To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Απλά να ενημερώσω, επειδή μένω δίπλα πως τα μόνα "μαγαζιά" που σπάστηκαν ήταν τράπεζες και ανταλλακτήρια χρυσού...

βέβαια έχουμε πάει ήδη στη μαρφίν, οπότε δεν έχει νόημα... γρήγορος ήσουν μεγάλε, έχουν περάσει και καλύτεροι...

αν δεν εισαι κουμουνας εισαι ναζι ε? αρε κατακαιμενε για δημοκρατια εχεις ακουσει ποτε? στην ζωη δεν ειναι μονο μαυρος και κοκκινος φασισμος...ξυπναααααααααα καμενεεεεεεεεε εεεεεεεε καμενεεεεεεεε..

Από πρωτοτυπία άλλο τίποτα ο φίλος...

βάλε κανένα άρθρο του Τζήμερου να μας εξηγήσεις γιατί είμαστε λίγο χαζοί...

οχι αλα λογικο δεν θα ηταν μετα το πασοκ και ν.δ και μα αυτα που εκαναν ο κοσμος να παει με την αριστερα? περιεργο μου φαινεται..εχω φυγη πριν 7 χρονια απο Ελλαδα και δεν ξαναηρθα ουτε για μια φορα..δεν παρακουλουθω τα πραματα απο κοντα..οποτε ρωταω να καταλαβω τι γινεται...απο τοτε ποθ εφυγα εχοθν αλαξει πολλα..

Την ορθογραφία σου την άφησες και αυτήν στην Ελλάδα??

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

με όποιον δάσκαλο καθίσεις...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=350701

Γιατί δεν κάνουν και μιά εκδήλωση για το 1941...Υπάρχουν ακόμα επιζώντες Ναζί γνήσιοι να τους φέρουν να κάνουν μιά κοινή εκδήλωση για την ''πατρίδα '' πάντα..

αααααααα ο.κ τα μαγαζακια εναλακτηρια χρυσου ηταν στο κερατσινι...τωρα μαλιστα....εμμμμμμμμμμ ετσι εξηγητε η ανοδος τις χ.α...οποιος εχει μαγαζι στην Ελλαδα και αμαξι νεοναζι ειναι..οποτε μαζευονται τα συντροφια τα καινε και οποιον παρει ο χαρος...με τετοια μυαλα δικε μου τα βλεπω τα χρυσαβγουλα στο 15% ....

Μην τους ακους ρε. Απο αυτο που ειπες εσυ εξηγειται. Η αριστερα τα φταιει, ειναι οφθαλμοφανες.
Εκει που εισαι εσυ ομως, τι φταιει για τους φασιστες δεν ξερω.
Γιατι ουτε αριστερους εχει να καινε αμαξια, ουτε ο κοσμος δειχνει να βαρεθηκε τα 2 μεγαλα κομματα.
Οποτε οι φασιστες πως εμφανιστηκαν, μου λες?

Μην τους ακους ρε. Απο αυτο που ειπες εσυ εξηγειται. Η αριστερα τα φταιει, ειναι οφθαλμοφανες.
Εκει που εισαι εσυ ομως, τι φταιει για τους φασιστες δεν ξερω.
Γιατι ουτε αριστερους εχει να καινε αμαξια, ουτε ο κοσμος δειχνει να βαρεθηκε τα 2 μεγαλα κομματα.
Οποτε οι φασιστες πως εμφανιστηκαν, μου λες?

Καλά εσύ είσαι καλός άνθρωπος παλληκάρι μου και όχι ''κουμούνας''..........:ADFADF1::ADFADF1:

Πάω να δω το ντοκιμαντερ για την Angela Davis, γνωστό "μπαχαλάκι" που έσπαγε και έκαιγε....με κάτι μαύρους παρέα.

Σιγα μην ασχολούμαι με τον κάθε "νοικοκυραίο"....

Status
Not open for further replies.