ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Supreme Member
- 19 June 2006
- 8,661
Sorry ρε φίλε, αλλά αν κυκλοφορούσες με μπαλτά/μαχαίρι/whatever στη τσέπη θα πήγαινες γυρεύοντας για φασαρία.
Αν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις, μόνο ελαφρότερη δεν θα έκανες τη θέση σου στην περίπτωση που θα σε τσάκωνε ο οποιοσδήποτε.
Και σου ξαναλέω.
6 μαχαιριές.
Όχι μία, έξι!
Σου κάνει αυτό για άμυνα ή φόβο;
Εμένα μου δείχνει μανία. Μίσος!
Τα "του όπλισε το χέρι η κακούργα η κοινωνία" το θεωρώ τουλάχιστον χαζό.
Και εγώ γόνος μεταναστών είμαι και δεν κυκλοφορώ με μαχαίρια στη τσέπη.
Και εγώ αυτό είχα διαβάσει.
Νομίζω ότι ανάγοντας σε κυρίαρχο ζήτημα το φόνο στην Πάτρα,τους λαθρομετανάστες και τα καραγκιοζιλίκια μερικών γραφικών τραμπούκων της ΧΑ,χάνεται το μείζον και το έλαττον...Κοινώς το κάνατε τουρλουμπούκι...Αυτό θα ήθελαν και οι χρυσαυγίτες...Ετσι ξεχνιέται,ότι το θέμα είναι η εγκληματική,πρακτόρικη,φασιστική, συστημική φύση του κόμματος αυτού και των στελεχών της...Καλλιεργείτε το μύθο τους,όπως λέει κι ο Τζιμισκής...
http://pat61.squat.gr/2012/01/χρονικό-άγριας-καταστολής-εναντίον-μ/
Εχει ενδιαφερον να δει κανείς πώς εξαθλιωμένες ψυχές εχουν τσουβαλιαστει στο Λιμανι της Πατρας εδώ και πολύ καιρό..
Οι μετανάστες χωρις δυνατοτητα εξοδου απο την Χώρα ζούν σε συνθήκες εντελώς απάνθρωπες..
Αν τωρα κάποιοι τους θυμηθηκαν μετά απ´αυτό που συνέβηπροχτές πάλι κροκοδειλια δακρυα χυνουν..
http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6017969&publDate=2010-12-29 00:00:00.0
Αυτα συμβαινουν απο παλιοτερα.
Εδω ενα πολυ καλο ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη επισης..
Επισης::Xρονικο επιθεσεων εναντιον μεταναστών...
http://sinialo.espiv.net/?p=5757
Αλλο περιστατικο επισης..
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/120438/ntalika-patise-metanasti-sto-limani-tis-patras
Αυτοι λοιπον που τους θέλουν να ζουν σε πραγματικα αθλιες συνθηκες διαιωνιζουν το προβλημα.
Επίσης παίζει η ιστορία με το βιασμό ζευγαριού (και του άντρα και της γυναίκας) σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από Πακιστανούς.
Έχω ακούσει και διαβάσει για το ίδιο "γεγονός" σε Πάτρα, Γιάννενα, Κόρινθο. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα παρόμοια "περιστατικά"...
Χθες διάβασα σε όλα τα site ότι στην αρτα τέσσερις βιασανε 15χρονη μπροστα στον πατέρα της και τον δειρανε άσχημα μετα τους ληστέψανε αλλοδαποί ήταν αυτοι οι τέσσερις ΌΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΆΚΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΈΧΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΈΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ .....
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΚΎΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ .....ο άλλος δολοφονήθηκε για εναν σκύλο ο άλλος στην Αθήνα για μια κάμερα αλλα ποιος ενδιαφέρεται ; Μόνο η χρυση αυγη ,μολις ενδιαφέρθηκαν οι φασιστες οι υποκριτές των κομμάτων της αριστεράς έμειναν έκπληκτοι ΑΝΤΙ να αναλάβουν τις ευθύνες τους που ειναι ίδιες όπως των πασοκων και νέο δημοκρατών .....συνεχιστε να ειρωνευεσται και να κάνετε ότι δεν τρέχει και τίποτε όταν οι φασιστες πιάσουν διψήφιο ποσοστό με τα καμώματα σας θα ειναι πλέον αργά .....
Χθες διάβασα σε όλα τα site ότι στην αρτα τέσσερις βιασανε 15χρονη μπροστα στον πατέρα της και τον δειρανε άσχημα μετα τους ληστέψανε αλλοδαποί ήταν αυτοι οι τέσσερις ΌΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΆΚΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΈΧΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΈΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ .....
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΚΎΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ .....ο άλλος δολοφονήθηκε για εναν σκύλο ο άλλος στην Αθήνα για μια κάμερα αλλα ποιος ενδιαφέρεται ; Μόνο η χρυση αυγη ,μολις ενδιαφέρθηκαν οι φασιστες οι υποκριτές των κομμάτων της αριστεράς έμειναν έκπληκτοι ΑΝΤΙ να αναλάβουν τις ευθύνες τους που ειναι ίδιες όπως των πασοκων και νέο δημοκρατών .....συνεχιστε να ειρωνευεσται και να κάνετε ότι δεν τρέχει και τίποτε όταν οι φασιστες πιάσουν διψήφιο ποσοστό με τα καμώματα σας θα ειναι πλέον αργά .....
καλά ότι να'ναι...
αυτή η "είδηση" διαψεύστηκε από τον αστυνομικό διευθυντή της άρτας...
Το θέμα είναι το εξής.
Αν με νομο όλοι οι λαθρομετανάστες γίνουν Έλληνες πολίτες δικαιούνται να μεταβούν σε οποια χώρα της ΕΕ επιθυμούν ;
Αν ναι γιατι δεν γίνεται αυτο;
Αν όχι πάλι, με ποια λογική ;
Διαφωνώ με όλα όσα έγραψες αλλά εντοπίζω την κυριότερη αντίθεσή μου στο παραπάνω. Πιστεύω ότι μια τέτοια κριτική οφείλει να είναι πολύ πιο ακριβής από μια τέτοια γενική τοποθέτηση οπότε με πραγματικό ενδιαφέρον περιμένω μια συγκεκριμένη αναφορά.
Και φυσικά να διαχωρίσουμε κάποια πράγματα τα οποία και προφανώς μπορούν να χωρέσουν πολλές ερμηνείες που εξαρχής κάνουν την κουβέντα βιώσιμη, ή όχι. Δηλαδή αν θεωρείς ότι η Οκτωβριανή επανάσταση ήταν προιόν "πρόβλεψης" μιας κομμουνιστικής βίβλου θα πέσεις σε μεγάλο ποσοστό μέσα. Αν όμως τη θεωρείς "έγκλημα", τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. Αντίστοιχα, αν την Κομμούνα του Παρισιού τη δεις ως αποτέλεσμα της κομμουνιστικής επιρροής θα πέσεις ακόμα περισσότερο μέσα αλλά επίσης αν την χαρακτηρίσεις έγκλημα, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε.
Τώρα αν την εξόντωση μερικών χιλιάδων "αντιφρονούντων" τη θεωρείς αποτέλεσμα της κομμουνιστικής θεωρίας, προφανώς πέφτεις έξω.
Άρα αν έχεις να κάνεις κάποιες χειροπιαστές συνδέσεις της μαρξιστικής θεωρίας και κάποιων εγκλημάτων που θεωρείς εσύ ότι έγιναν ακολουθώντας την, θα τις ακούσω με ενδιαφέρον.
Και βέβαια, το θέμα μας είναι οι θεωρητικές, ιδεολογικές, κοινές καταβολές οχι μαρξισμού και φασισμού, αλλά μαρξισμού και ναζισμού. Ο φασισμός είναι υπερσύνολο και των δύο -ίσως έχεις αντίθετη άποψη, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
βρε BIOS ούτε οι Monty Pythons δεν σκέφτηκαν κάτι τόσο σπαρταριστά αστείο. Απ' ότι ξέρω μόνον ο Μπογδάνος υποστηρίζει κάτι τέτοιο και μάλλον γι αυτό τον δείρανε ( κάτι αγανακτισμένοι διδάκτορες φιλοσοφίας ήταν που δεν άντεξαν τόση ανοησία )![]()
βρε BIOS ούτε οι Monty Pythons δεν σκέφτηκαν κάτι τόσο σπαρταριστά αστείο.
Εκτος απ το καραφλο αγορι και το κρυφοφασιστακι ο Τζημερος το υποστηριζει
τι είπε ο Τζήμερος όταν ρωτήθηκε για την είσοδο των ναζί στην Βουλή με τη ντουζίνα; Είπε ότι τόσο καιρό "ανεχόμαστε τους οπαδούς του Στάλιν, τώρα θα ανεχτούμε και αυτούς του Χίτλερ."http://leninreloaded.blogspot.com/2012/05/blog-post_6967.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.