To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Kαλή ιδέα... Απο δω και πέρα, κάθε φορά που ακούμε ή διαβάζουμε για ληστεία-φόνο-βιασμό, να ψάχνουμε και το πολιτικό προφίλ του δράστη. Ο χρυσαυγίτης που σκότωσε, ο κομμουνιστής που λήστεψε κι ο συριζαίος που βίασε... Μάλιστα...

Eμενα παλι τωρα που διαβασα αυτα μου γεννηθηκε μια απορια.
Οταν στο νημα για το μεταναστευτικο βλεπουμε ποστς για αλλοδαπους αδιστακτους κακοποιους
το βρισκεις περισσοτερο θεμιτο?
Εννοω, σχολιαζεις την αναφορα στο πολιτικο προφιλ του δραστη σε ενα νημα για τη ΧΑ.
Σε εχει ενοχλησει αντιστοιχα η αναφορα της ιθαγενειας του δραστη σε ενα νημα για το μεταναστευτικο?
Αν οχι δεν νομιζεις οτι προκειται για κλασσικη περιπτωση 2 μετρων και 2 σταθμων?
Αν παλι εχεις σχολιασει αντιστοιχως και στο απο κει νημα, τοτε λαθος δικο μου.

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Οταν στο νημα για το μεταναστευτικο βλεπουμε ποστς για αλλοδαπους αδιστακτους κακοποιους
Εννοω, σχολιαζεις την αναφορα στο πολιτικο προφιλ του δραστη σε ενα νημα για τη ΧΑ.
Σε εχει ενοχλησει αντιστοιχα η αναφορα της ιθαγενειας του δραστη σε ενα νημα για το μεταναστευτικο?
Αν οχι δεν νομιζεις οτι προκειται για κλασσικη περιπτωση 2 μετρων και 2 σταθμων?

Κοίτα όταν κάποιος είναι χαfriendly δεν κρύβεται εύκολα..

Eίχε πολιτικό χαρακτήρα ο φόνος της 23χρονης και δεν το κατάλαβα? Μήπως άν ήταν γαύρος ή αεκτζής, κυνηγός ή οικολόγος, πρέπει να επισημανθεί και να γίνουν τα ανάλογα σχόλια? Πιστεύω αν ο φόνος είχε πολιτικά χαρακτηριστικά δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση τώρα. Αλλωστε, προκύπτει απο κάπου ότι ήταν πασόκος χρυσαυγίτης ή συριζαίος?
Ναι με έχει ενοχλήσει η αναφορά της ιθαγένειας του δράστη στο νήμα για το μεταναστευτικό. Δεν έχω διαμαρτυρηθεί όμως, γιατί όσες φορές έχει γίνει αυτό μου φαίνεται περισσότερο σαν αντεπιχείρημα/αντιπαράδειγμα στα σεντόνια φιλιππικούς που ανεβάζουν 2-3 στο πόσο σκληρά και άδικα φέρονται οι ντόπιοι και το σύστημα στους κυνηγημένους και τους κατατρεγμένους, αποσιωπόντας τα εγκλήματα της άλλης πλευράς. Και πάλι, αυτά τα αντιπαραδείγματα δεν είναι μια τακτική την οποία χρησιμοποιεί κανείς συχνά. Είναι δύσκολο νομίζεις να αναρτά κάποιοςε σε ημερήσια βάση το καθημερινό δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών? Κι όμως δεν γίνεται. Αντ'αυτού, σε αντίθεση... ρίξε μια ματιά και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Να σου κάνω κι εγώ τώρα την ίδια ερώτηση - απο την ανάποδη?
Αν σε ενοχλεί η αναφορά της ιθαγένειας στο μεταναστευτικό, σε ενοχλεί η αναφορά του πολιτικού προφίλ σε ένα έγκλημα που δεν έχει πολιτικά στοιχεία ?
Αν παλι εχεις σχολιασει αντιστοιχως και στο απο κει νημα, τοτε λαθος δικο μου

Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Κοίτα όταν κάποιος είναι χαfriendly δεν κρύβεται εύκολα..

Πονάει η μέση μου ρε φίλε, και δεν έχω τις πλάτες που έχεις...
Τα έχουμε ξαναπεί, όπως -πολύ σωστά - λέει κι ο γραφικός εκείνος δημοσιογραφίσκος, ο τρόπος είναι που κάνει τον φασίστα...

Συμπερασματάκιας κι εσύ? Εβγαλες πόρισμα...

edit βγαίνουμε offtopic...

Eίχε πολιτικό χαρακτήρα ο φόνος της 23χρονης και δεν το κατάλαβα? Μήπως άν ήταν γαύρος ή αεκτζής, κυνηγός ή οικολόγος, πρέπει να επισημανθεί και να γίνουν τα ανάλογα σχόλια? Πιστεύω αν ο φόνος είχε πολιτικά χαρακτηριστικά δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση τώρα. Αλλωστε, προκύπτει απο κάπου ότι ήταν πασόκος χρυσαυγίτης ή συριζαίος?
Ναι με έχει ενοχλήσει η αναφορά της ιθαγένειας του δράστη στο νήμα για το μεταναστευτικό. Δεν έχω διαμαρτυρηθεί όμως, γιατί όσες φορές έχει γίνει αυτό μου φαίνεται περισσότερο σαν αντεπιχείρημα/αντιπαράδειγμα στα σεντόνια φιλιππικούς που ανεβάζουν 2-3 στο πόσο σκληρά και άδικα φέρονται οι ντόπιοι και το σύστημα στους κυνηγημένους και τους κατατρεγμένους, αποσιωπόντας τα εγκλήματα της άλλης πλευράς. Και πάλι, αυτά τα αντιπαραδείγματα δεν είναι μια τακτική την οποία χρησιμοποιεί κανείς συχνά. Είναι δύσκολο νομίζεις να αναρτά κάποιοςε σε ημερήσια βάση το καθημερινό δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών? Κι όμως δεν γίνεται. Αντ'αυτού, σε αντίθεση... ρίξε μια ματιά και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Να σου κάνω κι εγώ τώρα την ίδια ερώτηση - απο την ανάποδη?
Αν σε ενοχλεί η αναφορά της ιθαγένειας στο μεταναστευτικό, σε ενοχλεί η αναφορά του πολιτικού προφίλ σε ένα έγκλημα που δεν έχει πολιτικά στοιχεία ?
Αν παλι εχεις σχολιασει αντιστοιχως και στο απο κει νημα, τοτε λαθος δικο μου

Παμε λοιπον με τη σειρα...Απαντω κατα σειρα στα υπογραμμισμενα
1)Απο οτι ειπαν αρκετοι συμφορουμιτες προκυπτει απο διαφορες πηγες. Εγω ομολογω πως ειμαι τεμπελης
και δεν θα μπω στον κοπο να το ψαξω γιατι δεν με πολυνοιαζει ο τυπος. Αφου εσυ ενδιαφερεσαι γιατι δεν βρισκεις πηγες αντιθετες απο αυτες που αναφερθηκαν , για να τους τις τριψεις στη μουρη?
2)Δεν εχω λογο να μην δεχτω αυτο που λες οτι σε εχει ενοχλησει το αντιστοιχο στο μεταναστευτικο, ομως στην ιδια προταση σου σπευδεις να το δικαιολογησεις εν μερει, ενω εδω εσπευσες να στηλιτευσεις το αντιστοιχο.
Εξ ου και η αναφορα μου σε 2 μετρα και σταθμα.
3)Ειναι εξισου δυσκολο με το να αναρτα καποιος σε ημερησια βαση το καθημερινό δελτίο εγκληματικότητας
ημεδαπων. Ουτε αυτο γινεται.
4)Φυσικα και να μου κανεις την ερωτηση. Η απαντηση ειναι οτι οσο εχω γκρινιαξει στο απο κει νημα σε
οσους ανεβασαν ειδησεις για εγκληματα αλλοδαπων, αλλο τοσο γκρινιαξα και στο εδω νημα σε οσους
ανεβασαν ειδησεις για εγκληματικοτητα της ΧΑ. Οποτε οντως, μαλλον λαθος δικο σου...

Δεν σε καταλαβαίνω...Έκανες μια ερώτηση για πολιτική καταγωγή του απίθανου υπερκαφρου και σου απάντησα...Που κολλάνε οι κάφροι από τις άλλες παρατάξεις (οι οποίοι στην πλειοψηφία τους εκκολάπτονται πάνω στις ρίζες του κομματικού μηχανισμού των κομμάτων...βλέπε ΔΑΠ-ΠΑΣΠ) ...

Απλά δεν είδα κάπου να αναφέρεται οτι είναι οργανωμένος στη ΧΑ.
Ο τίτλος του άρθρου αναφέρει ότι ΧΑυγίτης έκανε το τάδε έγκλημα, σαν να μην μας ενδιαφέρει το ότι η κοπέλα έχασε τη ζωή της αλλά το σε ποια πολιτική ομάδα ανήκει ο δράστης!
Τέτοια μικροπολιτική τη σιχαίνομαι.
Το ότι μία κοπέλα σκοτώθηκε πάει σε δεύτερη μοίρα. Σε πρώτη, οτι οι ΧΑυγήτες είναι καθάρματα.
Μήπως να έγραφαν οτι η κοπέλα ήταν Ολυμπιακός/ΑΕΚ/Παναθηναϊκός;
Η τι ομάδα είναι ο δράστης;

"Ολυμπιακός Χρυσαυγίτης σκοτώνει 20άχρονη ΑΕΚτζού Συριζαία!"

Καλό θα είναι λοιπόν να μην ταυτίζουμε τους υπερκαφρους-ναζιστες της Χρυσής Αυγής,με τα κομματοσκυλα που ξεφράζει ο μηχανισμός της αναξιοκρατίας που στήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από τους διαχρονικούς ''σωτήρες''...
Όπως επίσης,ας μην βάζουμε στο ίδιο καζάνι αυτούς που αναπολούν και εφαρμόζουν τις ναζιστικές τακτικές,με εκείνους που σιχαίνονται τον ναζισμό, κάνοντας ότι περνάει από το χέρι τους για να μην ξαναζήσουμε τις θηριωδίες του παρελθόντος...

Οι δεύτεροι ποιοι είναι; Τα διάφορα κομματόσκυλα που κυκλοφορούσαν με τσεκούρια;

Και εγώ βάζω στο ίδιο καζάνι οποιοδήποτε κόμμα υπηρετεί το σύστημα. Γιατί και οι ΧΑυγήτες παιδιά του συστήματος είναι και το υπηρετούν μια χαρά.
Γιατί δηλαδή να μη βάζω στο ίδιο καζάνι τους ΧΑυγήτες με τον Βορίδη, ή τον κάθε Βορίδη; Επειδή δεν φοράει σβάστικα;

Βρε συ Tzimisce δεν είμαι του παραδοσιακού heavy metal και το ξέρεις...Θεωρώ τα ντιρινταχτα των Stratovarious (πχ) ικανά να ξεσηκώσουν τον οποιονδήποτε φανατικό θαμώνα της παραλιακής...Κι εγώ αυτό το σιχαίνομαι...
Αν έχεις την ίδια γνώμη θα σε παρακαλέσω να μου το πεις...

Στο δια ταύτα τώρα....Δεν είπε κανείς ότι τον νοιάζει κυρίως η πολιτική καταγωγή του δράστη περισσότερο από την ίδια του την πράξη...Αν είδες να γράφω κάτι τέτοιο θα ήθελα να μου υπογραμμίσεις το σημείο...
Εγώ στέκομαι στο σημείο της άτυπης ασυλίας που παρέχεται στον δράστη από την δικαιοσύνη, αφού εκ των πραγμάτων δεν τον καλούν να λογοδοτήσει για τις πρότερες εγκληματικές του πράξεις (βλ.επίθεση στο περίπτερο του Κουκουε,δέρνω όποιον δεν γουστάρω κλπ)

Τώρα για τον Βοριδη τι θέλεις να σου πω...Ότι είναι τόσο δημοκρατικός όσο το κόμμα στο οποίο κατέληξε;;Βοριδηδες υπάρχουν άπειροι σε Πασοκ και ΝΔ...Μπορώ να σου πω επίσης ότι η δομή της τρικομματικης κυβέρνησης και του ακροδεξιού βραχίονα της,δεν περιλαμβάνει αθώους και ανυποψίαστους Δον Κιχωτες που αγωνιούν για το μέλλον του κοσμάκη,αλλά από καλά πληρωμένους μισθοφόρους που έχουν βάλει σαν στόχο να τον ξεκάνουν...

Υ.Γ...Το νέο The Μonolithic Deathcult σπέρνει....:guitarist:

Βρε συ Tzimisce δεν είμαι του παραδοσιακού heavy metal και το ξέρεις...Θεωρώ τα ντιρινταχτα των Stratovarious (πχ) ικανά να ξεσηκώσουν τον οποιονδήποτε φανατικό θαμώνα της παραλιακής...Κι εγώ αυτό το σιχαίνομαι...
Αν έχεις την ίδια γνώμη θα σε παρακαλέσω να μου το πεις...

Τώρα τι σου φταίω και με ανατριχιάζεις; :flipout:
Εγώ σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο τις διασκευές από metal κομμάτια σε χορευτικά για να χορεύουν πάνω στις μπάρες το unforgiven...

Στο δια ταύτα τώρα....Δεν είπε κανείς ότι τον νοιάζει κυρίως η πολιτική καταγωγή του δράστη περισσότερο από την ίδια του την πράξη...Αν είδες να γράφω κάτι τέτοιο θα ήθελα να μου υπογραμμίσεις το σημείο...
Εγώ στέκομαι στο σημείο της άτυπης ασυλίας που παρέχεται στον δράστη από την δικαιοσύνη, αφού εκ των πραγμάτων δεν τον καλούν να λογοδοτήσει για τις πρότερες εγκληματικές του πράξεις (βλ.επίθεση στο περίπτερο του Κουκουε,δέρνω όποιον δεν γουστάρω κλπ)

Δεν έγραψα οτι το είπες εσύ. Το άρθρο έκρινα και το έχω γράψει παραπάνω.
Οι αρθρογράφοι χρησιμοποιούν ανθρώπινες ζωές για να τονίσουν κάτι που ΙΜΗΟ είναι άσχετο.
Πάνω από όλα είναι δολοφόνος.
Δεν με νοιάζει τι κόμμα/ομάδα είναι, αν του αρέσει το παστίτσιο ή τα ραδίκια.
Δεν είναι όλοι οι ΧΑυγήτες δολοφόνοι (κατά βάση είναι κότες) ούτε όλοι οι δολοφόνοι ΧΑυγήτες.

Για το αν λογοδότησε για τις πρότερες πράξεις του δεν το γνωρίζω.
Προφανώς, για να υπάρχει η φωτογραφία του στα χέρια της αστυνομίας, συνελήφθη.
Για το αν τον άφησαν ελεύθερο, αν έγινε δίκη, αν καταδικάστηκε ή όχι, δεν το ξέρω.
Το τι ποινή έχει το να επιτεθείς σε ένα εκλογικό περίπτερο βρίζοντας και αν είναι έξω με αναστολή, επίσης δεν το γνωρίζω.
Οπότε δεν μπορώ και να καταδικάσω έτσι εύκολα.

Τώρα για τον Βοριδη τι θέλεις να σου πω...Ότι είναι τόσο δημοκρατικός όσο το κόμμα στο οποίο κατέληξε;;Βοριδηδες υπάρχουν άπειροι σε Πασοκ και ΝΔ...Μπορώ να σου πω επίσης ότι η δομή της τρικομματικης κυβέρνησης και του ακροδεξιού βραχίονα της,δεν περιλαμβάνει αθώους και ανυποψίαστους Δον Κιχωτες που αγωνιούν για το μέλλον του κοσμάκη,αλλά από καλά πληρωμένους μισθοφόρους που έχουν βάλει σαν στόχο να τον ξεκάνουν...

Μα αυτό δεν λέω και εγώ;
Οι δολοφόνοι δεν είναι μόνο στους κόλπους της ΧΑ.

Υ.Γ...Το νέο The Μonolithic Deathcult σπέρνει....:guitarist:

Δυστυχώς από τότε που έκανα πιτσιρίκια μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω αυτή τη σκηνή.
Και δεν είναι μουσική να την ακούς ψιθυριστά.

Εκτός από τους Nordor και αυτό επειδή ο drumer τους είναι φιλαράκι.

BJwuuAICEAE5C_K.jpg:large

296556_293510400660213_1717153876_n.jpg

Αυτή ήταν η Κοκκινιά που άφησαν πίσω τους οι Γερμανοί κι η χούντα του Μεταξά...Σήμερα στον ίδιο τόπο της προσφυγιάς και της απόλυτης φτώχιας,αλωνίζει και πάλι η ΧΑ...

7EBDA902FDB7F3BE2D95B2AE9BA4F543.jpg

Θύματα της ναζιστικής θηριωδίας έπεσαν 3.700 Έλληνες

Τη μνήμη των 3.700 Ελλήνων που υπήρξαν εκεί θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, θα τιμήσει ο Ελληνισμός την Κυριακή 12 Μαΐου, στις πρώην εγκαταστάσεις του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Μαουτχάουζεν της Άνω Αυστρίας, με τρισάγιο, κάλεσμα νεκρών, ομιλίες, καταθέσεις στεφάνων αλλά και παρουσίαση του μνημειώδους έργου του Μίκη Θεοδωράκη «Μαουτχάουζεν».

http://www.inews.gr/97/o-ellinismos-tima-ti-mnimi-ton-nekron-sto-maoutchaouzen.htm

bc14f56463743575ae5c9addfa3ab836f9560aaf.470.310.9b385598fdd2acd59ec4774d84e994c26066cea3.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.