Αυτό δυσκολεύει τον σύριζα, αλλά θα δείξει στις εκλογές...
Η διαφορα θα κριθει στο ποσο ποσοστο συμετοχης θα χουν οι εκλογες. Αν ο κοσμος δε παει για ψηφο παλι ο Αντωνακης θα ναι ο φυρερ μας..
Αυτό δυσκολεύει τον σύριζα, αλλά θα δείξει στις εκλογές...
Η μονη λυση ειναι η απαγορευση ψηφου, σε οποιον εχει περασει τα 65!
Αυτο για να αλλαξει φιλε μου δυστηχως θελει να περασουν ΔΥΟ γενιες υπο την προυποθεση οτι υπαρχει προθεση απο τωρα για ενα καλυτερο μελλον. Οποτε για την ωρα κλαφτα χαραλαμπε..Αν και έτσι θα έφτιαχναν αρκετά τα πράγματα και πάλι άκρη δεν θα έβγαινε...
Θέλει παιδεία αλλά το κυριότερο... να γευθεί ο λαός τα καλά της ισότητας, της ισονομίας, της αξιοκρατίας της δικαιοσύνης κτλ
να συνειδητοποιήσει ότι μόνο μέσα απο το σύνολο μπορεί να προοδεύσει...
δυστυχώς γίναμε αυτάρεσκoι εγωιστές μπάσταρδοι...
βούτυρο στο ψωμί του κεφαλαίου.
Σιγουρα.. Το λεω ομως γιατι οι περισσοτεροι μπαρμπαδες ψηφιζουν με βαση το παρελθον τους και μονο. Για το μελον το δικο τους η των παιδιων τους χεστικανε.Δεν είναι σωστό αυτό... Υπάρχουν 80ρηδες με σωστή κρίση και 30ρηδες για τα μπάζα...
Ε. πως... Δεν ήταν το 10% του ελληνικού πληθυσμού φασίστες και ναζί? Ο εκφασισμός που είχε προχωρήσει τόσο βαθειά στην ελληνικη κοινωνία κι όλα τα αυτά τα μεγαλόστομα τσιτάτα που ακούγαμε και διαβάζαμε απο τον κάθε άσχετο πικραμένο αριστερό τι ήταν? Μπαρούφες κι αυτά?
Πάντως, είμαι περίεργος... Αν (χωρίς ΧΑ) όλοι μείνουν περίπου στα ίδια, κι ο σύριζα ανεβεί 10 μονάδες, τι θα λέμε ?))
Πεστο σωστα ρε φιλε.. ΚΡΥΦΟ-Φασιστες.. Οι 0.5% ΧΑ ειναι οι φανεροι. Τα ρεστα ειναι οι γνωστοι και ως χαμαιλεοντες-χαμερπηδες , νεο Ελληνο-Κρυφο-Φασιστες!Σαφως και ειναι φασιστες.
Αυτο για να αλλαξει φιλε μου δυστηχως θελει να περασουν ΔΥΟ γενιες υπο την προυποθεση οτι υπαρχει προθεση απο τωρα για ενα καλυτερο μελλον. Οποτε για την ωρα κλαφτα χαραλαμπε..
Σαφως και ειναι φασιστες.
Πάντως, είμαι περίεργος... Αν (χωρίς ΧΑ) όλοι μείνουν περίπου στα ίδια, κι ο σύριζα ανεβεί 10 μονάδες, τι θα λέμε ?))
Αν δεν ξεκινήσει δεν θα γίνει ποτέ...
εύκολες λύσεις και άμεσο αποτέλεσμα μην περιμένεις...
(εξαίρεση το mambo dac :music-smiley-005![]()
Πολύ λίγοι όμως μαζεύτηκαν να υποστηρίξουν τα διωκόμενα στελέχη τους... Δεν είναι οργανωμένοι? δεν έχουν αλληλουποστήριξη? Τι να σκεφτεί κανείς γι'αυτό...
Σαφως..
Αλλα προσωπικα δε τρεφω ελπιδες ουτε ελπιζω σε τιποτα..αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα..
( το mambo dac φαινεται ως αξιοπρεπης βαση για το audio!! Δειξε μου μια βαση και στην πολιτικη σκηνη και θα σε παραδεχθω!!)
Πολύ λίγοι όμως μαζεύτηκαν να υποστηρίξουν τα διωκόμενα στελέχη τους... Δεν είναι οργανωμένοι? δεν έχουν αλληλουποστήριξη? Τι να σκεφτεί κανείς γι'αυτό...
Σαφως και ειναι φασιστες.
Μωρε σε νιοθω απολυτα.. Καλα τα λες.. Απλα η ρημαδα η θεωρια ειναι πολυ ευκολοτερη απτην πραξη.
Τελοσπαντων μακαρι καποιοι να ξυπνησουν επιτελους..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.