To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Να σου σηκώνεται η τρίχα...Τόσο ανώμαλοι γονείς πιά;Να βάζουν να χαιρετάει ναζιστικά το μωρό;

Μένεις άφωνος...
ο Ναζισμός χρησιμοποιούσε την κατήχηση των παιδιών για να αναθρέψει λοβοτομημένους ενήλικες.
Δεν μου κάνει έκπληξη μου προκαλεί ωστόσο αηδία.

Προτιμώ τα μηνύματα που γράφονται στους τοίχους, παρά την πλύση εγκεφάλου που γίνεται εντός των τειχών.....
Υ.Γ Αλλά τα είπαμε και σε άλλο νήμα..... Άλλες προτεραιότητες....

Ψευτοδίλημμα που θέτεις μόνος σου ειναι αυτό?
Η είπε κανείς το αντίθετο απο αυτό που λες?

Σου πέφτει βαρύ το να καταδικάσεις την αηδιαστική ναζιστική κατήχηση και το να γράφεις αντιφασιστικά μηνύματα στον τοίχο ενος νηπιαγωγείου?

ο Ναζισμός χρησιμοποιούσε την κατήχηση των παιδιών για να αναθρέψει λοβοτομημένους ενήλικες.
Δεν μου κάνει έκπληξη μου προκαλεί ωστόσο αηδία.

Ψευτοδίλημμα που θέτεις μόνος σου ειναι αυτό?
Η είπε κανείς το αντίθετο απο αυτό που λες?

Σου πέφτει βαρύ το να καταδικάσεις την αηδιαστική ναζιστική κατήχηση και το να γράφεις αντιφασιστικά μηνύματα στον τοίχο ενος νηπιαγωγείου?

γιατί να το καταδικάσει κανείς αυτό; ίσα ίσα να το επικροτήσει πρέπει.

Πάντως,είναι να τρομάζει κανείς με την ασάφεια που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ένας πασιφιστής...
Το γεγονός ότι δεν παίρνει θέση σχεδόν ποτέ το θεωρώ επικίνδυνο,γιατί εξισώνοντας το άδικο με το δίκαιο,κινδυνεύει να βρεθεί ο ίδιος κάποια στιγμή στην ζωή του στον λάκκο με τα δηλητηριώδη φίδια,που παρόλο που για όλη του την ζωή τον έβλεπε να ειναι εκεί,δεν έκανε τίποτα για να τον κλείσει...

Εμενα παντως το συνθηματακι μου αρεσε, ασε που λεει και την αληθεια... :P

Έλα μου ντε...Για ποιο λόγο να καταδικάσουμε ένα αντιφασιστικό μήνυμα...Για ποιο λόγο να εξισώσουμε την πάλη κατά του φασισμού με τον ίδιο τον φασισμό;...

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Αυτη την εξισωση ειδατε να την κανεις εδω μεσα η ετσι το φανταζεστε?
Ουτε καν τη συγκριση με την φωτογραφια της παιδισκης που χαιρετα ναζιστικα και ανεβηκε αργοτερα δεν καταλαβαινω... εχουν καμια σχεση?

Επισης αλλο πραγμα το μηνυμα καθ' εαυτο και αλλο το οτι γραφηκε σε τοιχο νηπιαγωγειου και δη κατω απο τοιχογραφια για τους μαθητες του τελευταιου. Το δευτερο ειναι που σχολιαστηκε, ηταν νομιζω προφανες.

γιατί να το καταδικάσει κανείς αυτό; ίσα ίσα να το επικροτήσει πρέπει.
Γιατι το λες αυτο?
Να επικροτησεις το συνθημα? Μαζι σου.
Να επικροτησεις το γεγονος του οτι γραφτηκε εξω απο το νηπιαγωγειο που θα το βλεπουν παιδακια και οτι δεν ξερεις τι θα καταλαβουν?

Αν ηταν ενα συνθημα "Γ****τε ο ΠΑΟ και η λεωφορος" θα ελεγες το ιδιο?
Και στο κατω κατω για να ειμαστε και επι του θεματος τι σε πειραξε στο γεγονος της κατηχησης απο την ΧΑ?
Η κατηχηση η οτι την εκανε η ΧΑ?
Αν ηταν κομμουνιστες θα ηταν ενταξει?
Αν ηταν αναρχικοι θα ηταν ενταξει?

Γιατι πρεπει να μπλεξουμε στις πολιτικες μας ανωμαλιες, και μη, τα παιδια.
Τραβα γραψε οτι θες αλλους, στους τοιχους και στα γραφεια της ΧΑ πχ που εχουν αρχισει και γινονται και πολλα.

Αυτο ηταν η ενσταση μου και οπως ειπες και ο DIPIE δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε, αλλα καλο θα ηταν την μαλακια να την καταδικαζουμε απ'οπου και αν προερχεται αλλιως θα γινουμε σαν τα μουτρα αυτων που κοροιδευουμε.

Έλα μου ντε...Για ποιο λόγο να καταδικάσουμε ένα αντιφασιστικό μήνυμα...Για ποιο λόγο να εξισώσουμε την πάλη κατά του φασισμού με τον ίδιο τον φασισμό;...

Αυτος ποιος το ειπε?
Τα αντιφασιστικα μηνυματα οχι μονο δεν τα καταδικαζουμε αλλα τα επικροτουμε κιολας.

Τι δουλεια εχει τωρα ενα αντιφαστιστικο μηνυμα εξω στον τοιχο ενος νηπιαγωγειου δεν ξερω, γιατι πρεπει να το δει το παιδακι που δεν καταλαβαινει και να ρωτησει μαμα τι λεει εδω?
Να του εξηγησει τι οτι ο Mickey δερνει τους φασιστες και το Α σημαινει αναρχια?
Μηπως να μοιραζουμε και εικονογραφημενα κομικ με τον Mickey να βαραει φασιστες για να εντρυφησουν στην βια απο μικροι ωστε να γινουν μαχιμοι αντιφασιστες οταν μεγαλωσουν?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Αυτη την εξισωση ειδατε να την κανεις εδω μεσα η ετσι το φανταζεστε?
Ουτε καν τη συγκριση με την φωτογραφια της παιδισκης που χαιρετα ναζιστικα και ανεβηκε αργοτερα δεν καταλαβαινω... εχουν καμια σχεση?

Επισης αλλο πραγμα το μηνυμα καθ' εαυτο και αλλο το οτι γραφηκε σε τοιχο νηπιαγωγειου και δη κατω απο τοιχογραφια για τους μαθητες του τελευταιου. Το δευτερο ειναι που σχολιαστηκε, ηταν νομιζω προφανες.

Μόλις την έκανε ο από κάτω σου...

Σύγκριση με χουλιγκανικά συνθήματα, εξίσωση για αριστερά και αναρχία.

@gPaska

δεν έχω καμία διάθεση να απαντήσω πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο... ναι μεν αλλά... το αλλά είναι το θέμα. ναι μεν επικροτούμε τα συνθήματα αλλά μας χαλάει το ότι βρίσκονται στο νηπιαγωγείο; αντιφασιστικό μήνυμα έτσι, δηλαδή τι είναι κακό τα παιδιά να μαθαίνουν ότι ο φασισμός είναι κάτι το σιχαμένο;

δεν δεν... δεν μπορώ πραγματικά... μου θυμίζει το καταδικάζω τον βιασμό αλλά η πουτ@ν@ προκαλούσε....

Καλά το ότι το σύνθημα μπορεί και να γράφτηκε γιατι τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο τα πηγαίνουν γονείς οι οποίοι μπορεί να είναι πασιφιστές ή οτιδήποτα άλλο "κρυφοφασιστικό" και να "καταδικάζουν την βία απο όπου και αν προέρχεται", μάλλον δεν έχει περάσει απο το μυαλό ε???

Οκ....be my guest.... Και πολύ ασχολήθηκα...

Υ.Γ 12% η Χ.Α. και φτιάχνει και "νηπιαγωγεία" δικά της......χαχααχαχ!! Ντροπή τα συνθήματα του αναρχικού χώρου....χααχχααχ!!!

Θα σχολιασω μονο αυτα, ελπιζω να μην θεωρησεις οτι σου "εραψα" το ποστ (αν χρειαστει θα το παραθεσω και ολοκληρο) αλλα εκει ειναι νομιζω το "ζουμι".

Γιατι το λες αυτο?
Γιατι πρεπει να μπλεξουμε στις πολιτικες μας ανωμαλιες, και μη, τα παιδια.
Τραβα γραψε οτι θες αλλους, στους τοιχους και στα γραφεια της ΧΑ πχ που εχουν αρχισει και γινονται και πολλα.

Αν θεωρεις πολιτικη ανωμαλια το οτι καποιος σιχαινεται το μισνθρωπισμο μαλλον κατι λαθος γινεται...

Τι δουλεια εχει τωρα ενα αντιφαστιστικο μηνυμα εξω στον τοιχο ενος νηπιαγωγειου δεν ξερω, γιατι πρεπει να το δει το παιδακι που δεν καταλαβαινει και να ρωτησει μαμα τι λεει εδω?
Να του εξηγησει τι οτι ο Mickey δερνει τους φασιστες και το Α σημαινει αναρχια?

Ενα μηνυμα κατα του μισανθρωπισμου, της ομοφοβιας, του ρατσισμου κλπ. δεν εχει θεση εξω απο ενα σχολειο, συμφωνω, εχει θεση ΜΕΣΑ!
Και φυσικα πρεπει ο καθε γονιος να εξηγησει στο παιδι του οτι το να γινει μισανθρωπος, ομοφοβικος, ρατσιστης του δινει τοση αξια οσο και ενος αφασιακου μαλακιου στην τροφικη αλυσιδα.

Μηπως να μοιραζουμε και εικονογραφημενα κομικ με τον Mickey να βαραει φασιστες για να εντρυφησουν στην βια απο μικροι ωστε να γινουν μαχιμοι αντιφασιστες οταν μεγαλωσουν?

Η ταυτιση του αντιφασιμου με τη βια παλι ειτε οφειλεται στο ιδο λαθος με την "πολιτικη ανωμαλια" ή δεν ξερω...

Μόλις την έκανε ο από κάτω σου...

Σύγκριση με χουλιγκανικά συνθήματα, εξίσωση για αριστερά και αναρχία.
Μην προσπαθεις να εκμαιευσεις πραγματα που δεν ειπωθηκαν.
Πρωτον η ερωτηση εγινε πριν πω εγω οτιδηποτε οποτε απλα αποφευγεις να απαντησειις.
Δευτερον δεν εκανα καμια εξισωση, ειπα οτι αν εγραφε μια βρισια θα το επικροτουσες ναι η οχι?
Το παιδι πρεπει να διαβαζει ποιος δερνει ποιον η ποιος *** ποιον?

Την εξισωση με την αριστερα και τον κομμουνισμο που την ειδες?
Πες οτι δεν θες κουβεντα επειδη βαριεσαι, επειδη σου την σπαω, οτιδηποτε, αλλα το να μου χρεωνεις πραγματα που δεν εγραψα δεν νομιζω οτι βοηθαει καπου.

δεν έχω καμία διάθεση να απαντήσω πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο... ναι μεν αλλά... το αλλά είναι το θέμα. ναι μεν επικροτούμε τα συνθήματα αλλά μας χαλάει το ότι βρίσκονται στο νηπιαγωγείο; αντιφασιστικό μήνυμα έτσι, δηλαδή τι είναι κακό τα παιδιά να μαθαίνουν ότι ο φασισμός είναι κάτι το σιχαμένο;

δεν δεν... δεν μπορώ πραγματικά... μου θυμίζει το καταδικάζω τον βιασμό αλλά η πουτ@ν@ προκαλούσε....
Ο τροπος δηλαδη να μαθουν τα παιδια τα κακα του φασισμου ειναι ενα συνθημα εξω απο το νηπιαγωγειο?
Κατα του φασισμου ειμαστε εκ φυσεως ουτως η αλλως, φασιστας δεν γεννιεσαι γινεσαι.

Υ.Γ 12% η Χ.Α. και φτιάχνει και "νηπιαγωγεία" δικά της......χαχααχαχ!! Ντροπή τα συνθήματα του αναρχικού χώρου....χααχχααχ!!!
Η γνωστη τακτικη σου, βγαζεις εναν εντελως αυθαιρετο συμπερασμα το πετας στο τελος του ποστ και νομιζεις οτι ολοι τσιμπησαν.
Ουτε ενας εδω μεσα δεν εφερε αντιρρηση στο οτι ειναι καταδικαστεο απο ακρη σε ακρη η κατηχηση απο φασιστες σε μικρα παιδια.
Ουτε βεβαια οτι ειναι ντροπη τα συνθηματα του αναρχικου χωρου.
Αρα οτι να'ναι, για μια ακομη φορα.

Αν θεωρεις πολιτικη ανωμαλια το οτι καποιος σιχαινεται το μισνθρωπισμο μαλλον κατι λαθος γινεται...

Εδω η μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα η ηθελημενα παραποιεις τα λεγομενα μου. Υποθετω το πρωτο.
Το εγραψα ξεκαθαρα
"Γιατι πρεπει να μπλεξουμε στις πολιτικες μας ανωμαλιες, και μη, τα παιδια."
Πως απο αυτην την απλη γραμμη προκυπτει οτι θεωρω ανωμαλια των μισανθρωπισμο μου κανεις ενα flow chart της σκεψης σου?

Ενα μηνυμα κατα του μισανθρωπισμου, της ομοφοβιας, του ρατσισμου κλπ. δεν εχει θεση εξω απο ενα σχολειο, συμφωνω, εχει θεση ΜΕΣΑ!
Σαφεστατα και συμφωνουμε απολυτα.
Το μηνυμα ποιο πρεπει να ειναι? Ανοιξτε τα κεφαλια των φασιστων?

Last edited:

Εδω η μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα η ηθελημενα παραποιεις τα λεγομενα μου. Υποθετω το πρωτο.
Το εγραψα ξεκαθαρα
"Γιατι πρεπει να μπλεξουμε στις πολιτικες μας ανωμαλιες, και μη, τα παιδια."
Πως απο αυτην την απλη γραμμη προκυπτει οτι θεωρω ανωμαλια των μισανθρωπισμο μου κανεις ενα flow chart της σκεψης σου?

My bad, I stand corrected, "προσπερασα" το "και μη"

Σαφεστατα και συμφωνουμε απολυτα.
Το μηνυμα ποιο πρεπει να ειναι? Ανοιξτε τα κεφαλια των φασιστων?

When all else fails...

Η γνωστη τακτικη σου, βγαζεις εναν εντελως αυθαιρετο συμπερασμα το πετας στο τελος του ποστ και νομιζεις οτι ολοι τσιμπησαν.
Ουτε ενας εδω μεσα δεν εφερε αντιρρηση στο οτι ειναι καταδικαστεο απο ακρη σε ακρη η κατηχηση απο φασιστες σε μικρα παιδια.
Ουτε βεβαια οτι ειναι ντροπη τα συνθηματα του αναρχικου χωρου.
Αρα οτι να'ναι, για μια ακομη φορα.

Απο ότι βλέπω πάντως έμεινες στο υστερόγραφο...και συνεχίζεις να προκαλείς μιλώντας για "τακτικές"... Για το κυρίως μήνυμα???

When all else fails...

Γνωμη μου ειναι να μην σπερνεται το μισος και να μην προαγεται οποιαδηποτε μορφης βιας πουθενα, και ειδικα σε μικρα παιδια, προς τον οποιοδηποτε.
Αυτα.

Απο ότι βλέπω πάντως έμεινες στο υστερόγραφο...και συνεχίζεις να προκαλείς μιλώντας για "τακτικές"... Για το κυρίως μήνυμα???
Ναι γιατι δεν μ'αρεσει η τακτικη σου οπως ειπες, την χρησιμοποιεις κατα κορον, ευκολα μπορω να βρω αλλα 5-6 παρομοια μηνυματα, χωρις φυσικα να μπορω η να θελω να στο απαγορευσω η να σου υποδειξω τι θα γραφεις.
Και δε σε προκαλω μια διαπιστωση εκανα.

Οσο για το κυριο μηνυμα εχεις δικιο το προσπερασα λογω των πολλαπλων quote.
Καλά το ότι το σύνθημα μπορεί και να γράφτηκε γιατι τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο τα πηγαίνουν γονείς οι οποίοι μπορεί να είναι πασιφιστές ή οτιδήποτα άλλο "κρυφοφασιστικό" και να "καταδικάζουν την βία απο όπου και αν προέρχεται", μάλλον δεν έχει περάσει απο το μυαλό ε???
Ναι φυσικα και ειναι ενα τροπος σκεψης, αλλα εξακολουθω να βλεπω ως κυριο προβλημα το πως θα εκλαβει ενα παδακι 5-6 ετων το γεγονος οτι ο Mickey δερνει τους φασιστες. Σοβαρα δεν ξερω, ισως και να μην δωσει σημασια.

Οκ....be my guest.... Και πολύ ασχολήθηκα...
Να σχολιασω και αυτο?

Last edited:

Γνωμη μου ειναι να μην σπερνεται το μισος και να μην προαγεται οποιαδηποτε μορφης βιας πουθενα, και ειδικα σε μικρα παιδια, προς τον οποιοδηποτε.
Αυτα.

Ναι γιατι δεν μ'αρεσει η τακτικη σου οπως ειπες, την χρησιμοποιεις κατα κορον, ευκολα μπορω να βρω αλλα 5-6 παρομοια μηνυματα, χωρις φυσικα να μπορω η να θελω να στο απαγορευσω η να σου υποδειξω τι θα γραφεις.
Και δε σε προκαλω μια διαπιστωση εκανα.

Οσο για το κυριο μηνυμα εχεις δικιο το προσπερασα λογω των πολλαπλων quote.

Ναι φυσικα και ειναι ενα τροπος σκεψης, αλλα εξακολουθω να βλεπω ως κυριο προβλημα το πως θα εκλαβει ενα παδακι 5-6 ετων το γεγονος οτι ο Mickey δερνει τους φασιστες. Σοβαρα δεν ξερω, ισως και να μην δωσει σημασια.

Να σχολιασω και αυτο?

Προφανώς και δεν μπορείς να μου απαγορέψεις τίποτα....

Το παιδάκι φυσικά και δεν θα μπορέσει να καταλάβει την σημασία που έχει το μήνυμα στον τοίχο... Το θέμα που έθεσα ήταν αν θα το καταλάβει ο "πασιφιστής" ή ότι άλλο, γονιός...ώστε να δώσει το καλό παράδειγμα στο παιδί του. Αυτό φυσικά μπορεί να το κάνει δίνοντας ως παράδειγμα, στο μικρό παιδάκι, τον Μίκυ που τόσο του αρέσει...πχ....

Ξέρεις υπάρχουν πολλά παραμύθια που περνάνε ανθρωπιστικά μηνύματα στο παιδί....

Υ.Γ Υπάρχει και η πιθανότητα να ρωτήσει το παιδάκι τον γονιό του...."Μπαμπά τι γράφει κάτω απο την εικόνα στον τοίχο??"....

Υ.Γ Νο2 Φυσικά ο γονιός θα μιλήσει στο παιδί για τους ανθρώπους που εναντιώνονται στον φασισμό με ιστορίες κατανοητές προς το παιδί... Δεν θα του πει παίρνουμε το όπλο και όποιον πάρει ο Χάρος, ε???

Υ.Γ Νο3 Θέλεις να γράψω και άλλα που μου έρχονται στο μυαλό ή είσαι εντάξει??

Last edited:
Status
Not open for further replies.