To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Νομίζω θα μου επιτρέψει ο Αιμίλιος!Καλοπροαίρετος είμαι κι εγώ!
Ασφαλώς και έχουν τη στήριξη των αστυνομικών και όχι όλων ευτυχώς!
Ασφαλώς και είναι και θρασυδειλοι,ασφαλώς και τους συχαίνομαι!
Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως,άλλο να είναι και το ΚΚΕ μαζί και παρόν και άλλο να είναι απών!
Είναι διαφορετικά όπως και να το κάνουμε,τους φοβουνται,άλλο εμείς,άλλο όλοι εμείς!

Νομίζω θα μου επιτρέψει ο Αιμίλιος!Καλοπροαίρετος είμαι κι εγώ!
Ασφαλώς και έχουν τη στήριξη των αστυνομικών και όχι όλων ευτυχώς!
Ασφαλώς και είναι και θρασυδειλοι,ασφαλώς και τους συχαίνομαι!
Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως,άλλο να είναι και το ΚΚΕ μαζί και παρόν και άλλο να είναι απών!
Είναι διαφορετικά όπως και να το κάνουμε,τους φοβουνται,άλλο εμείς,άλλο όλοι εμείς!

Μακάρι να υπήρχε ένα κινημα που θα συμμετείχαν οι δυνάμεις του Αριστερού και του Αντιφασιστικού τόξου και να έστελναν τα φασισταριά στο διάολο.... Αλλά βλέπεις τα κομματικά κριτήρια, είναι υπεράνω του κοινού αγώνα...ακόμη και εναντίον ενός τόσο σοβαρού εχθρού...

Φευ...

Υ.Γ Μην θυμηθώ τώρα κάτι Χ.Α. με Παμίτες παρεούλα, κλπ..... Θέλω να τα αφήσω πίσω, για τώρα.....

Έφυγε και τυπικά σήμερα από τη ζωή η άτυχη Φαίη Μπάχλα που στις 5 Απριλίου έπεσε θύμα της πρωτοφανούς αγριότητας του 25χρονου άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις.

Ο οργανικός της θάνατος επήλθε σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η 23χρονη νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στην ΜΕΘ της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία είχε διακομιστεί, με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Οι γονείς της, μετά το θάνατό της, δώρισαν τους νεφρούς της και το ήπαρ της.

Τι είχε συμβεί

Στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη συναντήθηκε στη Νέα Μάκρη με τον 25χρονο φίλο της, ο οποίος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, γνωστός στην Ασφάλεια, σύμφωνα με πληροφορίες. Μαζί της ήταν αδελφή της και ένα ακόμη αγόρι. Για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί ο δράστης, άρχισε να την ξυλοκοπεί βάναυσα. Η αδελφή της Φαίης και ο τέταρτος της παρέας δεν αντιδρούν και σήμερα κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο δε δράστης; Αν και για μικρό χρονικό διάστημα εξαφανίστηκε, όχι πολύ καιρό μετά το περιστατικό επέστρεψε, μέχρι σήμερα όμως δεν έχει συλληφθεί.

Παρότι τα στοιχεία του είναι γνωστά από την πρώτη στιγμή, η Ασφάλεια αρνείται να τα δώσει στη δημοσιότητα, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως τον αναζητεί.

http://www.koutipandoras.gr/36083/κατέληξε-η-φαίη-μπάχλα.html

217397_507638039303040_688498012_n.jpg

Αλήθεια πίστεψες ότι οι νεοναζί θα σου δώσουν έστω και μερικές πατάτες χωρίς να πάρουν τα στοιχεία σου, την αξιοπρέπεια σου και χωρίς να σε υποχρεώσουν να ενταχθείς στη συμμορία τους;
Και ξέρεις πόσο δύσκολο είναι μετά, να βγεις από μια συμμορία.

οι εικόνες είναι από ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης:

http://www.youtube.com/watch?v=4vNA4pwsQDM

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=507638039303040&l=661ada1a46

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

οι εικόνες είναι από ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης:

Σιγα μην τα μαθαιναμε απο ελληνικα καναλια...:Banane0:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

«Σε μια ενστικτώδη κίνηση να τηλεφωνήσω, μου έκαναν νοήματα οι συνταξιδιώτες μου να σταματήσω…»

Για την πρόσκαιρη οργή μιας κοινωνίας που σοκάρεται αλλά και ξεχνά με την ίδια ενοχλητική ευκολία έγραψα την περασμένη εβδομάδα στο «Σε πόσα δευτερόλεπτα θα έχουμε ξεχάσει τη Μανωλάδα;».

Μια κυρία ήρθε στα γραφεία μας και μας έφερε ένα γράμμα, στο οποίο περιγράφει ένα συγκλονιστικό περιστατικό που έζησε:

«Κύριε Δημοκίδη,
δεν θα ξεχάσω τη Μανωλάδα.

Κυριακή 14 Απριλίου, 18:25, ξεκίνησα από Χαλκίδα για Αθήνα.

Ώρα 19:40 περίπου το τρένο έκανε στάση στον σταθμό ΣΚΑ. Δίπλα στο β” βαγόνι στέκονταν χειρονομώντας καμιά 30ριά 25ρηδες, μαυροντυμένοι, με ξυρισμένα κεφάλια, μερικοί φορώντας κουκούλες, και χτυπούσαν τα τζάμια του βαγονιού φωνάζοντας συνθήματα. Οπαδοί κάποια ομάδας, είπε ένας νεαρός – εμένα μου φάνηκαν εκκολαπτόμενοι «κασιδιάρηδες».

Μπούκαραν στο τρένο (αλήθεια, γιατί άνοιξε ο οδηγός;), οι πολλοί σκόρπισαν στα πίσω βαγόνια, 8-10 μπήκαν στο δικό μου. Πλησίασαν δύο αλλοδαπούς, στάθηκαν δίπλα και πάνω τους και δύο θρασείς άρχισαν τις ερωτήσεις:

«Από πού είστε;» –»Έχετε χαρτιά;» – «Πού είναι;» – «Δείξε μού τα», λένε στον ένα (ποιον υποκαθιστούσαν εκείνη τη στιγμή;) – «Έχεις λεφτά;» –»Πόσα έχεις;» – «Άνοιξε το πορτοφόλι σου να δω».

Γύρισα πίσω κατατρομαγμένη και εκείνη τη στιγμή ο ένας άστραψε ένα ηχηρότατο χαστούκι στον ένα Πακιστανό και του πήρε 100 ευρώ που είχε μαζί του. Ο ξένος δεν έβγαλε κιχ όλο αυτό το διάστημα, παρέμεινε σκυφτός και ταπεινωμένος.

Σε μια ενστικτώδη κίνηση να τηλεφωνήσω, μου έκαναν νοήματα οι συνταξιδιώτες μου να σταματήσω γιατί «θα μας σπάσουν στο ξύλο». «Δεν τους είδατε;» μου είπαν. Ναι, είδα τη βία και τον φόβο ζωντανό μπροστά μου. Με συντριβή, ομολογώ, ζήτησα συγγνώμη από τους αλλοδαπούς και τους είπα πόσο λυπήθηκα, μόνο αυτό.

Κατεβαίνοντας στον Σταθμό Λαρίσης, ενημέρωσα τον οδηγό του τρένου για το γεγονός και φθάνοντας στο σπίτι μου η τηλεόραση μετέδιδε εικόνες από τη Μανωλάδα.

Όχι, δεν θα ξεχάσω ποτέ, γιατί οι «Μανωλάδες» έχουν τελικά πληθύνει επικίνδυνα.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, Χαρά. Τ.

ΥΓ.: Γιατί σας έγραψα γι” αυτό το περιστατικό, αφού ξέρω ότι δεν ωφελεί; Θέλω απλώς να καταθέσω την οργή αλλά και την ντροπή που ένιωσα, και συνάμα τον φόβο μου, αφού ήταν αδύνατο να τους εμποδίσω, και σκέφτομαι πόσο ευάλωτοι είμαστε στη βαρβαρότητα της βίας. Όχι, δεν ξεχνώ!»

http://rozkarta.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5581.html?spref=tw

Πάντως από τα video που είδα εδώ κι εκεί σε Ζάκυνθο Και Κεφαλλονιά,όταν εμφανίστηκαν οι του ΠΑΜΕ τα ναζιστικά χρυσαύγουλα λάκισαν.Θετικό,θετικότατο και ελπίζω να έγινε και σε άλλες περιοχές και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΑΜΕ που δεν κολώνει!
Μακάρι να κάνουν και κάτι αύριο στο Σύνταγμα,είναι οι μόνοι που δεν μασάνε και μπορούν!
Μπράβο στα παιδιά όπως και νάχει,επιτέλους!

Μετά τη λαμπάδα σουβλάκι, να και μια λαμπάδα Χρυσά Αυγά.

%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7.jpg

Φτιαγμένη από παιδάκια για παιδάκια.
Και ποτέ δεν είπαν ότι είναι μόνο για Έλληνες. Που όλο τους κακολογείτε!

Ηρθα στην πόλη μου (Αρτα) και φίλος μου διηγήθηκε μια ιστορία για κάποιους χρυσαυγιτες που χτύπησαν ένα πλανόδιο αλλοδαπό . Μόλις τον ρώτησα πως και δεν τους πλάκωσε κάποιος μου είπε πως ΟΛΟΙ τους ήταν μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ και για αυτό δεν επενέβη κανείς. Αυτά.

Αν ήταν άλλοι θα ήταν σιδεροδέσμιοι για αυτόφωρο...
Τέτοιες μέρες η αστυνομία είναι άφθονη στα διόδια.Το έκαναν σχεδόν παντού συντονισμένα κι ανενόχλητοι...

Status
Not open for further replies.