Stephania Gk.
AVClub Addicted Member
- 23 April 2008
- 2,381
Λοιπόν, καλημέρα σε όλους.
Ξύπνησα σκεφτόμενη να πω στον συντονιστή μας να σβήσει το ποστ μου για δύο λόγους.
Πρώτον διότι ίσως να μην έκρινα σωστά τις προθέσεις ενός νέου κι ασφαλώς καλοδεχούμενου μέλους, εξάλλου κι εγώ καινούργια στη ΜΚ είμαι, και
Δεύτερον διότι υπέθεσα ότι θα φαινόταν ως προσπάθεια 'υπεράσπισης' των επιλογών του Κώστα απ το you tube, πράγματο οποίο φαντάζομαι ότι δεν έχει καμμιά ανάγκη.
παρ' όλα αυτά, και διαβάζοντας κάποιους χαρακτηρισμούς θα πρότεινα στον συντονιστή μας να μείνει μέχρι να το δει ο Bosie, να κατανοήσει ή όχι τις προθέσεις μου και μετά να σβηστεί ως οφ τόπικ ή ως ότι θέλετε.
Επί της ουσίας, δεν αναιρώ την αρχική μου εντύπωση, απλά θα μπορούσα να του την έχω πει με ΠΜ. Αλλά, μετά από 2 μπουκάλια παγωμένο κρασί, ε, είμαι και "λίγο" Τοξότης, ούτε 3 ώρες ακρόασης Σκανδιναυικής Τζαζ θα μπορούσαν να με κατευνάσουν![]()
...
Bosie, Welcome on board.
Σ αρέσουν οι Συμφωνίες του Μπρούκνερ ε;
δεν τον μπορώ, να πάρει: δυσκοίλιος μου φαίνεται...δεν του προκύπτει. Οχι στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον.Καλός κατασκευαστής, σίγουρα - αλλά δεν έχει κατά τη γνώμη μου αυτό το 'κάτι' παραπάνω που θα τον ανέβαζε στη συντροφιά των πραγματικά μεγάλων.
Ισως, βέβαια, να 'φταίω' εγώ: ομολογώ πως Δεν τον έχω ακούσει πολύ προσεκτικά.
Μόνο το φωνητικό του έργο, αυτό που παουσίασα: με καθήλωσε. Κάτι που ποτέ δεν μου έκαναν οι Συμφωνίες του.
Χαιρετισμούς σε όλους από το Πήλιο.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.