Βρε συ Tzimisce δεν είμαι του παραδοσιακού heavy metal και το ξέρεις...Θεωρώ τα ντιρινταχτα των Stratovarious (πχ) ικανά να ξεσηκώσουν τον οποιονδήποτε φανατικό θαμώνα της παραλιακής...Κι εγώ αυτό το σιχαίνομαι...
Αν έχεις την ίδια γνώμη θα σε παρακαλέσω να μου το πεις...
Τώρα τι σου φταίω και με ανατριχιάζεις;

Εγώ σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο τις διασκευές από metal κομμάτια σε χορευτικά για να χορεύουν πάνω στις μπάρες το unforgiven...
Στο δια ταύτα τώρα....Δεν είπε κανείς ότι τον νοιάζει κυρίως η πολιτική καταγωγή του δράστη περισσότερο από την ίδια του την πράξη...Αν είδες να γράφω κάτι τέτοιο θα ήθελα να μου υπογραμμίσεις το σημείο...
Εγώ στέκομαι στο σημείο της άτυπης ασυλίας που παρέχεται στον δράστη από την δικαιοσύνη, αφού εκ των πραγμάτων δεν τον καλούν να λογοδοτήσει για τις πρότερες εγκληματικές του πράξεις (βλ.επίθεση στο περίπτερο του Κουκουε,δέρνω όποιον δεν γουστάρω κλπ)
Δεν έγραψα οτι το είπες εσύ. Το άρθρο έκρινα και το έχω γράψει παραπάνω.
Οι αρθρογράφοι χρησιμοποιούν ανθρώπινες ζωές για να τονίσουν κάτι που ΙΜΗΟ είναι άσχετο.
Πάνω από όλα είναι δολοφόνος.
Δεν με νοιάζει τι κόμμα/ομάδα είναι, αν του αρέσει το παστίτσιο ή τα ραδίκια.
Δεν είναι όλοι οι ΧΑυγήτες δολοφόνοι (κατά βάση είναι κότες) ούτε όλοι οι δολοφόνοι ΧΑυγήτες.
Για το αν λογοδότησε για τις πρότερες πράξεις του δεν το γνωρίζω.
Προφανώς, για να υπάρχει η φωτογραφία του στα χέρια της αστυνομίας, συνελήφθη.
Για το αν τον άφησαν ελεύθερο, αν έγινε δίκη, αν καταδικάστηκε ή όχι, δεν το ξέρω.
Το τι ποινή έχει το να επιτεθείς σε ένα εκλογικό περίπτερο βρίζοντας και αν είναι έξω με αναστολή, επίσης δεν το γνωρίζω.
Οπότε δεν μπορώ και να καταδικάσω έτσι εύκολα.
Τώρα για τον Βοριδη τι θέλεις να σου πω...Ότι είναι τόσο δημοκρατικός όσο το κόμμα στο οποίο κατέληξε;;Βοριδηδες υπάρχουν άπειροι σε Πασοκ και ΝΔ...Μπορώ να σου πω επίσης ότι η δομή της τρικομματικης κυβέρνησης και του ακροδεξιού βραχίονα της,δεν περιλαμβάνει αθώους και ανυποψίαστους Δον Κιχωτες που αγωνιούν για το μέλλον του κοσμάκη,αλλά από καλά πληρωμένους μισθοφόρους που έχουν βάλει σαν στόχο να τον ξεκάνουν...
Μα αυτό δεν λέω και εγώ;
Οι δολοφόνοι δεν είναι μόνο στους κόλπους της ΧΑ.
Υ.Γ...Το νέο The Μonolithic Deathcult σπέρνει....:guitarist:
Δυστυχώς από τότε που έκανα πιτσιρίκια μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω αυτή τη σκηνή.
Και δεν είναι μουσική να την ακούς ψιθυριστά.
Εκτός από τους Nordor και αυτό επειδή ο drumer τους είναι φιλαράκι.