ΤΟ "VIDEO" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ;

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Φίλοι μου γειά σας, έχω μια απορία, ελπίζω να μην κάνω λάθος μιας και πέρασα στα πεταχτά χθες απ την έκθεση, αλλά όσοι πήγατε από κει, είδατε πουθενά κάτι που να δικαιολογεί τον τίτλο στην πρόσκληση AUDIO & VIDEO, γιατί εγώ προσωπικά το μόνο που είδα, ήταν ένα δωμάτιο που έπαιζε ο HD 86 OPTOMA, και δύο ακόμα δωμάτια με τηλεοράσεις όπου θα ξεχώριζα την PHILIPS σε κάδρο 21:9. Τί γνώμη έχετε εσείς έχω δίκιο ή η ιδέα μου ήταν και υπήρχαν και άλλοι χώροι που δεν τους είδα; Σκέφτομαι να ξαναπάω σήμερα αλλά να σας πω την αλήθεια όλα αυτά που είδα χθες απευθύνονται κατά την ταπεινή μου άποψη σε πολύ εκλεπτυσμένα και ακριβά γούστα τα οποία δεν με αγγίζουν και δεν πιστεύω ότι απευθύνονται σε χομπίστα, τουλάχιστον της δικιάς μου τσέπης. Το 98% των χώρων αποτελούνταν από περίεργα και πανάκριβα ηχεία και μηχανήματα, πραγματικά δεν κατάλαβα το σκοπό αυτής της έκθεσης, τουλάχιστον δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε γίνει πριν δύο χρόνια αν θυμάμαι καλά στην Κηφισίας στο HEXPO. Θά θελα την γνώμη σας γι αυτή την έκθεση η οποία μου φαίνεται μόνο AUDIO.

περίεργα και πανάκριβα ηχεία και μηχανήματα

Αυτο φιλε μου ειναι το high end... :grandpa:

Η εκθεση ειναι high end show και ειναι γνωστο οτι οι χαηενταδες θεωρουν την εικονα αναγκαιο κακο, στην καλυτερη των περιπτωσεων!
Παλι καλα που τρουπωσαν και κανα δυο οθονες μεσα

Last edited:
Η συγκεκριμένη έκθεση (καλώς ή κακώς) είναι παραδοσιακά του ήχου. Η λέξη "Video" όντως έχει μπει μάλλον περισσότερο από ανάγκη.. ;)

Πάντως δεν έχει κάποια σχέση με την CES που είχε γίνει πριν 2 χρόνια στην Κηφισίας. Αποτελεί εντελώς διαφορετική διοργάνωση.

Η συγκεκριμένη έκθεση (καλώς ή κακώς) είναι παραδοσιακά του ήχου. Η λέξη "Video" όντως έχει μπει μάλλον περισσότερο από ανάγκη.. ;)

Πάντως δεν έχει κάποια σχέση με την CES που είχε γίνει πριν 2 χρόνια στην Κηφισίας. Αποτελεί εντελώς διαφορετική διοργάνωση.

Τι είναι η CES, τι σημαίνουν τα αρχικά της, κάθε πότε γίνεται και αφού όπως λέτε είναι μόνο για χαϊεντάδες η παρούσα, γιατί να υπάρχει ο όρος VIDEO;

κονσουμερ εξιμπισιον.Αυτα που ξεραμε να τα ξεχασουμε.Μια και καλη γιατι av εκθεση δεν θα ξαναγινει, και ας πουμε οι χαιενταδες της εικονας-πολυκαναλου ηχου-εγκατστασεων απαξιωνουν την παρουσια τους σε καθε εκθεση μιας και τα θυματα ειναι αφθονα.Αν καποτε ζοριστουν το ξαναβλεπουμε

Re: Απάντηση: ΤΟ "VIDEO" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ;

κονσουμερ εξιμπισιον.Αυτα που ξεραμε να τα ξεχασουμε.Μια και καλη γιατι av εκθεση δεν θα ξαναγινει, και ας πουμε οι χαιενταδες της εικονας-πολυκαναλου ηχου-εγκατστασεων απαξιωνουν την παρουσια τους σε καθε εκθεση μιας και τα θυματα ειναι αφθονα.Αν καποτε ζοριστουν το ξαναβλεπουμε

Φίλε μου συγγνώμη αλλά τι εννοείς τα θύματα είναι άφθονα; Ποιά έκθεση δεν θα ξαναγίνει, η παρούσα ή αυτή που είχε γίνει πριν δύο χρόνια στην Κηφισίας;
Επίσης συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά κάτω στην υπογραφή σου σε κάποιον τα χώνεις αλλά δεν κατάλαβα που απευθύνεσαι και γιατί;-bye-

Προσωπικα βρηκα την εκεθση επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Οι διοργανωτες κινουνται στα ορια της γραφικοτητας, (αληθεια ο Ηχος το διοργανωνει;) γραφοντας τη λέξη ΕΙΚΟΝΑ ή VIDEO στις αφίσες τους.

Συμφωνω απολυτα με τη θεση του krompotis. Ας τονιζαν οτι η εκθεση ειναι για ηχεια, ενισχυτες, καλωδιοματζουνια κλπκλπ. Αν ηθελαν να βαλουν τη λεξη video ας τονιζαν οτι στο τομεα της εικονας θα κατεβαζε η pioneer τα περσινα ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΑ μοντελα ως το μονο αξιοθεατο για να επιλέξουμε να κατεβουμε στην Αθηνα με βροχη.

Μην αναφερθουμε στα λοιπα αττικής Philips, Panasonic, Loewe κλπκλπ.

Απο event τι υπηρχε ρε παιδια;
Το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ

Μονο στον ημιοροφο ηταν ο τρομερος Τσαμπροπουλος που επαιζε πιανο και ακουγοταν μεσω τεραστιων ασημενιων KEF αλλα δεν το γνωριζα και εχασα πανω απο 1 ώρα. Οσο ακουσα ήταν ΜΑΓΕΙΑ !
Αχ αυτο οι μπαστουνοβλαχοι Greek dealers που νομιζουν οτι τα ηχεια, οι ενισχυτες και τα CD player ειναι σαν την μινιατούρες του παρθενωνα και τα εχουν πανω σε παγκους με τη λεξη ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ......

Οι εκθεσεις ειναι παντα event, παρουσιασεις, γεγονοτα!
Εδω τα αντιπροσωπακια στα δωματια αλλαζαν καλωδια και Vibrators για να παιξουν τα ηχεια των 10000 και 20000 ευρω -που δεν ακουγονται ούτως ή άλλως.

Μια λεξη
ΧΑΛΙ

και αν ψαχνετε για εικονα, μην κανετε το κοπο.

Το δικο μας περιπτερο ΦΙΣΚΑ με ωραίες παρουσιασεις και παρουσιες !! αλλά τι μερος ήταν αυτο ρε παιδια;;;;; Μονο στη τουαλετα που δεν μας εβαλαν. Αλλα περιοδικα ΑΒmentor, sat κλπ ήταν σε δωματια και τα 2 φορουμ στο πατο, τι εγινε;
:slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ "VIDEO" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ;

Φίλε μου συγγνώμη αλλά τι εννοείς τα θύματα είναι άφθονα; Ποιά έκθεση δεν θα ξαναγίνει, η παρούσα ή αυτή που είχε γίνει πριν δύο χρόνια στην Κηφισίας;
Επίσης συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά κάτω στην υπογραφή σου σε κάποιον τα χώνεις αλλά δεν κατάλαβα που απευθύνεσαι και γιατί;-bye-

Γιατι συγνωμη? τι ειπες και ζητας συγνωμη?Καποιους που πληρωνουν ακριβα πραγματα που μπορουν να τα βρουν φτηνοτερα.Και για καποιους που δεν κατεβαινουν γενικως.Στη ελεξπο ειχε γινει 2 φορες πριν στην κηφισια, και πιο πριν στο ελληνικο,ναι αυτη δεν θα ξαναγινει.Για πλακα σε φιλο, δεν τα χωνω ξυπνητηρι κτυπω.

H CES ήταν πολύ καλή έκθεση... Ακόμα την θυμάμαι...