό..

1383034_10151893331052458_1079662281_n.jpg

Μα πριν λίγο είπε ότι κατηγορούν για φασίστες όσους δέρνουν και ξυλοκοπούν χωρίς να έχουν στοιχεία...
δεν υπάρχει...

όλα αυτά τη στιγμή που το μόνο κόμμα (σόρρυ εγκληματική οργάνωση) που βάλει κατά των μεταναστών είναι η ΧΑ... και οι μόνοι που πιάστηκαν επ' αυτοφώρω ήτνα οπαδοί της...

δεν υπάρχει το κρανιδιώτι... απλά δεν υπάρχει...

σουβλάκι Σεφεριάδη... σουβλάκι...

Έλα ρε παιδιά γιατί φύγατε???

αστεία το έγραψα ότι θα κατέβει η Θ13... :Banane0: :flipout:

(πήγανε για τσίσα οι 100... θα είχε ζέστη και υγρασία... (δε πιστεύω να έφτυσε κανείς? :Banane0:)

Δυστυχως η Θ13 (και αλλοι οργανωμενοι) ειναι αυτο τον καιρο απασχολημενοι να σπανε ο ενας τα κεφαλια
του αλλου, εξυπηρετωντας μια χαρα τα συμφεροντα αυτων που τους χρησιμοποιουν σα στρατο
και τους κατευθυνουν σαν αγελη.
Και ολως τυχαιως αυτοι που κινουν τα νηματα ειναι οι ιδιοι που ξεπλυναν με τα καναλια και τις
φυλλαδες τους τη ΧΑ απο το αιμα και την εκαναν να δειχνει σαν να εχει τιμη.
Ή καποιοι αλλοι που πηραν δουλειες απο το δημοσιο με δανεια απο τις τραπεζες που εμεις πληρωνουμε
να ανακεφαλαιοποιηθουν (εξ'αιτιας και αυτων των δανειων). Και το δημοσιο ξεχασε να παραστει σε 5-10 δικες εναντιον τους...
Οποτε να σαι σιγουρος οτι οι απολυτα κατευθυνομενοι οργανωμενοι δεν θα στραφουν ευκολα σε επιλογες που δεν θα τις ηθελαν αυτοι που τους ταιζουν...

1382876_360422994090509_108777603_n.jpg

Συνεχίζονται οι πτώσεις από τα σύννεφα σύγχυσης και υποκριτικής αναδιάταξης του μνημονιακού κράτους έκτακτης ανάγκης για τις ιδεολογικές προϋποθέσεις και τις εκλεκτικές συγγένειες που επέτρεψαν τη διάδοση, την επιρροή και την δολοφονική δράση της ναζιστικής συμμορίας. Όχι, δεν θα αναλύσω εδώ εξονυχιστικά τον πολιτικό λόγο του Φαήλου και τα μέσα αντιαριστερής συκοφαντίας της πολυκέφαλης μουρουτιέρας. Ούτε θα αναφέρω τις δημόσιες παρεμβάσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, τις ευχαριστίες του Κασιματιδιάρη και τις βοριδικές αγιογραφίες του κυρ Σταύρου. Μόνο θα θυμίσω τρία, ίσως κάπως ξεχασμένα περιστατικά, που αναδεικνύουν εύγλωττα τη σύνθετη, ροϊκή και λεπτουργημένη σχέση ανάμεσα στον εκφασισμό και τον σαλονάτο νεοσυντηρητισμό του ομογενοποιημένου μνημονιακού μπλοκ υπό την πολιτική πρωτοκαθεδρία της Ν.Δ.:

α) Ο Νίκος Χιδίρογλου, στέλεχος της ΝΔ από το 1984, διετέλεσε τομεάρχης οργανωτικού το 2000, αλλά και εκπρόσωπος στο υπουργείο Άμυνας. Διοχετεύοντας τις ιδεολογικές αναζητήσεις του στους διαύλους της παραλογοτεχνίας δημοσίευσε το βιβλίο «Όχι στην παλιά πόλη», εκδ. Ερωδιός, 2007, το οποίο ποικιλοτρόπως αγκαλιάστηκε από ακροδεξιούς κύκλους, μάλλον επειδή εκθείαζε την ένοπλη στάση της εθνικοφροσύνης απέναντι σε μια υποτιθέμενη αριστερή κυβέρνηση.

β) Είναι γνωστό ότι η νεοναζιστική συμμορία συστηματικά χρησιμοποιούσε «αρχαιοελληνικές» αναφορές σαν επένδυση θεωρητικής νομιμοποίησης για τη δράση της, επεξεργασμένες στα συμφραζόμενα της προπαγάνδας και τις πρακτικές επιβολής της. Ιδιαίτερη θέση στην ιστορικοποίηση των ταγμάτων εφόδου ως κράτος του τρόμου είχε η σπαρτιατική «κρυπτεία». Είναι ενδιαφέρον πώς ο συριζοφάγος Μπαλτάκος ερμηνεύει την κρυπτεία με αφορμή το ομότιτλο πόνημά του: «Η πρακτική είχε δύο σκοπούς: να διατηρεί την πλειοψηφία των ειλώτων σε καθεστώς τρόμου και να εκπαιδεύει τους Σπαρτιάτες νέους να είναι ανελέητοι». Καθώς φαίνεται, σε μια συγκεκριμένη δομή σκέψης, παρά τις επιφανειακές αντιθέσεις, ήταν έντονος ο δημιουργικός προβληματισμός για το ενδεδειγμένο κράτος τρόμου προς καθήλωση της πλειονότητας των (μεταμοντέρνων) ειλώτων.

γ) Ο συνεργάτης στα έντυπα «Ελεύθερος Κόσμος» και «Patria», Ιωάννης Κωτούλας, είχε αναλάβει το λειτούργημα του συμβούλου για θέματα ιθαγένειας, αλλά δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και βιβλίο, χαρακτηριστικό των ιδεολογικών του αναζητήσεων: «Όλο το βιβλίο υιοθετεί μια αναθεωρητική άποψη για τον εθνικοσοσιαλισμό και τον Χίτλερ, ακολουθώντας όλα τα στερεότυπα της σχετικής φιλολογίας», είχε επισημάνει ο Δημήτρης Ψαρράς σε σχετικό άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Μεταξύ πολλών άλλων, τα τάγματα εφόδου παρουσιάζονταν σεμνοπρεπώς από τον Κωτούλα σαν «ομάδα προστασίας της εθνικοσοσιαλιστικής πολιτικής δράσης», που αμύνονταν απέναντι στους πιο βίαιους κομμουνιστές (sic). Στο ίδιο άρθρο, ο Δημήτρης Ψαρράς ανέφερε και τις πολιτικές αντιδράσεις της Ν.Δ. απέναντι στον σάλο που ξέσπασε: «Να υπερασπιστεί τον Ιωάννη Κωτούλα έσπευσε χθες το πρωί από το twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Είχε προηγηθεί αποκάλυψη της «Αυγής», με αποσπάσματα βιβλίου του κ. Κωτούλα στα οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα, το στέλεχος αυτό της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται υμνητής του Χίτλερ».

Για να τελειώνουμε. Ο τρόπος με τον οποίο επινοήθηκαν, αξιοποιήθηκαν και εντάθηκαν οι προϋποθέσεις του εκφασισμού (ως μοχλού ΠΟΛΥΜΟΡΦΗΣ εκτροπής, πολιτικού εκβιασμού και τρομοκράτησης του διεκδικητικού κινήματος), σε όλη τη συστημική διαδρομή από τον «εκσυγχρονισμό» μέχρι το μνημονιακό κράτος έκτακτης ανάγκης, έχει προσδιοριστεί εξαιρετικά από τον Παντελή Μπουκάλα σε απόσπασμα ανάλυσής του: «Κάπως έτσι, άλλωστε, ξεκίνησαν όλα. Με δήθεν αθώα και ανώδυνα καλαμπουράκια για μαύρους, Φιλιππινέζους και Εβραίους που γράφονταν από σπουδαίους των μίντια ακόμα και σε σοβαρές εφημερίδες και λέγονταν με λαϊφσταϊλίστικη ωμότητα σε κανάλια περιωπής. Κάπως έτσι το φιδάκι ο χιτλερής τρύπωσε στα σωθικά πολλών και σε αρκετά βρήκε θαλπωρή. Γιατί οι περισσότεροι έτσι έχουμε δασκαλευτεί παιδιόθεν, κι αυτό μάθαμε να πιστεύουμε σαν αυτονόητο. Ότι η ράτσα μας είναι θεϊκή, καθαρόαιμη, και οι υπόλοιποι λαοί είναι κατώτεροί μας, «κουτόφραγκοι» ή «κάφροι». Ότι τα σαπούνια οι Εβραίοι κυβερνούν τον κόσμο με ύπουλες μεθόδους και ανθελληνικούς στόχους και από πάνω είναι οι φονιάδες του Χριστούλη μας, τον οποίο πολύ πιστεύουμε βέβαια, ιδίως όσα έλεγε για τους ξένους».

Πέφτοντας, λοιπόν, από τα τεχνουργημένα σύννεφά τους, οι συγκεκριμένοι «αντιφασίστες» πρέπει να ξέρουν ότι θα προσγειωθούν στην κόπρο του χρυσαυγείου, την οποία μεθοδικά και αδίστακτα συσσώρευαν επί μακρόν στην διακυβερνητική αυλή τους. Διότι, εν τέλει, καμία υποκριτική αναδιάταξη δεν μπορεί να αποκρύψει τα υλικά της σύστασής της.
....................................................................................................................................................................................................................................

Επειδή κάποιοι πάνε να ξεπλύνουν έτσι πολύ εύκολα το τι συμβαίνει τόσα χρόνια

Προφανως απαγορευεται να απανταμε, επι της ουσιας, με κατι σοβαρο(τατο) σε ενα "αστειο".
Θεωρειται οτι δεν πιασαμε το ευφυες ανεκδοτο.
Εκτος και ειναι ακριβως αυτη η ουσια της απαντησης που ενοχλει.
Μη θιξουμε και τα ιερα και τους οσιους του ποδοσφαιρου.
Ας ειναι χωμενοι μεχρι το λαιμο στο ξεπλυμα της ΧΑ.

Εκλεισα την TV.
Δεν αντεχω αλλο.

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ...
ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Χθεσιμοι ρουφιανοι και παπαγαλακια ... σημερινοι τιμητες !!!

@Galen

Κάθε άλλο.

Απλά σου επαναλαμβάνω ότι έκανα αστείο, μιας και ότι γίνεται γίνεται δίπλα στο γήπεδο, οπότε απαντάς σοβαρά σε ένα αστείο.
Έγραψα ένα ανέκδοτο για τους πόντιους και απάντησες με το γενεαλογικό τους δέντρο. Διευκρίνισα λοιπόν ότι πρόκειται για αστείο (ευφυές δεν θα το έλεγα... απλό τρολάρισμα - πλάκα)
Επίσης μου φάνηκε ότι με κατηγορείς για κάτι ή έστω ότι δεν αναγνωρίζω κάτι?

Το πρόβλημα του χουλιγκανισμού / στρατών είναι υπαρκτό, σοβαρότατο, αφορά όλες τις ομάδες μεταξύ των οποίων και τη δική μου... με ποιό τρόπο αφορά το θέμα όμως?
και γιατί να μην μου αρέσει η ουσία της απάντησης? Υπονοείς κάτι?

Τέλος δεν είπαμε να μην ασχολείται ο ένας με αυτά που γράφει ο άλλος? Δεν ήταν καλύτερα όλο αυτό το διάστημα?
Σε χαλάει κάτι? Γιατί? εγώ το βλέπω πιο πολιτισμένο... εφόσον δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε (ακόμα και όταν συμφωνούμε) και επιπλέον δεν έχουμε συμβατό ύφος, ας γίνει σεβαστό παρακαλώ.

τεσπα...

δευτερο σουβλάκι ο Δρίτσας...
παραδοσιακά η δεξιά είναι το κόμμα που προωθεί τη βία...

δώσε σουβλάκι στο λαό...

@Galen

Κάθε άλλο.

Απλά σου επαναλαμβάνω ότι έκανα αστείο, μιας και ότι γίνεται γίνεται δίπλα στο γήπεδο, οπότε απαντάς σοβαρά σε ένα αστείο.
Έγραψα ένα ανέκδοτο για τους πόντιους και απάντησες με το γενεαλογικό τους δέντρο. Διευκρίνισα λοιπόν ότι πρόκειται για αστείο (ευφυές δεν θα το έλεγα... απλό τρολάρισμα - πλάκα)
Επίσης μου φάνηκε ότι με κατηγορείς για κάτι ή έστω ότι δεν αναγνωρίζω κάτι?

Το πρόβλημα του χουλιγκανισμού / στρατών είναι υπαρκτό, σοβαρότατο, αφορά όλες τις ομάδες μεταξύ των οποίων και τη δική μου... με ποιό τρόπο αφορά το θέμα όμως?
και γιατί να μην μου αρέσει η ουσία της απάντησης? Υπονοείς κάτι?

Τέλος δεν είπαμε να μην ασχολείται ο ένας με αυτά που γράφει ο άλλος? Δεν ήταν καλύτερα όλο αυτό το διάστημα?
Σε χαλάει κάτι? Γιατί? εγώ το βλέπω πιο πολιτισμένο... εφόσον δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε (ακόμα και όταν συμφωνούμε) και επιπλέον δεν έχουμε συμβατό ύφος, ας γίνει σεβαστό παρακαλώ.

Αν σου φανηκε οτι σε κατηγορουσα για κατι στην πρωτη μου απαντηση (που ΔΕΝ το εκανα σε καμμια περιπτωση, ξαναδιαβασε την και θα δεις, δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ προσωπικο) μπορουσες να το πεις
αμεσως και να μην απαντησεις με προκλητικο σχολιο οτι ηταν "δυσκολο" το αστειο σου
σε ενα σχολιο μου που δεν ειχε και δεν υπονοουσε τιποτα προσβλητικο για σενα.

Σου επαναλαμβανω κι εγω οτι δεν υπαρχει κανενας κανονας που να λεει οτι σε ενα αστειο δεν μπορουμε να απαντησουμε με κατι σοβαρο, ειδικα οταν ειναι ον τοπικ και σχετικο με τη συζητηση που γινεται.
Επισης ολο αυτο το διαστημα που αναφερεις απαντησα και σε αλλο νημα (σχετικο με την εκπαιδευση)
σε αυτα που ελεγες και εκει δεν εδειξε να σε πειραζει (ισως γιατι συμφωνησα με μερος αυτων που ελεγες).
Θεωρησα λοιπον οτι δεν θα ειχες προβλημα να το κανω και εδω, δεδομενου οτι οντως αυτο που ειπες ηταν αστειο και δεν υπηρχε κατι προσωπικο στην απαντηση μου.Αν δεν ηθελες να το κανω ας το ελεγες χωρις
υποτιμητικα υπονοουμενα.

Η απαντηση αυτη ομως εθιγε ενα θεμα που απτεται αμεσα της ανοδου και της χρησιμοποιησης της ΧΑ απο συγκεκριμενους, την οποια θεωρω οτι δεν πρεπει να ξεχναμε.Το θεμα του χουλιγκανισμου αφορα λοιπον την κουβεντα γιατι οπως εξηγησα αυτοι που ταιζουν τους χουλιγκανς με δουλιτσες, πληρωμενα εισιτηρια κλπ ειναι οι ιδιοι ξεπλενηδες της ΧΑ και χρησιμοποιουν αμφοτερους τους εγκληματικους οργανισμους για ιδιον οφελος, αλλα και για τους πολιτικους οργανισμους με τους οποιους
σχετιζονται. Υπαρχουν αποψεις και λινκ και σε προηγουμενες σελιδες τοσο για το Μαρινακη, οσο για τον Αλαφουζο. Δεδομενου λοιπον πως το θεμα της "μη συνενοησης" μεταξυ μας ειχε προκυψει ενω εγω κατηγορουσα τον Αλαφουζο και εσυ τον υπερασπιζοσουν νομιζω οτι δεν χρειαζεται να υπονοησω τιποτα. Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω οτι και εδω δεν ηταν το
"οφ τοπικ" της απαντησης μου που σε πειραξε αλλα η κατηγορια μου προς αυτον και αλλους.

Αν εσυ θελεις να το μετατρεψεις σε προσωπικο θεμα, ανταπαντωντας περι "δυσκολου" αστειου
να περιμενεις και τα αντιστοιχα στη συνεχεια. Γενικα με τον τροπο που μου φερονται φερομαι.

οκ (ότι πεις)

απλά ας γίνει σεβαστό ότι δε θέλω να με quotάρεις.
Μπορείς να γράφεις ότι θες, αρκεί να μην αναφέρεσαι σε μένα και να ανοίγουμε διάλογο.

+++
έλα τα φολί φολί και τα πιερ γκαρντεν στη πίστα... να βλέπω βραχιολάκια και γιλεκάκια...

οι χαγίτες μη συνωστίζεστε παρακαλώ... όλοι θα δείτε τον αρχηγό... :Banane0:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Κοτες λυρατες....Οπως ειναι ολοι οι φασιστες...

Όχι, δεν είναι και τόσο κότες...
Αφού κρύφτηκαν τις μέρες μετά τη δολοφονία, επέστρεψαν για να "τιμήσουν" εκ νέου την Αριστερά.
Δεν πειράζει...στο θέμα της χρυσής αβγής καλό είναι να διαβάζουμε και καμιά άποψη "εκ των έσω"...

Αυτο, επισης, μπορουσες να το πεις απο την αρχη, αντι να κανεις υποτιμητικα σχολια.
Αλλα καθενας με τον τροπο του i guess...

@Karavan... προφανως δεν αναδερομαι σε σενα ε?:ernaehrung004:
Σορυ αλλα τιμω την απαγορευση quotαρισματος...

έλα τα φολί φολί και τα πιερ γκαρντεν στη πίστα... να βλέπω βραχιολάκια και γιλεκάκια...

οι χαγίτες μη συνωστίζεστε παρακαλώ... όλοι θα δείτε τον αρχηγό... :Banane0:

κρίμα κρίμα... μόνο φολί φολί είχε το σόου... ελπίζω όταν θα τους πηγαίνουν απο τη στενή στα διακαστήρια να δούμε και κανα γιλεκάκι...

Οκ έγινε κατανοητό ότι δεν είναι επιθυμητός ο διάλογος μεταξύ σας.
Οτιδήποτε άλλο σχετικό μόνο με πμ.
Οχι εδώ.

Status
Not open for further replies.