To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Δεν διαφωνώ στο quote που κάνω.... Οντως έτσι είναι... αλλά έχω μια απορία... Γιατί οταν τα θύματα είναι ανάποδα (σε ραντομ περιπτώσεις) ποστάρεις με πηχιαίους τίτλους και βομβαρδίζεις με απανωτά ποστς για τα "ανθρωπόμορφα δίποδα ρατσιστικά κτήνη που χτύπησαν τον μετανάστη" ?

Ο καθένας έχει τις "ευαισθησίες" του......και τις ιδεολογίες του....

Ο καθένας έχει τις "ευαισθησίες" του......και τις ιδεολογίες του....

Ετσι λοιπόν, "δίνεις την εντύπωση" οτι περισσότερο σε πειράζει οταν έλληνας βιαιοπραγήσει σε λαθρομετανάστη, παρα αν γίνει το ανάποδο. Σαν ευαισθησία, να το καταλάβω... μπορεί να μη συμπαθείς τους έλληνες. Σαν ιδεολογία όμως? Που κολλάει η ιδεολογία σ'αυτό?...

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Κάπου καταλαβαίνω το γιατί εξαγριώθηκε η κοινωνία..

To έκανα ξεκάθαρο οτι η κοινωνία δεν είχε να κάνει....και εν μέρει φυσικά και "δικαιολογείται". Τα Χ.Α. μαζί με τους μπάτσους έστησαν πογκρόμ....εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

To έκανα ξεκάθαρο οτι η κοινωνία δεν είχε να κάνει....και εν μέρει φυσικά και δικαιολογείται. Τα Χ.Α. μαζί με τους μπάτσους έστησαν πογκρόμ....

Απ την άλλη ,ο 30χρονος κλώτσησε το σκυλί των Αφγανών και έτσι άναψαν τα αίματα.

Ενας άνθρωπος που κλωτσάει ζώο (ακόμα και άνθρωπο!!), δεν είναι και το καλύτερο παιδί στην πιάτσα...

Ετσι λοιπόν, "δίνεις την εντύπωση" οτι περισσότερο σε πειράζει οταν έλληνας βιαιοπραγήσει σε λαθρομετανάστη, παρα αν γίνει το ανάποδο. Σαν ευαισθησία, να το καταλάβω... μπορεί να μη συμπαθείς τους έλληνες. Σαν ιδεολογία όμως? Που κολλάει η ιδεολογία σ'αυτό?...

Η ιδεολογία έχει να κάνει με την ηθική πλευρά των ζητημάτων....

Αν δίνω αυτή την εντύπωση μπορείτε να με ρωτήσετε ώστε να ξεκαθαριστεί. Ήδη το έκανα στον Ιωάννου.

Επίσης επειδή ιδεολογικά διαφέρουμε προσπαθείς να δημιουργήσεις "εντυπώσεις" μέσω των γραπτών μου και μιλάς για Έλληνες, κλπ κλπ....

Στο post μου πριν λίγο λοιπόν μιλάω για ανθρώπους και μόνο για ανθρώπους. Δεν με ενδιαφέρουν οι εθνικότητες. Τις μισώ θανάσιμα........όπως και τα "χρώματα".

Κάτι άλλο...?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Απ την άλλη ,ο 30χρονος κλώτσησε το σκυλί των Αφγανών και έτσι άναψαν τα αίματα.

Ενας άνθρωπος που κλωτσάει ζώο (ακόμα και άνθρωπο!!), δεν είναι και το καλύτερο παιδί στην πιάτσα...

Άστο Μήτσο γιατί θα εκτραχυνθεί η κουβέντα και δεν μου αρέσει να μιλάω για νεκρούς....

´´
κάτι επι τις ουσίας με αντιπαράθεση πάνω στο ύπουλο όσο ποτέ πλέον καπιταλισμό που υποστιρίζεις .. έχεις να πείς κάτι ???
...

Δεν υποστηρίζω τον καπιταλισμό. Ούτε τον φασισμό όυτε τον κομμουνισμό... Δεν πιστεύω σε τίποτα... Eίμαι ελεύθερος :)

Μιλάω υπο το πρίσμα των γεγονότων και αξιολογώντας την κατάσταση στην χώρα μου. Ο πόλεμος φταίει για τα κύματα που έρχονται. Ο οικονομικός πόλεμος και η κρίση το ίδιο. Αυτά τα παράγουν οι υπερδυνάμεις και το καπιταλιστικό σύστημα. Ίσως να χάνεται μέσα σε ένα άρθρο όλο αυτό, αλλά ψέμματα δεν λέει.

Ίσως. Πλατιάζει όμως. Κάπου χάνει τη μπάλα και αρχίζει να μπάζει.
Αυτό είπα πιο πάνω. :p

Πάμε παρακάτω....

Καταρχάς δεν κοιτάω ποτέ το αποτέλεσμα, αλλά την πορεία μέχρι εκεί. Οι μετανάστες που είναι στην Πάτρα, είναι γνωστό τοις πάσι ότι προσπαθούν να μπουν σε πλοία μέσω φορτηγών κλπ κλπ, για να πάνε εκεί που θέλουν. Άρα όπως στην Ηγουμενίτσα, έτσι και στην Πάτρα είναι λογικό να καταλήγουν πάρα πολλοί.
Έτσι ερχόμαστε στο αποτέλεσμα που είδαμε σήμερα, με μια κοινωνία που είναι στα όρια της λόγω οικονομικής κρίσης και εξαθλίωσης, να πεθαίνει άλλος ένας άνθρωπος. Αυτή την φορά Έλληνας. Κατα εμέ η εθνικότητα δεν παίζει ρόλο.

Sorry, εγώ βλέπω και το αποτέλεσμα.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι λογικό για κάποιον να κυκλοφορεί με μαχαίρι στη τσέπη.
Άντε να πεις ότι είναι φόβος.
6 μαχαιριές όμως δεν είναι φόβος. Είναι μανία για δολοφονία. Και αυτό τον κάνει ψυχρό δολοφόνο.
Πόσο μάλλον όταν είναι τρεις εναντίον ενός.
Ούτε σε μένα παίζει ρόλο η εθνικότητα.

Τα Χ.Α. βρήκαν έδαφος και έκαναν πογκρόμ. Αν ήταν Έλληνες και σκότωναν μετανάστη δεν θα γινόταν τίποτα και για αυτό είμαι 100% σίγουρος και εμμένω.

Το άρθρο αναφέρεται στα Χ.Α. πρωτίστως και μετά το πλατειάζει χάνοντας ίσως εν μέρει την συνοχή του. Αλλά το θέμα μας είναι ο εκφασισμός της κοινωνίας.

ΙΜΟ.....

Έλα, πες το... Πλατιάζει και κάπου αρχίζει να μπάζει... :rofl:

Υ.Γ Ο καθένας μας έχει διαφορετικές "αντοχές" Μιχάλη. Εσύ μπορεί να μην σκότωνες αλλά αν θα έβλεπες το παιδί σου να πεινάει, θα έκλεβες σίγουρα. Εγώ σίγουρα δλδ.....π.χ.

100%!
Αλλά δεν θα σκότωνα!

... Τα Χ.Α. μαζί με τους μπάτσους έστησαν πογκρόμ....

Eχω την εντύπωση οτι οι αστυνομικοί δέρνονταν και έριχναν δακρυγόνα στους χρυσαυγίτες (κι οσους άλλους ήταν εκει)... Λάθος κάνω ?

Ίσως. Πλατιάζει όμως. Κάπου χάνει τη μπάλα και αρχίζει να μπάζει.
Αυτό είπα πιο πάνω. :p

Sorry, εγώ βλέπω και το αποτέλεσμα.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι λογικό για κάποιον να κυκλοφορεί με μαχαίρι στη τσέπη.
Άντε να πεις ότι είναι φόβος.
6 μαχαιριές όμως δεν είναι φόβος. Είναι μανία για δολοφονία. Και αυτό τον κάνει ψυχρό δολοφόνο.
Πόσο μάλλον όταν είναι τρεις εναντίον ενός.
Ούτε σε μένα παίζει ρόλο η εθνικότητα.

Έλα, πες το... Πλατιάζει και κάπου αρχίζει να μπάζει... :rofl:

100%!
Αλλά δεν θα σκότωνα!

Καλά αν ήμουν μετανάστης και ήμουν στην Πάτρα με τόσα χρυσάυγουλα και μπαλτά θα είχα..... Σε τεταμένες καταστάσεις αποτελέσματα κυβερνητικών χειρισμών, τα πάντα μπορούν να συμβούν και είναι ευνόητο.

Ποτέ μην λες ποτέ......Οι καταστάσεις αλλάζουν τις συμπεριφορές των ανθρώπων.

Eχω την εντύπωση οτι οι αστυνομικοί δέρνονταν και έριχναν δακρυγόνα στους χρυσαυγίτες (κι οσους άλλους ήταν εκει)... Λάθος κάνω ?

Ναι ναι.... ακριβώς....

Το συμπέρασμα ήταν το εξής...

Υπήρχαν αυτοί που φόραγαν στολή και αυτοί που δεν την φορούσαν....Χ.Α....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

...

Απ´ότι διαβάζω ο σκύλος ήταν δικός του...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Απ´ότι διαβάζω ο σκύλος ήταν δικός του...

Εγώ διάβασα για σκύλο των Αφγανών.

Δεν ξέρω,μπορεί να έχεις και δίκιο.

Και πάλι την θεωρώ κατάπτυστη πράξη

- Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν ξανά για να διαμαρτυρηθούν για τους μετανάστες
- Με πούλμαν έφυγαν και οι τελευταίοι αλλοδαποί από την Πειραϊκή-Πατραϊκή
- Σε κλοιό προστασίας τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Φοβούνται επίθεση από αντιεξουσιαστές

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=141512&catid=4

Υ.Γ Για να ξέρουμε ποιοι είναι με ποιους.....LOL....

Εν τω μεταξύ το απόγευμα έψαχναν το πούλμαν... 9 το βράδυ, δεν ειχε έρθει Αθήνα...

Status
Not open for further replies.