To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Φυσικα ... ο Πλευρης ειναι ανθρωπος των "γραμματων" .... :p
... τι σχεση εχει με τραμπουκους ? :flipout:

Για να θυμηθω λιγο .... χμμμμμ ....
Ποιος ειπε εκεινο το καταπτυστο "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" ???

(φτου φτου φτου .... :laugh:)

A ... ξεχασα !
Μια εκπληκτικη ερωτηση του θειου βρεφους των γραμματων (αρχαιων και νεων) προς την Βουλη :

ceb1ceb4cf89cebdceb9cf83-ceb5cf80ceb5cf81cf89cf84ceb7cf83ceb7-2.jpg

Eιναι και ο ετερος Καππαδοκης μεσα ( ... σαν κακο σπυρι, ενα πραμα) :p

Το τι είναι ο Πλεύρης είναι γνωστό.

Το ανέφερα ως προς το διαχωρισμό του, που άλλες εποχές ήταν κ@λος και βρακί.

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Έτσι.... θεωρητικός του φασισμού... πώς λέμε δάσκαλος τάι-τσι?

μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη σχέση της ΧΑ με τον εθνοσοσιαλισμό και τον εθνικισμό.

Κι εγώ αρνούμαι κάθε υποτιθέμενη σχέση μου με φακούς και φωτογραφία. Απλός περαστικός από ένα μαγαζί ήμουν και με κορόιδεψαν και μπήκα μέσα, αυτό ήταν όλο.

Νίκον? Τι είναι αυτό? Ο πατέρας μου έχει έναν αδερφό Νίκο. Συνήθως ψαρεύει έξω από τη Σωζόπολη. Αυτόν εννοείτε?

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Κι εγώ αρνούμαι κάθε υποτιθέμενη σχέση μου με φακούς και φωτογραφία. Απλός περαστικός από ένα μαγαζί ήμουν και με κορόιδεψαν και μπήκα μέσα, αυτό ήταν όλο.

Νίκον? Τι είναι αυτό? Ο πατέρας μου έχει έναν αδερφό Νίκο. Συνήθως ψαρεύει έξω από τη Σωζόπολη. Αυτόν εννοείτε?

Τζίπριος ο θείος?:silly:

A ... ξεχασα !
Μια εκπληκτικη ερωτηση του θειου βρεφους των γραμματων (αρχαιων και νεων) προς την Βουλη :

ceb1ceb4cf89cebdceb9cf83-ceb5cf80ceb5cf81cf89cf84ceb7cf83ceb7-2.jpg

Eιναι και ο ετερος Καππαδοκης μεσα ( ... σαν κακο σπυρι, ενα πραμα) :p

Νταξει, θελω να πιστευω οτι ειναι τρολια ετσι?
Διαφορετικα το χειμωνα οταν φυσαει πρεπει να σφυριζει πολυ
ο αερας που μπαινει απο το ενα αυτι του και βγαινει απο το αλλο.
Εχεις μηπως λινκ με ολοκληρη την ερωτηση?

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Νταξει, θελω να πιστευω οτι ειναι τρολια ετσι?
Διαφορετικα το χειμωνα οταν φυσαει πρεπει να σφυριζει πολυ
ο αερας που μπαινει απο το ενα αυτι του και βγαινει απο το αλλο.
Εχεις μηπως λινκ με ολοκληρη την ερωτηση?

Πρόκειται για ένα μύθο που κυκλοφόρησε παλιότερα και έλεγε ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η καλυτερότερη όλων των γλωσσών και γι αυτό κατά βάθος οι υπολογιστές μόνο με αυτή μπορούν να συνεννοηθούν. Τα αγγλικά είναι βλέπεις πολύ χειρότερα από τα Ελληνικά (εννοείται ... άσε που είναι και η γλώσσα των Αμερικανών, φτου, φτου!).

Ε, πολλοί και διάφοροι το έχαψαν και το αναπαράγουν. Μάλλον δεν έκαναν ούτε BASIC στο σχολείο τους.

Αυτό πάει μαζί με διάφορους άλλους μύθους που λένε ότι είμαστε μοναδικοί και ανεπανάλληπτοι. Όπως εκείνο που για μιά μόνο ψήφο οι Αμερικανοί δεν μιλανε σήμερα Ελληνικά, ότι ο Κίσιγκερ είχε σκοπό της ζωής του να μας καταστρέψει και διάφορα άλλα που δείχνουν ότι είμαστε οι καλυτερότεροι, αλλά όλοι μας κατατρέχουν. Και για να τους τη σπάσουμε εμείς ψηφίζουμε Ναζί, Αντωνάκη, Μπένι, και όλον αυτόν τον θίασο της Βουλής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Πρόκειται για ένα μύθο που κυκλοφόρησε παλιότερα και έλεγε ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η καλυτερότερη όλων των γλωσσών και γι αυτό κατά βάθος οι υπολογιστές μόνο με αυτή μπορούν να συνεννοηθούν. Τα αγγλικά είναι βλέπεις πολύ χειρότερα από τα Ελληνικά (εννοείται ... άσε που είναι και η γλώσσα των Αμερικανών, φτου, φτου!).

Ε, πολλοί και διάφοροι το έχαψαν και το αναπαράγουν. Μάλλον δεν έκαναν ούτε BASIC στο σχολείο τους.

Αυτό πάει μαζί με διάφορους άλλους μύθους που λένε ότι είμαστε μοναδικοί και ανεπανάλληπτοι. Όπως εκείνο που για μιά μόνο ψήφο οι Αμερικανοί δεν μιλανε σήμερα Ελληνικά, ότι ο Κίσιγκερ είχε σκοπό της ζωής του να μας καταστρέψει και διάφορα άλλα που δείχνουν ότι είμαστε οι καλυτερότεροι, αλλά όλοι μας κατατρέχουν. Και για να τους τη σπάσουμε εμείς ψηφίζουμε Ναζί, Αντωνάκη, Μπένι, και όλον αυτόν τον θίασο της Βουλής.

Βρε το εχω ακουσει κι εγω και μαλιστα απο ανθρωπους που το πιστευαν!
(και δεν τους θεωρουσα και μειωμενης αντιληψης.)
Απλα δε θελω να πιστεψω οτι τεθηκε σαν ερωτημα στη Βουλη αυτο το πραμα!
Θα μου πεις, μηπως θα ναι το πρωτο, ή το τελευταιο αχαρακτηριστης ανοησιας?
Τι να πω...δεν ξερω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Βρε το εχω ακουσει κι εγω και μαλιστα απο ανθρωπους που το πιστευαν!
(και δεν τους θεωρουσα και μειωμενης αντιληψης.)
Απλα δε θελω να πιστεψω οτι τεθηκε σαν ερωτημα στη Βουλη αυτο το πραμα!
Θα μου πεις, μηπως θα ναι το πρωτο, ή το τελευταιο αχαρακτηριστης ανοησιας?
Τι να πω...δεν ξερω.

Μα αυτοί που είναι στη Βουλή είναι όμοιοι με αυτούς που είναι τριγύρω μας ... ίσως και χειρότεροι! (Και πιο αμόρφωτοι)

Γιακουμάτος, Αποστολάκης, Φασούλας ... ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές και γιοί οικογενειών και και και ... καλά άπειρα είναι τα παραδείγματα....

Ωρέ τι μας λές;
Νίκων Αρκουδέας Αττικάρχης και μετέπειτα αρχηγός της ΕΛΑΣ με "λαμπρή" σταδιοδρομία στην δεκαετία του 80.
Ποιός δεν τον θυμάται τον μπατσοπασόκο;
Δε ουάν εντ δε όνλυ........from Nikon!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Μα αυτοί που είναι στη Βουλή είναι όμοιοι με αυτούς που είναι τριγύρω μας ... ίσως και χειρότεροι! (Και πιο αμόρφωτοι)

Γιακουμάτος, Αποστολάκης, Φασούλας ... ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές και γιοί οικογενειών και και και ... καλά άπειρα είναι τα παραδείγματα....

Δεν εχεις αδικο, αλλα ακομη και αυτοι εχουν συνηθως κανενα γραμματεα της προκοπης
να ελεγχει τα κειμενα τους. Πώς μπορει να βγηκε αυτο το κειμενο στη Βουλη?
Ειδικα για τις ερωτησεις που υποβαλλουν εχουν συνηθως συμβουλους ειδικους για καθε θεμα
(και ειμαι σε θεση να το γνωριζω)
Αυτος ποιον να συμβουλευοταν για να βγαλει αυτο? Το Λιακοπουλο???
Τεσπα το ληγω εδω γιατι ειναι ελαφρως οφ τοπικ.
(μονο ελαφρως, γιατι κατα τα αλλα ο εν λογω βουλευτης μια χαρα σχετιζεται με την ακρα δεξια)

Για όλους όσους αντιδρούν πολύ έντονα στη "θεωρία των δύο άκρων", δείτε τη φωτογραφία και διαβάστε και το άρθρο.

Ποιοί είναι τελικά αυτοί οι μαυροφορεμένοι με τις κουκούλες της φωτογραφίας;

Δεν υπονοώ τίποτα. Ρωτάω επειδή ειλικρινά δεν γνωρίζω.

http://www.xanthipress.gr/xanthi-an...chamogela-xpelenontas-ta-eschi-ema-tou-fissa/

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν εχεις αδικο, αλλα ακομη και αυτοι εχουν συνηθως κανενα γραμματεα της προκοπης
να ελεγχει τα κειμενα τους. Πώς μπορει να βγηκε αυτο το κειμενο στη Βουλη?
Ειδικα για τις ερωτησεις που υποβαλλουν εχουν συνηθως συμβουλους ειδικους για καθε θεμα
(και ειμαι σε θεση να το γνωριζω)
Αυτος ποιον να συμβουλευοταν για να βγαλει αυτο? Το Λιακοπουλο???
Τεσπα το ληγω εδω γιατι ειναι ελαφρως οφ τοπικ.
(μονο ελαφρως, γιατι κατα τα αλλα ο εν λογω βουλευτης μια χαρα σχετιζεται με την ακρα δεξια)

Ο Γιακουμάτος δεν ήταν που έβριζε και ωρυόταν μέσα στη Βουλή επειδή μας κέρδισαν οι Τούρκοι στο ποδόσφαιρο;;; (Σιγά το πράμα δηλαδή.)

Το συγκεκριμένο του Άδωνι δεν γνωρίζω αν είναι αληθινό, αλλά τους βουλευτές μας τους έχω ικανούς για όλα...

Για όλους όσους αντιδρούν πολύ έντονα στη "θεωρία των δύο άκρων", δείτε τη φωτογραφία και διαβάστε και το άρθρο.

Ποιοί είναι τελικά αυτοί οι μαυροφορεμένοι με τις κουκούλες της φωτογραφίας;

Δεν υπονοώ τίποτα. Ρωτάω επειδή ειλικρινά δεν γνωρίζω.

http://www.xanthipress.gr/xanthi-an...chamogela-xpelenontas-ta-eschi-ema-tou-fissa/

Ναι...Και το '40 ειχαν ενοχληθει οι γριες επειδη πετουσαν τους Ιταλους στην θαλασσα...Σταυροκοπιοντουσαν και ηταν γεματες αγωνια για το αν θα ξερουν μπανιο...
Το παραπανω αρθρο προσπαθει να πεισει εντεχνως τον κοσμο οτι πρεπει να καθισει στ' αυγα του και ν' αφησει το κρατος (ποιο κρατος) να κανει την δουλεια του...Αυτο που ισως δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι απειλειται ανοιχτα η αξιοπρεπεια ολων οσων θελουν να λεγονται ανθρωποι...Αρκετα με τις γενοκτονιες τους Εθνικισμους και το κυνηγι μαγισσων...
Ο κινδυνος ερχεται απο το ''ακρο'' των βλακωδων θεωριων της μισανθρωπικης καστας του Γ.Μιχαλοπουλου (ζωη σε μας) κ λοιπων αμοιβαδων...
Καμαρωσε θεωριες...

http://www.nooz.gr/greece/sti-dimosiotita-orkos-tis-xrusis-augis41013

Εχουν μπλεξει παγανισμο,αρχαια Ελληνικη μυθολογια,εχουν γινει κολληταρια με τους παπαδες (γιατι αραγε;) και γενικως,εχουν μπλεξει τα μπουτια τους..
Το λαβαρο που σηκωνουν ομως ειναι ενα...Το μισος....To μισος σε οτι διαφερει...

Αυτου του ειδους οι ανθρωποι (!!!) ειναι τοσο θρασυδειλοι που αρνουνται ακομα και την ιστορια τους για να την βγαλουν καθαρη...Ειναι τοσο θαρραλεοι (!!!) που μαζευονται πενηντα για να χτυπησουν πεντε...Εχουν λιωσει στην μαλ... με τον Λεωνιδα και τους τριακοσιους (τους Θεσπιεις τους γραφουν στα παπαρ.....),αλλα δεν μας λενε ποσοι ηταν οι Ελληνες και ποσοι οι Περσες....Αντιστρεφουν τους ορους του παιχνιδιου...Θα υποστουν ομως της συνεπειες...Σε καθε γειτονια...Σε καθε δρομο..Σε καθε επιπεδο...

Παντως τους παραδεχομαι τους φασιστες..Εχουν με το μερος τους,αστυνομια,στρατο,Εκκλησια και λοιπους καθεστωτικους,αλλα παρολ αυτα επεισαν τετρακοσιες σαραντα χιλιαδες ''νοικοκυραιους'' πως ειναι αντισυστημικοι....Ρε τι χορτο καπνιζει ο κοσμος και δεν μας δινει;;

Status
Not open for further replies.