To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Εε τώρα, τους τσουβαλιάζετε όλους και αυτό είναι φασισμός!
Αφού όσοι έγραψαν μέχρι 2 λέξεις, μια χαρά τα πήγαν με την ορθογραφία. Και μη μου πει κανένας πως αντέγραψαν! Απλά εκφράστηκαν λιτά, δωρικά, σαν τους αρχαίους ημών προγόνους.

Τα πράγματα με τα χρυσαύγουλα σοβαρεύουν επικίνδυνα.Πολύ.

Μπα μην αγχώνεσαι. Δεν σοβαρεύουν τώρα. Έχει πολλά χρόνια. Μην ξεχνάς ότι στην ουσία αυτοί κέρδισαν τον εμφύλιο και αυτοί έστησαν το μετεμφυλιακό κράτος. Μην βλέπεις την μάσκα της μεταπολίτευσης. Αυτή ήταν για να εκτονώσουν μια αντίδραση και να ενσωματώσουν κόσμο. Και το κατάφεραν περίφημα.

Βέβαια το θέμα δεν είναι τι κάνουν αυτοί και που θα οδηγήσουν την κατάσταση,άλλα τι κάνει το "αντίθετο" στρατόπεδο. Φωνάζουμε κάποιοι γραφικοί αριστεροί ότι στην περίπτωση που σφίξουν πολύ τα πράγματα θα χρησιμοποιήσουν το σκυλί τους(δηλαδή τους ακροδεξιούς) καθώς επίσης μπορεί να υπάρξει πόλεμος στην περιοχή(παρατηρήστε πώς εντέχνως καλλιεργείται το μίσος των νοτίων ευρωπαίων προς τους βόρειους και αντίστροφα.) Αυτό μπορεί να οδηγήσει τα συμφέροντα σε ρήξη..

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Τα πράγματα με τα χρυσαύγουλα σοβαρεύουν επικίνδυνα.Πολύ.

Το έγραψα και στο "ΠΟύ πάει η χώρα" Νικόλα.

Η επαρχία τους πάει με χίλια και εμένα με ανακατώνει πλέον.

Γιατί δεν μιλάμε για τον Αγ.Παντελεήμωνα και Σεπόλια.αλλά για περιοχές που δεν "αναστατώνονται" από μετανάστες..

Και η συντηρητικοποίηση του λαού αυξάνει επικίνδυνα.

και εμένα με ανησυχεί..

Ακριβώς Δημήτρη.Η Αθήνα θα τους ψηφίσει για να την καθαρίσουν απο τους μετανάστες και η επαρχία για να πλακώσουν στα σκαμπίλια τους βουλευτές.Δε χτυπάνε καμπανάκια πλέον αλλά σειρήνες.

13% έχουν στην Αθήνα βάσει του Πανεπιστημίου Αθηνών......

Φυσικά και σοβαρεύουν πολύ τα πράγματα και εδώ είναι που πρέπει(έπρεπε δλδ) να σταματήσουμε τα γελάκια και τα αστεία....οταν τους βλέπουμε να παρελαύνουν και να μιλούν ή να γράφουν...

BKqTkDkCAAAawAa.jpg:large

Από τη σημερινή πορεία στη Πάτρα...

Δεν ξέρω τελικά αν το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιούργησε η κρίση είναι οι θάνατοι συμπολιτών μας και η εξαθλίωση του συνόλου, ή η αποδοχή αυτής της συμμορίας σαν μέρος της κοινωνίας μας.

Οι ακροδεξιές συμμορίες πάντα υπήρχαν,όπως και το παρακράτος της δεξιάς.
Επίσης πάντα υπήρχαν οι οπαδοί της ακροδεξιάς εντός κι εκτός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,πάντα υπήρχαν οι πολλοί φασίστες οργανωμένοι ή όχι σε σκόρπιες οργανώσεις καθώς κι ο έκδηλος ρατσισμός στην ελληνική κοινωνία.

Τώρα λόγω συνθηκών,όλα αυτά έρχονται έντονα στο φώς της ημέρας.Επι της ουσίας τα φέρνει το ίδιο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα στο φώς,για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί του.Κάτω απο άλλες συνθήκες τους κρατάει κρυμένους μέσα στα κόμματα εξουσίας ή κάτω απο το...χαλί...

Απλά οι νεώτεροι δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης...

Last edited:
Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Απλά οι νεώτεροι δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης...

Αν εννοείς εμένα, το επόμενο κέρασμα δικό μου... :P

Σαν Κυψελιώτης ξέρω τη ΧΑ από την εφηβεία μου. Από τότε δημιουργούσαν προβλήματα.
Και δεν μιλάμε για κυνήγι αλλοδαπών, αλλά για γενικές φασαρίες.
Έβγαιναν 10 μαζί να το παίξουν τσαμπουκάδες σε πιτσιρίκια που έπαιζαν μπάλα στο δρόμο, σε άσχετα άτομα στα Goodys στη Φωκίωνος Νέγρη, κλπ κλπ...
Έκαναν πορείες μόνοι τους και έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.
Εμένα π.χ. μου είχαν στραβώσει τη πόρτα του αυτοκινήτου με λοστό και είχαν σπάσει το τζάμι χωρίς να κλέψουν τίποτα, απλά για να προκαλέσουν ζημιά.

Το ότι ασχολούνται αυτή την εποχή με τους μετανάστες είναι απλά μία δικαιολογία.

Και εγώ θα έλεγα ότι οι σημερινοί 30αριδες και 40αριδες ξέρουν ακριβώς τι εστί ΧΑ
Φυσικά και ήταν στα πάνω της τη δεκαετία του 90 … σε πάρκα και σχολεία …
Ισα ισα οι μεγαλύτεροι – νομίζω – δεν έδιναν αρκετή βάση
Γιατί δεν έβλεπαν αυτά που έβλεπαν όσοι ήταν γυμνάσιο – λύκειο
Ενώ από κακους-δεξιούς ήταν ‛χορτάτοι’ - τα πιτσιρίκια της ΧΑ τους φαίνονταν αστεία σε σχέση με άλλους δεξιούς ακροδεξιούς ναζιστές κ.ο.κ.
Ήταν εκκολαπτόμενο το ‛κίνημα’ χρόνια … δεν έγιναν αυτό που είναι σε μια μέρα – ούτε με μια δυο εκλογικές αναμετρήσεις.

Τα έχετε μπερδέψει...

Δεν έχει σημασία η ταμπέλα,το όνομα του φασιστικού κόμματος.

Μίλησα γενικά και διαχρονικά για τα ακροδεξιά,φασιστικά,νεοναζιστικά στοιχεία-κόμματα κι αποκόμματα...

Για παράδειγμα...
Αμέσως μετά την χούντα,έπεφτε πολύ ξύλο,μαχαιρώματα...Θυμάμαι στις δημοτικές με τον Σκυλίτση στον Πειραιά,εκατοντάδες ακροδεξιοί-ΕΣΑτζήδες και παρακρατικοί αλώνιζαν με κλόμπς,μαχαίρια-σκυλιά κάνοντας επιθέσεις σε κόσμο,σε εκλογικά κέντρα...Ομηρικές μάχες είχαν γίνει με άπειρους τραυματίες-αρκετοί βαριά...
Επίσης τους καιρούς εκείνους έβαζαν βόμβες πολλοί ακροδεξιοί(κι ο Μιχαλολιάκος) και παρακρατικοί,επίσης με δεκάδες τραυματίες.Ακόμα τότε ακόμη και στην ΝΔ,δρούσαν ανοιχτά χιλιάδες ακροδεξιοί που είχαν δημιουργήσει διάφορες τραμπούκικες οργανώσεις.Ολοι αυτοί δεν ήταν διαφορετικοί απο τον Βορίδη με το τσεκούρι,η κομματική τους στέγη μόνο ήταν διαφορετική ...

Μίλησα γενικά και διαχρονικά για τα ακροδεξιά,φασιστικά,νεοναζιστικά στοιχεία-κόμματα κι αποκόμματα...

Συμφωνώ απόλυτα.

Και δε μ αρέσει κάποιοι να πέφτουν από τα σύννεφα όταν ακούν όλες αυτές τις ιστορίες.

Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι είχε υποτιμηθεί η ΧΑ το ’90.

Γιατι το λες αυτο Καπταιν;

Για δρακουλας ειναι πιπινι...

Άστον...
Αυτός έχασε το κέρασμα. :p

Τα έχετε μπερδέψει...

Ή ΧΑ - Αίμα τιμή μικρό πουλί ήταν τότε μία οργανωμένη συμμορία.
Που όπως πολύ σωστά λέει ο Τάσος, είχε υποτιμηθεί από τον περισσότερο κόσμο.
Βέβαια, όταν πλακωνόμασταν στο ξύλο για να μένει η Φωκίωνος καθαρή (από αυτούς) και τελικά τους στείλαμε στα πάνω Goodys στη πλατεία Κυψέλης, ούτε εμείς πιστεύαμε ότι μία μέρα θα γίνει κόμμα.
Α... Και η πλατεία Κυψέλης τότε δεν είχε καμία σχέση με τώρα.
Παλιά ήταν τα όρη τα άγρια βουνά...
Για να πας πιο πάνω ήθελες ορειβατικά και σχοινιά... :p

Σαν τους Ιαχωβάδες γύριζαν γύρω γύρω και μοίραζαν το Στόχο.
Βγαίναμε από το Webley με τις στέκες, σκάγαμε μύτη και από τη Κουίντα και τους χορεύαμε ζεϊμπέκικο...
Από τη Φωκίωνος μόνο το πιθίκι του Παεζάνο δεν τους τις είχε βρέξει (και για αυτό δεν ορκίζομαι).

Μπα οι δικές μου ιστορίες δεν είναι τόσο επιτυχημένες … πολλοί ‛αντίπαλοι’ της ΧΑ τραυματιστήκαν άσχημα … και φυσικά ποτέ δεν έγινε τίποτε … υπενθυμίζω ότι μόνο τον «Περίανδρο» πιασαν από μια ολόκληρη δεκαετία… αυτός με τον τρόπο του άφησε πίσω μια ολόκληρη γενιά στην αγκαλιά της ΧΑ.
Γιατί δε ξέρω τι είδους νεολαία έχουν τα υπόλοιπα κόμματα σήμερα, αλλά η ΧΑ έχει νεολαία – και το εννοώ παιδιά στο γυμνάσιο και στο λύκειο όχι δηλαδή από πανεπιστήμια και πάνω. Είχε από το 90 και έχει και σήμερα.

Άστον...
Αυτός έχασε το κέρασμα. :p

Ή ΧΑ - Αίμα τιμή μικρό πουλί ήταν τότε μία οργανωμένη συμμορία.
Που όπως πολύ σωστά λέει ο Τάσος, είχε υποτιμηθεί από τον περισσότερο κόσμο.
Βέβαια, όταν πλακωνόμασταν στο ξύλο για να μένει η Φωκίωνος καθαρή (από αυτούς) και τελικά τους στείλαμε στα πάνω Goodys στη πλατεία Κυψέλης, ούτε εμείς πιστεύαμε ότι μία μέρα θα γίνει κόμμα.
Α... Και η πλατεία Κυψέλης τότε δεν είχε καμία σχέση με τώρα.
Παλιά ήταν τα όρη τα άγρια βουνά...
Για να πας πιο πάνω ήθελες ορειβατικά και σχοινιά... :p

Σαν τους Ιαχωβάδες γύριζαν γύρω γύρω και μοίραζαν το Στόχο.
Βγαίναμε από το Webley με τις στέκες, σκάγαμε μύτη και από τη Κουίντα και τους χορεύαμε ζεϊμπέκικο...
Από τη Φωκίωνος μόνο το πιθίκι του Παεζάνο δεν τους τις είχε βρέξει (και για αυτό δεν ορκίζομαι).

κουίντα ? παεζάνο (πουτανέσκα και ξερό ψωμί :grinning-smiley-043) ?

τι φλας μπακ ήταν αυτό ?

Last edited:
Ξεχνιούνται βρε αυτά; :p

Λοιπόν...
Ένα κείμενο που θα σας ανοίξει τα μάτια!

14281.jpg

Δεν ξέρω για εσάς, τα δικά μου πάντως γούρλωσαν. :flipout:

Status
Not open for further replies.