To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

O Χρ.Παππάς ντυμένος Χίτλερ...Οταν ήταν μικρός...Τώρα είναι δημοκράτης!

Η φωτο ειναι απο την προσκοπικη του περιοδο...Τωρα ειναι ακτιβιστης. :flipout::ADFADF1:.Οπως ηταν ο Βοριδης καποτε...Αχ αυτοι οι ''κεντρωοι''...Εκει που ησουν ημουνα κι εδω που ειμαι θα ρθεις...

Μπορει να ηταν Αποκριες και το παιδακι το ντυσανε αναλογα,μην τον αποπερνετε τον καυμενουλι τον βουλευτη,τωρα που ειναι και σε ευαγες ιδρυμα

Ναι...Και το '40 ειχαν ενοχληθει οι γριες επειδη πετουσαν τους Ιταλους στην θαλασσα...Σταυροκοπιοντουσαν και ηταν γεματες αγωνια για το αν θα ξερουν μπανιο...
Το παραπανω αρθρο προσπαθει να πεισει εντεχνως τον κοσμο οτι πρεπει να καθισει στ' αυγα του και ν' αφησει το κρατος (ποιο κρατος) να κανει την δουλεια του...Αυτο που ισως δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι απειλειται ανοιχτα η αξιοπρεπεια ολων οσων θελουν να λεγονται ανθρωποι...Αρκετα με τις γενοκτονιες τους Εθνικισμους και το κυνηγι μαγισσων...
Ο κινδυνος ερχεται απο το ''ακρο'' των βλακωδων θεωριων της μισανθρωπικης καστας του Γ.Μιχαλοπουλου (ζωη σε μας) κ λοιπων αμοιβαδων...
Καμαρωσε θεωριες...

http://www.nooz.gr/greece/sti-dimosiotita-orkos-tis-xrusis-augis41013

Εχουν μπλεξει παγανισμο,αρχαια Ελληνικη μυθολογια,εχουν γινει κολληταρια με τους παπαδες (γιατι αραγε;) και γενικως,εχουν μπλεξει τα μπουτια τους..
Το λαβαρο που σηκωνουν ομως ειναι ενα...Το μισος....To μισος σε οτι διαφερει...

Αυτου του ειδους οι ανθρωποι (!!!) ειναι τοσο θρασυδειλοι που αρνουνται ακομα και την ιστορια τους για να την βγαλουν καθαρη...Ειναι τοσο θαρραλεοι (!!!) που μαζευονται πενηντα για να χτυπησουν πεντε...Εχουν λιωσει στην μαλ... με τον Λεωνιδα και τους τριακοσιους (τους Θεσπιεις τους γραφουν στα παπαρ.....),αλλα δεν μας λενε ποσοι ηταν οι Ελληνες και ποσοι οι Περσες....Αντιστρεφουν τους ορους του παιχνιδιου...Θα υποστουν ομως της συνεπειες...Σε καθε γειτονια...Σε καθε δρομο..Σε καθε επιπεδο...

Δεν ξέρω καν για ποιο πράγμα μιλάς! Πάντως το λινκ που έβαλα δεν έχει καμιά σχέση. Μήπως ήθελες να απαντήσεις σε κάποιον άλλο;

Απλά μαθήματα Ιστορίας:

Τον ιταλικό φασισμό τον εξέθρεψε το κίνημα καταλήψεων στα εργοστάσια.
Τον γερμανικό ναζισμό τον εξέθρεψαν οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις των ανέργων.
Τα Τάγματα Ασφαλείας τα εξέθρεψε η βία των ελασιτών.
Τις μεταβαρκιζιανές τρομοκρατικές συμμορίες τις εξέθρεψε ο Κόκκινος Δεκέμβρης.
Τα τρίκυκλα των Κοτζαμάνηδων τα εξέθρεψε η απειλή του 24,5% της ΕΔΑ.
Τη Χούντα την εξέθρεψε η οχλοκρατία των Ιουλιανών.

:Banane0::Banane0:

http://rednotebook.gr/details.php?id=10721

Αλήθειες απο την Ελένη Πορτάλιου για τα φασιστοειδή που πουλούσαν και καλά προστασία,αλλά και καταμερισμός ευθυνών στον υπάλληλο Καμίνη.

''Τι συμπέρασμα προκύπτει από τη μέχρι σήμερα εμπειρία; Η αντιμετώπιση της φασιστικής προπαγάνδας πρέπει να εστιάζει στην ανάδειξη των αιτίων της αδυναμίας επιβίωσης των ανθρώπων, που είναι οι μνημονιακές πολιτικές, και στην ανάδειξη του εναλλακτικού σχεδίου απελευθέρωσης της κοινωνίας και της χώρας από την κυβέρνηση και την τρόικα, το οποίο βασίζεται στη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη των πληττόμενων λαϊκών τάξεων.

Πρέπει ταυτόχρονα να αναδεικνύουμε τη σύμπλευση της Χρυσής Αυγής με την εργοδοσία και το μεγάλο κεφάλαιο και την αποχή της από κάθε συλλογική κοινωνική αντίσταση. Όμως, όλα αυτά πρέπει να γίνονται επιτόπου στις γειτονιές της Αθήνας, που κατοικεί ο κόσμος. Όχι με τη μορφή πλύσης εγκεφάλου, αλλά με τη δημιουργία χώρων συνεύρεσης, διαλόγου, επικοινωνίας και συμμετοχής των ίδιων των κατοίκων.

Θα τελειώσω με την απάντηση στο ερώτημα: Ποια υπήρξε η πολιτική της πλειοψηφίας Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων απέναντι στη Χρυσή Αυγή; Η απάντηση είναι ότι συνέβαλε στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος που την εξέθρεψε. Συγκεκριμένα: Υποστηρίζοντας σκληρές μνημονιακές θέσεις για την αυτοδιοίκηση και απαξιώνοντας κάθε αγώνα, ακόμα και σε θέματα που δεν συμφωνούσε με την κυβέρνηση, απέχοντας από τις κινητοποιήσεις ΠΕΔΑ - ΚΕΔΕ, αποδέχθηκε τη δραματική μείωση της κρατικής επιχορήγησης στον δήμο και συνηγόρησε στις μαζικές απολύσεις εργαζομένων, με αποτέλεσμα την κατάρρευση των δημοτικών κοινωνικών δομών, που αφορούν πρωτίστως τους νεόπτωχους των Αθηνών -ντόπιους και αλλοδαπούς- και την υποβάθμιση του δημόσιου χώρου της πόλης στις λαϊκές γειτονιές.

Οδήγησε σε πλήρη ανεπάρκεια, ως προς τις σημερινές ανάγκες, τις υπηρεσίες του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης που εξυπηρετούν τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην κρίση, δηλαδή και τους ξένους. Με λίγα λόγια προσαρμόστηκε στην κυβερνητική πολιτική που καταργεί την Αυτοδιοίκηση ως αιρετό και αυτόνομο θεσμό με αρμοδιότητες και πόρους.

Ο κ. Καμίνης έστειλε στην Αγορά της Κυψέλης τα ΜΑΤ και στήριξε την αστυνομική έφοδο στη Βίλλα Αμαλία. Αναζήτησε λύσεις για τα προβλήματα της Αθήνας στις επιχειρήσεις σκούπας κατά των μεταναστών «χωρίς χαρτιά» συμπλέοντας με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Δένδια και αποδεχόμενος έτσι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Προώθησε, επίσης, την επεξεργασία νομοσχεδίου για απαγορευτικά μέτρα στις διαδηλώσεις. Στήριξε, δηλαδή, τη θεωρία των δύο άκρων, όπου στο ένα άκρο βρίσκεται η μνημονιακή έννομη τάξη και στο άλλο οι διαμαρτυρόμενοι, οι απεργοί, οι καταληψίες, αυτοί που αντέδρασαν έγκαιρα και έμπρακτα στη Χρυσή Αυγή.

Ας αναρωτηθούμε: Όταν στην καρδιά της Αθήνας επωαζόταν το αυγό του φιδιού, τι έκανε η δημοτική αρχή για να αποτρέψει την έξοδό του στην πόλη; Σήμερα είναι εύκολο από καθέδρας εφημερίδων, σταθμών και καναλιών να είναι κανείς αντιφασίστας. Δεν ισχυρίζομαι ότι ο δήμαρχος Αθηναίων είναι ανειλικρινής στην απέχθειά του και την πολιτική καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Αλλά οι ευθύνες για το πώς φτάσαμε έως εδώ είναι και δικές του, τουλάχιστον όσον αφορά την Αθήνα.''

Παντως τους παραδεχομαι τους φασιστες..Εχουν με το μερος τους,αστυνομια,στρατο,Εκκλησια και λοιπους καθεστωτικους,αλλα παρολ αυτα επεισαν τετρακοσιες σαραντα χιλιαδες ''νοικοκυραιους'' πως ειναι αντισυστημικοι....Ρε τι χορτο καπνιζει ο κοσμος και δεν μας δινει;;

Μα οι 400.000 "νοικοκυραίοι" δεν σημαίνει ότι δεν έχουν σχέση με το στρατό,την αστυνομία και την εκκλησία. Για την ακρίβεια αν βάλεις τους αστυνομικούς,τους στρατιωτικούς και τους παπάδες μαζί με κάποιους συγγενείς και φίλους που τους ψήφισαν , νατο το αποτέλεσμα..

Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει μεταμελημένο χρυσαυγίτη, σε τηλεοπτική του συνέντευξη να μας λέει ότι στο λεκανοπέδιο Αττικής η χρυσή αυγή μισθοδοτεί από τα ταμεία της 400 άτομα. Σήμερα από το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης μαθαίνουμε ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 700 άτομα που σιτίζονται από την ναζιστική συμμορία, η οποία καταβάλει για τους μισθούς των στελεχών της έξη εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!!!

Είναι ένα τεράστιο ποσό και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα η κρατική επιχορήγηση είναι μόνο 873.000 ευρώ –εκ των οποίων έχουν ξοδευτεί μόνο τα μισά απ’ ότι είπε ο Μιχαλολιάκος στην απολογία του- παραμένει ένα τεράστιο ερώτημα για το ποιοι είναι οι χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής, η οποία φαίνεται να διαθέτει μια εντυπωσιακή οικονομική άνεση.

Διαπραγματευόταν με καναλάρχη την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας, πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα των 70 γραφείων που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα και εκτός αυτού η χρυσή αυγή βοηθούσε οικονομικά της οικογένειες μελών της που είχαν, «λόγω της δράσης τους μπλεξίματα με την δικαιοσύνη» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ που αναφέραμε.

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν κάποια στιγμή μάθουμε ότι την ναζιστική συμμορία την χρηματοδοτούσαν δεσποτάδες, βιομήχανοι τραπεζίτες και εφοπλιστές. Αυτό που θα είναι εντυπωσιακό είναι αν ισχύει η πληροφορία που δημοσίευσε βδομαδιάτικο έντυπο σύμφωνα με την οποία «ξένη πρεσβεία στην Αθήνα χρηματοδοτεί την Χ.Α».

http://vathikokkino.com/2013/10/700-επαγγελματικά-στελέχη-διαθέτει-η-χ-α/

Ο Αντιφασίστας μάγειρας της ΓΑΔΑ, και το σκωτσέζικο ντουζ στον Μιχαλολιάκο

Δεν του έφταναν του Μιχαλολιάκου, η σύλληψη, η διαπόμπευση, ο χαρακτηρισμός του κόμματος του ως εγκληματική οργάνωση, το πρώτο βράδυ στην ΓΑΔΑ, τον περίμενε μία επίσης δυσάρεστη έκπληξη. Όταν ήρθε η ώρα του βραδινού φαγητού, είδε στον δίσκο του το πιάτο.....Ήταν ένα πιάτο Μπριαμ, και ο μάγειρας του είχε βάλει και χαρτάκι, έξω από το πιάτο, στο οποίο έγραφε: "Τούρκικο Μπριάμι, για τον πατριώτη".

Έξαλλος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, πέταξε το πιάτο στο πάτωμα, και έσκισε το χαρτί. Μάλιστα απευθύνθηκε στον φρουρό, και του διαμαρτυρήθηκε έντονα, αλλά δεν έλαβε κάποια αρμόδια απάντηση. Όλα αυτά, το Σάββατο Βράδυ.....

Χθες πάλι ήρθε η ώρα του φαγητού, και λόγω ημέρας (βλέπε Κυριακή), το μενού είχε κρέας. Έτσι, στο κελί το Μιχαλολιάκου, έφτασε ένα περίεργο πιάτο, με κρέας. Δυστυχώς για αυτόν, πάλι από κάτω είδε το χαρτάκι, το οποίο έγραφε "Κοτόπουλο με κάρυ, από το ωραίο Πακιστάν, Προεδράρα μου"....

Μια από τα ίδια, και ο Μιχαλολιάκος δεν έφαγε, και κατάλαβε ότι έχει πέσει θύμα επιτήδειου στα μαγειρεία!

Τέλος σήμερα, στο κελί του Μιχαλολιάκου, έφτασε πάλι κρέας, περίεργα μαγειρεμένο......κατάλαβε, ότι ο μάγειρας στην ΓΑΔΑ, είχε βαλθεί να τον τρελάνει.....Το χαρτάκι έγραφε "Πικάντικο αρνί με ρύζι Basmati και καρότα, από το φιλόξενο Αφγανιστάν, στον σωτήρα της Ελλάδας".

Ο Μιχαλολιάκος δεν άντεξε, σήκωσε στο πόδι το κρατητήριο.....Ο διοικητής της ΓΑΔΑ, διέταξε έρευνα, και ανακαλύφθηκε ότι ο μάγειρας, αν και είχε προσληφθεί επί ΠΑΣΟΚ, ως πασόκος, είχε γίνει Συριζαίος, και αντιφασίστας, και τιμωρούσε τον υψηλό προσκεκλημένο! Ο μάγειρας, δεν μπορούσε να απολυθεί, και έτσι, ο Μιχαλολιάκος από αύριο, θα τρώει από γνωστό σουβλατζίδικο της περιοχής, του οποίου ο ιδιοκτήτης ήταν πελάτης του κόμματος, πληρώνοντας προστασία.....

Σημ: Η ιστορία είναι αληθινή, μέχρι το σερβίρισμα του Μπριάμι.....Όλα τα άλλα, είναι αποτέλεσμα μίας κακής βραδιάς, ενός νοσηρού εγκεφάλου!

:laugh::laugh::laugh:

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

Η Ζαρούλια, σύζυγος του Μιχαλολιάκου, τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό προκειμένου να του δώσει κάποια ρούχα που χρειαζόταν.
Οι αστυνομικοί, όπως ήταν φυσικό, έψαξαν την τσάντα με τα ρούχα και μέσα σε αυτά βρήκαν και μια σφαίρα των 7,62 χιλιοστών, που βεβαίως η Ελένη Ζαρούλια δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την παρουσία της.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα που διαβιβαστεί στη βουλή.

http://left.gr/news/mia-sfaira-apo-ti-zaroylia-ston-mihaloliako

“Τίποτα το ιδιαίτερο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου όσο ήμασταν μέσα στο μαγαζί. Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγήκαμε έξω για να κανονίσουμε τι θα κάνουμε ήρθε ο υπεύθυνος του μαγαζιού και μας είπε να μη κάνουμε καμία φασαρία στο μαγαζί. Εμείς δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο μας το έλεγε αυτό αφού απολύτως τίποτα δεν είχε προηγηθεί.Όταν τον ρωτήσαμε γιατί μας το λέει αυτό, μας υπέδειξε κάποια άτομα που μαζεύονταν στη γωνία Π. Μελά και Κεφαλληνίας, απέναντι από το Κοράλλι. Εγώ είδα τότε να στεκονται στο σημείο νομίζω 3 άτομα.

Ήταν μαυροντυμένοι, κι έκαναν νευρικές κινήσεις. Όταν φτάσαμ εστη γωνία Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας, είδαμε να καταφτάνουν 4-5 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Όλες είχαν πλήρωμα δυο ατόμων. Μας είδαν, έστριψαν μέσα στην Κεφαλληνίας και κατευθύνθηκαν προς το Κοράλλι. Πριν φτάσουν όμως εκεί, σταμάτησαν σε μία ομάδα μαυροφορεμένων ατόμων, γύρω στους 15 που είχε ήδη μαζευτεί στο σημείο. Δεν μπόρεσα να δω αν τους μιλούσαν. Δεν ήταν παρατεταγμένοι οι αστυνομικοί ούτε σχημάτισαν κάποιο προστατευτικό κλοιό. Καθόντουσαν χαλαρά όλοι μαζί σαν να ήταν παρέα. Κάποιοι αστυνομικοί είχαν κατέβει από τις μηχανές τους και είχαν βγάλει και τα κράνη τους. Εκείνη τη στιγμή ξαναήρθε ο τύπος με το μηχανάκι προς εμάς. Φάνηκε τσατισμένος που δεν είχαμε φύγει ακόμη.

Ο Παύλος του είπε πως θέλει να περπατάει ελεύθερα στη γειτονιά του και πως σε κάθε περίπτωση έπρεπε να επιστρέψουμε για να πάρουμε τα αυτοκίνητα των φίλων μας από το σημείο. Από τη στιγμή που είδαμε τους αστυνομικούς εφησυχάσαμε, συνεχίσαμε να περπατάμε περνώντας στο απέναντι πεζοδρόμιο της Τσαλδάρη”.

Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μου κινδυνεύουν, και τους παρακαλούσα να έρθουν να βοηθήσουν

Η ίδια συνεχίζει “Ξαφνικά από την Κεφαλληνίας βγήκνα 7-8 άτομα, ηλικίας 35-40 ετών περίπου, όλοι εύσωμοι, φορούσαν μαύρα ρούχα, κάποιοι με ξυρισμένα κεφάλια, κάποιοι όχι. Με δυνατές φωνές, κατευθύνθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αγόρια της παρέας. Γύρισα πίσω και πήγα τρέχοντας προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην Κεφαλληνίας.

Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μου κινδυνεύουν, και τους παρακαλούσα να έρθουν να βοηθήσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένανα αστυνομικό ψηλό και πολύ σωματώδη, άγρια φυσιογνωμία, τετράγωνο πρόσωπο να μου λεει: “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι πάρα πολλοί”. Μόνο μία κοπέλα αστυνομικός κι ένας νεαρός αστυνομικός, ήταν οι μόνοι από την αστυνομική δύναμη που κινήθηκαν πεζοί προς το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι μου και κινδύνευαν. Ταυτόχρονα πήγα κι εγώ προς το μέρος που είχα αφησει τον Παύλο. Δεν ξέρω τι έκαναν στη συνέχεια οι δυο αστυνομικοί γιατί τότε ήταν που είδα τον Παύλο μαχαιρωμένο. Ο Παύλος είχε μαχαιρωθεί, ήταν όρθιος, κρατούσε το στήθος του κι έλεγε ότι τον μαχαίρωσαν κι έδειχνε προς την κατεύθυνση του δράστη. Αφότου ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε τον Παύλο με πλησίασε ο αστυνομικός που σας περιέγραψα παραπάνω και μου ζήτησε τα στοιχεία μου.

Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τον Παύλο και τους υπόλοποιπους όταν εγώ τον παρακαλούσα, προσποιήθηκε ότι μόλις είχε έρθει στο σημείο και ότι δεν βρισκόταν προηγουμένως εκεί. Όταν εγώ σε κατάσταση σχεδόν υστερική παρακαλούσα και σχεδόν τους τραβούσα από το μπουφάν τους για να έρθουν να βοηθήσουν τους φίλους μου, με πλησίασε ένας σωματώδης άντρας, έφερε το πρόσωπό του πολύ κοντά στο δικό μου και μου είπε “Τον π.... σου που μου τον έφερες στο μαγαζί”. Αυτό το άτομο έχει λίγα μακριά γκρίζα μαλλιά, ανοιχτόχρωμα, ήταν σωματώδης γύρω στα 40 ή παραπάνω. Το άτομο αυτό το είδα σε βίντεο αναρτημένο στο youtube από επεισόδιο που είχε κάνει η Χρυσή Αυγή σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι”.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=243169&catid=3

«Τώρα κλαίει κι οδύρεται, μαζεύεται κουβάρι // μήπως τους κρύους δικαστές μπορέσει να τουμπάρει // αχ μη καλοί μου άνθρωποι, εγώ δεν είμαι γάτος // εγώ είμαι ένας άνθρωπος με αισθήματα γεμάτος»
Του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Αφιερωμένο στους εγκληματίες ναζιστές της χρυσής αβγής και στους άμεσους και έμμεσους υποστηρικτές τους!

BUcK4IFCIAAeKwY.jpg:large

ΕΛ.ΑΣ – Χρυσή Αυγή: μια μακροχρόνια σχέση

Σήμερα, τα επειγόντως ζητούμενα είναι δύο: η υπονόμευση της κουλτούρας που αποτελεί πρώτη ύλη της εδραίωσης της ακροδεξιάς ιδεολογίας στην ΕΛ.ΑΣ. και η με κάθε τρόπο, παύση της συγκοινωνίας με θύλακες ακροδεξιού εξτρεμισμού εντός και εκτός του Σώματος. Το πρώτο θέλει εκπαίδευση, το δεύτερο τιμωρία

http://dimitrischristopoulos.blogspot.gr/

«Υπήρχε εντολή να "φάνε" τον Φύσσα» - «υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής ο Κασιδιάρης»

Τον δρόμο για νέες συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής ανοίγουν νέες καταθέσεις

tanea.gr

Άρχισαν να δίνουν οι ρουφ...

Status
Not open for further replies.