Φίλοι μου γειά σας, έχω μια απορία, ελπίζω να μην κάνω λάθος μιας και πέρασα στα πεταχτά χθες απ την έκθεση, αλλά όσοι πήγατε από κει, είδατε πουθενά κάτι που να δικαιολογεί τον τίτλο στην πρόσκληση AUDIO & VIDEO, γιατί εγώ προσωπικά το μόνο που είδα, ήταν ένα δωμάτιο που έπαιζε ο HD 86 OPTOMA, και δύο ακόμα δωμάτια με τηλεοράσεις όπου θα ξεχώριζα την PHILIPS σε κάδρο 21:9. Τί γνώμη έχετε εσείς έχω δίκιο ή η ιδέα μου ήταν και υπήρχαν και άλλοι χώροι που δεν τους είδα; Σκέφτομαι να ξαναπάω σήμερα αλλά να σας πω την αλήθεια όλα αυτά που είδα χθες απευθύνονται κατά την ταπεινή μου άποψη σε πολύ εκλεπτυσμένα και ακριβά γούστα τα οποία δεν με αγγίζουν και δεν πιστεύω ότι απευθύνονται σε χομπίστα, τουλάχιστον της δικιάς μου τσέπης. Το 98% των χώρων αποτελούνταν από περίεργα και πανάκριβα ηχεία και μηχανήματα, πραγματικά δεν κατάλαβα το σκοπό αυτής της έκθεσης, τουλάχιστον δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε γίνει πριν δύο χρόνια αν θυμάμαι καλά στην Κηφισίας στο HEXPO. Θά θελα την γνώμη σας γι αυτή την έκθεση η οποία μου φαίνεται μόνο AUDIO.